Коментари - 278 нови автомобили за МВР идват през март | Днес.dir.bg

278 нови автомобили за МВР идват през март

До края на март трябва да пристигнат по първата поръчка 278 нови автомобила за МВР, съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - 278 нови автомобили за МВР идват през март | Днес.dir.bg

Коментари

Няма лошо,нека се поднови автопарка на полицията. Нека по старите автомобили отидат заедно с полицаи по селата. Това отдавна трябваше да стане! Кое е лошото? Ами аз виждам две неща. ПЪРВО-Огромната част от тези нови автомобили ще останат в София,Пловдив,Варна и Бургас. За останалите,ще има по една студена вода. ВТОРО-Гледах кадрите с хората които се опитаха/доста налудничаво/ да спрат експреса София-Горна Оряховица. Представител на железниците обясни,че локомотивите са стари и често аварират. Особено през зимата. Та въпросът е в следното: ЗАЩО АВТОМОБИЛИТЕ ЗА ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ СА САМО 100 НАПРИМЕР,А С ОСТАНАЛИТЕ СРЕДСТВА ДА СЕ ПОМОГНЕ НА БДЖ? Не е нормално,когато железницата изнемогва,да се купува такова количество автомобили.Тъй като новите автомобили няма да са от най-ниския клас,но ще има отстъпка заради броя им; сложете средно по 25 000 лева на кола и ще видите каква сума ще се получи. Функцията на железницата е много важна във всяка страна. България не прави изключение. КОГАТО ОБАЧЕ АРМИЯТА Е С ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ПОЛИЦИЯТА,А БДЖ СЕ ЗАГЪРБВА В ИМЕТО НА ПОЛИЦИЯТА,СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ПОЛИЦЕЙСКА!

А,ГОРИВО и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за тях?!

За полицията пазеща властта нови коли, а за народа нови по-високи данъци и осигуровки, а до края на годината и по-висока цена на тока. Защо полицията не се занимава с кражбите и битовата престъпност, а само прави статистика?

А кога ще има реформата в полиция? Кога ще преборят корупция, невежество и безразличие на тъй наречени полицаи?

Изобщо купуването на тези коли няма нищо общо с мигрантски натиск и контрол по границата. Става дума за укрепване на режима на ЕС и НАТО.

Отсвириха девиза " Купувай българското".

Ще трябва да ги сложите малко на диета дебелите милиционери, че в тия малки колички няма да могат да си съберат задниците

А линейки кога??????????????????????????????????????????????????????????

Храстче- полицай,храстче полицай.Как това ще намали битовата престъпност,нещо не ми е ясно.

Кой ще държи ножицата и резне лентата тогава?

че от няколко години все КИА печели обществените поръчки за доставка на автомобили за държавните структури. Наистина ли са толкова хубави...! Азиатски модели с Европейско финансиране...! Хммм!

Виж КОЙ е представителя и ввносителя и не се чуди повече

Снощи Тиквун каза 600 автомобила.

Защо предателското еврогейско правителство е купило русофибски марки автомобили, а не русофилски руски коли, въпреки че руските автомобили са най-издържливи? Корупция! Прокуратурата да започне разследване!

Ха ха пич ти изби рибата - русофибски, и русофилски руски коли, ха ха ха пич по големи "бисери" от тия не бях чел, честно ха ха въх въх !!!!!!

А защо ДВА МАНДАТА не се сетиха, а чак преди изборите за трети?

Не съм от най умните,но ми прави впечатление, че когато някой си отива се сеща, че нищо полезно не е свършил докато е бил на власт.До сега за х у я ли ме държахте ?

Хубаво,бравос!Само че,КОЙ,ще им резне лентичката пред камерите в края на март?

ПОЧУДИХА СЕ КАК ДА ЛЪЖАТ ПОЛИЦАИТЕ ЧЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ -ТОВА ЩЕ ИМ ДОСТАВИМ ОНОВА ЩЕ ИМ ДАДЕМ- ЗАЩО ДО СЕГА НЕ ДАДАХТЕ ТЕЗИ НЕЩА А СЕГА КОГАТО СЕ ЗНАЕ САМО ЧЕ Е ОБЕЩАНИЕ ТОВА ЗНАЧИ ЩЕ ВИДИМ!

"В Пернишко ще има 10 патрулни автомобила повече," От новите голфове?

Тук отново имаме нещо интересно. Коли, таблети, контрол на едро и дребно, щавене и поредната ниша за огромна корупция. Разбирай пореден опит да се налагат само по-високи глоби вместо самосъзнание в хората. Типичен инструмент на тоталитарната държава. Решение има. Държавата ни е анти, а от тук следва и хората да сме анти. Държавата това са едни мафиози които по цял ден играят театър и мъдрят схеми за прецакване на поданниците, както и за личното си облагодетелстване. Хората в такава държава са тарикати които мислят как да прескочат ограниченията на мафиозите и техните маши(институциите, полиция,военни,служби) които са се взели за държава(разбирай падар). Всеки които е извън категорията на тарикатите(анти държавните) влиза в категорията на прецаканите ..разбирай обикновенните хора. Това разбира се е една гадна и нечовешка схема, а аз симпатизирам на обикновенните хора, защото те до един биха били необикновенни ако не им промиваха 24/7 мозъците с пропаганда, психотроника, антимедицина, антисоциалност, законнови шитове разни. В този контекст мога да дам оръжие за справяне с тоталитарната държава която винаги чрез изброената по-горе методология си фабрикува собственната легитимност. На първо време трябва да е ясно, че спокоино можем да не си плащаме данъците за да не подхранваме този мафиозо октоподос=анти държавата с лъжлива легитимност. На второ е да се учим да бъдем САМОДОСТАТЪЧНИ(става дума за тарикатите от народа и самия народ) защото един огромен лост за прецакване на хората е да се отдучат да бъдат самодостатъчни. В резултта сега 95% от хората в тази територия са зависими като дрогиранти от държавните мафиозтски структури.

Няма спор, че за да събудиш зомбиран е най-лесно да приложиш с хуманна цел анти зомбираща технология и методи или да подкопаеш устоите и сигурността на тарикатите в мафиотската пирамида с доказали ефективността си подривни партизански методи. Третия вариант е да оставиш мафиозите да прецакат и изконсумират хората, после да се самоизбият, като до този момент ти се сктаваш хитро и трупаш знания, напреднали технологични и се обучаваш на самодостатучност на каквато сме способни всички хора стига да не ни пречат активно разни масонски не-люде.

Полицаите са некадърни и в повечето случаи са в съучастие с престъпността. Автомобилите престъпност не борят, но пък са лесни за комисионки. Идиоти.

Не са идиоти, а са си просто мафиоти! Ние няма защо да им се връзваме от друга страна. Тези таблети как мислиш че броят ...като се свързват през мобилен интернет или ако няма такъв през нормален GSM моден с базите данни. Ха сега помисли какво ще стане ако си купиш един хубав GSM заглушител които струва има няма 500лв. и го пуснеш когато онези със слънчогледите те те спрат. Да, те няма как да те проверят. Или какво ще стане ако си сложиш от онези номера дето с едно натискане на бутон се сменят с други (примерно-копие на депутатски или министерски такива). Ако си по нагличък куките даже могат и да те изпроводят до вкъщи вместо дринк енд драйв. Не му е мястото тук, но ако не го мързи човек лесно може да се сдобие с технология която приспива всеки към които е насочена от 50-тина метра само с използването и модификацията на една домашна микровълнова печка. В средите на държавните военни и мафиоти това се казва установка радио сън. С такова може да оставиш да те спират всички органи, апосле да ги приспиваш и да им взимаш рушвета за деня за да почерпиш истнски бедните хора на тази засега прецакана държава. Иначе тази технология военните я имат във вариант за мозъчно приспиване в контролирана степен на милионни градове и това е едно от причините да са толкова нетипично оглупели хората. Това е и причината да събират хората в големите градове като ги отучват от сомодостатъчния провинциален живот и създават условия за поминък само в градовете с което си осигуряват концентриране на жертвите в ограничени градски площи и си намаляват разходите за замби технологии. Ако хората само знаеха колко насериозно са мнипулирани с психо технологии от тъмните задкулисни сили сили стоящи зад транс националните мафиоти, които от своя страна дърпат конците на нашите местни такива, нямаше да губят никакво време за да чуят и една дума от лъжливите им усти, а щяха да ги скалпират като за отскок. Но технологията си казва думата и овцете си блеят докато кервана си върви.

Не всички.Както във всяко съсловие и при тях има свестни хора.Аз лично познавам такъв.Пращат го миналото лято за 2 мес.на Морето,командирован.Попада под разпореждането на РПУ Слънчака.Инструктаж-тези и тези заведения не се пипат по никакъв повод.Ако видите нещо подозрително да става пред тях,просто се обръщате на другата страна.До вас ще има местен полицай,който ще ви обяснява,кои хора,автомобили не се закачат...... Та,с новите коли,с новите технологии-все тая.Тук-там,ще изгори някой случаен,неплатежоспособен.

Да внимава доставчика да не закъснее, защото изборите са през март. Ще са необходими нови коли за да може полицията по-добре да пази изборите. Не за друго.

Само жените ще оправят България, както оправят мъжете!!!

Страшно махленска, циганска, селяндурска и проста държава сме! ФАКТ!!! ... Народът спи вече десетилетия наред, а политиците ни се занимават с асфалт, коли втора ръка и интриги на дребно. В милата ни, но пропаднала родина, НЯМА ИДЕОЛОГИИ, НЯМА ПОЛИТИКА, няма философски фундамент на управление, върху който да стъпят идеи за културно и икономическо развитие на цялото българско общество... Властва профански материализъм, простотия и дребен еснафлък! ... Никаква политическа култура, нито уу леви, нито у десни... Камо ли у народа... Вижте Гърция бе, ПРОСТАЦИ! ... НАРОД! С главно "Н"!!! УВАЖАВАН НАРОД! Народ с идеи за развитие, с философски поглед над "нещата"! Народ, запознат с фундаментални политически принципи и особености на политическите идеологии! Народ с памет и усет за развитие към по-добро! ... Народ, способен да преодолява всякакви кризи!!! ... Културен народ!!! ......... Ама нашето твърдоглавие и неизлечима, дълбоко вкоренена ПРОСТОТИЯ по рождение ще ни затрият!!! И то много скоро! ...Учете турски, ще ни потрябва, дървени глави такива!!!

Като купите 278 линейки, тогава се хвалете.

Хора не се стремете към властта ! Ей на това заприличват всички дето се налапват с власт ! От високо се пада по болезнено! Тиквун така ще падне че може и да му събирате семките чак на магистралата за Силистра!

Видяхте ги тези автомобилчета. Долнопробна Киа. За нищо не стават.

KIA били долнопробни автомобилчета,този отворко направо изби рибата .

да броиш анкети, за друго не ставаш!

Кога в тази държавица ще има революция?

Айде стана ясно защо Божков ще вземе тол системата!

Тъкмо новия министър председател да се снима с тях. За тази пача и тиквата никой няма да си спомня.

Амииииии.......... без думи!

Ама кифлооо ,те че ще дойдат ...дойдат ,ама вие прибрахте комисионите за последно ,а КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ?

Ще плащаме аз и ти и другите като нас.

Вие питате: Кой ще гепи комисионните? Ние отговаряме: Пеевски!

това с умните коли, и тъпите катаджии го коментирахме преди три дни! за да не почваме от начало, който го интересуват коментарите, да провери предишните!

вече съм спокоен -нещата с кражбите се упрайха

е...бах и жорналистите

КИА България - Пеевски и тн... Никой ли не схваща ???

Руме, ти не си ли в ОСТАВКА?

Умни ли автомобили не разбрахме?

Коментари - 278 нови автомобили за МВР идват през март | Днес.dir.bg

278 нови автомобили за МВР идват през март

До края на март трябва да пристигнат по първата поръчка 278 нови автомобила за МВР, съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - 278 нови автомобили за МВР идват през март | Днес.dir.bg

Коментари

Няма лошо,нека се поднови автопарка на полицията. Нека по старите автомобили отидат заедно с полицаи по селата. Това отдавна трябваше да стане! Кое е лошото? Ами аз виждам две неща. ПЪРВО-Огромната част от тези нови автомобили ще останат в София,Пловдив,Варна и Бургас. За останалите,ще има по една студена вода. ВТОРО-Гледах кадрите с хората които се опитаха/доста налудничаво/ да спрат експреса София-Горна Оряховица. Представител на железниците обясни,че локомотивите са стари и често аварират. Особено през зимата. Та въпросът е в следното: ЗАЩО АВТОМОБИЛИТЕ ЗА ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ СА САМО 100 НАПРИМЕР,А С ОСТАНАЛИТЕ СРЕДСТВА ДА СЕ ПОМОГНЕ НА БДЖ? Не е нормално,когато железницата изнемогва,да се купува такова количество автомобили.Тъй като новите автомобили няма да са от най-ниския клас,но ще има отстъпка заради броя им; сложете средно по 25 000 лева на кола и ще видите каква сума ще се получи. Функцията на железницата е много важна във всяка страна. България не прави изключение. КОГАТО ОБАЧЕ АРМИЯТА Е С ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ПОЛИЦИЯТА,А БДЖ СЕ ЗАГЪРБВА В ИМЕТО НА ПОЛИЦИЯТА,СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ПОЛИЦЕЙСКА!

А,ГОРИВО и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за тях?!

За полицията пазеща властта нови коли, а за народа нови по-високи данъци и осигуровки, а до края на годината и по-висока цена на тока. Защо полицията не се занимава с кражбите и битовата престъпност, а само прави статистика?

А кога ще има реформата в полиция? Кога ще преборят корупция, невежество и безразличие на тъй наречени полицаи?

Изобщо купуването на тези коли няма нищо общо с мигрантски натиск и контрол по границата. Става дума за укрепване на режима на ЕС и НАТО.

Отсвириха девиза " Купувай българското".

Ще трябва да ги сложите малко на диета дебелите милиционери, че в тия малки колички няма да могат да си съберат задниците

А линейки кога??????????????????????????????????????????????????????????

Храстче- полицай,храстче полицай.Как това ще намали битовата престъпност,нещо не ми е ясно.

Кой ще държи ножицата и резне лентата тогава?

че от няколко години все КИА печели обществените поръчки за доставка на автомобили за държавните структури. Наистина ли са толкова хубави...! Азиатски модели с Европейско финансиране...! Хммм!

Виж КОЙ е представителя и ввносителя и не се чуди повече

Снощи Тиквун каза 600 автомобила.

Защо предателското еврогейско правителство е купило русофибски марки автомобили, а не русофилски руски коли, въпреки че руските автомобили са най-издържливи? Корупция! Прокуратурата да започне разследване!

Ха ха пич ти изби рибата - русофибски, и русофилски руски коли, ха ха ха пич по големи "бисери" от тия не бях чел, честно ха ха въх въх !!!!!!

А защо ДВА МАНДАТА не се сетиха, а чак преди изборите за трети?

Не съм от най умните,но ми прави впечатление, че когато някой си отива се сеща, че нищо полезно не е свършил докато е бил на власт.До сега за х у я ли ме държахте ?

Хубаво,бравос!Само че,КОЙ,ще им резне лентичката пред камерите в края на март?

ПОЧУДИХА СЕ КАК ДА ЛЪЖАТ ПОЛИЦАИТЕ ЧЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ -ТОВА ЩЕ ИМ ДОСТАВИМ ОНОВА ЩЕ ИМ ДАДЕМ- ЗАЩО ДО СЕГА НЕ ДАДАХТЕ ТЕЗИ НЕЩА А СЕГА КОГАТО СЕ ЗНАЕ САМО ЧЕ Е ОБЕЩАНИЕ ТОВА ЗНАЧИ ЩЕ ВИДИМ!

"В Пернишко ще има 10 патрулни автомобила повече," От новите голфове?

Тук отново имаме нещо интересно. Коли, таблети, контрол на едро и дребно, щавене и поредната ниша за огромна корупция. Разбирай пореден опит да се налагат само по-високи глоби вместо самосъзнание в хората. Типичен инструмент на тоталитарната държава. Решение има. Държавата ни е анти, а от тук следва и хората да сме анти. Държавата това са едни мафиози които по цял ден играят театър и мъдрят схеми за прецакване на поданниците, както и за личното си облагодетелстване. Хората в такава държава са тарикати които мислят как да прескочат ограниченията на мафиозите и техните маши(институциите, полиция,военни,служби) които са се взели за държава(разбирай падар). Всеки които е извън категорията на тарикатите(анти държавните) влиза в категорията на прецаканите ..разбирай обикновенните хора. Това разбира се е една гадна и нечовешка схема, а аз симпатизирам на обикновенните хора, защото те до един биха били необикновенни ако не им промиваха 24/7 мозъците с пропаганда, психотроника, антимедицина, антисоциалност, законнови шитове разни. В този контекст мога да дам оръжие за справяне с тоталитарната държава която винаги чрез изброената по-горе методология си фабрикува собственната легитимност. На първо време трябва да е ясно, че спокоино можем да не си плащаме данъците за да не подхранваме този мафиозо октоподос=анти държавата с лъжлива легитимност. На второ е да се учим да бъдем САМОДОСТАТЪЧНИ(става дума за тарикатите от народа и самия народ) защото един огромен лост за прецакване на хората е да се отдучат да бъдат самодостатъчни. В резултта сега 95% от хората в тази територия са зависими като дрогиранти от държавните мафиозтски структури.

Няма спор, че за да събудиш зомбиран е най-лесно да приложиш с хуманна цел анти зомбираща технология и методи или да подкопаеш устоите и сигурността на тарикатите в мафиотската пирамида с доказали ефективността си подривни партизански методи. Третия вариант е да оставиш мафиозите да прецакат и изконсумират хората, после да се самоизбият, като до този момент ти се сктаваш хитро и трупаш знания, напреднали технологични и се обучаваш на самодостатучност на каквато сме способни всички хора стига да не ни пречат активно разни масонски не-люде.

Полицаите са некадърни и в повечето случаи са в съучастие с престъпността. Автомобилите престъпност не борят, но пък са лесни за комисионки. Идиоти.

Не са идиоти, а са си просто мафиоти! Ние няма защо да им се връзваме от друга страна. Тези таблети как мислиш че броят ...като се свързват през мобилен интернет или ако няма такъв през нормален GSM моден с базите данни. Ха сега помисли какво ще стане ако си купиш един хубав GSM заглушител които струва има няма 500лв. и го пуснеш когато онези със слънчогледите те те спрат. Да, те няма как да те проверят. Или какво ще стане ако си сложиш от онези номера дето с едно натискане на бутон се сменят с други (примерно-копие на депутатски или министерски такива). Ако си по нагличък куките даже могат и да те изпроводят до вкъщи вместо дринк енд драйв. Не му е мястото тук, но ако не го мързи човек лесно може да се сдобие с технология която приспива всеки към които е насочена от 50-тина метра само с използването и модификацията на една домашна микровълнова печка. В средите на държавните военни и мафиоти това се казва установка радио сън. С такова може да оставиш да те спират всички органи, апосле да ги приспиваш и да им взимаш рушвета за деня за да почерпиш истнски бедните хора на тази засега прецакана държава. Иначе тази технология военните я имат във вариант за мозъчно приспиване в контролирана степен на милионни градове и това е едно от причините да са толкова нетипично оглупели хората. Това е и причината да събират хората в големите градове като ги отучват от сомодостатъчния провинциален живот и създават условия за поминък само в градовете с което си осигуряват концентриране на жертвите в ограничени градски площи и си намаляват разходите за замби технологии. Ако хората само знаеха колко насериозно са мнипулирани с психо технологии от тъмните задкулисни сили сили стоящи зад транс националните мафиоти, които от своя страна дърпат конците на нашите местни такива, нямаше да губят никакво време за да чуят и една дума от лъжливите им усти, а щяха да ги скалпират като за отскок. Но технологията си казва думата и овцете си блеят докато кервана си върви.

Не всички.Както във всяко съсловие и при тях има свестни хора.Аз лично познавам такъв.Пращат го миналото лято за 2 мес.на Морето,командирован.Попада под разпореждането на РПУ Слънчака.Инструктаж-тези и тези заведения не се пипат по никакъв повод.Ако видите нещо подозрително да става пред тях,просто се обръщате на другата страна.До вас ще има местен полицай,който ще ви обяснява,кои хора,автомобили не се закачат...... Та,с новите коли,с новите технологии-все тая.Тук-там,ще изгори някой случаен,неплатежоспособен.

Да внимава доставчика да не закъснее, защото изборите са през март. Ще са необходими нови коли за да може полицията по-добре да пази изборите. Не за друго.

Само жените ще оправят България, както оправят мъжете!!!

Страшно махленска, циганска, селяндурска и проста държава сме! ФАКТ!!! ... Народът спи вече десетилетия наред, а политиците ни се занимават с асфалт, коли втора ръка и интриги на дребно. В милата ни, но пропаднала родина, НЯМА ИДЕОЛОГИИ, НЯМА ПОЛИТИКА, няма философски фундамент на управление, върху който да стъпят идеи за културно и икономическо развитие на цялото българско общество... Властва профански материализъм, простотия и дребен еснафлък! ... Никаква политическа култура, нито уу леви, нито у десни... Камо ли у народа... Вижте Гърция бе, ПРОСТАЦИ! ... НАРОД! С главно "Н"!!! УВАЖАВАН НАРОД! Народ с идеи за развитие, с философски поглед над "нещата"! Народ, запознат с фундаментални политически принципи и особености на политическите идеологии! Народ с памет и усет за развитие към по-добро! ... Народ, способен да преодолява всякакви кризи!!! ... Културен народ!!! ......... Ама нашето твърдоглавие и неизлечима, дълбоко вкоренена ПРОСТОТИЯ по рождение ще ни затрият!!! И то много скоро! ...Учете турски, ще ни потрябва, дървени глави такива!!!

Като купите 278 линейки, тогава се хвалете.

Хора не се стремете към властта ! Ей на това заприличват всички дето се налапват с власт ! От високо се пада по болезнено! Тиквун така ще падне че може и да му събирате семките чак на магистралата за Силистра!

Видяхте ги тези автомобилчета. Долнопробна Киа. За нищо не стават.

KIA били долнопробни автомобилчета,този отворко направо изби рибата .

да броиш анкети, за друго не ставаш!

Кога в тази държавица ще има революция?

Айде стана ясно защо Божков ще вземе тол системата!

Тъкмо новия министър председател да се снима с тях. За тази пача и тиквата никой няма да си спомня.

Амииииии.......... без думи!

Ама кифлооо ,те че ще дойдат ...дойдат ,ама вие прибрахте комисионите за последно ,а КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ?

Ще плащаме аз и ти и другите като нас.

Вие питате: Кой ще гепи комисионните? Ние отговаряме: Пеевски!

това с умните коли, и тъпите катаджии го коментирахме преди три дни! за да не почваме от начало, който го интересуват коментарите, да провери предишните!

вече съм спокоен -нещата с кражбите се упрайха

е...бах и жорналистите

КИА България - Пеевски и тн... Никой ли не схваща ???

Руме, ти не си ли в ОСТАВКА?

Умни ли автомобили не разбрахме?