Ал Кайда заплашва Германия с атентати

Седмица преди парламентарните избори в Германия правителството на страната взима насериозно заплаха на Ал Кайда за атентати.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда заплашва Германия с атентати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Примавера-Ние пък не ви искаме Кауфландите ,Билите,ОМВ и всичките други обирджии с техните развалени боклучави стоки.

А защо трябва да има германски контингент в Афганистан за да му оправдавт присъствието?

Predi 9/11 Al kaida beshe naimenovaniq na baza danni na CIA koqto vkliuchvashe obuchenite tehni kadri v arabskiqt svqt mnogo ot koito dori ne sa arabi. Pisna mi da ni plashat s tqhnata izmislena teroristichna organizaciq i posle da se samovzrivqvat i samo bombardirat nqkoi durjavi. Moje bi razuznavaneto na germaniq gotvi nqkoi atentat i za tam za da opravdaqt kontingenta v Afganistan.

Опала... май настъпих някоя въшлива маймуна по опашката....Нямам нужда нито от преглед , нито от вашите празни коментари. Радвам се ,че тия мослемски маймуни започват с въздушните си заплахи. В моето малко градче имаме Икономичиско сдружение - там се събираме само работодатели /управници и собственици на фирми/Решението вече е взето - всякакъв вид мослемска паплач да се уволни, да не се купуват стоки или да се ползват услугите им. Това ,като първа линия.... във всяко по-малко градче има такива сдружения. Има и други мерки... и те ще стават все по-драстични! Германия също не спи! Мослемите нямат място в Европа, или ако искат да живеят и работят там - да се интегрират! Предпочитам обаче да се завърнат в Анадола или Афганистан. По този начин ще освободят доста работни места, от които биха се въсползвали и други европейци.

Сара, Сара! Човек вижда онова, което иска да види, и чува нова, което иска да чуе... Ти от кои си?

В Афганистан наш контингент помага на Голям Бял Брат да осигури трасета за петролопроводи - от Средна Азия до Индийски Океан ,за да може разни пацифистично настроени бастуни да си возят евтино дебели задници насам - натам.

А чий го търси културен немски контингент в див Афганистан?Ходи да организира изложби и балетни спектакли,може би? Vive la liberte!

Аз мисли дето афганистанци не трябва прекаляват с глупости.Немски народ търпелив.Немски народ културен.Не трябва занимава се муслим с него...немски народ ,когато ядосан може големи бели направи! Es lebe Deutfchland!

Тукту,то ти личи по писането ,че бая бира си изпил и изпикал.

Ами сигурно искат да откраднат петрола на афганистанския народ...

От ясно по-ясно е,че дивите араби не искат да живеят като нормалните хора,а напротив -да убиват другите,различните от тях!Политиката на привличането им към ценностите на цивилизацията не дават резултат!Следователн с експериментите и натирете животните там където им е мястото-в кошарата/Афганистан, и ги оставете да живеят в първобитните си условия,които са заслужили!

Все още има безплатни прегледи. Възползвайте се преди да е станало късно.

Драги 1, ела в Германия и виж кой върши черната работа - я турци, я пакистанци. Тези хора (или бащите им) са докарани тук, за да работят като скотове и да възстановят и поддържат Германия. И аз като германците не ги харесвам. Никой не ги е канил, както и никой не е канил американския капитал, с който са наети. Това е положението.

Чичо Бен и Бай Джоржи пак са си пили кафето някъде.Да не се чуди Европа за какво им е този противо -ракетен щит т.е климатично-психотрон оръжие който им се прелага.Да видят че има от кой да се пазят.

Това не е никаква заплаха. Истинска заплаха за Германия ще бъде ако афганистанският контингент в Германия стане същия по численост като германския в Афганистан.

Абе, чичовото, това за Афганистан - хубаво. Ама я ни просветли какво правят 3 млн. турци в Германия, при това не искат да се интегрират, дори се държат подчертано враждебно към страната, която за много от тях е станала втора родина??? За какво става дума в случая?!

Хайде сега кажете, че пак евреите са виновни.

Mi te arabite ve4e sa pove4e ot evropeicite.i govorq za naselenieto v evropa.te kato pluhove se vudqt ,a mrat kato hlebarki(dosta trudno).Ne se 4udete ako Al Kaida skoro stane zakonna partia.

Мюсюлманите никога не са чели правилно(ако въобще са чели) Св. Библия -особено Новия Завет, защото тя опровергава исляма по основните му постулати. Нормалният мислещ човек може да чете Корана и да го възприеме непредубедено - като една то поредните религиозни книги, но мюсюлманинът не е способен да направи това с другите религиозни книги, защото неговата религия му забранява това. Защото Християнството изповядва общочовешка ценностна система, докато ислямът насажда тъкмо обратното. Какво трябва да се случи, за да бъде това осъзнато?!

Истината е, че немците са твърде толерантни към всякакви другоземци, както към тези които се интегрират, работят и си плащат данъците, така и към тези които не говорят и дума немски и живеят от немската социална система. Тази толерантност е добила степен на прекаляване. От друга страна една малка част от тези хора не искат ни на йота да се променят спрямо новата обстановка. Не пращат децата си на училище, промиват им мозъците, настройват ги срещу немците, които всъщност са им домакини и колят дъщерите си при неподчинение. Най-тъпото, което фундаменталистите могат да направят, е да настроят срещу себе си тази страна. Изобщо не говоря за политиците, а за обикновените хора.

Ами, ще ги праснат. Никакви войски не са желани в Афганистан и Ирак. Това е положението.

mnogo si prosta,,,,,

Ами нещастията на нашия континент, във Втората световна война го докараха Хитлер и Сталин! За първата е спорно кой я започна, но свърши трагично най-вече за Русия. Иначе на Остоберфеста бирата и настроението са супер. Днес ударих 4 халби...пардон, не са халби а маас (демек по 1 литар). Кьорьви дедо Йоцо, явно не ти е по джоба тая благинка, един маас струва 13,50€, а компартията едва ли ще ти отпусне толкова. П.С. От Мюнхен, от хан Тукутака, Тукуиначе наздраве !

Тия маймуни не можаха да разберат, че насилието ражда насилие. Какво ще постигнат? Германците така или иначе не могат да ги понасят. Няма да ги ангажират на работа, ще ги изгонят от квартирите си,ще им правят спънки на всякъде, дори и там пръкналите се идиоти.... а да не говорим, че преди години ги гориха с бензин.... колко ли още ще служат за осветление... нека само да посмеят! Нещастници! Цяла Европа вече ги ненавижда, да не говорим за Америка и Азия

Немският контингент е вторият по численост след американците в Афганистан? Какво прави немецът там, в чужда територия ,а не си седи в къщи???.Гледайте хер Фриц в Афганистан и не се чудете кой докара нещастията на Първата и Втората световна война на нашия континент ?!!!!!

Amerikancite posegnaha I NA EVROPA. Koi li stoi zad tezi zaplahi. Sprete , stiga s tpia nov svetoven red

Ядрено оръжие хвърлено с хирургическа точност върху МЮСЮЛМАНСКИТЕ държави. След това обявяване на ИСЛЯМА за незаконен и ликвидиране на останалите живи мюсюлмани..само това ще спаси човечеството от 3-световна война - ПОЗАБАВИМЕ ЛИ СЕ ОЩЕ МАЛКО С НАС Е СВЪРШЕНО..

Айде пак пропаганда...

За Германия няма по-голяма заплаха от увеличаващата се близост с Русия.Тя напомня 30-те години на 20-ти век и по-точно пакта Молотов-Рибентроп,в случая Меркел-Путин.Това е нещо ,което е потенциална заплаха за демокрацията в Европа ,а като прибавим и блондина Обама,евреина Саркузи и непорочния Берлускони ,Ал Кайда е смехотворна заплаха.

До 9: Мюсюлманите никога нищо не са построили! Нито в новия, нито в стария завет! Не си измисляй, а си взимай рязаната п..шка и да те няма и от България!

V staria zavet pishe, koito ni postroi, toi shte ni razrushi..Musulmanit stroiha ..

в немско се пие бира, моля.какви муджахидини, какви пет лева

Великите европейски нации трябва да изхвърлят де що има мюсюлманин и ислямист извън пределите на континента. Депортация на цялата цигания по посока Азия и Африка от където са дошли неканени!

Тия как го подценяват! Те в Испания и в Англия никой не предупредиха....

Ото Фон Гингенхоф, това и децата го знаят. Но такива войнолюбци като теб трябва да знаят, че трасетата трябва да бъдат собственост НЕ на Големия брат, а на афганистанската държава. Това е каузата на борбата на афганистанците срещу окупаторите( така талибаните наричат САЩ и НАТО)и тя расте ли расте всеки ден...срещу окупаторите

zigani,arabi i vsekakva druga papla4,a posle im yagte LAINATA.Demokraziata sa tesi plahove ,e ravna na slabost

Ti qvno si jivql samo zad jelqznata zavesa. izlez i poivei malko v zapadna Evropa kato Angliq i Germaniq i 6te vidi6, 4e tezi fanatici sa ogromna masa i naistina sa zaplaha za 4ove4estvoto sus svoite izkriveni vuzgledi i religiq. Tejest za vsi4ki korektni danakoplatci v razvitite strani. Samo se populirat bez da rabotqt jenite im, vodqt primitiven na4in na jivot i t.n.

Някой иска да открадне петрола на афганистанския народ...

Абе, чичовото, това за Афганистан - хубаво. Ама я ни просветли какво правят 3 млн. турци в Германия, при това не искат да се интегрират, дори се държат подчертано враждебно към страната, която за много от тях е станала втора родина??? За какво става дума в случая?!

До: rady (19.09.2009 г. 21:43ч.) Това можеш да го сънуваш, ама след запой или след гълтане на една шепа лекарства по предписание на психиатъра.

Рязаните боклуци пак се чудят как да привлекат внимание.