Дерайлираха 3 вагона от бързия влак ”Чайка”

Последните три вагона на бързия влак "Чайка" от Бургас за София са дерайлирали при влизане в гара Септември.

Обратно в новината

Коментари - Дерайлираха 3 вагона от бързия влак ”Чайка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aха....грешка, пропуск или "нарочно" - питам де....?

Защо така? Преди два дни по тв-то ни убеждаваха колко безопасен у нас бил жп-транспортът.

Всички, които са отговорни за "направения ремонт" на локомотива да бъдат съдени. А и г-н Божков иска да ни покаже колко е важна работата на частният му институт с национално значение (Национален институт по транспорта).

Ако някой се е возил на влак в Европа, знае каква е разликата между нашата железница и съвеременната. Или с други думи, нашата железница е като морското свинче ...

Изтърваме конияра ГЕРБ власта.

е време е вече да спрат вагоните от 2-та световна и да пуснат истински

БДЖ = Боже, Докарай ме Жив!

В казармата служих точно в ЖП войски. Не беше служба, а работа. Подръжка, ремонт и смяна на жп линията. сега няма кой да поддържа вече линиите и затова положението става критично.

кой си ти ,бе наборе? и аз служих там. под.52800.68--70г.първо горна,после-софия.през моята служба два пъти дерайлира влака. и двата пъти на източен район-софия. но др.бойкин потули нещата.

Много си прав. Целта с която бяха създадени транспортни и строителни войски беше точно тази. Сега понеже няма армия която да се погрижи затова ни е и такова дереджето.

АБЕ Я СЕ ВЕЗЕТЕ В РЪЦЕ! КВО СТАНА ТО ВСЕКИ ДЕН НЕЩО СТАВА С ТИЯ ВЛАКОВЕ!!!

Просто си нямате представа колко е лошо състоянието на железопътната мрежа! Стравнете я с един изринат асфалтов път осеян с 15-20 сантиметрови дупки. А железопътния транспорт в цяля цивилизована Европа е с приоритет.

колко сте прав от кражби нишо читаво не остана у бг

Бойко ще накаже виновните

По-улав човек от теб не съм срещал по постовете: Бойко ще оправя всичката държава. Сигурно и ако не ти става оная работа, пак на Бойко ще разчиташ, изрод ГЕРБерски. То Бойко сам не може да се оправи, виж кви са около него, ти се надай България да оправи. Всъщност може - ама в неморалния смисъл като ни такова майката и на нас, и на държавата.

В български сайт за видео-споделяне съм качил клип, как по GPS влакът върви със 120 км час.Което ми се струва пресилено за тия машини и тия релси.Така че нищо чудно, добре че се е разминало

Засякох точно този влак с GPS през лятото- движи се с 60км/h, вдига средно най-много до 75.

ДА СИ ХОДИ МИНИСТЪРА.КАЛПАВ Е.НЕ ДА УВОЛНЯВА ПОДЧИНЕНИ

Това е за да покаже на малоумния министър на транспорта реално колко са безопасни влаковете в България. Няма никакъв контрол и сигурността е под всякаква критика.

пак съботажи ,а???

сАботаж се пише и не идва от сЪбота, нещастник и неграмотник ГЕРБерски. Такива като теб ни управляват - неграмотни пикли и пикльовци - първите млади и с широко разтворени крака и за таковане, и за раждане, вторите с винаги изплезен език и готови да излижат нечий шефски задник.

не , той не е герберски, а комунистическо-седесарски...вервай ми......

Много гафове, много нещо напоследък в БДЖ-то. И сега ли пак ще уволнят някой стрелочник и ръководител смяна. Бе тия заради безатгтоворността си към човешкия живот плачат за затвора, а ГЕРБаджийската пасмина с перце ги гали по главите. Добре че не смеят (а и не могат) вече да се оправдават за фаловете с управлението на тройна коалиция, че станаха с глупавите си брътвежи за смех и на селските патки.

Това е в тон с новината, че БДЖ редовно плаща (смятайте ние плащаме) вноските си за застраховки на влакове и вагони без сертификат за безонпасност!!! Тоест даже и да настъпи застрахователно събитие то застраховка няма да бъде изплатена за несертифициран влак или вагон - каквито са 80% от движещите се в момента.

А дали си се сещал как се сертифицират влаковете? - една единствена фирма в бг собственост на божков.... дали застрахователите имат условието всеки актив да е сертифициран от тази фирма или това е просто лобистко законодателство за източване на държавните парички ... а какво точно сертифицират не е ясно....

Преди дни някой от министерството се изцепи "влаковете ни са надежни". Няма що надежни съборетини

Проблема едва ли е във влаковете и тяхната надеждност, а в линиите :)