Иран изстреля успешно ракета с голям обсег

Иран извърши успешен опит с подобрена версия на ракетата "Седжил-2", ракета с голям обсег, съобщи БГНЕС, цитирайки Иранската държавна телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Иран изстреля успешно ракета с голям обсег | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По болни мозъци от тая нация няма.Такава беднотия е у тях а те ядрени ракети развиват и джамии строят.Ще докарат нова воина на света а нямаме нужда от това ама хич.Които развива мирна ядрена програма не развива ракети със среден обсег то е просто.Те не служат за отбрана а за нападение.Израел та израел.все пищят от израел.Израел да е нападал Иран?Откачалки.Трябв да ги спрат докато е време че после ще има ядрена воина.Мамка му!

ей тъпоъгълник, ти кога ще почнеш правилно да си изписваш името?? иначе можеш да си завреш отзад един кардан наистина много щ ети ходи ))))

Западните страни скимтят смешно и жалко. Единственият начин една страна да бъде независима от произвола на Великите сили е добро въоръжение и армия в пълна готовност. Това включва и ядрено оръжие. Русия е проляла много кръв и ужасно е потъпквала (и продължава) човешките права. Ама ЕС си подвива опашката, Щатите и Израел си траят, щото Царь Бомба е 50 мегатона (а не 100 както са планирали отначало, че радиационното замърсяване е щяло да бъде зверско). А самата държава Израел е била създадена по абсолютно терористичен начин от същите тези Велики сили.

Къде видя аргумент в поста на шмик ?

Иран (Персия) през цялото си същевствуване е била цивилизация, подложена на набези, инвазии, опустошения и т.н. и сега ПАК е заплашена от Израел и Америка ... е защо да не правят ракети... те са свикнали да са жертви и презират всеки ... и кой не би бил така имайки предвид историята ? А вие, гордите българи, които се радвате на хан Крум и цар Симеон, да не мислите, че са били по-малко фанатизирани ? Да ходиш да колиш и да завладяваш чужди територии все пак мисля, че е против възрожденското мислене, а интересното е, че точно тези 2-ма юнаци са били агресори и велики завоеватели (в нашите очи)... в очите на другите - логично - убиици и нашественици и не ме плюйте, понеже всеки, който каже, че не е така просто е глупав и заслепен ... Погледнете най-накрая реално на нещата... Агресора е тоя, който напада, не тоя, който се защитава... А ние сме на път да приемем военни бази на НАТО на наша територия, като удобно място за нападание ... НАТО, чиито пилоти-махмурлии без да искат пуснаха бомбичка в/у къщата на невинни хора и не се чу нищо нито за осъдени нито за порицавани... само едно обещетение получиха хората... и ми говорите за агресия, фанатизъм и т.н... Не вярвайте сляпо на пресата ... пресата история... историята манипулация ... питайте гърци, македонци и турци каква история учат и какво се пише при тях... може би не само българите и американците имат право на тоя свят ... Стига сте ругали по всеки, който точно днеска не ви харесва, а утре пак ще му целувате х*я...

А като приключат с тях, току-виж решили да приключат и с християните (неверниците, според тяхната терминология). Тогава кво праим?

Пропагандата е безсмъртна ето още тъпи кратуни дето повтарят като папагали смър за мюсюлманите те не са хора те всички са фанатици немогат да мислят ала бала бала ала . Само дето не се сещат че техните кратуни се вероятно много по фанатизирани и кухи от тези на иранците .

Няма смисъл да използваш аргументи пред малоумници. Хора, които мразят религията си и обичат поробителите си не са способни да правят разлика между добро и зло. Бъзикай се с тях и се пази да не те олайнят.

Ехааа, сега Ого ще се посере от кеф!

Не разбрах ясната ти опзиция!

Двете бели за които говориш са големи, но има и още доста други по-малки, но все пак - бели и белички! Изобщо цивилизования свят е доста палав!

Ми и да се обединят все тая.В техническо,оперативн и всякакво друго отношение ,мюсулманските страни са безнадеждно изостанали.С изключение на Турция , ама тя е сателит на САЩ.Справка - войната от 1967 в която Израел разбива армиите на Египет,Сирия и Ирак за 6 дни....На мен тази ракета Шабаб ми звучи като маратонки Адибас:) Така или иначе всички тези авангардни ирански ракети са дериват на съветските СКЪД от 50-те години.

Ех бедни ми народе. Скачате и викате за мюсюлманите и искате смърт за Израел И САЩ. Много добре, да предположим, че стане така, познайте ние какво ще ядем? Научете се, че ние в момента нямаме интерес от силни мюсюлмански държави защото техният принцип е ясен. За тях ние не сме хора, а врагове само защото не се кланяме на техните богове. Не харесвам американците още по-малко Израел, но истината е, че в моемнта е по добре за нас те да държат юздите в близкият изток отколкото мюсюлманите.

Не ти ли се струва, че руснаците един път ви вадиха от кашата, която вие самите си забъркахте преди Втората световна? Този път от лайната си се вадете вие, няма вече балами.

А стига с тия крокодилски сълзи, бе. Ние с кървави сълзи ще плачем, ако продължаваме да слушаме такива тъпаци като теб.Колкото до режима бойковият е на път да стане и по-лош.

Дерзай горди персииски народе,така трябва да се действа срещу западноатлантическия геноцид!

И какво ако чалмите направят беля. Вече така наречения цивилизован запад направи две бели за половината свят. Защо чалмите поне веднъж не направят а? Отворко, я отговори:)

Само те могат да спрат и възмездят американо-израелскит бандитски набези по света!!!!!

Dano osven USA i Izrael i drugi prozrat opasnostta, zashtoto situaciqta se vloshava, a rejimyt v Iran e opasno agresiven. Rusiq syshto trqbva da se namesi i spre Iran, za da ne povtarq opita s Afganistan.

Не може ли да се обединият всички мюсюлмански държави и да разкажат играта на тия израелци и американци!!

Лайната, които забъркаха американците в Ирак и Авганистан се оказаха редки и още не могат да излязат от тях. Сега са на път да се насерът и в Иран, но ще стане много по-страшно, че ще им се разхварчат лайната навсякъде.

Да не са я насочили към нашия затворник от Гуантанамо??? Само да не улучат и да цопне в паницата с чорбата му.....Сериозно, на това му казват ва гол тумбак - чифте пищови! Жалко за този иначе велик и древен народ...!!! Нека това е поука за наште мераклии за отцепване, да видят докъде може да стигне един режим, опрян на феодализъм и фанатизъм, и то в началото на третото хилядолетие на човечеството! Или може би те си имат собствена система за летоброене?!......

хи хи смешник си ти я бегом къъм Козяк 16!!!

Дано сега тия изроди в израел се спрат малко, че иначе третата /ядрена/ световна не ни мърда. До всички проамериканско настроени - какво е направил Иран на Израел и/или САЩ, че толкова подскачат? Имал ядрена програма, щял ядрени бомби да прави... Е,и? Може би защото САЩ кьорава ядрена бомба нямат, Израел пък хич...Да не говорим, че човекомразците от Израел са хиляда пъти по-опасни и от най-радикалните мюсюлмански движения и групировки. Мюсюлманинът може да се гръмне и да отнесе 30-40 човека, но ако пернеш един град с ядрено оръжие какво става...