Коментари - Отровителят на храни в Германия- психично болен | Днес.dir.bg

Отровителят на храни в Германия- психично болен

Германската полиция съобщи,че заподозреният в изнудване с милиони на супермаркети чрез заплахи за отравяне на хранителни продукти, е с история на психично болен

Обратно в новината

Коментари - Отровителят на храни в Германия- психично болен | Днес.dir.bg

Коментари

Чудя се защо мен ме режеш а всички червени олигофрени ги пущаш да го духаш

още по време на соца, а и преди това еропата тровеше бебета и деца на балканите! резултатите са налице! --------- ЕС требе да се унищожи! европата - да се потопи! Балканската федерация от атлантика до тихия океан около руския език!

Прави впечатление, че определен контингент от хора пишат по всички теми едни и същи простотии. За каквото и да стане въпрос се намесва Русия. Ако някой со позволи да критикува Меркелица, се контрира с това какви коли се произвеждат в Германия. Изобщо логика на причинно-следствена връзка не съществува. Тези хора наистина ли са толкова глупави, или така ги учат неграмотниците от школите за политическа пропаганда?

Ми естествено, Меркел ли плаши света с танкове и атомни бомби или Путин?

Ето пак! Латерната няма спиране!

Скъпо мишленце :) логиката идва от там че Меркел си я избират в Германия а ние си избираме да си носим нашия кръст. вече имаме почти 30г преход от социализъм към демокрация и сме приклещени по-средата на нищото с едни хора които са останали от бившия социализъм но са променили коренно идиалите си в политиката те не са изобщо с идеали и не са от никоя партия в нашия парламент е една масова психоза и се основават на партията на парите. Нямат идеали нямат желание и нямат стимол да се излезне от положението на загиваща и изчезваща нация, народ и държава заради тяхната алчност. Меркел си я избраха германците защото точно Меркел поправи икономиката и са водеща сила в ЕС. Относно миграцията всеки интересуващ се човек е наясно защо Германия отвори вратата на ес за исляма. Ако не го беше направила след 100г твоите пра внуци и на всички в ЕС щяха да учат курана в училище. Нещата в Европа са извън контрол от 30-40г след като много християни се ожениха за мисюлмани и спряха да се развиват. Децата им станаха мисюлмани и в Германия има няколко поколения родени там но не говорят немски! във Франция и Англия е още по-трагично. Пускането на бежанци беше нарочно за да се обедини общественото мнение, и по този начин да се сформира единнен европейски парламент като се подтикнат всички обществени прослойки да мислят еднакво след като има явна заплаха за всяка една а тероризма ги обединява от овчаря до адвоката и така след не много дълго Европа ще е по-обединена от всякога с обща граница,армия и парламент. Немците са студени хора не вярвам бабата да ги покани за да ги изнасилват а за да промени мисленето на всички и обедини в едно. Германците правят коли и то добри но по важното е че всички машини за производството на колите са произведени също в Германия.

Забележете, граждани са помогнали!!! Трябва и в България такова съзнание в обществото. За колко нелагални, домашни, медицински претприятия във ваша близост се сещате (нарко-лабораторийки)?

Етиленгликолът не е отровен! Тук масово си пием Антифриз!

Да му дадат кашите да ги изяде!

айде бързо у хранителните вериги, че требе да ви тровим и отровим и да приберем и тази година 30 милиарда от вас! а вие да намалеете поне със 100 000! ха ха ха! европата е тук!

Гледайте само каква идея даде на брадатите мюслита как да променят тактиката с терористичните актове. Малко им е на германците и на всички от ЕС. Атомна бомба да ни тряснат, че да ни дойде акъла

Кво е нидорасляк... .!.

Демокрацията не прибира лидите в институции за лечение за да не им нарушава правата а и да е по -евтино и само им изписвст лекарства и който пил пил. А като стане някой инцидент лудите са винаги невменяеми и не носят вина. Да не говорим в сф колко пикаят и дефекират на улицата пред хората..

че не се е кандидатирал на изборите, че можеше да са го избрали. Я вижте колко на неговото дереже са я президенти, я комисари, я някакви други началници.

ЗАПАДНАЛ НАРКОМАН.

abasador

години, наред четем, че извършителите на ужасно жестоки престъпления, като изнудване и заплахи, брутални нападения, масови убийства и т.н. са психично болни хора! Що за психично болен е този човек, който планира да постави в детски храни и други хранителни стоки, отрова която е безцветна и трудно разпознаваема на вкус, заплашвайки търговски вериги и производители с изнудата за милиони евра? Що за психично болен бе този престъпник Брайвик, който облечен и въоражен като полицай от специалните части, отива на близкият до Осло остров Ютьоя и хладнокръвно убива 77 и ранява над 150 невинни деца, младежи и възрастни? Що за психично болен е българина, дето ритна момичето в берлинското метро? Вярно, има и изключения, пияният и надрусан швед, по професия общ работник, дето ритна и счупи челюста на българската камериерка!... плати си на съдиите в Несебър и си тръгна по живо по здраво, без да е необходимо да го изкарват психично болен. Защо тези психично болни не посегнат на себе си, както понякога четем в новините .... скочил от мост, самозапалил се, застрелял се, обесил се и т.н..... разбираемо е, наистина за да си отнемаш живота трябва да си психично болен.... ....но да планираш, по най-рафиниран и безпощаден начин да убиваш невинни деца и ..... смятам, че такъв мисловен процес не е във възможностите на психично болни. Според мен тези хора са безмилостно жестоки убийци! Лек ден.

А какъв е ако не психично болен? Кой нормален човек ще сипва отрова в бебешки храни? Това си е чист тероризъм - да убиваш абсолютно невинни беззащитни хора, същото е и с онези малоумници които се самовзривяват или газят хората по улиците нарочно.

Този е ненормален само като си помислиш какво ще се случи с едно бебе ако плановете му успеят и за жалост няма да е само едно. Мисля че в последните 20г света се е променил до неузнаваемост. Хората са станали роби на ежедневието без личностни а измервани на кантара на статистиката: % за болни от % за безработни и работещи % родени и умряли % за приходи и разходи в които големите фирми са се самозабравили поробвайки живота на хората с условията на труд (забраната на работното място е подтискаща дори и в почивките съсипват личното пространство и достойнство на служителите си) и произвеждайки например детцка храна на базата на синтетични елементи които са лесно освояеми но в комбинация не по малко отровни във времето. Храните са заразени още в тяхното производство и на скоро забраниха някои детцки каши на световно известен производител заради съдържание на цианит! Голямите фирми може би са по голямото зло като ни слагат на колене да им се подчиним и бавно но сигурно голям % от "статистиката" им полудяват или казано днес получили стрес :) а главния виновник за това е че на базата на техните химикали,ГМО и нитрати мутират в хората от ранна детска възраст имат вече някакви психични разтройства които в по голямата част ни превръщат в кротки аганца за доене, стригане и коляне но понякога и в отвратителни и злобни същества целящи смърта на всички.

и бабишкерата е психично болна, щото отрови живота на цяла Германия и Европа - няма ли да вкарат в лудницата или поне в затвора?!

Тоя па виж къде е Германия и виж България като започне българска фирма да произвежда по добри коли или каквото и да е тогава политиканствай за германската баба

Предполагам, това е някакъв сарказъм?

че заглавието е такова? Психическо болен? При този инцидент това е най неважното!

Никой няма да отбележи най-важното - ХОРАТА са се обаждали, по сигнал на ХОРАТА е хванат. Но ние сме шампиони по плюене, кога ли някой може да хванем, или да помогнем да се хване у нас се питам?

теб за 50 лева всяка секретарка, която разнася документите из РПУ-то (РУП) ще ти види трите имена и егн-то и ще те издаде на този, който си разпознал. И след това жална ти майка, а помощ от милицията забрави, ще се вкараш в такъв 'филм', какъвто не си гледал и по филмите..

ха ха ха! а отровителите на милиони българи кво са, ? европейци, а? ха ха ха!

За виновните за Чернобил ли говориш? И тези които скриха от нас, даже изкараха хората на манифестация под радиоактивния дъжд ли? Ми те са си пак във власта, вместо да са доживот в затвора.

ами не знам ,къде ще настаняваме всички психично болни и кой и как ще се грижат за тях . защо всъщност има толкова мъка и страдания на тази планета ? какво е мнението на лобистите по тази тема ?

А нашите господари нормални ли са

А какъв да е? И аз мога да им кажа без да съм психиатър, че само луд може да направи това. Смайващото е, че един халтав е могъл въобще да направи това и не е засечен още като е отварял първия буркан с пюре

Еврогейски ценности -там, където "Парица е царица"/Алеко/.

така стоят нещата по света! не сме ние орките в България най-кофтите хора, ... нали! Има лошо и по-лошо!

Откога психично болните почнаха да тровят храни? Да не би и те да гледат новините с препоръките на Даеш как да изтребват бели хора... Май едни други хора са психясали !!!

някой прогнозира още като писаха за първи път по случая, че хаванатия ще се окаже психично болен....винаги е така когато прикириват действията на ИД в ЕС!

Правете си консерви в къщи а майките могат да правят на бебетата саморъчно пюрета.Давайки такива информации и тука може да се намери някой Генко който да реши да намества пластовете в държавата .Луди винаги е имало но като няма гражданска общност вилнеят си на воля....

Дори и да е луд, в Германия има закон, според който психично болените престъпници се настаняват в психиатрията с решение на съд. Дори настаняването в психиатриата може да е по-лошия вариант за престъпника, понеже от затвора се излиза след като изтече присъдата, а от психиатрията само когато лицето спре да представлява опасност за обществото, т.е. престоя може да продължи и безкрайно! В България психопатите ги пускат отново по улиците, хвърлят ги срещу обществото. В Германия ги затварят в психиатриата!

ръкоплясък, ц ц ц ц ц ц

в България е същото - наказателна отговорност може да носиш едва когато си се излекувал, за това и много хора си вадят документи, че не си добре и са безнаказани, а всъщност са си напълно здрави. И човек да си убил, имаш ли документ,че си 'луд' нищо не могат да ти направят, само си презаверяваш документа, докато изтекат 15 години - абсолютен давностен срок според нашите закони, в който ако има някой да те съди те съди, после вече всичко отпада автоматично. В същото време законово нямаш никакви ограничения, които да те накарат да не лъжеш - примерно спокойно си вадиш здравна книжка, никой не те спира да си извадиш шофьорска книжка, единствено не можеш да се ожениш/омъжиш законно, защото се иска документ че си здрав (превенция да не се размножават лудите) , но това е остаряла и неефективна мярка. Даже има схема, ти си навън в обществото, а на твое място друг в лудницата, някой да не би да проверява лудите кой кой е ?! А и ти имаш право да си излизаш, те сега ги държат по 3 месеца и после пак по улиците.

Това е бил със сигурност руски путеноид с германски паспорт. Тях ги раждат майките им прави на кеда в в Сибир с бутилка водка в ръка. Ха... ха... ха...

Ха... ха... ха...

Щерев, ти да не си от такова котило, че ги знаеш тези неща

Щерев, ти да не си от такова котило, че ги знаеш тези неща

и друг път се е случвало, пуснете си "Мъже в черно" и заспивайте спокойно

А бе гадът му мръсен, не само заплашвал ама и наистина отровил детски храни. Ааа не, луд не луд, хайде в затвора(психиатрия) до края на живота му.

Тва и децата го правят в бг. В хранителен магазин,някакви деца леко отворили и затворили десетки капачки на сокове,млека и други. Резултата е че за развалени и негодни. Но ако не виждаш вътре може и да пийнеш доста.

Поредната зрелищна акция за масов страх и психоза на ЦРУ! "Психичноболните" са техните хора за мръсна работа!

за сега руснаците водят убедително с отравянето и убийството на Литвиненко, изложиха хиледи невини хора на риск от отравяне с радиоактиен литиум, половината пътничиски полети в Европа бяха спрянни докато открият в кой самолет е радиоактивнния маттериал, такова чудовищно убийсто е могло да бъде усъществено само с разрешение от най високо ниво ...

Абсолютна лъжа е това за спрените полети. Най-малкото ти не си бил свидетел на спирането им. Също и не знаеш общия им брой. И, накрая, така и не доказаха откъде се е отровил.

И жената и съдружника на Литвиненко са натровени с литий. При това Скарамела проявява симптомите по-рано от Литвиненко, но или италиянските лекари са били по-големи специалисти от английските или Скарамела овреме споделя споделя с тях че е в бизнеса с "редки" метали и затова получава адекватно на натравянето си лечение-)

екшън филми с газене на хора си гледАл?

Само такава простотия не е реализирана в БГ. Тъкмо Мунчо ,дето се чуди кого да изнуди и измами е в творческа и идейна криза. Да се стягат големите вериги на самообслужване или "самокрадене".

дирникус неграмотнукус!!!

Предлагам да му дадат да си ги изяде.

шанса да е българин е много голям

Цъ, на блядьскоговорящ мязя гаче ли!?

От вашите ще е, резчо.

е че този луд е дал "интифа" - пример как могат да действат в бъдеще терористите. Само се чудя как не им е било дошло на ум да го направят.

Не е целесъобразно за терористите, които търсят зрелищност, а не печалба или изнудване. За нещо друго чудиш ли се?

popo_roro

Не си прав. Терористите искат да всеят страх и ужас и това е един от най-малко рисковите, евтини и ефективни начини, чрез които да го направят. Дали ще поискат/получат откуп не е от значение.

Тц, той е плагиат, през 70 години на миналия век по подобен начин са били изнуднвани същите вериги в Германия... А може и да не е плагиат ами да е същият терорист.

... или внукът на направилите го.

явно му е писнало от конкретните компании, чиито имена за жалост не се споменават в статията!

Коментари - Отровителят на храни в Германия- психично болен | Днес.dir.bg

Отровителят на храни в Германия- психично болен

Германската полиция съобщи,че заподозреният в изнудване с милиони на супермаркети чрез заплахи за отравяне на хранителни продукти, е с история на психично болен

Обратно в новината

Коментари - Отровителят на храни в Германия- психично болен | Днес.dir.bg

Коментари

Чудя се защо мен ме режеш а всички червени олигофрени ги пущаш да го духаш

още по време на соца, а и преди това еропата тровеше бебета и деца на балканите! резултатите са налице! --------- ЕС требе да се унищожи! европата - да се потопи! Балканската федерация от атлантика до тихия океан около руския език!

Прави впечатление, че определен контингент от хора пишат по всички теми едни и същи простотии. За каквото и да стане въпрос се намесва Русия. Ако някой со позволи да критикува Меркелица, се контрира с това какви коли се произвеждат в Германия. Изобщо логика на причинно-следствена връзка не съществува. Тези хора наистина ли са толкова глупави, или така ги учат неграмотниците от школите за политическа пропаганда?

Ми естествено, Меркел ли плаши света с танкове и атомни бомби или Путин?

Ето пак! Латерната няма спиране!

Скъпо мишленце :) логиката идва от там че Меркел си я избират в Германия а ние си избираме да си носим нашия кръст. вече имаме почти 30г преход от социализъм към демокрация и сме приклещени по-средата на нищото с едни хора които са останали от бившия социализъм но са променили коренно идиалите си в политиката те не са изобщо с идеали и не са от никоя партия в нашия парламент е една масова психоза и се основават на партията на парите. Нямат идеали нямат желание и нямат стимол да се излезне от положението на загиваща и изчезваща нация, народ и държава заради тяхната алчност. Меркел си я избраха германците защото точно Меркел поправи икономиката и са водеща сила в ЕС. Относно миграцията всеки интересуващ се човек е наясно защо Германия отвори вратата на ес за исляма. Ако не го беше направила след 100г твоите пра внуци и на всички в ЕС щяха да учат курана в училище. Нещата в Европа са извън контрол от 30-40г след като много християни се ожениха за мисюлмани и спряха да се развиват. Децата им станаха мисюлмани и в Германия има няколко поколения родени там но не говорят немски! във Франция и Англия е още по-трагично. Пускането на бежанци беше нарочно за да се обедини общественото мнение, и по този начин да се сформира единнен европейски парламент като се подтикнат всички обществени прослойки да мислят еднакво след като има явна заплаха за всяка една а тероризма ги обединява от овчаря до адвоката и така след не много дълго Европа ще е по-обединена от всякога с обща граница,армия и парламент. Немците са студени хора не вярвам бабата да ги покани за да ги изнасилват а за да промени мисленето на всички и обедини в едно. Германците правят коли и то добри но по важното е че всички машини за производството на колите са произведени също в Германия.

Забележете, граждани са помогнали!!! Трябва и в България такова съзнание в обществото. За колко нелагални, домашни, медицински претприятия във ваша близост се сещате (нарко-лабораторийки)?

Етиленгликолът не е отровен! Тук масово си пием Антифриз!

Да му дадат кашите да ги изяде!

айде бързо у хранителните вериги, че требе да ви тровим и отровим и да приберем и тази година 30 милиарда от вас! а вие да намалеете поне със 100 000! ха ха ха! европата е тук!

Гледайте само каква идея даде на брадатите мюслита как да променят тактиката с терористичните актове. Малко им е на германците и на всички от ЕС. Атомна бомба да ни тряснат, че да ни дойде акъла

Кво е нидорасляк... .!.

Демокрацията не прибира лидите в институции за лечение за да не им нарушава правата а и да е по -евтино и само им изписвст лекарства и който пил пил. А като стане някой инцидент лудите са винаги невменяеми и не носят вина. Да не говорим в сф колко пикаят и дефекират на улицата пред хората..

че не се е кандидатирал на изборите, че можеше да са го избрали. Я вижте колко на неговото дереже са я президенти, я комисари, я някакви други началници.

ЗАПАДНАЛ НАРКОМАН.

abasador

години, наред четем, че извършителите на ужасно жестоки престъпления, като изнудване и заплахи, брутални нападения, масови убийства и т.н. са психично болни хора! Що за психично болен е този човек, който планира да постави в детски храни и други хранителни стоки, отрова която е безцветна и трудно разпознаваема на вкус, заплашвайки търговски вериги и производители с изнудата за милиони евра? Що за психично болен бе този престъпник Брайвик, който облечен и въоражен като полицай от специалните части, отива на близкият до Осло остров Ютьоя и хладнокръвно убива 77 и ранява над 150 невинни деца, младежи и възрастни? Що за психично болен е българина, дето ритна момичето в берлинското метро? Вярно, има и изключения, пияният и надрусан швед, по професия общ работник, дето ритна и счупи челюста на българската камериерка!... плати си на съдиите в Несебър и си тръгна по живо по здраво, без да е необходимо да го изкарват психично болен. Защо тези психично болни не посегнат на себе си, както понякога четем в новините .... скочил от мост, самозапалил се, застрелял се, обесил се и т.н..... разбираемо е, наистина за да си отнемаш живота трябва да си психично болен.... ....но да планираш, по най-рафиниран и безпощаден начин да убиваш невинни деца и ..... смятам, че такъв мисловен процес не е във възможностите на психично болни. Според мен тези хора са безмилостно жестоки убийци! Лек ден.

А какъв е ако не психично болен? Кой нормален човек ще сипва отрова в бебешки храни? Това си е чист тероризъм - да убиваш абсолютно невинни беззащитни хора, същото е и с онези малоумници които се самовзривяват или газят хората по улиците нарочно.

Този е ненормален само като си помислиш какво ще се случи с едно бебе ако плановете му успеят и за жалост няма да е само едно. Мисля че в последните 20г света се е променил до неузнаваемост. Хората са станали роби на ежедневието без личностни а измервани на кантара на статистиката: % за болни от % за безработни и работещи % родени и умряли % за приходи и разходи в които големите фирми са се самозабравили поробвайки живота на хората с условията на труд (забраната на работното място е подтискаща дори и в почивките съсипват личното пространство и достойнство на служителите си) и произвеждайки например детцка храна на базата на синтетични елементи които са лесно освояеми но в комбинация не по малко отровни във времето. Храните са заразени още в тяхното производство и на скоро забраниха някои детцки каши на световно известен производител заради съдържание на цианит! Голямите фирми може би са по голямото зло като ни слагат на колене да им се подчиним и бавно но сигурно голям % от "статистиката" им полудяват или казано днес получили стрес :) а главния виновник за това е че на базата на техните химикали,ГМО и нитрати мутират в хората от ранна детска възраст имат вече някакви психични разтройства които в по голямата част ни превръщат в кротки аганца за доене, стригане и коляне но понякога и в отвратителни и злобни същества целящи смърта на всички.

и бабишкерата е психично болна, щото отрови живота на цяла Германия и Европа - няма ли да вкарат в лудницата или поне в затвора?!

Тоя па виж къде е Германия и виж България като започне българска фирма да произвежда по добри коли или каквото и да е тогава политиканствай за германската баба

Предполагам, това е някакъв сарказъм?

че заглавието е такова? Психическо болен? При този инцидент това е най неважното!

Никой няма да отбележи най-важното - ХОРАТА са се обаждали, по сигнал на ХОРАТА е хванат. Но ние сме шампиони по плюене, кога ли някой може да хванем, или да помогнем да се хване у нас се питам?

теб за 50 лева всяка секретарка, която разнася документите из РПУ-то (РУП) ще ти види трите имена и егн-то и ще те издаде на този, който си разпознал. И след това жална ти майка, а помощ от милицията забрави, ще се вкараш в такъв 'филм', какъвто не си гледал и по филмите..

ха ха ха! а отровителите на милиони българи кво са, ? европейци, а? ха ха ха!

За виновните за Чернобил ли говориш? И тези които скриха от нас, даже изкараха хората на манифестация под радиоактивния дъжд ли? Ми те са си пак във власта, вместо да са доживот в затвора.

ами не знам ,къде ще настаняваме всички психично болни и кой и как ще се грижат за тях . защо всъщност има толкова мъка и страдания на тази планета ? какво е мнението на лобистите по тази тема ?

А нашите господари нормални ли са

А какъв да е? И аз мога да им кажа без да съм психиатър, че само луд може да направи това. Смайващото е, че един халтав е могъл въобще да направи това и не е засечен още като е отварял първия буркан с пюре

Еврогейски ценности -там, където "Парица е царица"/Алеко/.

така стоят нещата по света! не сме ние орките в България най-кофтите хора, ... нали! Има лошо и по-лошо!

Откога психично болните почнаха да тровят храни? Да не би и те да гледат новините с препоръките на Даеш как да изтребват бели хора... Май едни други хора са психясали !!!

някой прогнозира още като писаха за първи път по случая, че хаванатия ще се окаже психично болен....винаги е така когато прикириват действията на ИД в ЕС!

Правете си консерви в къщи а майките могат да правят на бебетата саморъчно пюрета.Давайки такива информации и тука може да се намери някой Генко който да реши да намества пластовете в държавата .Луди винаги е имало но като няма гражданска общност вилнеят си на воля....

Дори и да е луд, в Германия има закон, според който психично болените престъпници се настаняват в психиатрията с решение на съд. Дори настаняването в психиатриата може да е по-лошия вариант за престъпника, понеже от затвора се излиза след като изтече присъдата, а от психиатрията само когато лицето спре да представлява опасност за обществото, т.е. престоя може да продължи и безкрайно! В България психопатите ги пускат отново по улиците, хвърлят ги срещу обществото. В Германия ги затварят в психиатриата!

ръкоплясък, ц ц ц ц ц ц

в България е същото - наказателна отговорност може да носиш едва когато си се излекувал, за това и много хора си вадят документи, че не си добре и са безнаказани, а всъщност са си напълно здрави. И човек да си убил, имаш ли документ,че си 'луд' нищо не могат да ти направят, само си презаверяваш документа, докато изтекат 15 години - абсолютен давностен срок според нашите закони, в който ако има някой да те съди те съди, после вече всичко отпада автоматично. В същото време законово нямаш никакви ограничения, които да те накарат да не лъжеш - примерно спокойно си вадиш здравна книжка, никой не те спира да си извадиш шофьорска книжка, единствено не можеш да се ожениш/омъжиш законно, защото се иска документ че си здрав (превенция да не се размножават лудите) , но това е остаряла и неефективна мярка. Даже има схема, ти си навън в обществото, а на твое място друг в лудницата, някой да не би да проверява лудите кой кой е ?! А и ти имаш право да си излизаш, те сега ги държат по 3 месеца и после пак по улиците.

Това е бил със сигурност руски путеноид с германски паспорт. Тях ги раждат майките им прави на кеда в в Сибир с бутилка водка в ръка. Ха... ха... ха...

Ха... ха... ха...

Щерев, ти да не си от такова котило, че ги знаеш тези неща

Щерев, ти да не си от такова котило, че ги знаеш тези неща

и друг път се е случвало, пуснете си "Мъже в черно" и заспивайте спокойно

А бе гадът му мръсен, не само заплашвал ама и наистина отровил детски храни. Ааа не, луд не луд, хайде в затвора(психиатрия) до края на живота му.

Тва и децата го правят в бг. В хранителен магазин,някакви деца леко отворили и затворили десетки капачки на сокове,млека и други. Резултата е че за развалени и негодни. Но ако не виждаш вътре може и да пийнеш доста.

Поредната зрелищна акция за масов страх и психоза на ЦРУ! "Психичноболните" са техните хора за мръсна работа!

за сега руснаците водят убедително с отравянето и убийството на Литвиненко, изложиха хиледи невини хора на риск от отравяне с радиоактиен литиум, половината пътничиски полети в Европа бяха спрянни докато открият в кой самолет е радиоактивнния маттериал, такова чудовищно убийсто е могло да бъде усъществено само с разрешение от най високо ниво ...

Абсолютна лъжа е това за спрените полети. Най-малкото ти не си бил свидетел на спирането им. Също и не знаеш общия им брой. И, накрая, така и не доказаха откъде се е отровил.

И жената и съдружника на Литвиненко са натровени с литий. При това Скарамела проявява симптомите по-рано от Литвиненко, но или италиянските лекари са били по-големи специалисти от английските или Скарамела овреме споделя споделя с тях че е в бизнеса с "редки" метали и затова получава адекватно на натравянето си лечение-)

екшън филми с газене на хора си гледАл?

Само такава простотия не е реализирана в БГ. Тъкмо Мунчо ,дето се чуди кого да изнуди и измами е в творческа и идейна криза. Да се стягат големите вериги на самообслужване или "самокрадене".

дирникус неграмотнукус!!!

Предлагам да му дадат да си ги изяде.

шанса да е българин е много голям

Цъ, на блядьскоговорящ мязя гаче ли!?

От вашите ще е, резчо.

е че този луд е дал "интифа" - пример как могат да действат в бъдеще терористите. Само се чудя как не им е било дошло на ум да го направят.

Не е целесъобразно за терористите, които търсят зрелищност, а не печалба или изнудване. За нещо друго чудиш ли се?

popo_roro

Не си прав. Терористите искат да всеят страх и ужас и това е един от най-малко рисковите, евтини и ефективни начини, чрез които да го направят. Дали ще поискат/получат откуп не е от значение.

Тц, той е плагиат, през 70 години на миналия век по подобен начин са били изнуднвани същите вериги в Германия... А може и да не е плагиат ами да е същият терорист.

... или внукът на направилите го.

явно му е писнало от конкретните компании, чиито имена за жалост не се споменават в статията!