Коментари - Юлия Кръстева отрича да е била агент на Държавна сигурност | Днес.dir.bg

Юлия Кръстева отрича да е била агент на Държавна сигурност

Философът Юлия Кръстева, която живее във Франция от 1966 г., отрече да е била член на българските разузнавателни служби по времето на комунизма.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Кръстева отрича да е била агент на Държавна сигурност | Днес.dir.bg

Коментари

Ясно е че не е случайно, но чак пък агент !? НИЕ верно ли имаме агенти ?

Комунистическите агенти са обучени да отричат до последно. А може ли г-жа Кръстева да обясни как е отишла да учи във Франция по време, когато хора без сериозни връзки с БКП и ДС не можеха да отидат и на екскурзия в чужбина?

Този акт е предупреждение към други хора: или бъдете "солидарни" с Европа и изгонете руски дипломати или на бял свят ще излязат нелицеприятни факти за вас! Боко Чоков да му мисли!

до Xмм за съжаление дира дори не ми пуска отговорите така, че пиши си едностранно, явно по бг стандарти нямам право на отговор, което е доказателство че абсолютно правилно решение съм направил за децата. разбира че ще бъде изтрита държавата която не ти позволява дори да отговориш.

Нищо тайно не остава скрито - библейски закон.

Проблемът не е, че някой си някога е бил еди-какъв си, а че едно списание се държи така, както са се държали партийните агитки по места по време на соца, и не са гледали професионалните качества на човека, а дали е от котило им. И ако някой не им харесва, са намирали доносник, който да подлее вода на човека.

Това, че жената е била "ухо" на службите не е изненада за никого. Далеч по-интересното е друго: Как така след толкова години това излиза на бял свят? Това се прави или когато "ухото" вече не нужно и трябва да се отстрани или с цел натиск за постигане на определена цел.

жената се опитва да отвори очите на бг населението ама е пропуснала че Бг е в ръцете на едни другари които няма да допуснат да се ограмоти зомбираното население.

Чудо голямо - за нея! И тя си е заминала, както всички тези модерни през 60-те години френски психари - философи, социолози, писатели и. т.н. Кой ли ги чете сега, пък и те са просто невъзмаожни за четене, защото мй не са имали и какво да кажат. Такива като Ю. Кръстева си поживяха добре, докато ние строихме социализма - и сега си живее добре. Във Франция толкова малко я знаят, че по-добре да си треае.

излизаш от БГ и забравяш тази държава, това е истината. Аз съм от 20г извън БГ, надничам в интернет, но не допуснах децата ми да имат каквато и да е връзка с БГ, нито сме идвали, те никога не са учили езика ни, не комуникираме с българи, та се чудя на Юлия че е излязла преди 50г а се занимава с бг племето, което замества дяволите около казана и само дърпа тия дет искат да излязат от него(любим виц на Вожда ви).

А защо влизаш в български форум, нали не комуникираш с българи, който се откаже от родителите си, родината, никъде не е уважаван, никъде. В чужбина България това съм аз, ако харесат мен, ще харесат и българите, никой не стои денонощно в нета за да научи нещо за българите, нищо не знаят. Ако някой си спомни ученото в училище, че заедно с немците сме подпалили Втората световна война и оттам сме виновни за разрушенията и милионите жертви.

Гоооолям праз! Се едно тя е проблема. Питам аз , а с тия в парламента дето са били клепала на ДС кво ше праим?! Е що чак сега "фърлят" светлина по нея?

Оставете жената на мира, ще я уморите. Не е докарала тя комунизма в България.

абе то цялата бг власт работи за чужди интерси и на никой не му пука а тръгнали да "дебатират" преди 50г, абе това са стандартни методи когато пречиш да те отстранят от пътя, , а вижте кой и защо ли пуска тия интриги,ай кухи тикви

Не си мислете, че дипломатите на всички чужди държави в България, са само дипломати-почти всички са от съответното разузнаване.

Какво и да е била в службите на ДС.И сега навсякъде има такива служби, наричани по различен начин.

Само може да сме тъжни, че такъв изключителен ум като Юлия Кръстева е била омазана от блатото на ДС. Всички са оцапани от тинята, в която съществуваше страната ни. Лошото побеждава, когато добрите го отминават с мълчание. Всички сме оцапани от калта на ДС. Аз няма да се отрека от Юлия Кръстева.

Стоп, тъжни приятелю, спри се! "Изключителният ум" не е "омазана" от ДС, а е била АКТИВЕН АГЕНТ дълги години, а досието й е цели 2 тома - това не ти е някакво картонче с името. И недей да слагаш всички хора под един знаменател - далеч не всички са били агенти на ДС. Аз също съм проверяван и имам публикувано официано заключение, че НЕ СЪМ бил нито сътрудник, нито агент на ДС. А Юлия Кръстева е БИЛА агент на ДС с псевдоним Сабина. Нали се сещаш, че тя не е броила ядрените ракети на Франция?! Задачата й е била да доносничи срещу най-светлите умове на Европа, като Умберто Еко, например. Срам и позор! Сабина да се скрие и никога повече да не се вества по медиите!

Ти вярваш ли си? И знаеш ли за какво говориш? Светли умовеІ какво им е било светлото? подвизавали са се съвсем легално и безболезнено на държавни ясли и са плюели тази държава! А цялата им философия и морал - пиши го бегал

Не се живее по документи, а със знания и умения. Франция я тачи, а България я плюе. Българите могат да плюят. Друго не могат. Затова теглиш пу*ка майна на всичко българско - милиционери, кадесари, партийни секретари. Обръщаш гръб на миналото и вървиш напред.

Не можеш да стигнеш и до Сливница, ако не си от тези " милиционери, кадесари, партийни секретари"!

Верно, трябваше някакво разрешение за района по границата.

Ако е оклеветена да заведе дело за клевета и съдът ще отсъди въз основа на документи и свидетелски показания "кой крив, кой прав"!

да бе, точно в БГ, как пък го измисли.

Ей да не я бъркате с Росен Плевналиев , той е бил агент на Военно Разузнаване !

Га гризка кьофтаците на ДС не се оплаква, беше ти хубаво да топиш емигрантите, сега те е срам въшко болшевишка

Предатели, като тая първо биват използвани, а после изхвърлени. В случая, жената на никого повече не е нужна и вече не е " велика интелектуалка", а просто ухо на службите.

Само глупаците отричат документите !

Гад мръсна....на гилотината доносниците.

*Коментарът горе не е скрит, въпреки че съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

Съдете сами: Когато я имаше Държавна сигурност, честните българи живееха спокойно и мирно в страна, през границите на която не можеше и пиле да прехвръкне. Днес, когато няма никаква Държавна сигурност, страната ни е разграден двор, всеки върши каквото си поиска, а престъпници и обирджии се разхождат свободно навсякъде ...

Вземи прочети малко архиви, пък после приказвай врели-некипели. Престъпността по време на милия социализъм изобщо не е била по-ниска от сегашната, дори напротив, в някои години е била даже по-голяма. И да, пиле не е могло да прехвръкне през границата, особено в обратна посока.

АЙДЕ СТИГА С ТИЯ СПИСЪЦИ НА АГЕНТИ,ВАДЕНИ В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ.КАТО СТЕ ТАКИВА СМЕЛЧАЦИ ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И ЗА АГЕНТ БУДА.АМА НЕ ВИ СТИСКА,НАЛИ?

Бабето беше се превърнала в знаме на тогавашните седесари псевдоинтелектуалци ,помним какви метани и правеха като идваше в България ,всичките главатари на сините се надпреварваха да се срещат с нея ,да я канят да чете лекции ,а то какво излезе ,че каката 30 години е работила на тихият фронт в интерес на ДС ,успя да излъже и французите които и дадоха най големите награди на академията.

Че лелката е била ухо на службите. Кого пускаха ей така през соц-а да учи на Запад.

От какво се срамува колежката Сабина, дедо Неофит беше също наш колега пък сега е Патриарх, а аз, агент Гоце бях и Президент

Какво странно и лошо има в това, забравихте че, и идола на рока Елвис Пресли е бил агент на ЦРУ! Някой ако си мисли че, сега не е същото, дълбоко се заблуждава! Методите на службите за сигурност, нямат цвят и идеология ... Жалко е че, осветлихме и оплюхме агентите и сътрудниците им!

Какво лошо има в това, да си сътрудничел на държавата в която живееш. Само интелигентните хора се използваха за получаване на информация за живота и тенденциите от областите в които те работеха и творяха. Нищо срамно няма в това, че си бил информатор.. Така е било и така ще бъде за в бъдеще. Всички дипломати са своего рода агенти, но никой не ги обвинява като доносници и пр.

Едно е да си агент на ЦРУ, друго - нс репресивни диктаторски режими. И лицемерно да застане пред студентите и да лъже, че била дисидент. Тя си е била маркдистка до мозъка на костите и сама е пожелала да стане агент. Да припомним- била е преводач на Гагарин? Как КГБ ще те пуснат близо до Гагарин, камо- ли да си му преводач?

Съмнявам се, че френското списание просто ей така пише глупости. Най-вероято имат сигурна информация, че тая лелка-комуняга е била агент, както и всички комуняги и особено тези в чужбина.

и бъдещ, действа наложеният от азиат-болшевишки окупатор, т.н. "класово-партиен подбор на кадри", по който е невъзможно да се направи кариера без одобрението на партията и дс, контролирани от москва ???

След боя на терориста да си признае, че е терорист, агентът просъскал" не човек, а желязо", не , комунист" казал мъртвеца.

ЕЙ ПЛАГИАТ , ЕТО ТИ ОРИГИНАЛА :)) ... "НЕ ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО " ПРОСЪСКАЛ ГАДЕН КОМУНИСТ ТИХО БОЙКО МУ КАЗАЛ: НЕ БЕ , МУТРА ИНАТ СЪМ ОТ СИК :))

Няма такава държава, която да разкрива разузнавачите си зад граница. Това е толкова малоумно...говори за незрялост, инфантилност, липса на държавническо мислене....Чудно ми е как могат сегашните служби да работят за интересите на държавата, да рискуват живота си, като знаят, че същата тази държава в един момент може да ги демонизира и омаскари. Някой, ще каже, че това е било преди- да но държавата е една - България. Слаби служби- слаба държава. Кому е нужно да сме слаби? Риторичен е въпроса.

Хайде сега - служили сте на КГБ и ГРУ. Сега пък служите на Запада и на САЩ. На това му се вика двоен агент, а тях никой не го обича. Затова ви е страх да не ви разсекретят, защото двойния агент той вече е бита карта. И разсекретихте само доносниците, които пък са топили колеги, за да вървят напред, както вика един от вас.

Ама то не ние - френското списание изнесло данните. А нашите нямало как.....щото и други знаем френски. :)

Истината е, че ВСИЧКИ КОИТО СА СТАНАЛИ В СВОЯТА ОБЛАСТ НЕЩО, преди 1990 г., са били агенти или са сътрудничели на тогавашната власт! ТОВА Е! Както казваше бай Ганьо -всички са маскари. Сега да не се правят на ощипани! ТОВА Е!

Като е истина, тогава бившите сътрудници на ДС, да си го казват сами, а не комисия да им вади досиетата, и те до последно да се държат като сгафили хлапета пред счупена ваза и да отричат "Не е вярно, това е лъжа" - ами като е лъжа повдигаш обвинение за клевета и съдът ще покаже кой лъже и кой не ... фактът, че тази госпожа не го е казала до този момент, ме навежда на мисълта, че това, което тя твърди не е много вярно ... Аз лично бих имал много повече доверие на човек, който поради спецификата на периода излезе и каже "Аз съм бил/била сътрудник на ДС в НРБ през периода x-y и т.н.". Толкова е просто :)

Невежеството е велика сила! Казвам го за тези, дето смятат, че някой "случайно" може да емигрира в онези години на Запад и "случайно" да направи кариера там...

ЮЛИЯ КРЪСТЕВА И ТЯ КАТО СОФИЯ ЛОРЕН ПИСА ЗА "ДИВИЯ АМЕРИКАНСКИ ФЕМИНИЗЪМ" И ДЖЮ ЙОРСКИТЕ ЛИБЕРАСТКИ ВЕЩИЦИ Я ПОДГОНИХА С МЕТЛИТЕ :)) ... АКО НЕ ЗНАЕТЕ ФЕМИНИЗМА ИМА 2 ТЕЧЕНИЯ - ФРЕНСКИ ФЕМИНИЗЪМ И - АМЕРИКАНСКИ КУЛТУРИЗЪМ

Ами заведете дело срещу Комисията по досиетата.Така правят честните и почтени хора.

Да се прибира бързо , за да не си отиде толкова млада ...

Юлия, бъди горда, че си била агентка на Държавна Сигурност. В ДС беше елита на нацията. Creme de la creme! А сега само ти завиждат!

Тя не е била в ДС, а е била доносник на ДС, има разлика.

По времето на комунизма, партията имаше авангард(ДС) .Комунистите убиваха на границата,който искаше да отиде на ЗАПАД. Така че е простено на тази госпожа.... НИЕ БЯХМЕ КРЕПОСТНИ НА КОМУНИСТИТЕ... Затова според КОРНИ "ДЕМОКРАЦИЯТА НИ Е ВЗЕЛА МНОГО" ,защото вече не сме роби на комунистите...

била е следена през всичките тези 50 години и се вижда че сега е настъпила някого иначе щяха да я разкрият още преди 30г. Точно пък литературе фронт за кого работи, я поразкажете там повечко за герберастките соросоиди кой на кого го подпира. Верно че сме зле ма трева не пасем.

герберастки соросоиди или савецки комуниги- изберете сами.

Глупи, няма дилема. Западът пропадна МОРАЛНО - виждаш какви фалшификации се правят, за да вкарат света в световна война. С тези сатани ли искаш да се прегърнем?!? Та ние ще сме на фронтовата линия бе, тъпий!

Не знам колко неук трябва да бъде човек, за да не може да напише правилно думата "съветски".

Уж всички работели за България, пък не се гордеят с това?? Все отричат и чак когато излязат документите, почват да се оправдават??

Причина за това е, че малоумниците от "синята идея" веднага след 10.11.1989 г. обявиха (естествено, под натиска на Запада) всички агенти на ДС за доносници, т.е. демонизираха ги. Въпреки очеизбождащата истина, че такива агенти има ВСЯКА държава. Безумие на прехода - тава е.

Малоумниците от синята идея си бяха същите ДС комунистически кадри. Освен това има разлика между агент и доносник.

Има и други наши големи специалистки, омъжени за французи, завършили в люлката на всички революции, но по-млади , дори с по-ясна политическа позиция...

Който искаше да живее спокойно и да учи на Запад ставаше агент на ДС, тези които се противопоставяха на режима отиваха в затвора или биваха натиквани в девета глуха. Спомням си 1986г в разгара на Студената война, когато оставаше един месец до влизането ми в казармата срещнах мой съученик и го попитах къде ще служи в армията, а той ми отговори, че отива в Чикаго да учи финанси. През цялото време докато бях ракетчик се чудех, когато ни вдигнеха под тревога дали като изстреляме ракетите, че ще стрелям и срещу него. Сега същият е "голям човек" и служи вярно да се въртят парите на ДС

Коментари - Юлия Кръстева отрича да е била агент на Държавна сигурност | Днес.dir.bg

Юлия Кръстева отрича да е била агент на Държавна сигурност

Философът Юлия Кръстева, която живее във Франция от 1966 г., отрече да е била член на българските разузнавателни служби по времето на комунизма.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Кръстева отрича да е била агент на Държавна сигурност | Днес.dir.bg

Коментари

Ясно е че не е случайно, но чак пък агент !? НИЕ верно ли имаме агенти ?

Комунистическите агенти са обучени да отричат до последно. А може ли г-жа Кръстева да обясни как е отишла да учи във Франция по време, когато хора без сериозни връзки с БКП и ДС не можеха да отидат и на екскурзия в чужбина?

Този акт е предупреждение към други хора: или бъдете "солидарни" с Европа и изгонете руски дипломати или на бял свят ще излязат нелицеприятни факти за вас! Боко Чоков да му мисли!

до Xмм за съжаление дира дори не ми пуска отговорите така, че пиши си едностранно, явно по бг стандарти нямам право на отговор, което е доказателство че абсолютно правилно решение съм направил за децата. разбира че ще бъде изтрита държавата която не ти позволява дори да отговориш.

Нищо тайно не остава скрито - библейски закон.

Проблемът не е, че някой си някога е бил еди-какъв си, а че едно списание се държи така, както са се държали партийните агитки по места по време на соца, и не са гледали професионалните качества на човека, а дали е от котило им. И ако някой не им харесва, са намирали доносник, който да подлее вода на човека.

Това, че жената е била "ухо" на службите не е изненада за никого. Далеч по-интересното е друго: Как така след толкова години това излиза на бял свят? Това се прави или когато "ухото" вече не нужно и трябва да се отстрани или с цел натиск за постигане на определена цел.

жената се опитва да отвори очите на бг населението ама е пропуснала че Бг е в ръцете на едни другари които няма да допуснат да се ограмоти зомбираното население.

Чудо голямо - за нея! И тя си е заминала, както всички тези модерни през 60-те години френски психари - философи, социолози, писатели и. т.н. Кой ли ги чете сега, пък и те са просто невъзмаожни за четене, защото мй не са имали и какво да кажат. Такива като Ю. Кръстева си поживяха добре, докато ние строихме социализма - и сега си живее добре. Във Франция толкова малко я знаят, че по-добре да си треае.

излизаш от БГ и забравяш тази държава, това е истината. Аз съм от 20г извън БГ, надничам в интернет, но не допуснах децата ми да имат каквато и да е връзка с БГ, нито сме идвали, те никога не са учили езика ни, не комуникираме с българи, та се чудя на Юлия че е излязла преди 50г а се занимава с бг племето, което замества дяволите около казана и само дърпа тия дет искат да излязат от него(любим виц на Вожда ви).

А защо влизаш в български форум, нали не комуникираш с българи, който се откаже от родителите си, родината, никъде не е уважаван, никъде. В чужбина България това съм аз, ако харесат мен, ще харесат и българите, никой не стои денонощно в нета за да научи нещо за българите, нищо не знаят. Ако някой си спомни ученото в училище, че заедно с немците сме подпалили Втората световна война и оттам сме виновни за разрушенията и милионите жертви.

Гоооолям праз! Се едно тя е проблема. Питам аз , а с тия в парламента дето са били клепала на ДС кво ше праим?! Е що чак сега "фърлят" светлина по нея?

Оставете жената на мира, ще я уморите. Не е докарала тя комунизма в България.

абе то цялата бг власт работи за чужди интерси и на никой не му пука а тръгнали да "дебатират" преди 50г, абе това са стандартни методи когато пречиш да те отстранят от пътя, , а вижте кой и защо ли пуска тия интриги,ай кухи тикви

Не си мислете, че дипломатите на всички чужди държави в България, са само дипломати-почти всички са от съответното разузнаване.

Какво и да е била в службите на ДС.И сега навсякъде има такива служби, наричани по различен начин.

Само може да сме тъжни, че такъв изключителен ум като Юлия Кръстева е била омазана от блатото на ДС. Всички са оцапани от тинята, в която съществуваше страната ни. Лошото побеждава, когато добрите го отминават с мълчание. Всички сме оцапани от калта на ДС. Аз няма да се отрека от Юлия Кръстева.

Стоп, тъжни приятелю, спри се! "Изключителният ум" не е "омазана" от ДС, а е била АКТИВЕН АГЕНТ дълги години, а досието й е цели 2 тома - това не ти е някакво картонче с името. И недей да слагаш всички хора под един знаменател - далеч не всички са били агенти на ДС. Аз също съм проверяван и имам публикувано официано заключение, че НЕ СЪМ бил нито сътрудник, нито агент на ДС. А Юлия Кръстева е БИЛА агент на ДС с псевдоним Сабина. Нали се сещаш, че тя не е броила ядрените ракети на Франция?! Задачата й е била да доносничи срещу най-светлите умове на Европа, като Умберто Еко, например. Срам и позор! Сабина да се скрие и никога повече да не се вества по медиите!

Ти вярваш ли си? И знаеш ли за какво говориш? Светли умовеІ какво им е било светлото? подвизавали са се съвсем легално и безболезнено на държавни ясли и са плюели тази държава! А цялата им философия и морал - пиши го бегал

Не се живее по документи, а със знания и умения. Франция я тачи, а България я плюе. Българите могат да плюят. Друго не могат. Затова теглиш пу*ка майна на всичко българско - милиционери, кадесари, партийни секретари. Обръщаш гръб на миналото и вървиш напред.

Не можеш да стигнеш и до Сливница, ако не си от тези " милиционери, кадесари, партийни секретари"!

Верно, трябваше някакво разрешение за района по границата.

Ако е оклеветена да заведе дело за клевета и съдът ще отсъди въз основа на документи и свидетелски показания "кой крив, кой прав"!

да бе, точно в БГ, как пък го измисли.

Ей да не я бъркате с Росен Плевналиев , той е бил агент на Военно Разузнаване !

Га гризка кьофтаците на ДС не се оплаква, беше ти хубаво да топиш емигрантите, сега те е срам въшко болшевишка

Предатели, като тая първо биват използвани, а после изхвърлени. В случая, жената на никого повече не е нужна и вече не е " велика интелектуалка", а просто ухо на службите.

Само глупаците отричат документите !

Гад мръсна....на гилотината доносниците.

*Коментарът горе не е скрит, въпреки че съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

Съдете сами: Когато я имаше Държавна сигурност, честните българи живееха спокойно и мирно в страна, през границите на която не можеше и пиле да прехвръкне. Днес, когато няма никаква Държавна сигурност, страната ни е разграден двор, всеки върши каквото си поиска, а престъпници и обирджии се разхождат свободно навсякъде ...

Вземи прочети малко архиви, пък после приказвай врели-некипели. Престъпността по време на милия социализъм изобщо не е била по-ниска от сегашната, дори напротив, в някои години е била даже по-голяма. И да, пиле не е могло да прехвръкне през границата, особено в обратна посока.

АЙДЕ СТИГА С ТИЯ СПИСЪЦИ НА АГЕНТИ,ВАДЕНИ В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ.КАТО СТЕ ТАКИВА СМЕЛЧАЦИ ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И ЗА АГЕНТ БУДА.АМА НЕ ВИ СТИСКА,НАЛИ?

Бабето беше се превърнала в знаме на тогавашните седесари псевдоинтелектуалци ,помним какви метани и правеха като идваше в България ,всичките главатари на сините се надпреварваха да се срещат с нея ,да я канят да чете лекции ,а то какво излезе ,че каката 30 години е работила на тихият фронт в интерес на ДС ,успя да излъже и французите които и дадоха най големите награди на академията.

Че лелката е била ухо на службите. Кого пускаха ей така през соц-а да учи на Запад.

От какво се срамува колежката Сабина, дедо Неофит беше също наш колега пък сега е Патриарх, а аз, агент Гоце бях и Президент

Какво странно и лошо има в това, забравихте че, и идола на рока Елвис Пресли е бил агент на ЦРУ! Някой ако си мисли че, сега не е същото, дълбоко се заблуждава! Методите на службите за сигурност, нямат цвят и идеология ... Жалко е че, осветлихме и оплюхме агентите и сътрудниците им!

Какво лошо има в това, да си сътрудничел на държавата в която живееш. Само интелигентните хора се използваха за получаване на информация за живота и тенденциите от областите в които те работеха и творяха. Нищо срамно няма в това, че си бил информатор.. Така е било и така ще бъде за в бъдеще. Всички дипломати са своего рода агенти, но никой не ги обвинява като доносници и пр.

Едно е да си агент на ЦРУ, друго - нс репресивни диктаторски режими. И лицемерно да застане пред студентите и да лъже, че била дисидент. Тя си е била маркдистка до мозъка на костите и сама е пожелала да стане агент. Да припомним- била е преводач на Гагарин? Как КГБ ще те пуснат близо до Гагарин, камо- ли да си му преводач?

Съмнявам се, че френското списание просто ей така пише глупости. Най-вероято имат сигурна информация, че тая лелка-комуняга е била агент, както и всички комуняги и особено тези в чужбина.

и бъдещ, действа наложеният от азиат-болшевишки окупатор, т.н. "класово-партиен подбор на кадри", по който е невъзможно да се направи кариера без одобрението на партията и дс, контролирани от москва ???

След боя на терориста да си признае, че е терорист, агентът просъскал" не човек, а желязо", не , комунист" казал мъртвеца.

ЕЙ ПЛАГИАТ , ЕТО ТИ ОРИГИНАЛА :)) ... "НЕ ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО " ПРОСЪСКАЛ ГАДЕН КОМУНИСТ ТИХО БОЙКО МУ КАЗАЛ: НЕ БЕ , МУТРА ИНАТ СЪМ ОТ СИК :))

Няма такава държава, която да разкрива разузнавачите си зад граница. Това е толкова малоумно...говори за незрялост, инфантилност, липса на държавническо мислене....Чудно ми е как могат сегашните служби да работят за интересите на държавата, да рискуват живота си, като знаят, че същата тази държава в един момент може да ги демонизира и омаскари. Някой, ще каже, че това е било преди- да но държавата е една - България. Слаби служби- слаба държава. Кому е нужно да сме слаби? Риторичен е въпроса.

Хайде сега - служили сте на КГБ и ГРУ. Сега пък служите на Запада и на САЩ. На това му се вика двоен агент, а тях никой не го обича. Затова ви е страх да не ви разсекретят, защото двойния агент той вече е бита карта. И разсекретихте само доносниците, които пък са топили колеги, за да вървят напред, както вика един от вас.

Ама то не ние - френското списание изнесло данните. А нашите нямало как.....щото и други знаем френски. :)

Истината е, че ВСИЧКИ КОИТО СА СТАНАЛИ В СВОЯТА ОБЛАСТ НЕЩО, преди 1990 г., са били агенти или са сътрудничели на тогавашната власт! ТОВА Е! Както казваше бай Ганьо -всички са маскари. Сега да не се правят на ощипани! ТОВА Е!

Като е истина, тогава бившите сътрудници на ДС, да си го казват сами, а не комисия да им вади досиетата, и те до последно да се държат като сгафили хлапета пред счупена ваза и да отричат "Не е вярно, това е лъжа" - ами като е лъжа повдигаш обвинение за клевета и съдът ще покаже кой лъже и кой не ... фактът, че тази госпожа не го е казала до този момент, ме навежда на мисълта, че това, което тя твърди не е много вярно ... Аз лично бих имал много повече доверие на човек, който поради спецификата на периода излезе и каже "Аз съм бил/била сътрудник на ДС в НРБ през периода x-y и т.н.". Толкова е просто :)

Невежеството е велика сила! Казвам го за тези, дето смятат, че някой "случайно" може да емигрира в онези години на Запад и "случайно" да направи кариера там...

ЮЛИЯ КРЪСТЕВА И ТЯ КАТО СОФИЯ ЛОРЕН ПИСА ЗА "ДИВИЯ АМЕРИКАНСКИ ФЕМИНИЗЪМ" И ДЖЮ ЙОРСКИТЕ ЛИБЕРАСТКИ ВЕЩИЦИ Я ПОДГОНИХА С МЕТЛИТЕ :)) ... АКО НЕ ЗНАЕТЕ ФЕМИНИЗМА ИМА 2 ТЕЧЕНИЯ - ФРЕНСКИ ФЕМИНИЗЪМ И - АМЕРИКАНСКИ КУЛТУРИЗЪМ

Ами заведете дело срещу Комисията по досиетата.Така правят честните и почтени хора.

Да се прибира бързо , за да не си отиде толкова млада ...

Юлия, бъди горда, че си била агентка на Държавна Сигурност. В ДС беше елита на нацията. Creme de la creme! А сега само ти завиждат!

Тя не е била в ДС, а е била доносник на ДС, има разлика.

По времето на комунизма, партията имаше авангард(ДС) .Комунистите убиваха на границата,който искаше да отиде на ЗАПАД. Така че е простено на тази госпожа.... НИЕ БЯХМЕ КРЕПОСТНИ НА КОМУНИСТИТЕ... Затова според КОРНИ "ДЕМОКРАЦИЯТА НИ Е ВЗЕЛА МНОГО" ,защото вече не сме роби на комунистите...

била е следена през всичките тези 50 години и се вижда че сега е настъпила някого иначе щяха да я разкрият още преди 30г. Точно пък литературе фронт за кого работи, я поразкажете там повечко за герберастките соросоиди кой на кого го подпира. Верно че сме зле ма трева не пасем.

герберастки соросоиди или савецки комуниги- изберете сами.

Глупи, няма дилема. Западът пропадна МОРАЛНО - виждаш какви фалшификации се правят, за да вкарат света в световна война. С тези сатани ли искаш да се прегърнем?!? Та ние ще сме на фронтовата линия бе, тъпий!

Не знам колко неук трябва да бъде човек, за да не може да напише правилно думата "съветски".

Уж всички работели за България, пък не се гордеят с това?? Все отричат и чак когато излязат документите, почват да се оправдават??

Причина за това е, че малоумниците от "синята идея" веднага след 10.11.1989 г. обявиха (естествено, под натиска на Запада) всички агенти на ДС за доносници, т.е. демонизираха ги. Въпреки очеизбождащата истина, че такива агенти има ВСЯКА държава. Безумие на прехода - тава е.

Малоумниците от синята идея си бяха същите ДС комунистически кадри. Освен това има разлика между агент и доносник.

Има и други наши големи специалистки, омъжени за французи, завършили в люлката на всички революции, но по-млади , дори с по-ясна политическа позиция...

Който искаше да живее спокойно и да учи на Запад ставаше агент на ДС, тези които се противопоставяха на режима отиваха в затвора или биваха натиквани в девета глуха. Спомням си 1986г в разгара на Студената война, когато оставаше един месец до влизането ми в казармата срещнах мой съученик и го попитах къде ще служи в армията, а той ми отговори, че отива в Чикаго да учи финанси. През цялото време докато бях ракетчик се чудех, когато ни вдигнеха под тревога дали като изстреляме ракетите, че ще стрелям и срещу него. Сега същият е "голям човек" и служи вярно да се въртят парите на ДС