Преговорите в Копенхаген - на ръба на провала

Преговорите на ООН за борбата с климатичните промени са на ръба на провала заради мания по отношение на процедурни въпроси

Обратно в новината

Коментари - Преговорите в Копенхаген - на ръба на провала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре - Америка и донякъде Европа не се огъват от натиска на тарамбуките ! Никой не е длъжен да обеднява затова, че няколко милиарда мангала искат да делят с нас ! Или да развиват демокрацията си и вътрешните си пазари или да го д.хат !

Една добра новина

Кравите ставате само за барбекю. За мислене естествено кравешкия мозък не е пригоден. Да те успокоя, не им бери грижа на следващите поколения. Няма да се разсърдят, че не е спрян прогреса на човечеството заради скудоумници.

Я ни открехни кой ще се пържи и кой ще се дави. Ако и ти си на ясно де :)

С две думи- дгд следващите поколения! Егаси и егоистичното поведение!Но бедните не са виновни, в никаквъ слчуай-тая вечер колко ли барони и баронеси ще пият шампанско от 1000 Е бутилката?

Китай е предложил форумът да приключи само с кратка политическа декларация. :)

ООН за 2008-2009 май ще отчете само провали... Климатичните преговори с Индия и Китай са на път да ударят на камък, Иранската ядрена програма също, миналата година войната в Грузия и поредния конфликт м/у Израел и Палестина ... да не говорим, че етническото напрежение в последните 2 седмици не спира да расте Те съществуват само за да дадат надежда на хората, че накой уж работи за по-добър свят ли ?

Бе, да - нали знаете - сития на гладния не вярва... Много е лесно когато си се замогнал и си си решил основните житейски въпроси да даваш акъл на другите как да живеят. Богатите европейски държави и САЩ изсмукаха ресурсите на бедните (и продължават да го правят като им плащат жълти стотинки), преместиха си отровните производства в бедните страни, плащат на местните колкото да не умрат от глад и имат очи да назидателстват....Та и баба знае да се прави на екологично загрижена.

Това е то. Едни ще се изпържат, други ще се издавят ..., но нали докато се пържат и давят няма да са живеят в мизерия ...

мръсни индийски мангали, колкото и да замърсяват, пак ще си останат мангали, а както знаете, мангалите и хлебарките могат да преживеят всякакви катаклизми