Коментари - 3411 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 53-ма изгубиха живота си | Днес.dir.bg

3411 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 53-ма изгубиха живота си

Новоприетите в болнични заведения са 426, като 83,33 процента от тях са неваксинирани

Обратно в новината

Коментари - 3411 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 53-ма изгубиха живота си | Днес.dir.bg

Коментари

Март 2021 г. Емма Бърки получава "вакцина" Johnson & Johnson, защото са и казали че подлага на риск живота на малките деца с които работи. Никой не е очаквал, че след инжекцията животът и ще получи такъв трагичен обрат: на 2 април тя припада, срочно я доставят в болницата. Вече след четири инсулта и след три операции на мозъка, тя е прикована, към инвалидния стол, трудно движи ръцете си и не може да ходи самостоятелно. Тя и лекуващите лекари считат, че това е пряко следствие от еднодозовата инжекция Johnson & Johnson. https://rumble.com/vtwn3c-protectthechildren-the-story-of-emma-burkey.html

Къде се дянаха всичките антиваксъри? Толкова ли им беше концентрацията? Типични АНТИВА с проблеми с паметта

Путин е гениален. Как само отклони вниманието на хората от Корвид, враксини и др.простотии. Сега Бил Гей ще му се разсърди.

Трябваше да го направи някак. Ако събереш общата смъртност в Русия за париода 2018-19 и я сравниш с тази за 2020-21, се получават две числа с разлика от почти 1 милион. А без отвличане на вниманието хората току виж забелязали.

Само смъртност и ваксини са ти в главата. Не разбра ли, че нормалните хора не ги интересуват подобни манипулации. Не се хаби човече.

3евзек

Г-н Иван, Как така хем хората не се интересуват, хем Путин е гениален, че им е отклонил вниманието? Трябва и ти да си голям гений, за да сътвориш подобно нещо. Може би много се възхищаваш, когато някой ти отклони вниманието от нещо, от което не се интересуваш, но повярвай ми, не си масов случай. А да не би просто без да искаш да смеси опорки от едната тема с тези за другата?

и как коментарът ти прави България по-добро място? никак...

Какво му е гениалното и той убива хора невинни като ковида

Русо-Украинската война не съществува - те се целят с хартиени фунийки!

Странична реакция от ваксините ,а ????

не

войски на ботокса употребиха пандемията да проверят, колко е у нас податливият матриял. С цената на много жертви /от наша страна/ се доказа, че е много. Ние сме сме следващите. На лято ще дойдат да защитят плажуващите руснаци. И Лукойл...

Вече даже учените признават, че не могат да догонят еволюцията на РНК вирус. Това лесно можеше да се досетите ако се бяхте замислили защо се съхранява при минус 70 градуса вашия чудодеен бъркоч. Просто РНК е неустойчиво и при РНК бъркочите се разпада, апри РНК коронавируса мутира и бяга от старите антитела. Това е непостижима мъдрост за едногънковите мозъци на стадно бъркочизираните. Плоскоземците това сте ваксаното малцинство в БЪЛГАРИЯ. 15.12.2021 г. Учени от Оксфорд и други световно известни университети над двадесет имунолози и ваксинолози. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.12.14.472719v1.full.pdf Вариантът Омикрон представлява сериозна заплаха за повечето съществуващи ваксини и методи, за лечение на COVID-19. Необходимо е разработването на нови методи и средства, които да изпреварват еволюционната траектория на SARS-CoV-2. Оценявайки моноклоналните антитела върху всички известни клъстери от епитопите на новият белтък на шипа. Открихме че активността на 18 от 19 тестирани антитела или е отменена напълно или е частична. Това и други подобни научни изследвания, а не масовата бъркочизация на западните КОВИД ГЕТА, довежда до отмяната на санитарната сегрегация и фашизъм.

Въпреки това вариантът Омикрон е по-безопасен, а ваксините са по-ефективни срещу по-опасните. Казват го същите учени. Обаче за мангъропитека все още няма значение дали ще умрат 10 или 100 хиляди души. Важното е това да беше станало бързо.

http://dilyana.bg/пентагона-започва-биологически-експ/

Ако имахте поне един познат,приятел ,близък или роднина починал от Ковид без да е бил ваксиниран,тогава какво щяхте да мислите за доброволната ваксинация????!

Ако имахте поне един приятел починал след три дози,какво щяхте да мислите?

3евзек

Засега имам трима познати, починали от ковид, без да са ваксинирани, то и ваксини много нямаше тогава... Но ако имах поне един приятел, починал след 3 дози ваксина, то при общо двама такива починали в цялата държава щях да се помисля, че съм трол, защото само след доза от тролските партиди има 60% смъртност, оцелелите след третата ги довършват с черепно-мозъчни травми и изглежда такива са ми приятелите.

ковид кризата показа, че да се дава власт на либерални гейове води до фашизъм! скапаните нещастници със сертификатчетата и поголовното насилствено "ваксиниране"! трябва еврогейски зелки да се търкалят по улиците, а не мирни протести!

Господине, не ние сме фашисти, а вие сте плоскоземец, вярващ в рептили и кемтрейлс и тотално неосведомен за новостите в науката. Като такъв следва да слушате по-умните от вас в името на собствения си интерес. Ваксините спасяват животи! Ваксините пазят от интензивното! Ваксините връщат лекарите към нормалните им задължения! Ваксините са бъдещето на медицината - куп лекарства срещу рак има на принципа на обучение на имунната система ама вие откъде да знаете? Не и че ви интересува, че да ви се обясни и да научите! Затова си изпълнявайте инструкциите и не се обаждайте излишно за да не разберете от коя страна на тоягата се намирате. Ще ви боли - ето виждате ли пак сме загрижени за вас

боклук! плоскоземец ще викаш на тая отрепка, дето се е престрашил да те направи!

Не е нужно повече от това-интересно защо не се разпространява от официалните медии: https://youtu.be/dOhuvplMoPo

да ви имам "свободата". Коментарът ти си е баш фашизъм.

А защо не напишете, че безполезната зелена хартийка, която не пази никого от нищо, от днес дефакто вече реално си отпада, не че и преди това много я искаха.

Троловете ще останате без работа и това си личи по коментарите! Няма значение коя държава колко е ваксинирана, ще закриват пЛандемията навсякъде заради войната. Признаха си, че ще правят нова пЛандемия с нов вирус след време. Не се пънете повече, жалки сте!

А някой задавал ли си е въпросът, защо хамериканското посолство у нас е най-бетонираното и укрепено може би в света?!

Защо снимките по тези безценни репортажи са от други страни бе хуй”ве ниедни? Няма ли болници при нас? Copy-Paste , a? По-лесно нали? Що се отнася до всички тия гниди импреишнимисегашни като Зеленако Петков и т.н ясно е като бял ден че работят за големия брат Бял. Без кръв нема оправия мили братя. Чак сега ни се 8ба М1кята!!!

В същото време в Дания 47 починали, а те са само 5 милиона, освен това са една идея по-малко застарели. Товамежду другото е поредния им дневен рекорд от самото начало на пандемията, нямаха толкова умрели нито при алфа, нито при делта.

между Дания и България е като между 4000 и 35000. За трупове говорим.

Разликата е тази,че тук всичко се пише с ковид,защото така свикнахме да не се търси отговорност.

3евзек

Г-н До разликата, Защо лъжеш бе? Или и на теб мозъчето ти се препълни с ковид и друго не може да поеме? Може би твоите роднини са починали записани от ковид, защото не си свикнал да търсиш отговорност. Обаче не си масов случай. Обикновените хора се съмняват доста, когато техен роднина си отиде без пневмония. Ако всичко се пишеше ковид, щеше да има 200 000 души от ковид.

В Дания нямаха толоква заразени нито при алфа, нито при делта. Опазиха се от по-опасните, които българинът побърза да изкара. А сега, въпреки че го е изкарал, при грубо казано два пъти по-малък процент неваксинирани датчани, имат и почти два пъти по-ниска седмична смъртност - 44 на милион. Пак ли случайност? Но все пак е рекордно висока, не като българската, която на фона на делтата и алфата е ниска - 76 на милион.

на троловете да ви разсейват. 94,34% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА НЕВАКСИНИРАНИ.

да умират повече българи? Оказа се същите които искат да проумрат известно количество украинци. Най-страшното е че нямат против да измрат и не малко руснаци. Разбира се не всички. Трябва да останат за вълна, мляко и курбан.

1600 по-малко заразени и 40 по-малко починали от миналата седмица на тоя ден, изрязаната снимка дава резултати - отменят сертификата, протестите също - за първи път намалява смъртността, вече втори ден, страх лозе пази.

на жертвите България изглежда доста голяма държава.

24/02/22 ден 735 от най страшната пандемия.......преди няколко дена ви казах че причината поради която се разбързаха да премахат сертификати и други безсмислени глупости е че ще има "интересни" новини. Чакаме с нетърпение Pfizer да покаже първата част от датата за безопасност и ефективност на така наречената ваксина до края на месеца. Трябваше се до съд да се стига защото искаха повече време (много работа било) и трябвало 75 год. (не се шегувам) Още..... "Сега" учените намират, че вирусът съдържа малка част от ДНК, която съвпада с последователността, патентована от Moderna THREE YEARS преди да започне пандемията. Но първата бомба идва от Германия.....някаква застрахователна компания. напишете в duckduckgo "Andreas Schöfbeck" четете. По някаква незнайна за мен причина google не дава много инфо :-)​ Лек ви ден......

"За първи път са налични данни от голяма немска здравноосигурителна асоциация за страничните ефекти на ваксините срещу Covid. Съветът на директорите на BKK ProVita Андреас Шьофбек анализира данните на милиони осигурени лица от групата BKK. Следователно общият брой на страничните ефекти е многократно по-висок от тези, докладвани от Института Пол Ерлих (PEI)."

3евзек

... многократно по-висок от тези, докладвани от Института Пол Ерлих (PEI) и сходен с честотата на докладваните в американската VAЕRS. Т.е. открили са нещо като топлата вода, която от PEI са пропуснали.

Защо не признаете, че 53-мата са загубили живота си след приложеното "лечение".

миналата седмица на този ден са били 93 души, 40% по-малко.

Въпреки, че сме с нисък процент ваксинирани като цяло, интересно е как така и положителните случаи, и смъртните случаи намаляват прогресивно. Колкото и да се опитват да приписват чудотворни свойства на ваксините, вече на всички е ясно, че ролята им в борбата с вируса е нищожна.Истината лъсна.

3евзек

Г-жо Истината е такава, След като ролята е нищожна, защо в цяла Латинска америка преди ваксинацията имаше по-висока смъртност от нашата, а след ваксинацията е няколко пъти по-ниска? Здравните им системи ли се подобриха драстично, или какво? Хайде де, кажи истината защо! П.П. Ще изпреваря въпросите ти за Перу - те набраха голяма преднина преди и вече смъртността им е 5 пъти по-ниска от нашата. Ако не сравняваме ръста в общата смъртност, то все още ги догонваме, иначе вече и тях сме задминали.

Управлението на водопада върви по план.

Няма да нахлуваме.

Коментари - 3411 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 53-ма изгубиха живота си | Днес.dir.bg

3411 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 53-ма изгубиха живота си

Новоприетите в болнични заведения са 426, като 83,33 процента от тях са неваксинирани

Обратно в новината

Коментари - 3411 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 ч., 53-ма изгубиха живота си | Днес.dir.bg

Коментари

Март 2021 г. Емма Бърки получава "вакцина" Johnson & Johnson, защото са и казали че подлага на риск живота на малките деца с които работи. Никой не е очаквал, че след инжекцията животът и ще получи такъв трагичен обрат: на 2 април тя припада, срочно я доставят в болницата. Вече след четири инсулта и след три операции на мозъка, тя е прикована, към инвалидния стол, трудно движи ръцете си и не може да ходи самостоятелно. Тя и лекуващите лекари считат, че това е пряко следствие от еднодозовата инжекция Johnson & Johnson. https://rumble.com/vtwn3c-protectthechildren-the-story-of-emma-burkey.html

Къде се дянаха всичките антиваксъри? Толкова ли им беше концентрацията? Типични АНТИВА с проблеми с паметта

Путин е гениален. Как само отклони вниманието на хората от Корвид, враксини и др.простотии. Сега Бил Гей ще му се разсърди.

Трябваше да го направи някак. Ако събереш общата смъртност в Русия за париода 2018-19 и я сравниш с тази за 2020-21, се получават две числа с разлика от почти 1 милион. А без отвличане на вниманието хората току виж забелязали.

Само смъртност и ваксини са ти в главата. Не разбра ли, че нормалните хора не ги интересуват подобни манипулации. Не се хаби човече.

3евзек

Г-н Иван, Как така хем хората не се интересуват, хем Путин е гениален, че им е отклонил вниманието? Трябва и ти да си голям гений, за да сътвориш подобно нещо. Може би много се възхищаваш, когато някой ти отклони вниманието от нещо, от което не се интересуваш, но повярвай ми, не си масов случай. А да не би просто без да искаш да смеси опорки от едната тема с тези за другата?

и как коментарът ти прави България по-добро място? никак...

Какво му е гениалното и той убива хора невинни като ковида

Русо-Украинската война не съществува - те се целят с хартиени фунийки!

Странична реакция от ваксините ,а ????

не

войски на ботокса употребиха пандемията да проверят, колко е у нас податливият матриял. С цената на много жертви /от наша страна/ се доказа, че е много. Ние сме сме следващите. На лято ще дойдат да защитят плажуващите руснаци. И Лукойл...

Вече даже учените признават, че не могат да догонят еволюцията на РНК вирус. Това лесно можеше да се досетите ако се бяхте замислили защо се съхранява при минус 70 градуса вашия чудодеен бъркоч. Просто РНК е неустойчиво и при РНК бъркочите се разпада, апри РНК коронавируса мутира и бяга от старите антитела. Това е непостижима мъдрост за едногънковите мозъци на стадно бъркочизираните. Плоскоземците това сте ваксаното малцинство в БЪЛГАРИЯ. 15.12.2021 г. Учени от Оксфорд и други световно известни университети над двадесет имунолози и ваксинолози. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.12.14.472719v1.full.pdf Вариантът Омикрон представлява сериозна заплаха за повечето съществуващи ваксини и методи, за лечение на COVID-19. Необходимо е разработването на нови методи и средства, които да изпреварват еволюционната траектория на SARS-CoV-2. Оценявайки моноклоналните антитела върху всички известни клъстери от епитопите на новият белтък на шипа. Открихме че активността на 18 от 19 тестирани антитела или е отменена напълно или е частична. Това и други подобни научни изследвания, а не масовата бъркочизация на западните КОВИД ГЕТА, довежда до отмяната на санитарната сегрегация и фашизъм.

Въпреки това вариантът Омикрон е по-безопасен, а ваксините са по-ефективни срещу по-опасните. Казват го същите учени. Обаче за мангъропитека все още няма значение дали ще умрат 10 или 100 хиляди души. Важното е това да беше станало бързо.

http://dilyana.bg/пентагона-започва-биологически-експ/

Ако имахте поне един познат,приятел ,близък или роднина починал от Ковид без да е бил ваксиниран,тогава какво щяхте да мислите за доброволната ваксинация????!

Ако имахте поне един приятел починал след три дози,какво щяхте да мислите?

3евзек

Засега имам трима познати, починали от ковид, без да са ваксинирани, то и ваксини много нямаше тогава... Но ако имах поне един приятел, починал след 3 дози ваксина, то при общо двама такива починали в цялата държава щях да се помисля, че съм трол, защото само след доза от тролските партиди има 60% смъртност, оцелелите след третата ги довършват с черепно-мозъчни травми и изглежда такива са ми приятелите.

ковид кризата показа, че да се дава власт на либерални гейове води до фашизъм! скапаните нещастници със сертификатчетата и поголовното насилствено "ваксиниране"! трябва еврогейски зелки да се търкалят по улиците, а не мирни протести!

Господине, не ние сме фашисти, а вие сте плоскоземец, вярващ в рептили и кемтрейлс и тотално неосведомен за новостите в науката. Като такъв следва да слушате по-умните от вас в името на собствения си интерес. Ваксините спасяват животи! Ваксините пазят от интензивното! Ваксините връщат лекарите към нормалните им задължения! Ваксините са бъдещето на медицината - куп лекарства срещу рак има на принципа на обучение на имунната система ама вие откъде да знаете? Не и че ви интересува, че да ви се обясни и да научите! Затова си изпълнявайте инструкциите и не се обаждайте излишно за да не разберете от коя страна на тоягата се намирате. Ще ви боли - ето виждате ли пак сме загрижени за вас

боклук! плоскоземец ще викаш на тая отрепка, дето се е престрашил да те направи!

Не е нужно повече от това-интересно защо не се разпространява от официалните медии: https://youtu.be/dOhuvplMoPo

да ви имам "свободата". Коментарът ти си е баш фашизъм.

А защо не напишете, че безполезната зелена хартийка, която не пази никого от нищо, от днес дефакто вече реално си отпада, не че и преди това много я искаха.

Троловете ще останате без работа и това си личи по коментарите! Няма значение коя държава колко е ваксинирана, ще закриват пЛандемията навсякъде заради войната. Признаха си, че ще правят нова пЛандемия с нов вирус след време. Не се пънете повече, жалки сте!

А някой задавал ли си е въпросът, защо хамериканското посолство у нас е най-бетонираното и укрепено може би в света?!

Защо снимките по тези безценни репортажи са от други страни бе хуй”ве ниедни? Няма ли болници при нас? Copy-Paste , a? По-лесно нали? Що се отнася до всички тия гниди импреишнимисегашни като Зеленако Петков и т.н ясно е като бял ден че работят за големия брат Бял. Без кръв нема оправия мили братя. Чак сега ни се 8ба М1кята!!!

В същото време в Дания 47 починали, а те са само 5 милиона, освен това са една идея по-малко застарели. Товамежду другото е поредния им дневен рекорд от самото начало на пандемията, нямаха толкова умрели нито при алфа, нито при делта.

между Дания и България е като между 4000 и 35000. За трупове говорим.

Разликата е тази,че тук всичко се пише с ковид,защото така свикнахме да не се търси отговорност.

3евзек

Г-н До разликата, Защо лъжеш бе? Или и на теб мозъчето ти се препълни с ковид и друго не може да поеме? Може би твоите роднини са починали записани от ковид, защото не си свикнал да търсиш отговорност. Обаче не си масов случай. Обикновените хора се съмняват доста, когато техен роднина си отиде без пневмония. Ако всичко се пишеше ковид, щеше да има 200 000 души от ковид.

В Дания нямаха толоква заразени нито при алфа, нито при делта. Опазиха се от по-опасните, които българинът побърза да изкара. А сега, въпреки че го е изкарал, при грубо казано два пъти по-малък процент неваксинирани датчани, имат и почти два пъти по-ниска седмична смъртност - 44 на милион. Пак ли случайност? Но все пак е рекордно висока, не като българската, която на фона на делтата и алфата е ниска - 76 на милион.

на троловете да ви разсейват. 94,34% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА НЕВАКСИНИРАНИ.

да умират повече българи? Оказа се същите които искат да проумрат известно количество украинци. Най-страшното е че нямат против да измрат и не малко руснаци. Разбира се не всички. Трябва да останат за вълна, мляко и курбан.

1600 по-малко заразени и 40 по-малко починали от миналата седмица на тоя ден, изрязаната снимка дава резултати - отменят сертификата, протестите също - за първи път намалява смъртността, вече втори ден, страх лозе пази.

на жертвите България изглежда доста голяма държава.

24/02/22 ден 735 от най страшната пандемия.......преди няколко дена ви казах че причината поради която се разбързаха да премахат сертификати и други безсмислени глупости е че ще има "интересни" новини. Чакаме с нетърпение Pfizer да покаже първата част от датата за безопасност и ефективност на така наречената ваксина до края на месеца. Трябваше се до съд да се стига защото искаха повече време (много работа било) и трябвало 75 год. (не се шегувам) Още..... "Сега" учените намират, че вирусът съдържа малка част от ДНК, която съвпада с последователността, патентована от Moderna THREE YEARS преди да започне пандемията. Но първата бомба идва от Германия.....някаква застрахователна компания. напишете в duckduckgo "Andreas Schöfbeck" четете. По някаква незнайна за мен причина google не дава много инфо :-)​ Лек ви ден......

"За първи път са налични данни от голяма немска здравноосигурителна асоциация за страничните ефекти на ваксините срещу Covid. Съветът на директорите на BKK ProVita Андреас Шьофбек анализира данните на милиони осигурени лица от групата BKK. Следователно общият брой на страничните ефекти е многократно по-висок от тези, докладвани от Института Пол Ерлих (PEI)."

3евзек

... многократно по-висок от тези, докладвани от Института Пол Ерлих (PEI) и сходен с честотата на докладваните в американската VAЕRS. Т.е. открили са нещо като топлата вода, която от PEI са пропуснали.

Защо не признаете, че 53-мата са загубили живота си след приложеното "лечение".

миналата седмица на този ден са били 93 души, 40% по-малко.

Въпреки, че сме с нисък процент ваксинирани като цяло, интересно е как така и положителните случаи, и смъртните случаи намаляват прогресивно. Колкото и да се опитват да приписват чудотворни свойства на ваксините, вече на всички е ясно, че ролята им в борбата с вируса е нищожна.Истината лъсна.

3евзек

Г-жо Истината е такава, След като ролята е нищожна, защо в цяла Латинска америка преди ваксинацията имаше по-висока смъртност от нашата, а след ваксинацията е няколко пъти по-ниска? Здравните им системи ли се подобриха драстично, или какво? Хайде де, кажи истината защо! П.П. Ще изпреваря въпросите ти за Перу - те набраха голяма преднина преди и вече смъртността им е 5 пъти по-ниска от нашата. Ако не сравняваме ръста в общата смъртност, то все още ги догонваме, иначе вече и тях сме задминали.

Управлението на водопада върви по план.

Няма да нахлуваме.