Коментари - ”Сини” фенове нарязаха гумите на полицейски коли | dnes.dir.bg
назад

”Сини” фенове нарязаха гумите на полицейски коли

Вандалски прояви от група футболни фенове, придружени с обидни и нецензурни думи и надписи, адресирани към служители на МВР е имало късно вечерта в събота малко след края на футболната среща между отборите на "Левски" и "Литекс".

Обратно в новината

Коментари - ”Сини” фенове нарязаха гумите на полицейски коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това последно го кажи на хората , които сега ще трябва да плащат по 600-700-800 лв. за да си оправят колите от такива малоумни прояви. Да видим тебе на какво ще те направят.

iskaha demokracia eto vi demokracia , bai tosho trabva samoza 1 4as da go varnat i da vidite kvo shte stane male dupe da ime qko

къде са ербап-милиционерите, които така хубаво бият мирни граждани? може би клечат в храстите да дебнат? защо сега не им удържат от заплатите ремонта на полицейските коли?

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОТВОРИ БЕЛЕНЕ ЗА ТАКИВА.....

За двадесет години нежна демокрация БГ се напълни с олигофрени.

Много нещастна , беззащитна и импотентна е нашата полиция. Виж ако бяха майки с деца щяха да са много активни и в боя и в арестите.

Много нещастна , беззащитна и импотентна е нашата полиция. Виж ако бяха майки с деца щяха да са много активни и в боя и в арестите.

Да нека ги издирят и да им треснат по една ефективна присъда да спре най-после тази простотия, че има хора които ходят по стадионите да гледат мачове, а не да хулиганстват. Като става въпрос куките да вземат да издират и ЦИГАНИТЕ които натрошиха патрулката ПРЕД очите на полицаите. Че ми писна и от тези цигански събирания понеже не ходят на работа и нямат какво да правят.

БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ,СЕГА КОЙ ВИ ПРЕЧИ?!ТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ И ДА ВИ Е..,А МВР-ДРЕМЕ!

Стотина са вилняли, а хиляди взимат пари за да ги спрят и бездействат. Каде ни е проблема?

Всички тези 100 човечета на кариерата да чукат камъни по 20 часа на ден за 6 месеца да им доде акъля...бах ти тъпите изроди

Ало, прасенцата! Забравихте времето, когато се режехте вратите на армейското игрище!

Къде бяха полицаите, които охраняваха протестите на фермерите? Къде са били по това време? Вместо да пребият тази сган така, че да задръстят травматологията на Пирогоф, те са се скатали някъде и са чакали група надрусани келеши да рушат, както държавно, така и частно имущество. Значи може да се бият мирни хора, протестиращи за нормален начин на живот и спазване на конституционните им права, а боклуците...... само ги гледат. Скапана държава сме си и това е.

Така е като всички комплексари ходят на мачове да си покажат магариите и да се направят на мъже. Фенове на Левски, защо ходите по мачове , не ми казвайте ,че ходите да гледате любимия отбор и да го подкрепяте.Ходите на мач да се напиете , надрусате ,сбиете и после да изпотрошите някой автобус от градския транспорт.Ей на това му викам аз ГОВЕДА.

Тези са най-големите боклуци и наркомани, пласьори от Люлин и изметта на столицата. По-бързо да се приеме закон за осъждане по бързата процедура и да ги вкарат в зандана. Боклуци!

Какви са присъдите за феновете, глоба 200 лв, една гума е толкова. Смях, затвор трябва и труд.

Ебати полицията, не могат да защитат собствените си автомобили.

Какво общо имат престъпните деяния с това дали извършителите им са футболни фенове и чии- ей това не мога да разбера. Имаме ли нарушаване на обществения ред- имаме. Налице ли е вандалщина- налице е. Какво има да се церемонят полицаи и съд- бърза процедура и по надлежния ред!

НЕ искаме полиция,не искаме кордони, а искаме НАСИЛИЕ и ЛЕВСКИ ШАМПИОН... стига сте ревали бе РЕВЛИ,пуснаха някакав новина по медийте и КРАЙ-ВИНОВНИ СА!!!! Я СЕ СТЕГНЕТЕ кой какво прави си е за негова сметка,НО е най-лесно да се обвиняват феновете на ЛЕВСКИ-защото едва ли не НИЕ СМЕ НАЙ-големия проблем на жалката ни държава....Я погледнете какво става в другите страни и тогава ревете, в италия заради един убит фен -всички се вдигнаха и палиха полицейски упревления и какво ли още не...гърците заради едно убите студентче държаха преди коледа цялата страна в хаос 20 дни.. КВО ТОЛКОВА е станало (ако въобще е станалло)..

Какво значи футболен фен? Това са лумпени, които преди да отидат на мач се друсат или се напиват. Тяхната забава е не да гледат мача, а да търсят с кого да се сбият или да трошат. Това е тяхната забава. Нищо чудно един ден да нахлуят или в МС, или в МО и там да се забавляват като чупят и трошат, след което разследващите органи ще проучват записите на камерите. Боже, каква смешна полиция имаме....

samo taka za mrysnite policai

Според мен кавичките трябва да са на думата ФЕНОВЕ ! Абе,докога такива фенове.и в левски и в цска това са не фенове,а продайни гъзелизци,знаем всички всички за кои говорим,а истинските фенове сме ние... А не комплексарчетата дето са надъхани и надути като балони ...

suglasen s teb ! No niama li zakoni i red nishto niama da stane...

iskame da jiveem dobre a kak stava tova pri polojenie 4e ru6im i malkoto koeto imame :(

Добре че не са опънали и някое невръстно полицайче.

Ne znam, kak e waazmojno da srejat gumite na policeyskite koli i to pred rayonno uprawlenie v centaara na Sofia. Kaade sa bili policaite prez towa wreme? Spali li sa, ili sa yli i pili v kraachmite i kafenatata naokolo, ta da ne razberat kaquo stawa? Ne bih se uchudil, sledwashtiat paat, ako wandali opustushat rayonnoto uprawlenie bez policaite da razberat

аз съм им измислил наказания на такива селяни, първа проява забрана за две години да не влизат на мачове и бачкане в полза за държавата, повторна проява доживотно да си стоят пред телевизроите в затвора. ай на бас че подобни селски прояви ще намелеят драстично.

С тия заплати които получават полицайте вие бихте ли си рискували живота.Като станат в дълбоки старини пенсиониращи се на 60 а може и 70 год.Да придобият опит и знания ще пърхат по улиците па може и дуел с бастуни да направят.Така ще се икономиса и от спциалната екипировка за палки.Друго си е бастуна като тръгне някой да му се изплъзва с едно движение на извивката му го хваща и придръпва еххххххх правителства ех демокрация.Всичко си идва от горе.Другарите американци ще ни покажат как да решим проблема.

и накрая ПФК Левски имал най-интелигентните фенове :))))) ще пука от смях ... очаквам с нетърпение следващото изказване на палячото Батков

До: Robespier (02.08.2009 г. 21:57ч.) А ти защо смяташ, че ти се полага каквото и да било бе, тъпан? Ще се рушат цели квартали заради такива лумпени като теб! Щом не може да има мирен и спокоен футбол, най-добре да няма никакъв!

Футбола трябва да бъде забранен. И без това само негативи понасяме от него.

TVA NE SA HORA, MRUSNI GADOVE ZA KAKVO JIVEQT???

едно време и на мен ми срязаха чисто нови зимни гуми след като паднаха от Барселона с 6 или 5 на нула...

pi4ove mnogo ste pravi ama izleze 1 covek toi se zna koie po imeto deto mnogo znae ama ne izliza sam sre6to 100 4oveka inz4e vigte zakonite na zapad i tuk triabva da e taka

Cvetanov haide tvoi red e sega da te vidim

От ГОВЕДА друго не може да се очаква. Да си ги оградят в селото ПодУЯДне и да си с*рат там на главите. Бой, бой и пак бой. Тия идиоти друго няма ги оправи.

споко бе, Пожарникаря, пожарникаря ще ги опраи момчетата.. за пред хората... нали за това им плаща - да отчете после, че е свършил нещо :) не че записите на каквото и да било, без разрешение на съда, ще отидат в кофата...

Къде е сега гЕНЕРАЛ му е първото име вАСИЛЕВ, дето съветва в парламента за футбулното хулиганнство????? Ако си спомняте еден нещастен английски фен го осъдиха на 18 години затвор за една счупена глава на барман???? А един изнасилвач в Добрич дето прерязал на изнасиленото дете на 5 години гълото с буркан на 17 години!!!! Да не говорим пък за сТАВИНСКИ??????

предложение (02.08.2009 г. 22:31ч.) Хайде сега тези фенове да положат 3 месеца обществено полезен труд - например по пътищата. Много бързо всички пътища и магистрали ще бъдат наред.

по нищо не се различават от циганьорите в дискотеката...разлик между българи и цигани е почти символична...

Добре бе, ква е тая смешна полиция дето я имаме? Група от 100 човека си ходят и вилнеят из центъра на столицата на една държава и никой нищо не прави - да ги арестуват и счупят от бой на момента ? В други държави вече щяха да са в следствените арести !!! Доволно изяли яко палки. Е ква е тая полиция? Ми май с това си бездействие наистина заслужават обидното отношение към себе си.... после заплати ще искат. Никви заплати.

докарайте ги тия пиленца при нас. чакаме ги с нетърпение. ;)

Хайде сега тези фенове да положат 3 месеца обществено полезен труд - например по пътищата. Много бързо всички пътища и магистрали ще бъдат наред.

Е това са феновете на кенефски.

Aide sega teq palqcovci da piinat po edna cervena corba

Trqbva da ogranichat otborite ot publika da vidim togava, kvo shte pravat tapite zapalqnkovci. Ako s tova si merqt ...., po dobre takiva llumpeni da gi pratqt v zatvorq i da si risuvat.. are po jiv po zdravo

Ами то простотията не ходи по животните. Милите футболни фенове - така явно се чустват мъже, не си виждат гнойните пъпки по носовете:) Жалко, че полицията ни е страхлива - в подобни случаи слещу такива лумпени се излиза с подобаващо въоражение и при оказана съпротива се трошат кости. Има си спец. звено за борба с обществените безредици. Ха да видим като вкарат таз дружинка кой на топло, кой в болница да видим следващия кой ще пише и кой ще брише:)

Агитката на Левски е ударния отряд на ББ.Нали неговите отряди бяха на протестите преди изборите.Как така ще им посягат.Недейте посяга на галениците на Бойко.

Стягайте се мамини и татини друсани и пияни лумпенчета ниедни!!!Май идва времето и вие да почувствате промяната в държавата.Нали сте гледали американски полицай с какви правомощия и уважение се ползва???Ако не сте виждали и чували пожелавам ви да го усетите и то на мига.ДОШЛО Е ВРЕМЕ!!!