Коментари - Катастрофа с 2 загинали затвори пътя за Банско | Днес.dir.bg

Катастрофа с 2 загинали затвори пътя за Банско

Пътят между Банско и Разлог е затворен и в двете посоки задари тежка катастрофа с двама загинали.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа с 2 загинали затвори пътя за Банско | Днес.dir.bg

Коментари

Ето ви последствията от раздаването на книжку срещу пачки. В колона, изпреварването е почти безсмислено, освен ако не изпреварвате трактор. Дали ще сте с 3 или 10 коли по-напред, си е все тая. Изпреварвайте разумно, при добра видимост и добра преценка на условията за тази маневра. Спазвайте дистанция, не карайте с глави, завряни в багажниците на автомобила пред вас... Жалко за загиналите и пострадалите, всички носим отговорност, когато сме зад волана и много често ние по-опитните водачи с повечко стаж и навъртяни километри компенсираме неадекватността на онези, които се надценяват. Бъдете разумни, дано тези трагични новини намалеят. Тъжно! Много тъжно!

Ако всички (и най-вече първият в колоната) спазват ЗДвП, не би трябвало да се образуват колони.

Не е проблемът, че първият не спазвал ЗДП. Проблемът е, че всички зад него го мислят за тъпак, защото той спазва ограничението на скоростта.

Нов лифт ли? Нов лифт ли? Лифт - у Давос! Кой не оди бос, да оди у Давос!

Бае ви Ганя може да е беден и глупав, но умира да се прави на богат баровец, да видят, че кара кола, изпреварва за самочувствие, модерно е, кара ски и играе тенис, също било модерно, а у дома, където не го виждат си кърпи старите прокъсани гащи и яде леб с лучец

TIREX

след отприщването на "демокрацията" булгаристанеца видя единствения начин да се фука :таралясника.

Абе хора, какво ви става?!? Всеки ден дават размазани коли, бора... И пак масово се кара идиотски (меко казано). Масово правила не се спазват, всеки се вре, засича, изпреварва без видимост и на магия, врете се в чуждите брони,... Какво ви пречи да карате нормално и по правилата?!? Ама той бил "карач", ама другите не можели да карат той можел. Аман от ненормалници.

Да си видял чингисханите да спират и глобяват такива карачи в Булгаристан ?

Ами...спират... Катаджиите станаха ....ФОТОГРАФИ... Но и там са калпави до толкова,че не могат да си приберат парите за снимките.... А иначе,най-обичат да спират еднствено,ако си забравил да си сложиш колана или вкл.фаровете...

кво да им става? 95% от хората са просто тотални малоумници... сичко е ОК.

Отдавна е доказано, че зад волана се проявява истинската същност на индивида, така, че ставащото по пътищата е картинка на състоянието в държавата - прости до самоубийство нафукани келеши, мутри и мутреси, наглеци, мислещи си, че са и над физичните закони, след като държавните не ги ловят и пълно безхаберие от страна на властта.

Двама малоумника са карали един срещу друг и всеки е разчитал, че другия ще се прибере пръв... Жалко за невинните жертви!

Преди мен беше коментирал мъж, относно манталитета на водачите. И е прав. Пиша, защото искам да развия темата. По моему това е слабото място и бие ли се в него, няма как да не се добие успех ...в манталитета де. 1. Кой управлява? Мъж обикновено на възраст 25 - 45 години. Мачкан на работа, мачкан у дома , щото на работа не изкарва като Брат Пит, а и не изглежда като него. А всъщност мъжът си е нормален и стойностен човек но просто работи, а не му работят на него. 2. Какво управлява? Обикновено лек автомобил лъскав, но на възраст 10 - 15 години. Това можал човекът да купи, това кара. 3. Този човек не е лош, но като всеки има его и някъде трябва да го изрази.... А къде? На работа е подчинен. У дома е подчинен /априори/ ....Само на колата не е подчинен и какво да прави ..... Прави е това - чеше егото и ..... Бог да ги прости.

Не е така, хората с нови коли и визоки заплати пак карат като ненормални. Няма контрол, корупция, безнаказаност и слаба мисъл. Това е проблема.

По другите сайтове се изписаха серии ругатни срещу ТИРовете. А всъщност виновен е водача на лекия автомобил, предприел неправилното изпреварване и пребил хората от правилно движещият се насрещен автомобил...

Всички киртаци (палячовци, комплексари, бедни люде, брадати грозни маймуни) с коли под 150 000 НЕ трябва да имат право да карат коли. Така всичко ще е прекрасно, само красиви и умни хора ще карат коли и всичко ще е толкова културно и приятно :) :) :) Всеки който остави минус на тоз коментар ми е ясен и не подлежи на коментар :)

,,мутрите,, откога станаха ...,,европеици,,...???

Ти като чета как пишеш, май нямаш завършен и втори клас! Я по-добре се скрий в някоя дупка и не се показвай оттам! Сигурно и автомобил караш, неграмотник такъв!

преди две години едно ,,бентлеи,, синио с два джипа отпред и отзад нарушаваше всичките правила на пътя преди солун... имаше и хубав номер ...с-8888..??? не зависи от водача а от ,,главата,, му...!!!

Двама малоумника са карали един срещу друг и всеки е разчитал, че другия ще се прибере пръв... Жалко за невинните жертви!

Абсолютно сте прав. Някога в една друга България се научих да управлявам танк /не съм танкист по ВОС/. Та едно Т-55 не струва 150 000 лева.... Въпросът ми е - Имам ли право да го карам? А, кво ще кажеш?

От мен имаш плюс... ное от съжаление - не попадаш в категорията на "достойните" да управляват собствен автомобил и се налага да пътуваш с автобус (по-често гратис)... дорева ми се чак...

Няма страшно "културно и приятно" идва бавно и сигурно с колите без шофьори. Така няма да се налага на разни "хора" да си напрягат мозъците със шогиране. Дуги по-имни и културни ще програмират и втоматизират, този процес. Това разбира се няма да е евтино, защото интелекта струва скъпо. Цена ще е над 180 000 $ :) :) :)

Съжалявам за загиналите. Дано почиват в мир. Съболезнования на всички близки.

От 15 години забравих за ски в Банско, Алпите са на една крачка със самолет и основната причина да се откажа от любимата ми планина е чалга манталитета властващ и съсипващ всичко, до което се докосне.

Банско е като Слънчев бряг през лятото!

Лифт София-Банско - национален обект!

Лифта да тръгва от магистралата трябва

Каквито и правила и пътища да се измислят и построят, това няма да помогне. Няма да помогне докато не се промени манталитета да си показваме егото и да се правим на велики чрез автомобилите си. Така, че бедата отново е във възпитанието и манталитета. За съжаление там положението се влошава вече не с години, а с месеци. И ще се плаща все по-голям кървав данък на простотията. А тя, простотията е вече условие за просперитет в горката България!

Олигофрените в София са много, всякакви ..., няма Полиция ...това е лошото ...няма камери, няма наказуемост, НЯМА Я СКАПАНАТА ДЪРЖАВА, ТЯ Е ПО БРЮКСЕЛ И БОРОВЕЦ ...ДА, АМА ...ШИБАНЬЯЦИ ...

Абе ти се удряш държавата ти виновна??? Нямало полиция навсякъде??? Аман от малоумници!

нема умрели, фалшива новина е

Бсп клати дръжавата

10 лифта на Банско и трябва магистрала да построиме за да оцелеят скиорите...и най вече софиянци...

И кво и е състоянието - беседва си със Свети Петра.... Много изоглавено с елементи на малумно-самоубийствено е положението по родните пътища.

Бе андрешковци, побъркахте се с това еБанско, нямате ли си пишки да си играете с тях ами ходите да се пързаляте, инфантили такива.

Еми,какъв баровец ще си ,ако не караш ски на Боровец всеки уйкенд?Тъпите софийски копеленца така избиват комплекси

В България, вече е опасно, да спазваш правилата. Например, движиш се по междуградски път с ограничението от 90 км/ч - ами то си като спряло препятствие на пътя. Пътна полиция 00.

В Петък вечер имаше плътна колона от Симитли към Банско и разни идиоти непрекъснато се опитваха да изпреварват и в двете посоки. Един малоумник с бял Фолксваген СВ 7776... при изпреварване изхвърли кола от насрещното движение в банкета и я накара да спре за да не се сблъскат челно, само минута след като трябваше да набия спирачките за да му направя място да се скрие за да не се размаже с бус идващ насреща. Дано Пътна полиция го издири и му скъсат книжката. Отделен е въпросът, че всеки следящ прогнозите знаеше, че през уикенда времето ще е ужасно и няма да става да ски, така, че няма защо да ходи в Банско.

'ми така ще е, след като масово не се познава чл. 22, ал. 2 от ЗДвП.

Трите еднакви цифри в номера значат връзки в полицията, ако не знаеш. Своите нищо няма да му направят.....

Да им се чудиш на акъла какво правят на тоя смотан курорт...може би от носталгия по старото време, когато се редяха на опашки по 5 часа за да си купят кофичка кисело мляко. Там е подобно-никаква организация, опашки и 10 пъти по-скъпо от Австрия. Не нека пълнят гушите на макетата.

В момента по БТВ една руса жена казва , че редовно шофира с над 200 км/ч , валят харесвания .........

Ей няма да свършат самоубийците, но защо да страдат и невинни хора.Така като гледам шофьорът на Джага се е направил на пилот от Ф1!

Пет човека днес до тук, а до края на деня има още 5 тъмни часа! А дори няма сняг .

Всъщност когато има сняг, жертвите са по-малко.

Айде поредните софийски боклуци, бързащи щото са голямата работа. Жалко за жената. Ама няма правосъдие в тая територия - и това ще продължава.

Не са софийски, селски са ти. В София почти няма софиянци вече. На спирките, в метрото, в трамвая и тролея нагъват банички като в закусвалня и изобщо не са и чували за възпитание, да не споменавам държане в обществото...

всичките селяни сте в софия

Коментари - Катастрофа с 2 загинали затвори пътя за Банско | Днес.dir.bg

Катастрофа с 2 загинали затвори пътя за Банско

Пътят между Банско и Разлог е затворен и в двете посоки задари тежка катастрофа с двама загинали.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа с 2 загинали затвори пътя за Банско | Днес.dir.bg

Коментари

Ето ви последствията от раздаването на книжку срещу пачки. В колона, изпреварването е почти безсмислено, освен ако не изпреварвате трактор. Дали ще сте с 3 или 10 коли по-напред, си е все тая. Изпреварвайте разумно, при добра видимост и добра преценка на условията за тази маневра. Спазвайте дистанция, не карайте с глави, завряни в багажниците на автомобила пред вас... Жалко за загиналите и пострадалите, всички носим отговорност, когато сме зад волана и много често ние по-опитните водачи с повечко стаж и навъртяни километри компенсираме неадекватността на онези, които се надценяват. Бъдете разумни, дано тези трагични новини намалеят. Тъжно! Много тъжно!

Ако всички (и най-вече първият в колоната) спазват ЗДвП, не би трябвало да се образуват колони.

Не е проблемът, че първият не спазвал ЗДП. Проблемът е, че всички зад него го мислят за тъпак, защото той спазва ограничението на скоростта.

Нов лифт ли? Нов лифт ли? Лифт - у Давос! Кой не оди бос, да оди у Давос!

Бае ви Ганя може да е беден и глупав, но умира да се прави на богат баровец, да видят, че кара кола, изпреварва за самочувствие, модерно е, кара ски и играе тенис, също било модерно, а у дома, където не го виждат си кърпи старите прокъсани гащи и яде леб с лучец

TIREX

след отприщването на "демокрацията" булгаристанеца видя единствения начин да се фука :таралясника.

Абе хора, какво ви става?!? Всеки ден дават размазани коли, бора... И пак масово се кара идиотски (меко казано). Масово правила не се спазват, всеки се вре, засича, изпреварва без видимост и на магия, врете се в чуждите брони,... Какво ви пречи да карате нормално и по правилата?!? Ама той бил "карач", ама другите не можели да карат той можел. Аман от ненормалници.

Да си видял чингисханите да спират и глобяват такива карачи в Булгаристан ?

Ами...спират... Катаджиите станаха ....ФОТОГРАФИ... Но и там са калпави до толкова,че не могат да си приберат парите за снимките.... А иначе,най-обичат да спират еднствено,ако си забравил да си сложиш колана или вкл.фаровете...

кво да им става? 95% от хората са просто тотални малоумници... сичко е ОК.

Отдавна е доказано, че зад волана се проявява истинската същност на индивида, така, че ставащото по пътищата е картинка на състоянието в държавата - прости до самоубийство нафукани келеши, мутри и мутреси, наглеци, мислещи си, че са и над физичните закони, след като държавните не ги ловят и пълно безхаберие от страна на властта.

Двама малоумника са карали един срещу друг и всеки е разчитал, че другия ще се прибере пръв... Жалко за невинните жертви!

Преди мен беше коментирал мъж, относно манталитета на водачите. И е прав. Пиша, защото искам да развия темата. По моему това е слабото място и бие ли се в него, няма как да не се добие успех ...в манталитета де. 1. Кой управлява? Мъж обикновено на възраст 25 - 45 години. Мачкан на работа, мачкан у дома , щото на работа не изкарва като Брат Пит, а и не изглежда като него. А всъщност мъжът си е нормален и стойностен човек но просто работи, а не му работят на него. 2. Какво управлява? Обикновено лек автомобил лъскав, но на възраст 10 - 15 години. Това можал човекът да купи, това кара. 3. Този човек не е лош, но като всеки има его и някъде трябва да го изрази.... А къде? На работа е подчинен. У дома е подчинен /априори/ ....Само на колата не е подчинен и какво да прави ..... Прави е това - чеше егото и ..... Бог да ги прости.

Не е така, хората с нови коли и визоки заплати пак карат като ненормални. Няма контрол, корупция, безнаказаност и слаба мисъл. Това е проблема.

По другите сайтове се изписаха серии ругатни срещу ТИРовете. А всъщност виновен е водача на лекия автомобил, предприел неправилното изпреварване и пребил хората от правилно движещият се насрещен автомобил...

Всички киртаци (палячовци, комплексари, бедни люде, брадати грозни маймуни) с коли под 150 000 НЕ трябва да имат право да карат коли. Така всичко ще е прекрасно, само красиви и умни хора ще карат коли и всичко ще е толкова културно и приятно :) :) :) Всеки който остави минус на тоз коментар ми е ясен и не подлежи на коментар :)

,,мутрите,, откога станаха ...,,европеици,,...???

Ти като чета как пишеш, май нямаш завършен и втори клас! Я по-добре се скрий в някоя дупка и не се показвай оттам! Сигурно и автомобил караш, неграмотник такъв!

преди две години едно ,,бентлеи,, синио с два джипа отпред и отзад нарушаваше всичките правила на пътя преди солун... имаше и хубав номер ...с-8888..??? не зависи от водача а от ,,главата,, му...!!!

Двама малоумника са карали един срещу друг и всеки е разчитал, че другия ще се прибере пръв... Жалко за невинните жертви!

Абсолютно сте прав. Някога в една друга България се научих да управлявам танк /не съм танкист по ВОС/. Та едно Т-55 не струва 150 000 лева.... Въпросът ми е - Имам ли право да го карам? А, кво ще кажеш?

От мен имаш плюс... ное от съжаление - не попадаш в категорията на "достойните" да управляват собствен автомобил и се налага да пътуваш с автобус (по-често гратис)... дорева ми се чак...

Няма страшно "културно и приятно" идва бавно и сигурно с колите без шофьори. Така няма да се налага на разни "хора" да си напрягат мозъците със шогиране. Дуги по-имни и културни ще програмират и втоматизират, този процес. Това разбира се няма да е евтино, защото интелекта струва скъпо. Цена ще е над 180 000 $ :) :) :)

Съжалявам за загиналите. Дано почиват в мир. Съболезнования на всички близки.

От 15 години забравих за ски в Банско, Алпите са на една крачка със самолет и основната причина да се откажа от любимата ми планина е чалга манталитета властващ и съсипващ всичко, до което се докосне.

Банско е като Слънчев бряг през лятото!

Лифт София-Банско - национален обект!

Лифта да тръгва от магистралата трябва

Каквито и правила и пътища да се измислят и построят, това няма да помогне. Няма да помогне докато не се промени манталитета да си показваме егото и да се правим на велики чрез автомобилите си. Така, че бедата отново е във възпитанието и манталитета. За съжаление там положението се влошава вече не с години, а с месеци. И ще се плаща все по-голям кървав данък на простотията. А тя, простотията е вече условие за просперитет в горката България!

Олигофрените в София са много, всякакви ..., няма Полиция ...това е лошото ...няма камери, няма наказуемост, НЯМА Я СКАПАНАТА ДЪРЖАВА, ТЯ Е ПО БРЮКСЕЛ И БОРОВЕЦ ...ДА, АМА ...ШИБАНЬЯЦИ ...

Абе ти се удряш държавата ти виновна??? Нямало полиция навсякъде??? Аман от малоумници!

нема умрели, фалшива новина е

Бсп клати дръжавата

10 лифта на Банско и трябва магистрала да построиме за да оцелеят скиорите...и най вече софиянци...

И кво и е състоянието - беседва си със Свети Петра.... Много изоглавено с елементи на малумно-самоубийствено е положението по родните пътища.

Бе андрешковци, побъркахте се с това еБанско, нямате ли си пишки да си играете с тях ами ходите да се пързаляте, инфантили такива.

Еми,какъв баровец ще си ,ако не караш ски на Боровец всеки уйкенд?Тъпите софийски копеленца така избиват комплекси

В България, вече е опасно, да спазваш правилата. Например, движиш се по междуградски път с ограничението от 90 км/ч - ами то си като спряло препятствие на пътя. Пътна полиция 00.

В Петък вечер имаше плътна колона от Симитли към Банско и разни идиоти непрекъснато се опитваха да изпреварват и в двете посоки. Един малоумник с бял Фолксваген СВ 7776... при изпреварване изхвърли кола от насрещното движение в банкета и я накара да спре за да не се сблъскат челно, само минута след като трябваше да набия спирачките за да му направя място да се скрие за да не се размаже с бус идващ насреща. Дано Пътна полиция го издири и му скъсат книжката. Отделен е въпросът, че всеки следящ прогнозите знаеше, че през уикенда времето ще е ужасно и няма да става да ски, така, че няма защо да ходи в Банско.

'ми така ще е, след като масово не се познава чл. 22, ал. 2 от ЗДвП.

Трите еднакви цифри в номера значат връзки в полицията, ако не знаеш. Своите нищо няма да му направят.....

Да им се чудиш на акъла какво правят на тоя смотан курорт...може би от носталгия по старото време, когато се редяха на опашки по 5 часа за да си купят кофичка кисело мляко. Там е подобно-никаква организация, опашки и 10 пъти по-скъпо от Австрия. Не нека пълнят гушите на макетата.

В момента по БТВ една руса жена казва , че редовно шофира с над 200 км/ч , валят харесвания .........

Ей няма да свършат самоубийците, но защо да страдат и невинни хора.Така като гледам шофьорът на Джага се е направил на пилот от Ф1!

Пет човека днес до тук, а до края на деня има още 5 тъмни часа! А дори няма сняг .

Всъщност когато има сняг, жертвите са по-малко.

Айде поредните софийски боклуци, бързащи щото са голямата работа. Жалко за жената. Ама няма правосъдие в тая територия - и това ще продължава.

Не са софийски, селски са ти. В София почти няма софиянци вече. На спирките, в метрото, в трамвая и тролея нагъват банички като в закусвалня и изобщо не са и чували за възпитание, да не споменавам държане в обществото...

всичките селяни сте в софия