Коментари - Гори трети министър от Станишевия кабинет | Днес.dir.bg

Гори трети министър от Станишевия кабинет

Прокуратурата повдигна две обвинения срещу бившия военен министър Николай Цонев. Той ще отговаря за купуването на американска поточна линия за строителство на хангари, складове и казармени помещения.

Обратно в новината

Коментари - Гори трети министър от Станишевия кабинет | Днес.dir.bg

Коментари

Човекът беше министър по-малко от година, а го изкараха жив дявол. Винаги, когато се преекспонира с нещо или някой, започва да изглежда преднамерено. Като ревът от този министър толкова, да видиме розовия младеж какво ще направи за повереното му министерство. Стандартът плонжира яко надолу!

Всички предишни министри да се осъдят по бързата процедура и в панделата. Аргументи: те най-добре знаят защо.Също и зам. министрите за съучастие.

как ще гори като пожарна не са викали,туй журналята не се отучиха от този жаргонен език.

Аз смятам че такава машина трябва да има за да обслужва не само армивта, но и гражданите при нужда. Ние сме в земетръсна зона. А за да се упражняват бойците ни на самолетите-да се набавят средства, например, за сметка на цигареното лоби. И без това тютюнопушенето е вредно.

Я да не се заяждате с моя човек,че ще извадя пищова и няма да пея на 100 годишнината на управлението на ГЕРБ!/анти/

А къде са Свинаров и Близнаков? Цонев ли ще им е изкупителната жертва? Онези смешници сътвориха такива норматини актове, че Цонев просто не се вмества в грабежа. Какво стана с прословутия Цако Пантелеев?, изпълнителен директор на агенция Кражби и продажби(УЧДС)(ДС на МО). Защо хвърляте камъни само по Цонев? Не ми е драг, нито съм се издигнал при неговото управление, НЕ Е САМО ТОЙ!! Или всички, или да се спре с изборността!!?????

DEAR OGO,,puzvoliavam si leku da TA apostrufiram: 4i miat 4inii-mijat,ama njakui mijat i KINEFI...ili rejat luk ili beljat KArtofiti....No,,da priemimi ,4i ima i Bg-imigranti,det,sa punaprednali....best regard za tep-Krimena st zag

a koi mutri hranat voennite i dali sa proverjavani

бе те тия успехи на новото правителство май са четвъртити и нали се сещаш как ще те заболи кат ти влязат отзад???))))

за викам,ч е е по важно че е човек на Сорос и шотландско масонче....кое е по важно ти ще ми кажеш))))

мног си тъпичък - ше го осъдят в шестък - тво мумченце е човек на Мангалето от Драгалевци...капиш там комиси по сигурности пр в говорилнята и тва онова фбр цру и тн...хлебчатата Нилана са най малкото...)))тъй, че Бойко ще духне супичката ...както досега де...))))

щом го направиха министър след като беше играч - след дъжд качулка!!

не, Ого, не значи това, ако значеше това, щях да напиша това. Значи просто, че съм по-информиран (от повечето пишещи във форума). За твое сведение, живея и работя в България, в София. Познавам лично Цонев, въпреки че не съм във възторг от него (но това между другото, най-вече по повод разминаващите ни се оценки за миналогодината агресия на Грузия срещу Южна Осетия). Мога да ти кажа, че той е хитрец и че не е останал гладен. Но също така съм сигурен, че нищо няма да му вменят като вина, просто вдигат малко шум, за да покрият собствените си дивотии, които текат с пълна сила в момента. Но и това ще мине и ще се видят техните золуми. Иначе той каза (но пак в личен разговор) какви оферти се правят от строители за подобни обекти и колко излиза цената с тази машина. Ако числата са верни (което ние с теб трудно можем да проверим), то наистина си струва да има в армията такава машина.

ДО ДО ПАВКАТА - 17 И 16Ч -- ХА ХАХАХА ХА ..... ТИ ИСКРЕННО МЕ РАЗСМЯ ... МАЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ РИБКИ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ ..... ВИДЯ СЕ И НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ , КЪДЕТО ФАНДЪКА ГО ИЗБРАХА НАЙ- МНОГО С 10 ПРОЦЕНТА ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС . ОСТАНАЛИТЕ 90 ПРОЦЕНТА НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ И ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБ , ПЛАТЕН БОЙКОЛИЗОВСКИ ДРАСКАЧОООО ...... ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ПСИХИАТРИ И ПСИХОЛОЗИ .... ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАШ , МАКАР И БАВНО ... НО ТРЯБВА РЕДОВНО ДА СИ ВЗИМАШ ИЛАЧИТЕ ....

Засега само пуши,дано се и запали.В армията има много имоти-там е далаверата-освен покупката на нова техника и снаряжение.Там обаче играе може би?и един генерал-само че вече не е в МО.

До: по-информиран (20.11.2009 г. 17:20ч.) По-информи значи, че си мияч на чинии при дебилите от САЩ, нали? Във всеки случай си там като слугинаж. Така че не ни давай мнение тук какво ни трябва и какво не, капиш?

В тая трънка заек няма,само движение на въздуха,т.н. вятър работа.

Срещу половината от комисионните на Цонев бих лежал не 5, а 6 години в панделата. Не говоря за подкупите, тях му ги оставям. И те са милиони, но не съм алчен.

Значи, армията на САЩ има над 200 такива машини, пръснати по цял свят и на никой не му хрумва да съди военния им министър че има толкова много машини. Освен това, армията е такава организация, на която в разни случаи й се налага да строи такива неща бързо и не може да чака някакави частни фирми да си докарат техниката, да се натуткат, да мине преди това поръчка по ЗОП, всички недоволни да обжалват избора на изпълнител и т.н. и т.н. Ако трябва до 2 дена някъде да се построи склад? Тогава какво правим? Без такава машина нищо не правим, ей това е. Ами ако трябва този склад да се построи по възможност по-тайно, а не всички фирми в България да знаят къде се е строил? Сигурно е и защо възниква този вой сред бандитското правителство. Защото сега има машина и съответно няма да има гювеч за своите фирми, а армията сама ще си строи обектите и няма да капе от нея на бойковите спонсори. Че даже може да строи и на желаещи извън нейните структури. Ето това ги боли герберчетата и не бих се учудил ако вземат да върнат машината или я обявят за негодна за българските (политически) природни условия и я продадат за скрап... то пък нали бойко затвори Кремиковци, та и за това няма да я продадат. Абе ще я подарят или бойко ще си я вземе и ще строи с нея обекти и ще ги открива, по 2000 кв.м. на денонощие, а не като сега - да открива по 3 пъти една и съща детска градина в Люлин.

mnogo dim za ni6to kato cqlata voiska,kato nqma redovni sega 4istqt pome6teniq,parkove i trevni plo6ti za 700-800 lv ami naemete negramotni cigani za 200 6te sabirat lista

Леле, абе ти 100% си некой пропаднал търтей без работа, щом като по всяко време пишеш коментари ... Май ти дават тей дето им лижеш задниците оп 10 лева да драскаш с много имена и да пишеш на CAPS като първия селянин. Лъхаш на простотия, а къде аз миждам НАРОДНИЯ ГНЯВ - в изключително високата избирателна актимност на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ избори , за да изгоним крадците, дето прости кратуни като тебе са избирали! Добре,че си от малкото смешници и си на изчезване, нещастен в собствената си злоба и мизерия, гледайки успехите на новото правителство - ХАХА

Да се готви следващия министър на ДОКАЗАНО крадливото СДС-Н.Младенов!!! че и при него завоня като на пор, с просто око се вижда!

Всичкото е една полицейщина и нищо повече. ГЕРБ се оказаха поредния политически балон.

Това, което направи Цонев за армията в най-добрият смисъл никой до сега не е правил, и решихте да му намерите цаката.

ето, ще си напиша СДС като ник, харесва ли ти? Та икономическият ефект не е стълб, за да е НЯКЪДЕ, както ти си попитал КЪДЕ е, той е някаква сума, в случая - икономия на разходи по строителство на ВОЕННА инфраструктура. За такива като теб обяснявам БАВНО - въпросът ти трябваше да бъде Колко е икономическият ефект?. Хайде, иди сега да поплачеш и си поправи за втори път въпросчето. Ако обаче и трети път го сбъркаш, да знаеш, че вече отиваш в категорията на тъпите и идиотите.

бих добавил още: и идиоти и престъпници

не понасяте кадърните и стойностни хора затова се захванахте да го черните.

Цонев беше министър от НДСВ. Не се изказвай неподготвен, както и повечето тук.

е дано този път се намери майстора тоя крадльо

Най се вбесявам като чета :ама за това трябва да лежи 5 години или 10 години,а на практика какво се получава многооо шум в чаша вода.Най големите им наказания са до 72 часа и ....мъгла после за случаяи за финал човека съвсем невинен с грейнала усмивка пак на екрана идвати да строшиш някоя тиква.

свикнали сте да черните и омаскарявате всичко което е стойностно и качествено, Цонев е такъв и не можете да му стъпнете на малкия пръст колкото и да се напъвате, не можете да достигнете неговия интелект и ум !!!!!

Още!Още!Още!Още!Още!

Това беше еденствения министър, който се погрижи за военните. Трябва да има повече такива министри !

ДО РАПАН - ДА НАИСТИНА ГО ВИДЯХМЕ . САМО , ЧЕ ТОГАВА НАРОДА МАСОВО СЕ БЕШЕ РАЗБОЛЯЛ ОТ ГЕРБ - ГАСТРЕЗОФАГЕАЛНА РЕФЛУКСНА БОЛЕСТ . БОЛЕСТТА ПРЕРАСНА В ПАНДЕМИЯ , , СЕГА ПРЕЗ НОЕМВРИ СЕ ПОКАЗА И СЕ ДОКАЗА , ЧЕ МНОГО ХОРА СЕ ИЗЛЕКУВАХА ОТ КОВАРНАТА БОЛЕСТ И ЯВЛЕНИЕТО И ПАТОЛОГИЯТА ГЕРБ ПРЕПАСНА ПРОСТО В ЕПИДЕМИЯ , А ССЛЕД ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДАТ БОЛНИ ОТ ГЕРБ ЕДИНИЦИ ХОРА ... ВЕРВАЙ МИ ... ВАКСИНАТА Е НАДЕЖНА ....

Ще гохванат по неква процедура като Станишев. А ще не казват какво е станало днес че ще правят в парка (София ленд) едни яки сградички. Аре не на мен тия. Пушилки.

Прави ми впечатление, че ББ е погнал министрите на БСП и тези на ДПС, а с тия от НДСВ никой не се занимава, даже и ги назначават тука и там. А пък аз лично не мисля, че те са по.чисти от другите.

Слагайте си никове по лесно се комуникира, ама вие пък нямате време от много писане по форумите, за това Ви предлагам да си пишете директно БСП като ник!!! СЕГА НА ВЪПРОСА, ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ ГО ЗАДАМ ПО ДРУГ НАЧИН - КЪДЕ Е ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ЕФЕКТ ОТ СДЕЛКАТА??? Така по добре ли е?

до ПАВКАТА-видяхме го народния гняв ... на 05.07.2009 г.

Адвокате,проучи историята на България и ще научиш,че от Освобождението насам министрите са или бивши или бъдещи затворници.

Всичкото Мара втасала та не хванахте за Цонев, смехуранчовци.......

Аха я ! Значи за някаква си не-знам-каква-си-так ще се търси отговорност . ....... обаче за разните му там дългосрочни задължения ( само за пример никога нелетяли `талянски самолетчета на/за части), и то генерирани от отличници-любимци (че и роднини) на баш-майсторите на шайката махленски шмекери -- ще наложим мораториум върху дискусията (дори) !?

Линията трябваше да е от факултето - поточни цигани нон стоп - и тогава нямаше да го търсят защото щеше да се слеят с герберите

а защо нищо не се повдига около така наречерата министърка на бедствията и авариите - колко смешно звучи това бивше мнистерство само, тая смешна дебела крава къде я покрихте ?, а тръгнахте да гоните Цонев ? смешници ! .........големи

това беше най-стойностния и сиреозен министър! Всичките разбойници за над закона, а вие се захванахте с него.

Как не Ви е срам! Маргините и тем подобни бандите със смешни имена и фамилии години наред не ги пипате и закон не ги лови, а се хванахте за Цонев, който направи толкова много за армията. Мога да кажа, че това беше най-премерения в изказванията си, образован, и умен министър, и вие се хванахте за него. бесрамници !

Лично аз ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ЧЕТАТ ЕФЕКТИВНАТА ПРИСЪДА НА МАСЛАРОВИЦА-БИЖУТЕРК НА ДОГАН,....НО НЕСЕ НАДЯВАМ МНОГО!

ти пък каква печалба искаш от армията? Че въоръжените сили на страната да не са търговска организация, та да искаш от тях да са на печалба. Като искаш печалба, дай да нападнем Македония, да я оберем и после да отчетем печалбата. После Турция ще нападне нас, ще ни обере и ще излезе тя на печалба, така ли? Аман от невежи писачи по форумите.

На България защо да не и трябва такава машина? Не можем да караме още 100 години със старите бараки и ръждясали халета. Това е малоумен и гнусен реваншизъм от страна на демократичното мнозинство. Все повече се убеждавам, че сега ни управляват предатели.

ha ha ha... komunistite vuv foruma gas piakiat. niama da ima gazova kriza v BG :)))))

Играта подхвърляй цаците, прикривай акулите продължава с пълна сила ЗА ЗРЕЛИЩА НА ОВЧИЯ НАРОД. Министрите са само цаци, акулите са там някъде, бат ББ ги знае добре, но косъм от главата им няма да падне. А цаците ако се опитат да кажат нещо за акулите, ще бъдат обезглавени, за това ще си мълчат като риби и стоически без завързани очи ще понесат гилотината.

Коментари - Гори трети министър от Станишевия кабинет | Днес.dir.bg

Гори трети министър от Станишевия кабинет

Прокуратурата повдигна две обвинения срещу бившия военен министър Николай Цонев. Той ще отговаря за купуването на американска поточна линия за строителство на хангари, складове и казармени помещения.

Обратно в новината

Коментари - Гори трети министър от Станишевия кабинет | Днес.dir.bg

Коментари

Човекът беше министър по-малко от година, а го изкараха жив дявол. Винаги, когато се преекспонира с нещо или някой, започва да изглежда преднамерено. Като ревът от този министър толкова, да видиме розовия младеж какво ще направи за повереното му министерство. Стандартът плонжира яко надолу!

Всички предишни министри да се осъдят по бързата процедура и в панделата. Аргументи: те най-добре знаят защо.Също и зам. министрите за съучастие.

как ще гори като пожарна не са викали,туй журналята не се отучиха от този жаргонен език.

Аз смятам че такава машина трябва да има за да обслужва не само армивта, но и гражданите при нужда. Ние сме в земетръсна зона. А за да се упражняват бойците ни на самолетите-да се набавят средства, например, за сметка на цигареното лоби. И без това тютюнопушенето е вредно.

Я да не се заяждате с моя човек,че ще извадя пищова и няма да пея на 100 годишнината на управлението на ГЕРБ!/анти/

А къде са Свинаров и Близнаков? Цонев ли ще им е изкупителната жертва? Онези смешници сътвориха такива норматини актове, че Цонев просто не се вмества в грабежа. Какво стана с прословутия Цако Пантелеев?, изпълнителен директор на агенция Кражби и продажби(УЧДС)(ДС на МО). Защо хвърляте камъни само по Цонев? Не ми е драг, нито съм се издигнал при неговото управление, НЕ Е САМО ТОЙ!! Или всички, или да се спре с изборността!!?????

DEAR OGO,,puzvoliavam si leku da TA apostrufiram: 4i miat 4inii-mijat,ama njakui mijat i KINEFI...ili rejat luk ili beljat KArtofiti....No,,da priemimi ,4i ima i Bg-imigranti,det,sa punaprednali....best regard za tep-Krimena st zag

a koi mutri hranat voennite i dali sa proverjavani

бе те тия успехи на новото правителство май са четвъртити и нали се сещаш как ще те заболи кат ти влязат отзад???))))

за викам,ч е е по важно че е човек на Сорос и шотландско масонче....кое е по важно ти ще ми кажеш))))

мног си тъпичък - ше го осъдят в шестък - тво мумченце е човек на Мангалето от Драгалевци...капиш там комиси по сигурности пр в говорилнята и тва онова фбр цру и тн...хлебчатата Нилана са най малкото...)))тъй, че Бойко ще духне супичката ...както досега де...))))

щом го направиха министър след като беше играч - след дъжд качулка!!

не, Ого, не значи това, ако значеше това, щях да напиша това. Значи просто, че съм по-информиран (от повечето пишещи във форума). За твое сведение, живея и работя в България, в София. Познавам лично Цонев, въпреки че не съм във възторг от него (но това между другото, най-вече по повод разминаващите ни се оценки за миналогодината агресия на Грузия срещу Южна Осетия). Мога да ти кажа, че той е хитрец и че не е останал гладен. Но също така съм сигурен, че нищо няма да му вменят като вина, просто вдигат малко шум, за да покрият собствените си дивотии, които текат с пълна сила в момента. Но и това ще мине и ще се видят техните золуми. Иначе той каза (но пак в личен разговор) какви оферти се правят от строители за подобни обекти и колко излиза цената с тази машина. Ако числата са верни (което ние с теб трудно можем да проверим), то наистина си струва да има в армията такава машина.

ДО ДО ПАВКАТА - 17 И 16Ч -- ХА ХАХАХА ХА ..... ТИ ИСКРЕННО МЕ РАЗСМЯ ... МАЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ РИБКИ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ ..... ВИДЯ СЕ И НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ , КЪДЕТО ФАНДЪКА ГО ИЗБРАХА НАЙ- МНОГО С 10 ПРОЦЕНТА ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС . ОСТАНАЛИТЕ 90 ПРОЦЕНТА НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ И ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБ , ПЛАТЕН БОЙКОЛИЗОВСКИ ДРАСКАЧОООО ...... ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ПСИХИАТРИ И ПСИХОЛОЗИ .... ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАШ , МАКАР И БАВНО ... НО ТРЯБВА РЕДОВНО ДА СИ ВЗИМАШ ИЛАЧИТЕ ....

Засега само пуши,дано се и запали.В армията има много имоти-там е далаверата-освен покупката на нова техника и снаряжение.Там обаче играе може би?и един генерал-само че вече не е в МО.

До: по-информиран (20.11.2009 г. 17:20ч.) По-информи значи, че си мияч на чинии при дебилите от САЩ, нали? Във всеки случай си там като слугинаж. Така че не ни давай мнение тук какво ни трябва и какво не, капиш?

В тая трънка заек няма,само движение на въздуха,т.н. вятър работа.

Срещу половината от комисионните на Цонев бих лежал не 5, а 6 години в панделата. Не говоря за подкупите, тях му ги оставям. И те са милиони, но не съм алчен.

Значи, армията на САЩ има над 200 такива машини, пръснати по цял свят и на никой не му хрумва да съди военния им министър че има толкова много машини. Освен това, армията е такава организация, на която в разни случаи й се налага да строи такива неща бързо и не може да чака някакави частни фирми да си докарат техниката, да се натуткат, да мине преди това поръчка по ЗОП, всички недоволни да обжалват избора на изпълнител и т.н. и т.н. Ако трябва до 2 дена някъде да се построи склад? Тогава какво правим? Без такава машина нищо не правим, ей това е. Ами ако трябва този склад да се построи по възможност по-тайно, а не всички фирми в България да знаят къде се е строил? Сигурно е и защо възниква този вой сред бандитското правителство. Защото сега има машина и съответно няма да има гювеч за своите фирми, а армията сама ще си строи обектите и няма да капе от нея на бойковите спонсори. Че даже може да строи и на желаещи извън нейните структури. Ето това ги боли герберчетата и не бих се учудил ако вземат да върнат машината или я обявят за негодна за българските (политически) природни условия и я продадат за скрап... то пък нали бойко затвори Кремиковци, та и за това няма да я продадат. Абе ще я подарят или бойко ще си я вземе и ще строи с нея обекти и ще ги открива, по 2000 кв.м. на денонощие, а не като сега - да открива по 3 пъти една и съща детска градина в Люлин.

mnogo dim za ni6to kato cqlata voiska,kato nqma redovni sega 4istqt pome6teniq,parkove i trevni plo6ti za 700-800 lv ami naemete negramotni cigani za 200 6te sabirat lista

Леле, абе ти 100% си некой пропаднал търтей без работа, щом като по всяко време пишеш коментари ... Май ти дават тей дето им лижеш задниците оп 10 лева да драскаш с много имена и да пишеш на CAPS като първия селянин. Лъхаш на простотия, а къде аз миждам НАРОДНИЯ ГНЯВ - в изключително високата избирателна актимност на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ избори , за да изгоним крадците, дето прости кратуни като тебе са избирали! Добре,че си от малкото смешници и си на изчезване, нещастен в собствената си злоба и мизерия, гледайки успехите на новото правителство - ХАХА

Да се готви следващия министър на ДОКАЗАНО крадливото СДС-Н.Младенов!!! че и при него завоня като на пор, с просто око се вижда!

Всичкото е една полицейщина и нищо повече. ГЕРБ се оказаха поредния политически балон.

Това, което направи Цонев за армията в най-добрият смисъл никой до сега не е правил, и решихте да му намерите цаката.

ето, ще си напиша СДС като ник, харесва ли ти? Та икономическият ефект не е стълб, за да е НЯКЪДЕ, както ти си попитал КЪДЕ е, той е някаква сума, в случая - икономия на разходи по строителство на ВОЕННА инфраструктура. За такива като теб обяснявам БАВНО - въпросът ти трябваше да бъде Колко е икономическият ефект?. Хайде, иди сега да поплачеш и си поправи за втори път въпросчето. Ако обаче и трети път го сбъркаш, да знаеш, че вече отиваш в категорията на тъпите и идиотите.

бих добавил още: и идиоти и престъпници

не понасяте кадърните и стойностни хора затова се захванахте да го черните.

Цонев беше министър от НДСВ. Не се изказвай неподготвен, както и повечето тук.

е дано този път се намери майстора тоя крадльо

Най се вбесявам като чета :ама за това трябва да лежи 5 години или 10 години,а на практика какво се получава многооо шум в чаша вода.Най големите им наказания са до 72 часа и ....мъгла после за случаяи за финал човека съвсем невинен с грейнала усмивка пак на екрана идвати да строшиш някоя тиква.

свикнали сте да черните и омаскарявате всичко което е стойностно и качествено, Цонев е такъв и не можете да му стъпнете на малкия пръст колкото и да се напъвате, не можете да достигнете неговия интелект и ум !!!!!

Още!Още!Още!Още!Още!

Това беше еденствения министър, който се погрижи за военните. Трябва да има повече такива министри !

ДО РАПАН - ДА НАИСТИНА ГО ВИДЯХМЕ . САМО , ЧЕ ТОГАВА НАРОДА МАСОВО СЕ БЕШЕ РАЗБОЛЯЛ ОТ ГЕРБ - ГАСТРЕЗОФАГЕАЛНА РЕФЛУКСНА БОЛЕСТ . БОЛЕСТТА ПРЕРАСНА В ПАНДЕМИЯ , , СЕГА ПРЕЗ НОЕМВРИ СЕ ПОКАЗА И СЕ ДОКАЗА , ЧЕ МНОГО ХОРА СЕ ИЗЛЕКУВАХА ОТ КОВАРНАТА БОЛЕСТ И ЯВЛЕНИЕТО И ПАТОЛОГИЯТА ГЕРБ ПРЕПАСНА ПРОСТО В ЕПИДЕМИЯ , А ССЛЕД ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДАТ БОЛНИ ОТ ГЕРБ ЕДИНИЦИ ХОРА ... ВЕРВАЙ МИ ... ВАКСИНАТА Е НАДЕЖНА ....

Ще гохванат по неква процедура като Станишев. А ще не казват какво е станало днес че ще правят в парка (София ленд) едни яки сградички. Аре не на мен тия. Пушилки.

Прави ми впечатление, че ББ е погнал министрите на БСП и тези на ДПС, а с тия от НДСВ никой не се занимава, даже и ги назначават тука и там. А пък аз лично не мисля, че те са по.чисти от другите.

Слагайте си никове по лесно се комуникира, ама вие пък нямате време от много писане по форумите, за това Ви предлагам да си пишете директно БСП като ник!!! СЕГА НА ВЪПРОСА, ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ ГО ЗАДАМ ПО ДРУГ НАЧИН - КЪДЕ Е ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ЕФЕКТ ОТ СДЕЛКАТА??? Така по добре ли е?

до ПАВКАТА-видяхме го народния гняв ... на 05.07.2009 г.

Адвокате,проучи историята на България и ще научиш,че от Освобождението насам министрите са или бивши или бъдещи затворници.

Всичкото Мара втасала та не хванахте за Цонев, смехуранчовци.......

Аха я ! Значи за някаква си не-знам-каква-си-так ще се търси отговорност . ....... обаче за разните му там дългосрочни задължения ( само за пример никога нелетяли `талянски самолетчета на/за части), и то генерирани от отличници-любимци (че и роднини) на баш-майсторите на шайката махленски шмекери -- ще наложим мораториум върху дискусията (дори) !?

Линията трябваше да е от факултето - поточни цигани нон стоп - и тогава нямаше да го търсят защото щеше да се слеят с герберите

а защо нищо не се повдига около така наречерата министърка на бедствията и авариите - колко смешно звучи това бивше мнистерство само, тая смешна дебела крава къде я покрихте ?, а тръгнахте да гоните Цонев ? смешници ! .........големи

това беше най-стойностния и сиреозен министър! Всичките разбойници за над закона, а вие се захванахте с него.

Как не Ви е срам! Маргините и тем подобни бандите със смешни имена и фамилии години наред не ги пипате и закон не ги лови, а се хванахте за Цонев, който направи толкова много за армията. Мога да кажа, че това беше най-премерения в изказванията си, образован, и умен министър, и вие се хванахте за него. бесрамници !

Лично аз ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ЧЕТАТ ЕФЕКТИВНАТА ПРИСЪДА НА МАСЛАРОВИЦА-БИЖУТЕРК НА ДОГАН,....НО НЕСЕ НАДЯВАМ МНОГО!

ти пък каква печалба искаш от армията? Че въоръжените сили на страната да не са търговска организация, та да искаш от тях да са на печалба. Като искаш печалба, дай да нападнем Македония, да я оберем и после да отчетем печалбата. После Турция ще нападне нас, ще ни обере и ще излезе тя на печалба, така ли? Аман от невежи писачи по форумите.

На България защо да не и трябва такава машина? Не можем да караме още 100 години със старите бараки и ръждясали халета. Това е малоумен и гнусен реваншизъм от страна на демократичното мнозинство. Все повече се убеждавам, че сега ни управляват предатели.

ha ha ha... komunistite vuv foruma gas piakiat. niama da ima gazova kriza v BG :)))))

Играта подхвърляй цаците, прикривай акулите продължава с пълна сила ЗА ЗРЕЛИЩА НА ОВЧИЯ НАРОД. Министрите са само цаци, акулите са там някъде, бат ББ ги знае добре, но косъм от главата им няма да падне. А цаците ако се опитат да кажат нещо за акулите, ще бъдат обезглавени, за това ще си мълчат като риби и стоически без завързани очи ще понесат гилотината.