Коментари - САЩ гонят 60 руски дипломати | Днес.dir.bg

САЩ гонят 60 руски дипломати

48 руски дипломати и 12 сътрудника от руската мисия при ООН ще бъдат изгонени от САЩ, планирано е и закриване на руското консулство в Сиатъл.

Обратно в новината

Коментари - САЩ гонят 60 руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари

Правилно постъпват Американците,Русия и управляващите там трябва да се съобразяват,да спазват международните норми!!!

АХ КРАВАРИ МРЪСНИ, АКО ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ГОТВЯТ АРАБИТЕ - СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ!!! ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!

защо бе , ти гледали какви ракети им продават на арабите ... дето праввят завой и се връщат по тези които са ги изтреляли ....

Tръмпчо направо подаде на създателя си кулата в Yстанкино.

Деменцията е подгонила яко вампира!Там лечение няма!

Tръмпич, Oрбич, защо така бе пичове? Hали бяхте нещо дружки с Шаломович?

Няма никакъв разум в това заради 1-2 души и едно неразследвано, неясно престъпление да страдат цели народи и държави. Нещо повече - много опасно за целия свят е подобни престъпления да не се разследват наистина.

ПЕРЧЕМА И ЛУДАТА АНГЛИЧАНКА БУТАТ БУРЕТО С БАРУТ КЪМ ОГЪНЯ ,НО ЩЕ ГОРЯТ В НЕГО !!!!

Знае се, че другите започват войните, Русия само ги завършва! Успешно!

Дедо Дончо много се изложи тоя път! Сигурно не е забелязал още, че не е вече в кухнята, нито е на строеж - за международни отношени става дума, свести се малко, деде! Не си играй с огъня! Историята е показала, че тези експерименти винаги стават ИГРАЧКА-ПЛАЧКА!

Цензурата е на ниво ! Здраво се трудят малограмотните от дира , чак ми е мъчно за тях :))) След последното изказване на ердо и така актуалното гонене на дипломати , България категорично трябва да нарита всички турски дипломати . Визирам поздрава му към Кърджали . Недопустимо и в разрез с всички норми на международното право . Ако имахме външен министър , реакцията трябва да е незабавна . ОСТАВКА на оново нещо к зах . !!!

не успя да направи,го направиха Мей и Тръмп.А по точно,разбиха ЕС,следва разпада му.САЩ постигна основната си цел!

И всичките да изгоните, ще получите ответно гонене на ВСИЧКИ! Но е важно КОЙ ще остане! На времето Ким Филби и петорката му от Кейм бридж не бяха дипломати! Та и сега е така! Важното е тези дето остават да са идейни, а не платени предатели!

След като изгонят дипломатите, това ще легализира ли употребата на Новичок или ще трябва да се крият?

Със семействата - няколко хиляди. Ти го храниш - то те хапе и лае. Откъде ли ни е познато? Този път май прекалиха с напъването и се изсилиха. Велика нация се става не когато мачкаш и се буташ, а когато те признаят другите. Като с личността - не е важно какво мислиш за себе си, а как те оценяват и възприемат другите.

Русия колко????

Кво е това Русия? Телевизор, водка или салам?

а какво е това спиро

Май ти ще се пръснеш, направо ще ти се скъса нещо отзад! Я си бегай в красная Масква, родолюбецо! Нашата нещастна изтерзана държава вече 1350 г. си пати от безродственици и продажници. Няма гениален ум и лидер, които да не са били предадени от своите фарисеи и нагаждачи-чуждопоклонници, даже зверски убити, клани, сечени и бесени. Не си обичате вий трибуните и това е! Малко ви беше Стефан Караджа, Левский, Стамболова, че и Стамболийски, ненаситихте се, затова изтребихте цялата фамилия Петкови, а после им спретнахте ей такива паметници като гавра с паметта им. И свещи палите на възпоминанията даже. Такава алиенация никога не е имало и дано няма! Разчитаме на младите поколения, които няма да ви помнят с нещо, направо с нищо. А , и още нещо: няма как да ненавиждате и документите на Антон Тодоров, а? Направо ви закова!

вий пошто измествате темата, гениални уму и лидере, сега и окаме за премъдрите сащ, дето не ги е имало на картата тогаз.

правописните грешки, оти и ти не си краснописецо безгрешен. на останалите - сори, клавиатурни са.

Тръъъм Търарръмп лице без собствено мнение, палячо!

Tоя,за да го нарече Тилърсън ид..т-нещо има???

Това е агонията на едно загиваща подивяла крава.

Точно тази агония ще запали края на планетата.

Ще се пръснат от злоба, че Путин победи и Русия от ден на ден расте и крепне.

Ама това е чудесно. Можете да спрете с истериите вече.

Фашистите говеда дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

ето, така ви искам :)

между консулствата във Владивосток и Екатеринбург. И като поразгледах, мога да се обзаложа, че печели Владивосток - разположен е на тихоокеанското крайбрежие и сътрудничи с 3 китайски града и с нито един американски. Освен това като махнеш САЩ от този списък в текста: Владивосток е връзка между Транссибирската магистрала и тихоокеанските морски пътища. Вносът от Япония, Китай, Южна Корея, САЩ и Югоизточна Азия минава от тук. Най-силно развитият отрасъл е риболовът. Развито е и машиностроенето корабостроене и кораборемонт. Произвеждат се и японски автомобили. И като прочетеш, че градът е и основен пункт за базиране на руския Тихоокеански флот, става ясно кой губи, кой пИчели.

мерки - за САЩ остава консулството в Екатериинбург, спомените за Екатеринаа Велика (завоювала Крим), разходките до двореца,, спомените... като тоя "На 1 май 1960 г. американският шпионски самолет U-2 с пилот Франсис Гари Пауърс, работещ за ЦРУ, е свален над Свердловска област. Той е заловен, изпратен на съд и осъден за шпионаж на 7 г. каторжен труд. От тях той изтърпява само 1 г., преди да бъде разменен за Рудолф Абел високопоставен шпионин на КГБ, заловен в САЩ през 1957 г." та така...

пояснявам: САЩ закриват консулство - огледалната мярка ще е закриване на тяхно консулство в Русия (по конвенция). Разгледах страницата на тяхното Поосолство - и видях тези две консулства. Все едното ще го закрият. Те са 2 - във Владивосток и Екатеринбург.

какво ми пишете минуси? Ето, сменям руски с американски и се получава следното: "Закрива се американското консулство във Владивосток, тъй като неговата близост до основния пункт за базиране на руския Тихоокеански флот провокира опити за извършване на разузнавателна дейност от американските спецслужби. Сега се убедете сами: "Закрива се и руското консулство в Сиатъл, тъй като неговата близост до една от нашите бази за стратегически подводници провокира опити за извършване на разузнавателна дейност от руските спецслужби", твърди източникът.

И този смешник се мисли за политит ....Абе шут иди в цирка .

ГАДОВЕ

щото си тъп ...

ащото Cорос им плаща-3ATOBA!!!

Есхил: "Пръвата жертва на войната е истината" Строшени зъби на западни завоеватели в Русия: Рицалите на тевтонския орден,Карл Шведски,Наполеон Френски,Хитлер Германски.....................

Аз не виждам какъв е проблемът- западът казал нещо си, РФ отрича. ОК. Западът изгонил няма и 100 човека излишни, РФ ще си ги прибере и може да им изгони техни 100 излишни. ОК. Ще си играят на валутни игри. ОК. царапнали им някакви мръсни капитали-е ОК. Нито ще отворят сметки на милионите обикновени хора , нито предишните собственици са направили нещо такова... тва са еднизагубени пари така или иначе. И защо е тази истерия? Дрогаре комунисте?

Защото ако не знаеш неуко герберастче, това значи война! Готов ли си?

ма, ако има война , те ще ни изпарят за една секунда-кво има да му мислим? да ги накаже господ всичките и това е. умрелите не ги боли., съдят им душите. Друго?

Камерово-Кармата не прощава на убийците в Сирия. Ще има и още много.

Изрод !! На теб да ти се връща !!

Има си хас цървул като теб да не намеси невинните деца загинали в пожара ... Тъй сте олигофрените, онея горе си играят политически игрички, малоумните идиоти злорадстват ... Онея дни олигофренчето като опука почти 20 и рани тройно повече, туй знак от горе за кого е било, я ни светни, те еВа в пророка насран...

Тия говеда дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

"Новият световен ред" на Рокфелер и Сорос беще разчетен върху това Русия да бъде превърната в бензиноколонка и ционистите да смучат поне още 200 години богатствата и! Това не се случи, Русия им се изплъзна и лихварите натрупаха ужасяващ дефицит от почти 20 трилиона долара. Днес Китай започна да търгува петрола в юани, което е смъртоносен удар за печатания без никаво покритие освен петрола долар. САЩ могат да фалират буквално за броени дни! Единственото, което сега може да спаси ФЕД и лихварите е разпалване на световна война! Ето това е основната причина за тази истерия, не някакъв си Скрипал! Ситуацията буквално е взривоопасна за целия свят!

пак се превземаш и доста прекаляваш.

EC също има дефицит 45 трилиона...хамериканците са вече 22 трилиона!!!

Кога в България ще имаме и дрехи за 3-та употреба , 2-рата ни е скъпа вече .

На мен и първа употреба не са ми скъпи- 25 кинта за едни дънки например. Но на теб съчувствам.

ами като си тъп и не можеш да разбереш кое е хумор ... съчувствам ти но не мога да ти помогна ... ха ха ха

Достатъчно е да не живееш с комунизма в главата си . . .

че като ответна мярка Русия ще си върне Аляска

Но като си я плати !!!

Не ги жалете- ще се завърнат в родното КГБ/ФСБ, с тлъста заплата, рекетьорски добавки от олигарси и медал от Путин, кат оня, дет го получи убиеца на Литвиненко.

Добре дошло! Сега под формата на "ответни мерки" и Русия ще се изчисти от чуждите агенти с дипломатически паспорти.

Защо САЩ и Англия нареждат на ЕС за санкции с/у Русия , а ТЕ СИ ТЪРГУВАТ , на 100% ? Явно изместват ЕС от търговският руски пазар !? на практика това се вижда !

е 60 от ЦРУ ще се приберат

Все по ясно става че всичко това е постановка (дори един британец живеещ у нас го каза).просто на САЩ и ОК им е бил нужен повод да настроят запада за да изолират Русия.

добро утро.

Освен "един британец" и "една бабичка" на Женския пазар го потвърди, така че тъй ще да е, прав си.

Няма по-гадно нещо за руснака да го върнат от САЩ в Родината му

Носете си новите дрехи ...

Нямаме. Какво да правим?

От магазините за лев !

Алкашите ги навряха из миши дупки в цял свят :)))) Направо им разказаха играта - санкции, гонене, отлъчване....голям срам

като измиеш чиниите вземи малко се ограмоти и тогава ела да пишеш. Не виждаш ли, че минусите, които ти слагат, показват че гребеш неуспешно срещу течението.

Тези джендъри и джендърки явно не са ходили войници и не знаят какво значи да се душиш в противогаза, давейки се в собствените си слюнки и сополи. А да се душиш без противогаз или да ти окапят месата от радиация, още не съм го пробвал на живо, може и да е по-приятно, вероятно предстои да го пробваме всички. Ако си мислят, че и в тази война ще се стреля с барут, много се лъжат. Русия няма нито човешкия нито финансовия ресурс да води продължителна конвенционална война със запада тъй като е твърде скъпа и неефективна. Много скоро, ако не веднага, войната ще стане ядрена, където русия има паритет, ако не и предимство.

Да си ходят у кочината!!!!

Ама тази кочина има газ, петрол, злато, платина и каквото още се сетиш те за това западняците са бесни защото руснака не иска за без пари да им ги дава!!!

путин направо да съкрати половината от гушмачите, изпоназначени на тлъсти заплати по света, а парите да се пренасочат за децата и хората пострадали вчера.

ТАКА МИСЛЯТ САМО ПАЧАВРИТЕ ОТ ХАМЕРИКА

ЕВЕНЧО, ЕВАНЧО, ШТИ НАМАЛЯТ ПАПКАНЕТО-ШОК И УУУЖАААССС, САТАНИИИ, О НЕБЕСААА...

Коментари - САЩ гонят 60 руски дипломати | Днес.dir.bg

САЩ гонят 60 руски дипломати

48 руски дипломати и 12 сътрудника от руската мисия при ООН ще бъдат изгонени от САЩ, планирано е и закриване на руското консулство в Сиатъл.

Обратно в новината

Коментари - САЩ гонят 60 руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари

Правилно постъпват Американците,Русия и управляващите там трябва да се съобразяват,да спазват международните норми!!!

АХ КРАВАРИ МРЪСНИ, АКО ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ГОТВЯТ АРАБИТЕ - СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ!!! ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!

защо бе , ти гледали какви ракети им продават на арабите ... дето праввят завой и се връщат по тези които са ги изтреляли ....

Tръмпчо направо подаде на създателя си кулата в Yстанкино.

Деменцията е подгонила яко вампира!Там лечение няма!

Tръмпич, Oрбич, защо така бе пичове? Hали бяхте нещо дружки с Шаломович?

Няма никакъв разум в това заради 1-2 души и едно неразследвано, неясно престъпление да страдат цели народи и държави. Нещо повече - много опасно за целия свят е подобни престъпления да не се разследват наистина.

ПЕРЧЕМА И ЛУДАТА АНГЛИЧАНКА БУТАТ БУРЕТО С БАРУТ КЪМ ОГЪНЯ ,НО ЩЕ ГОРЯТ В НЕГО !!!!

Знае се, че другите започват войните, Русия само ги завършва! Успешно!

Дедо Дончо много се изложи тоя път! Сигурно не е забелязал още, че не е вече в кухнята, нито е на строеж - за международни отношени става дума, свести се малко, деде! Не си играй с огъня! Историята е показала, че тези експерименти винаги стават ИГРАЧКА-ПЛАЧКА!

Цензурата е на ниво ! Здраво се трудят малограмотните от дира , чак ми е мъчно за тях :))) След последното изказване на ердо и така актуалното гонене на дипломати , България категорично трябва да нарита всички турски дипломати . Визирам поздрава му към Кърджали . Недопустимо и в разрез с всички норми на международното право . Ако имахме външен министър , реакцията трябва да е незабавна . ОСТАВКА на оново нещо к зах . !!!

не успя да направи,го направиха Мей и Тръмп.А по точно,разбиха ЕС,следва разпада му.САЩ постигна основната си цел!

И всичките да изгоните, ще получите ответно гонене на ВСИЧКИ! Но е важно КОЙ ще остане! На времето Ким Филби и петорката му от Кейм бридж не бяха дипломати! Та и сега е така! Важното е тези дето остават да са идейни, а не платени предатели!

След като изгонят дипломатите, това ще легализира ли употребата на Новичок или ще трябва да се крият?

Със семействата - няколко хиляди. Ти го храниш - то те хапе и лае. Откъде ли ни е познато? Този път май прекалиха с напъването и се изсилиха. Велика нация се става не когато мачкаш и се буташ, а когато те признаят другите. Като с личността - не е важно какво мислиш за себе си, а как те оценяват и възприемат другите.

Русия колко????

Кво е това Русия? Телевизор, водка или салам?

а какво е това спиро

Май ти ще се пръснеш, направо ще ти се скъса нещо отзад! Я си бегай в красная Масква, родолюбецо! Нашата нещастна изтерзана държава вече 1350 г. си пати от безродственици и продажници. Няма гениален ум и лидер, които да не са били предадени от своите фарисеи и нагаждачи-чуждопоклонници, даже зверски убити, клани, сечени и бесени. Не си обичате вий трибуните и това е! Малко ви беше Стефан Караджа, Левский, Стамболова, че и Стамболийски, ненаситихте се, затова изтребихте цялата фамилия Петкови, а после им спретнахте ей такива паметници като гавра с паметта им. И свещи палите на възпоминанията даже. Такава алиенация никога не е имало и дано няма! Разчитаме на младите поколения, които няма да ви помнят с нещо, направо с нищо. А , и още нещо: няма как да ненавиждате и документите на Антон Тодоров, а? Направо ви закова!

вий пошто измествате темата, гениални уму и лидере, сега и окаме за премъдрите сащ, дето не ги е имало на картата тогаз.

правописните грешки, оти и ти не си краснописецо безгрешен. на останалите - сори, клавиатурни са.

Тръъъм Търарръмп лице без собствено мнение, палячо!

Tоя,за да го нарече Тилърсън ид..т-нещо има???

Това е агонията на едно загиваща подивяла крава.

Точно тази агония ще запали края на планетата.

Ще се пръснат от злоба, че Путин победи и Русия от ден на ден расте и крепне.

Ама това е чудесно. Можете да спрете с истериите вече.

Фашистите говеда дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

ето, така ви искам :)

между консулствата във Владивосток и Екатеринбург. И като поразгледах, мога да се обзаложа, че печели Владивосток - разположен е на тихоокеанското крайбрежие и сътрудничи с 3 китайски града и с нито един американски. Освен това като махнеш САЩ от този списък в текста: Владивосток е връзка между Транссибирската магистрала и тихоокеанските морски пътища. Вносът от Япония, Китай, Южна Корея, САЩ и Югоизточна Азия минава от тук. Най-силно развитият отрасъл е риболовът. Развито е и машиностроенето корабостроене и кораборемонт. Произвеждат се и японски автомобили. И като прочетеш, че градът е и основен пункт за базиране на руския Тихоокеански флот, става ясно кой губи, кой пИчели.

мерки - за САЩ остава консулството в Екатериинбург, спомените за Екатеринаа Велика (завоювала Крим), разходките до двореца,, спомените... като тоя "На 1 май 1960 г. американският шпионски самолет U-2 с пилот Франсис Гари Пауърс, работещ за ЦРУ, е свален над Свердловска област. Той е заловен, изпратен на съд и осъден за шпионаж на 7 г. каторжен труд. От тях той изтърпява само 1 г., преди да бъде разменен за Рудолф Абел високопоставен шпионин на КГБ, заловен в САЩ през 1957 г." та така...

пояснявам: САЩ закриват консулство - огледалната мярка ще е закриване на тяхно консулство в Русия (по конвенция). Разгледах страницата на тяхното Поосолство - и видях тези две консулства. Все едното ще го закрият. Те са 2 - във Владивосток и Екатеринбург.

какво ми пишете минуси? Ето, сменям руски с американски и се получава следното: "Закрива се американското консулство във Владивосток, тъй като неговата близост до основния пункт за базиране на руския Тихоокеански флот провокира опити за извършване на разузнавателна дейност от американските спецслужби. Сега се убедете сами: "Закрива се и руското консулство в Сиатъл, тъй като неговата близост до една от нашите бази за стратегически подводници провокира опити за извършване на разузнавателна дейност от руските спецслужби", твърди източникът.

И този смешник се мисли за политит ....Абе шут иди в цирка .

ГАДОВЕ

щото си тъп ...

ащото Cорос им плаща-3ATOBA!!!

Есхил: "Пръвата жертва на войната е истината" Строшени зъби на западни завоеватели в Русия: Рицалите на тевтонския орден,Карл Шведски,Наполеон Френски,Хитлер Германски.....................

Аз не виждам какъв е проблемът- западът казал нещо си, РФ отрича. ОК. Западът изгонил няма и 100 човека излишни, РФ ще си ги прибере и може да им изгони техни 100 излишни. ОК. Ще си играят на валутни игри. ОК. царапнали им някакви мръсни капитали-е ОК. Нито ще отворят сметки на милионите обикновени хора , нито предишните собственици са направили нещо такова... тва са еднизагубени пари така или иначе. И защо е тази истерия? Дрогаре комунисте?

Защото ако не знаеш неуко герберастче, това значи война! Готов ли си?

ма, ако има война , те ще ни изпарят за една секунда-кво има да му мислим? да ги накаже господ всичките и това е. умрелите не ги боли., съдят им душите. Друго?

Камерово-Кармата не прощава на убийците в Сирия. Ще има и още много.

Изрод !! На теб да ти се връща !!

Има си хас цървул като теб да не намеси невинните деца загинали в пожара ... Тъй сте олигофрените, онея горе си играят политически игрички, малоумните идиоти злорадстват ... Онея дни олигофренчето като опука почти 20 и рани тройно повече, туй знак от горе за кого е било, я ни светни, те еВа в пророка насран...

Тия говеда дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

"Новият световен ред" на Рокфелер и Сорос беще разчетен върху това Русия да бъде превърната в бензиноколонка и ционистите да смучат поне още 200 години богатствата и! Това не се случи, Русия им се изплъзна и лихварите натрупаха ужасяващ дефицит от почти 20 трилиона долара. Днес Китай започна да търгува петрола в юани, което е смъртоносен удар за печатания без никаво покритие освен петрола долар. САЩ могат да фалират буквално за броени дни! Единственото, което сега може да спаси ФЕД и лихварите е разпалване на световна война! Ето това е основната причина за тази истерия, не някакъв си Скрипал! Ситуацията буквално е взривоопасна за целия свят!

пак се превземаш и доста прекаляваш.

EC също има дефицит 45 трилиона...хамериканците са вече 22 трилиона!!!

Кога в България ще имаме и дрехи за 3-та употреба , 2-рата ни е скъпа вече .

На мен и първа употреба не са ми скъпи- 25 кинта за едни дънки например. Но на теб съчувствам.

ами като си тъп и не можеш да разбереш кое е хумор ... съчувствам ти но не мога да ти помогна ... ха ха ха

Достатъчно е да не живееш с комунизма в главата си . . .

че като ответна мярка Русия ще си върне Аляска

Но като си я плати !!!

Не ги жалете- ще се завърнат в родното КГБ/ФСБ, с тлъста заплата, рекетьорски добавки от олигарси и медал от Путин, кат оня, дет го получи убиеца на Литвиненко.

Добре дошло! Сега под формата на "ответни мерки" и Русия ще се изчисти от чуждите агенти с дипломатически паспорти.

Защо САЩ и Англия нареждат на ЕС за санкции с/у Русия , а ТЕ СИ ТЪРГУВАТ , на 100% ? Явно изместват ЕС от търговският руски пазар !? на практика това се вижда !

е 60 от ЦРУ ще се приберат

Все по ясно става че всичко това е постановка (дори един британец живеещ у нас го каза).просто на САЩ и ОК им е бил нужен повод да настроят запада за да изолират Русия.

добро утро.

Освен "един британец" и "една бабичка" на Женския пазар го потвърди, така че тъй ще да е, прав си.

Няма по-гадно нещо за руснака да го върнат от САЩ в Родината му

Носете си новите дрехи ...

Нямаме. Какво да правим?

От магазините за лев !

Алкашите ги навряха из миши дупки в цял свят :)))) Направо им разказаха играта - санкции, гонене, отлъчване....голям срам

като измиеш чиниите вземи малко се ограмоти и тогава ела да пишеш. Не виждаш ли, че минусите, които ти слагат, показват че гребеш неуспешно срещу течението.

Тези джендъри и джендърки явно не са ходили войници и не знаят какво значи да се душиш в противогаза, давейки се в собствените си слюнки и сополи. А да се душиш без противогаз или да ти окапят месата от радиация, още не съм го пробвал на живо, може и да е по-приятно, вероятно предстои да го пробваме всички. Ако си мислят, че и в тази война ще се стреля с барут, много се лъжат. Русия няма нито човешкия нито финансовия ресурс да води продължителна конвенционална война със запада тъй като е твърде скъпа и неефективна. Много скоро, ако не веднага, войната ще стане ядрена, където русия има паритет, ако не и предимство.

Да си ходят у кочината!!!!

Ама тази кочина има газ, петрол, злато, платина и каквото още се сетиш те за това западняците са бесни защото руснака не иска за без пари да им ги дава!!!

путин направо да съкрати половината от гушмачите, изпоназначени на тлъсти заплати по света, а парите да се пренасочат за децата и хората пострадали вчера.

ТАКА МИСЛЯТ САМО ПАЧАВРИТЕ ОТ ХАМЕРИКА

ЕВЕНЧО, ЕВАНЧО, ШТИ НАМАЛЯТ ПАПКАНЕТО-ШОК И УУУЖАААССС, САТАНИИИ, О НЕБЕСААА...