20 задочни обвинения по 3 дела очакват Васил Божков в България

Той е обвиняем като ръководител на ОПГ за пране на пари, неплатени данъци, побои, убийства, изнудване, разследват го за държане на културни ценности и е един от първите, които попаднаха в списъка "Магнитски"

Обратно в новината

Коментари - 20 задочни обвинения по 3 дела очакват Васил Божков в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...български бизнесмен и олигарх, няколкократно подкупвал държавни служители. Тези служители включват един настоящ политически лидер, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта." Този т.н. настоящ лидер, дето и Големия брат знае, че е цоцал от Божков, няма ли да го закопчат на накрая. За един приятел питам, щот он е скромен и мързелив, опс. срамежлив, де.

Kalin

Иха само Тръмп има повече обвинения от Божков.Пак сме в челота де

Божков е преди всичко изумителен ум. Един човек с изключителни лични качества. Изобщо не му се налага да прави престъпления, за да преуспява. Той преуспява с ума, характера, таланта си да общува с хора.

Ти свирки ли му правиш бе нащастник!

Още от цирковете нана бабикянките през 2020 бях писал, че искането на оставки на Гешев и Борисов има за цел връщаните(изпирането) на Черепа и другите едри мафиоти подгонени от Гешев. После с тази цел бяха наети ПП-ДБ . Целта е постигната , но държавата е напъдена и хвърлена в хаос. Това означава, че ПП-ДБ са престъпници и съучасници на мафията, което вече е ясно и в детските градини...

Сега е момента прокуратура и съд да изчистят името си и да осъдят този доказан престъпник!

След като е "доказан престъпник", кажи някое престъпление, ама доказано, а не версии на глупаци.

Една мазмантия се завръща да очакваме и другата от Белград. Е.ахти държавата......

Малко е. Още едно дело и още 20 обвинения му трябват и ще настигне Тръмп.

"Нищожеството се завръща"-нов български сериал!

Васил Божков никога няма да влезе в затвора.Никой милионер олигарх не би се върнал за да влезе в затвора.Не 20 ами и 200 обвинения да има,след като от съдът са му гарантирали че няма да лежи,значи няма да лежи в панделата.Нали не си мислите че се е завърнал заради непоносимата носталгия по родината си.Много пушилка за нищо.

Голямо внимание му оказват! Как се чувстват Баце, задочника от Свищов, Инкасаторката от Своге, законотворката от Пловдив ....? Черепа не е случаен, ще извади и доста доказателствен материал който е имал доста време да подготви.

на бабикянките през 2020 бях писал, че искането на оставки на Гешев и Борисов има за цел връщаните(изпирането) на Черепа и другите едри мафиоти подгонени от Гешев. После с тази цел бяха наети ПП-ДБ . Целта е постигната , но държавата е напъдена и хвърлена в хаос. Това означава, че ПП-ДБ са престъпници и съучасници на мафията, което вече е ясно и в детските градини...

Не видях беше ли на летището един В.Горанов, когото не го познавам и дали В.Б. му даде едно куфарче.

"По време на процедурата по предсрочно прекратяване мандата на вече бившия главен прокурор, Божков поиска да се върне като защитен свидетел срещу експремиера Бойко Борисов. Евентуалното му непосредствено свидетелстване, че е давал пари на Борисов чрез пиара му Севделина Арнаудова, по искане на ексфинансовия министър Владислав Горанов " Божков ДАРИЛ Бойчо с ПАЧКИ; Бойчо НАРЕДИЛ ПАЧКИТЕ в Чекмеджето... УМНА мутра срещу ПРОСТА Мутра... ПП: От 6 дни Бойчо НЕ ПИШЕ нищо във фейса...Пак е в СТУПОР...

Тези 20 обвинения звучат твърде хубаво, за да се реализират на практика. Но нека да видим как ще продължи и втори епизод на сериала "Завръщането на Божков и 20-те обвинения срещу него!

всяка държава си има мафия , ама при нас мафията си има държава

Божков се върнал в България,за да изчисти името си...А бе Божков тройната мафиотска коалиция управляваща под името "Сглобката",ще изчистят не само името,но и тебе самия.

а някога, в началото на 80-те ни продаваше $$$ в Търговския дом и бягаше през многобройните входове около адвокатските кантори. Голям гявол беше: сгъване $1,00 гара, че да се вижда само 1 и го продаваше за $10.00. Докато купувача го разгъне....Черепчето вече е духнало през някой страничен вход.

Сигурно разказваш за личната си среща с Васил Божков ?

Че го фанете за Шмайзера дедо Васко

А така ! Ако беше честен,с висок морал, не познаващ кражбата като ББ сега нямаше да има 20 обвинения. Ама той и ББ нали не се познават......

Без Всичките присъствали на поклонение на колегата им Трактор, плюс Черепа, в затвора, България ще види Шенген през КРИВ МАКАРОН.

Извинете ме, аз съм от неумните жълтопаветници, само да питам: Ще има ли протест в защита на завърналия се спонсор или да си поствам нещо във FB? Би било хубаво да се разходим пак от Батрнберг до Орлов мост като през 2020.

Понеже ще бъде много трудно да бъде осъден и пратен в затвора, поради това че прокурори и съдии ще се страхуват за живота си, най-вероятно ще му бъде съкратена процедурата. Той обаче май-създаде на времето и партия. Което означава, че може да мине като политическо. Добре е, че Запада знае за какъв човек става въпрос. Иначе ще се изложим пред чужденците, пак. И Шенген през крив макарон.

Черепа свитна Алексей и разчисти място за себе си, сега се прибира

2015 г.Божков е поръчал атентата с гранатомета срещу Алексей Петров,сега може да се смята,че успя да ликвидира чавека който му знаеше далаверите и му пречеше в бизнеса и явно затова спокойно се връща в България след като се е разплатил с наемниците.

Май ще се гласувам за партията на Гешев...

Нема страшно. Лошия гешев го няма. Ще бъде оправдан черепа, чист като сълза. Отново ще си вилнее на воля ,!ще има билети за простолюдието да търка. Тъй рече юмручето от президенството и лансираните от него просто киро и кокорчо

Защо три години не го осъди?Нещо повече,от тези 20задопни дела не е доказано нито едно .Защо три години не можа да разпита Божков?За да не осветли Горанов и Борисов .А последния го мина с 200.

Божков не е бизнесмен, а отявлен престъпник и осъждането му ще е знак, че промяна има!

Черепа спонсорира метежа с яйцата и ковчезите на същите дето сега го съдят! Истински обвинения го чакаха при Гешев,затова и не идваше в България! Най забавно е че мислят цял един народ за дебил ,който помни като маймуните по 3 секунди!

Просто Баце пожертва Гешев и го мина с 200, за да се изпере и сега вече могат да започнат на чисто със старите си бизнес приятелчета по интереси

Всичко знаем Няма какво да ни изненада Да карат по съкратеният сценарий. Пил кафе. и айде

Кочината се тресе през ден, а главните заподозряни се покриха. Вече няма ни кост ни вест от Борисов, Петков, Василев, Бойкикев, Атанасов, Пеевски и т.н. Остана само алхимика и брюкселската снаха да поемат ударите. Едно цветенце не занесоха на Алексей. А му взеха парите. Без да го познават.

сега жълтопаветните пешаци на Божков вече са доволни!

Борисов КОГА? Той е още по тежък престъпника

Достатъчно циркове в държавата Това вече ептем на цирк заприлича Въренете Бойко да оправи кашата

Но без Н

Е кой ни вкара в тая каша бре Накоооо?

ПИПО

Не се впрягайте толкова всички. Щом Божков се прибира значи са се разбрали предварително. Ще има малко патардия за хората и след три дни всичко ще отшуми.

Със сигурност е дал предварителни писмени показания и по-важното НЕ е да спаси себе си, а да повлече заедно със себе си много по-вредни елементи, и всичките да идат под ножа. Прежалил е себе си, нормално.

Са разбирам какво означава ПП. "Прането Продължава" - Нова марка български перални!

Ами ако В.Божков се окаже един истински български патриот, който се връща, за да може по време на всички тези дела да свидетелства и да издаде колкото може повече престъпници, в името на Българското правосъдие. Така ще пожертва само и единствено себе си, а какъв великолепен резултат ще има! Много ли се размечтах? Нека видим.

Божйов е едно руско лайно

Само по едно обвинение да го осъдят - ще лежи за дълго. Из статията: "Според прокуратурата има данни за подбудителство и към убийствата на още двама души, чиито инициали са А.П. и Б.С." Кой ли е този А.П.? Че аз се сещам за един, вчера му беше погребението.

Бъдете здрави ...

Ако Божков се разприказва за връзките му с татко Петко и даренията му към ПП ще стане страшно...

Ще бяга към Дубай..БФС остана без спонсор.

"Понякога разкаялият се грешник може да бъде по-ценен от светец" Ех...и Сатаната би завидял на тая дълбока мъдрост :-)

Божков - Президент !!!

Никакви 20г. Да отива при Алексей да му прави компания! Но първо държавата да му вземе парите. Така както направи с Алексей.

Главното е че ще предаде много други мърши и ще разплете престъпния възел. Писнало му е. Той вече си е решил, че се е прежалил и каквото ще да става.

Предполагам, че е просто съвпадение Божков да се връща скоро след като си отидоха Алексей Петров, Къро и брат Галев, и след като Гешев беше сменен. Чиста случайност, сигурен съм. Няма как да е иначе. Нали?

Абсолютна случайност дет се вика. Едно на един милион!

Продължавам да хвърлям поглед на казуса. Освен поменика на това, в което е обвинен, има и друга страна, а именно, че вече са му налагани разни санкции - примерно взеха му Телефонната палата, май разни солени глоби, имаше и други неща, ама не помня точно.

Господин Божков да внимава с тютюнопушенето и да не отваря прозорци на помещения, намиращи се по-високо от първия етаж. Ще бъде изпран от Прокуратурата и Съда срещу щедри седемцифрени комисионни на глава на Съдебен и Прокурорски състав. Все пак съдии и прокурори не могат да осъдят и вкарат в затвора шефа си, нали така? Черепът ще бъде изпран, ако, разбира се, междувременно не прекали с цигарите.

Панаир за наивници. Дали щеше да дойде от Дубай където живее в 5 звезден хотел в България, ако вече не му е опечена цялата работа и не е договорено всичко с бащата на Киро и с посолството. Сега ще има малко шоу за пред масата народ и всичко ще си мине и замине.

Няма как по-точно да бъде казано! Процто ще гледаме краткосрочен цирк за раята - т.е. за Българите. Арест, дела и ... чист като момина сълза. Той сценарият е подготвен отдавна. Сега е на ход същинското представление.

Тоз Череп го викнаха краварите, че не могат да се отърват от Татко Петко и компания. ПП са окупирали всички градове и паланки с техни калинки и общински съветници-крадци. Сега или ПП отиват в затвора, или Кирчо и Кокорчо стават почетен председатели и губят изборите в най-важните градове.

Ставаше въпрос за Боко Тиквата, но важи с пълна сила и за просто идиотите. Добра редакция на поста ми ДИРчовци. Да ви пикая на сайта.

ПП- продължаваме прането!

евалата БОЖЕ, ВЛАДИ ГОРАНОВ пак те чака с пури и да дадеш 1 МЛН месечно, в МИНИСТЕРСТВОТО !

Тоз Череп го викнаха краварите, че не могат да се отърват от Боко Тиквата. Окупирал е всички градове и паланки с гребаджийски кметове и общински съветници - крадци. Сега или Тиквата отива в затвора, или става почетен председател и губи изборите в най-важните градове.

Той се връща, когато Татко Петко и ПП са във власта?! Сега ако го убият, значи мафията е във властта. Ако не го убият, ПП и техните съучасници са аут.

Обществената пералня пере, чисти и колосва. После всичко ще чисто и гладко завинаги. Няма кой вече да изкърти нищо от никъде. Честит нов комунизъм в черен цвят, мръсни татуси, люта чалга, а и да не забравим - новите талончета.