България ще заведе дело в съда на ЕС срещу пакета "Мобилност

Страната търси качествена и специализирана експертна помощ за подготовка на документите

Обратно в новината

Коментари - България ще заведе дело в съда на ЕС срещу пакета "Мобилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пари на българите бол за да си начешат крастата мутрите с измислените си съдебни претенции....Колко милиона ще ни струва тази н''качествена експертна помощ за подготовка на документите''????????

Представете си 1 или няколко наши камиона заебани на някой аутохоф от петък вечер 12ч до неделя вечер 12ч. Със или без стока тези камиони ще бъдат опустошени от гастролиращите хайдуци с бусовете и горивото източено , брезента нарязан и т.н После няма до всеки аутохоф наблизо хотел , може да се наложи да се пътува 20-30-40-50км до хотела и кой ще плаща тези нощни таксита и хотели не е ясно. Дискордия и пимк или да емигрират или да затварят и разпродават камионите.

То това дело сигурно бая пари ще струва.Няма съд дето да работи безплатно, а пък чак съда на ЕС ще е още по-скъпичко. Давайте, губете си времето, ама и държавни пари губите. Накрая е ясно какво ще стане. Залагам каквото искате, че пакетът ще мине.

Завеждайте си дела с парите на данъкоплатците, за да угодите на бизнеса. Истината е че няма да ви мине номера, защото това е европейски съд, а не подкупния български. Тъпи мутри.

мибилност е супер, само на тъпите български работодатели им се вижда зле защото са свикнали да експлотират, а не да плащат. А сега ще се научите

Много добре. Надяваме се съдът да отхвърли иска на Тиквата и шайката му. Пакетът Мобилност е в интерес на шофьорите и техните условия на труд и е в ущърб на няколко мутро-превозвача, които обичат да крият данъци и осигурвки, за да си купуват Ламборджини-та. Мисля, че става ясно за кого се грижи Боко и бандата му.

Заведете дело. Те мноого ще се зарадват да ви видят какви сте мафиотчета.....

Голям герберски праз! истината е я бруталния пазарлък като турция! За всеки празен бг камион по 10 мигранти от Лесово до Берлин!

Поредното зверско разхищение на Боко за неговите любими приятелчета - фирмаджии !!!!