3000 души са осъдени на доживотен затвор след преврата в Турция

Над 1600 от тези присъди са без право на предсрочно освобождаване

Обратно в новината

Коментари - 3000 души са осъдени на доживотен затвор след преврата в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е Руската Македония. Говорят на руски,диалект Малорусия

Ей тва е приятелчето на Борисов А вие мишки ми гласувате за ГЕРБ…

Когато ердоганя последва кадафито тези хора ще бъдат герои. скоро...

А за ония, дето направиха Мъданя в Киев??!

се среща с тоя преди избори да му иска да удря рамо за гласове!? Боко Тиквата е престъпник, който трябва да влезе в затвора!!! Чуватели електората на ГРОБ!!!!!

И Бойко ходи на този да му се моли за турски гласове на наши избори. Представете си, какво му е поискал Ердоган за тези 5% вот, ако Бойко стъпи на власт. На мен не ми се мисли. Такива предатели като Бойко нямат място в нашия парламент!

Ердоган е типичен мегаломанен диктатор с налудности за величие, тип Александър Македонски, Наполеон или Хитлер, нобез тяхната харизма. Проблемът е, че има и други такива около него, а заедно всички те стават много опасни.

Босфорският Наполеончо си го спретна това активно мероприятие с косвени жертви за повече реализъм, за да може да се окопае още по-здраво в султанския си абсолютизъм.

Човек предполага, а Бог разполага. Амин!

В България трябва да се осъдят с такива Присъди всички Партиици и Държавни Служители от 1989 до Днес . България залужава тази Справедливост .

Дълго ще мисли Ердоганя кой го спаси но човека е неблагодарен и се мисли за Алах но Палачинката има две страни и това е забравил че друг път няма да има и всичко при алаха

Спаси го КГБ.

Кой за каквото си е заслужил. Според Иванча и кафето. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Турското правосъдие винаги е издавало справедливи присъди.