Ангел Кунчев: Голямо "благодаря" на проф. Кантарджиев, но пенсионирането му е законно

Той направи много за година и половина, изтъкна колегата му на фона на продължаващите протести пред МЗ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде натрупаха такъв финансов ресурс по сметките си тез незаменими членове на НОЩ? От PCR тестовете, от дубайските фурми, от десинфектанти? От застраховката на жена си натупвал 500 000 евра, сигурно е бил женен за Клеопатра и през годините с лихвите застраховката е набъбнала толкова! :)

Ангел Кунчев нещо се натяга но и на него ще дойде времето защото и той е подлога на герб

''Самият Кантарджиев заяви, че не е сигурен дали би се върнал, дали това да е възможно, защото смята, че "много хора ще искат да направят реванш", а те са опасни. Той дори директно заяви, че Кацаров е опасен за здравеопазването.'' Тоя след като се ожалваше по всикчи медии сега взе и да напада без да каже какво той е направил за здравеопазването освен да ползва държавните пари за работа на института..

Кунчев, ти не се обаждай, да не те пенсионират и теб ! Всъщност, не само пенсионирането е законно, уволнението - също ! И какво направихте НОЩ-ниците за година и половина ? България стана първа в целия свят по смъртност ! Голям успех !

Докато пиеш до припадък не мислиш за здравето си, като те барне цирозата държавата ти е виновна.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не можах да намеря инфо на колко години е д-р Кантарджиев.

точно ..... младеж

Кунчев доволно потрива ръце и се надява да го направят и него най-накрая професор, да дразни после Мангъров и да се праска, че е голямата работа!

Стига са го бутали човекъа напред и да се гаврят с него! Направил е добра пара, добри спомени / сън спомен не оставя/, да е жив и здрав! Мен на два пъти ми приемаха исканата оставка двама министри и винаги черпех съ усмивка .....

Кантарджиев показва само, че не иска да пусне властта - дори и за пенсия. Ама не - властта не се дава. Баце ще го вкарвал в Герб.

"властта не се дава". Ама не защото Баце ще го вкарва в Герб а защото от дълги години е в БСП

Това само показва безпартийния характер на партия ГЕРБ. Партия ГЕРБ не е никаква партия, а мафия. Затова в нея има и членове на БСП и на ГЕРБ и на други партии, в това число и етнически турци. Но мафиите са така. Наистина, не са партийни.

парите нямат цвят .... самомиризма ... и те така - откирават се по нюх

Всъщност, Кунчев много завижда на Кантарджиев и Мутафчийски! Първо, защото и двамата са професори и по-големи началници от него, и второ, миналата година двамата бяха наградени от Бочко с 5 дни ол инклузив във вилата на Плювналиев - на Халкидики, а Кунчев беше награден само с три дни и то на база ВВ.

На снимката виждам четирима бъдещи затворници.

Законно е пенсионирането на доктора , незаконен е начина - по телефона те уведомяват да си ходиш. А , всички от служебното правителство са в пенсионна възраст,защо не са се пенсионирали? Баба ти Мика е една млада и зелена ,та и председател на парламента я сложиха. Хората точно това не одобряват и са прави,когато има закон,той да важи за всички.

"Големо мерси значи" Каунчев умее чудесно да се слага на властта. След като нощ-ниците изчезнаха в нощта човекът си търси повод и сегашната власт да го забележи и нещо да му предложат! Хареса му на Каунчев да е в центъра на медииното внимание и да манипулира ежедневно хората. Пък и "келепир има в тая работа", както се изразява един наш известен литературен герой на Алеко Константинов.

Ето един достоен коментар за пенсионирането на Тодор Кантарджиев! Въпреки че Ангел Кунчев още повече не го харесвам от Тодор Кантарджиев, това е едно нормално изказване, напълно в реда на нещата. Ясно е, че всеки изпълнил критериите за пенсиониране може да бъде освободен, независимо колко добър специалист е бил. Колкото повече човек остарява, толкова повече болести го хващат, хваща го дори деменция. Може само да се спори дали точно сега е най-добрият момент да го пенсионират или би могъл да изкара още някоя друга годинка. Но според мен колкото по-рано, по-добре. Познавам бившия директор, академик Богдан Петрунов. Него са го пенсионирали отдавна, не му е леко защото живее сам, няма никакво занимание което да го поддържа и въпреки това не плаче че е пенсиониран. Доколкото знам има частна практика и там продължава да работи. Тодор Кантарджиев може да направи същото, след като е толкова добър специалист. А и пенсията вярвам че няма да му е малка.

Баси подлогата долна дет е тоя....

колко хора лично са пенсионирани от министър, за колко пенисонери министъра лично се е погрижил да спрат да работят, за сега знам само един случай

Е пенсионер,наглец той с циган лостов измислиха здр.система да ни убива бързо и да доплащаш яко. Долни наглу комундета,сега като и грабне Нзок ще се убедите тъпаци колко милее за ваз.Той отдавна иска частни каси и затова го избраха това мекере.ЕХХХ БЪЛГАРИНО КАКЪВ ОБИР ВИ ЧАКА ,СЪЩО КАТО КТБ.ПЕТ МИЛИЯРДА ЩЕ ПРИЛАПАТ,ГЛАСУВАЙТЕ ,ЗА ЧАЛГИ И ТЕХНИТЕ ПРОЙЗВИДНИ

Тенденциозно и подвеждащо заглавие! Сега АК ли е на прицел или просто трябва да послужи като отдушник на общественото недоволство, за да може Кацаров да не е толкова мразен?!

Ангел Кунчев добре владее слалома на слагачеството и на Кацарски се подмаза и на Кантарджиев мили очи направи лай лай балалайка, така се изкарва на меко кресло до пенсия и след пенсия Кунчев, Кунчев и душата в рая и оная работа в другата работа ми кажи, не коментирам ще е къде къде по-почтено мазньо

И за благодарност,,шут,,Противен е бил лунчев и доказа.Добре,че беше професора да дава адекватни съвети с с хумора да понесем по леко умишленият създаден вирус.БОГ ЗДРАВЕ ДА ДАВА НА ПРОФ.КАТРАНЖДИЕВ,НО НА СЛАГАЧИТЕ ДА НЕ ИМ ПРОЩАВА

Пак се почва със старите комунистически номера. Когато направят простотия винаги завършва със "ама то е законно". Ангеле, к'рво комунистическа, и да лапаш пишки нон-стоп е законно ама трябва ли да го правиш бе мама ти комунистическа. Никакъв морал у тия комунисти.

Прав си, "морал" и "комунисти" са несъвместими понятия. Друг е въпроса, че Кантарджиев е член на БСП!

Примера за това е комунистът Бойко Борисов.

3евзек

Сега е на мода само враговете с партиен билет да са комунисти. Останалите - ни лук яли, ни лук мирисали.

.......ПеЦионирай, пенЦионирай, ма то и мутрашков бил на 67 години, па и ушатия фатмак мунчо и той пенЦионер, е и премиера и той пенЦионер зелени чорапи, абе все пенЦионери, така че в пенЦионирането е истината......мухабаа, мамицата ви неграмотна......

Няма да се изказвам за неговото уволнение. Само ще ви кажа да си направите труда да проверите къде е България по смъртност от Ковид ? На второ място след Перу ! Така че да ми се казва колко добре сме се справили с кризата си чиста наглост.

Смъртността е следствие от калпавата система, която е "реформирана" от сегашния министър. Моля проверявайте информацията и мисле те като пишете глупости!

Г-н Владислав, това са фактите. Всеки може да разсъждава върху тях. Ще пропусна грубо-нападателната Ви забележка за глупостите впрочем типична за всеки трол.

Г-н Никой, хем не харесвате блокадите, хем после като отпуснат имало висока смърност? Ами не мислите, системата на здравеопазване - наличност на легла, база, линейки, спешна помощ е едно нещо, но налагането на ограничения по време на пандемия е отговорност на правителството. Раграничавайте нещата и тогава пишете къде е проблемът със смъртността. Защо мислите че при едно и също чиасло заразени в различните държави имаме повече смъртни случаи? - Защото това е проблем на системата на здравеопазването Така че пак повтарям - пишете глупости!

Никой не твърди,че е незаконно.А дали е морално в този момент и каква е целта му.За всички е ясно,че е вид реваншизъм.А,че човекът е професионалист и може още да даде не се отчита.Никой в края на професионалния си живот не бива да бъде обиждан и унижаван,само защото някакво леке с диплома за доктор и несвършило нищо до сега ,се е докопало до поста министър на здравеопазването.Кацаров,Кантарджиев ще бъде запомнен,но ти ще си идеш като катър без история

в ПИКливия на всеки 13.6 мин се пускат жалейки и видеа за незаменимите... баба Яга на амбразурата

Никой не казва: незаконно. След навършване на пенсионна възраст всеки може да бъде пенсиониран или да поиска да бъде пенсиониран. Проблемът е как в Държавни институции едни могат да получават заплата като депутати дори и над 80 години, а в други - задължително да се пенсионират. Това е двоен стандард. След като баба ви Миче може да получава заплата на депутат; и този може да стои Директор. Държавата е една. Или за баба ви Миче като партийна другарка Законът не важи.

за това че е тъпо реваншистко става дума, цървул, не за законността му

В Хунтата ХЛЯБА, в Хунтата НОЖА. РадЮ казва кой да нахранят, кой да заколят...

Министъра е една бяла якичка, която срути системата на здравеопазването в ползата на частници и търгаши, а сега два дена ни обяснява, как може да уволнява който си поиска. Поне излезе наяве кой е този човечец, заел поста министър - същия който по времето на Костов опропасти всичко изградено и работещо, след него само развалини, безпаричие и много милиони по сметките на частници.

Жена на всички власти.. Подай си оставката лицемер!

пак ли тия УРОДИ и САДИСТИ свързани лица - Кантара е предложил да Кауна за доц...Обаче няма документи че е ПРОИЗВЕДЕН В ЧИН. май е самозванец

PEYTSCH

Ега си погребалните физиономии !

Бамааму! К'ъв му е проблемът на незаменимия професор? Пазарна икономика сме. Да прави фирма и доказва големите си познания във вирусологията чрез нея! Да взима и защитниците си във фирмата! Оказа се че и при пазарната икономика държавната ясла е голяма работа!

По действащата таблица и ти си придобил право на пенсия, или сега ще мазниш на новите, та да те оставят

Кувчев право на пенсия. Роден е 1959г., и е на 61г. По действащото законодателство доцентите се пенсионират на 65 г. ако имат нужния стаж.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините, а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Не им се пенсионира на номенклатурите. Къде ще намерят такова топло местенце. Кунчев бега пред вятъра, че той е следващият.

Да, ама Учиндолския Чалгар щял да го прави радЮвия кабинета ПЕРМАЕНТЕН...

PEYTSCH

Споко. Този кабинет е временен до един месец, много временен...

Някой спори ли , че е незаконно! Говори се за полза за държавата, морал, уважение към можещите, човещина... такива незаконни неща!

По-скоро невъзможни са тези неща на този етап...

А трябваше точно Кунчев да натирят... Един от най-неприятните типове заедно с Ботокса и Балтов...