Коментари - 33 000 нови случая на рак у нас годишно | dnes.dir.bg
назад

33 000 нови случая на рак у нас годишно

Ежегодно у нас се регистрират 33 000 нови случая на рак. Заболяваемостта расте във всички локализации.

Обратно в новината

Коментари - 33 000 нови случая на рак у нас годишно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така е, браво Ваньо, браво Костофф! Този боклук извърши това национално предателство и трябва да бъде съден за този геноцид срещу Българите!

от USAsrel в Югославия и Ирак ще взима дълги години жертви. Кажи им Ванчо, кажи им Костов! Нали ти пусна USA бомбардировачите над България.

Причините за повишена заболеваемост от рак са: 1) Лош живот, ежедневно напрежение, стрес, много стрес у нас през последнотите десетилетия. И беднотия. Недохранване. И всичко води до подтискане на имунната система, която е важна за предпазване от рак; 2) Храната-колкото и да говорим, че трябва качествена храна, ние доста често не знаем какво купуваме. Например: месото, от къде и с какви химикали е и някои (български забогатял бизнесмен) го е намерил изхвърлено или преоценено. Пример: големите пилешки плешки в някой държави (Европа и САЩ) са само за кучета-цена на кг 40-50 ст.ст. У нас, те се продават за цена 5 до 6.00 лева за хора (повтарям купени от кучешките продукти на запад). Така е и със зеленчуци, ядки, плодове, ориз и т.н., да не говорим за сирената. Отрови, които се натрупват в храните, ние ежедневно и дълго ги употребяваме и те отключват раков процес. 3) Имахме ли наистина здравно министерство през последните 15 години. Да, като водещо се с над 200 човека на щат, и ноще толкова експерти и др., получаващи заплати-по добре да си седяха у дома и да им плащат. Хора,много от тях малко знаещи (няма да говорим за успеха им като студенти) ръководеха съдбините ни. И разбира се-лоша здравна система-лошо здраве-много болести и сред тях раковите. Спомнете си жестокостите с лекарствата-само за това в нормална държава ще са в затвора. То не бяха разправии с лекарствата, не само за раково болните, за всичко. То не бяха лобирания-политическ кой бивш партиен секретар да участвува в лекарствената политика, кой бивш агент да се вреди за да уреди някоя лекарствена фирма, а тя фирмата си знае работата. Стигна се до уникалното, че една фирма й писна и постави голямо пано с образа на Зам Министър по Лекарствата и отиде до Международни институции за нашите Умни Здравни Ръководещи. У нас-не, нека умират хората от рак, много Важно-ние ще пием и ядем по банкети с парите на Министерство на здравето. Нали така, г-не от паното. Бившите червените секретарки, издигнати на постове от БСП поеха нещата и както от Живково време-командват и това е решениетоКато не си здрав-твой проблем, оправяй се-някой обичат да го казват от тях. Така беше и раково болните го знаят, колко мъчителни бяха снимките на тези хора, молещи министъра за милост. А той-каменен, твърд комунист-не няма за Вас лекарства, а това преведено в светлината на раково заболяване е- няма живот. На всичко отгоре взеха че се изпокараха за стаи, за постове и специалисти по ракови заболявания-и тя стана една-Хем онези в министерството се карат за кой да вземе кокала, хем онколози. А за хората с рак-хем си беден, хем си болен от рак, хем няма кой да ти помогне. Те делят-какво, те знаят-пари.Колкото и да говорим какво предизвиква рак, лечението навреме с точни и силни лекарства е важно за да не се разпространят метастазите. Иначе вирусите са навсякъде, няма ли силна имунна система-разболяваш се. Няма ли държава, за която здравето на гражданите да е приоритет-заболеваем е висока.

Е как няма да има рак. Влезте в някой магазин, почнете да четете съставките на продуктите и ще видите че няма 1 продукт без да има в него поне две-три Е-та. А някой са направени кажи речи само от Е-та.

лаиците да не подвеждат хората във форума ! госпожа адарска да се заеме с екологията- въздух, вода , храна, ако желае да постигне успехи ! не консумирайте храни и води с консерванти !!! статистиката в статията не отговаря на действителността - много по зловеща е !

Човек се заразява от раковите вируси - лоша хигиена, общи кърпи, пиене от шишета, бъклици, бърдучета и пр. от много хора, контакти с животни, от майчината утроба, неразумен секс - презервативите не предпазват, медиите рекламират проституцията и унищожават младите - жени на 20 години с рак на матката, глобализацията носи заразата по цял свят - и накрая- докторите криви, че си жертват живота, особено опериращите. Опичайте си ума и си налягайте парцалите!

Ако искате да се предпазите от рак и от много други болести, четете книгата Тялото жадува за вода на д-р Ф. батманжелидж - там всичко е разказано много ясно - ние не сме болни ,ние сме жадни, и трябва да пием по минимум 30 мл. вода на килограм телесно тегло на ден, иначе се нарушава балансът и започват дисфункции на отделните органи и системи... И като се добавят някои вируси и много стрес - и картинката е ясна, тялото пуска програмата за саморазрушение, наречена рак. Но има начини да се предпази човек, независимо от наследствените фактори, които, както и много други вторични причинители, са силно преувеличени от така наречените доктори! Страшен е заговорът на белите престилки срещу човечеството ,тук съм съгласна с dodoclan (02.08.2009 г. 15:23ч.)! Райф не е единствената жертва на тези мафиоти!

можеш ли по точно да напишеш и окончанието че в гугъл ми излизат 1000 резултата

благодаря на всички.

Имам двама близки по4инали от такива злокачествени болести. до сега не знаех за този метод но ето какво още открих, дано помогнеме на някого, дано Daniel Petrov BG Audio Team BG Audio Team Регистрир на: Sep 11, 2004 Мнения: 2573 Местожителство София МнениеПусн на: Чет Юни 01, 2006 10:04 pm Заглавие: Отговорете с цитат Да, имам хелиева лампа+електрониката за управлението... И не само аз, още няколко човека имат такава и я ползват... ако имат желание, нека споделят... При мене просто ситуацията е екстремна...аз я правих, защото ми трябваше за конкретния случай... За човек...отписан от почти всички, но жив, с желание за живот... имаме 2 пътя - или го гледаме как бавно умира, защото докторите са го отписали отдавна, или правиме нещо по въпроса, каквито и да са шансовете за успех... и не спираме нито за миг да се надяваме! Ето го генератора със списъка с болестите, selfextract: http:/ го и шорткът-а C:freqgen с опцията -g за стартиране на генератора: http:// бобината е обикновена от автомобил и все пак не всяка става - има честоти примерно под херц, както и такива до 30-40к. Трябва да може да ги свири всичките честоти бобината, оттам да е безпроблемно паленето на плазмата при 0.5 и 40к примерно... Резулта ами имам съвсем малки наблюдения върху себе си - третирах се за някаква стомашно-чревна инфекция, като изредих секвенциите за всичко възможно, включително салмонела и дизентерия, след 3-4 часа нямах никакви проблеми, при положение, че 48-те часа преди светенето бяха кошмарни...

Голяма част от случаите е напълно възможно да бъдат избегнати. Природосъобразният начин на живот до голяма степен намалява вероятността от заболяване. Основните причини - 1. Живот над геопатогенна зона, подлежи на локализиране. 2.Тютюнопушене - подлежи на спиране. 3. Женските форми на рака в повечето случаи са свързани с особености на поведението, нежелание за кърмене и т.н. преодолими фактори. 4. Стрес, йонизираща радиация, вредна околна среда,боклуци в храните 5. Наследствени предразположения и случайни фактори. Само последната точка включва неща, от които няма как да се предпазиме...въпросъ е , че няма воля от страна на държавното управление дори за най-елементарен контрол върху храните например..

bolnite trabva avtomati4no da badat registrirani v TELK a ne lekarite ot tam da iskat ru6vet ve4e zagubix brat si leka mu prast za6toto ocenixa 4e e trudosposoben.

Рака се предизвиква от 4 вида вируси-от нищо друго. Тези вируси ги има навсякаде около и в нас и обикновенно не са активни или ако някой се активизира-имунната ни система се справя с него. Когато приемаме определени вещества-канцерогени активират тези вируси или блокират имунната ни система-така се разболяваме от рак. Най страшните канцерогени са тези които се получават от процеса на овъгляване-катрани, сажди, препечено месо, препечен хляб, всичко пържено над 150 градуса...Остановено е че пиещите кафе боледуват от рак 2 -пъти по често - това изследване е засекретено поради натиск от производителите на кафе-кафето причинява още дехидратация, изтощаване на нервната система, високо кръвно и остеопороза... За цигарите няма да говоря-всеки знае за тях-а пушачите са малоумни-няма да ме разберът... Лечение на рака е елементарно. През 1930 година Реймонд Райф изобретява апаратура която чрез резонанс убива раковите вируси. Той излекува 400 пациента в краен стадии на рак, а с неговата апаратура са излекувани хиляди. Поради ефикасността и евтиното лечение - лекарите и фармацевтите го съсъпват и накрая и убиват. Апаратурата му е разрушена и засекретена. От тогава милиони са умрели в страшни мъки от рак, а изродите лекари и фармацевти са спечелили милиарди от мъките им!!! Нито една държава в света не използва методите му-това доказва че всички чиновници са подкупни и че фармацевтичната мафия владее света!!! В интернет има безплатни програми които генерират импулсите за Райф генератора-може да се използва най-обикновен усилвател и след 1 месец ще сте здрави. Успех на всички.

Радиоактивното замърсяване на България е факт. 1986 година-Чернобил, 1999 година - триурановия238петоки от Югославия и 2003 година - Ирак и отново обеднения УРАН238. 10 години съм с диагноза 4-ти клиничен стадий и ЖИВ ВСЕ ОЩЕ, СВИДЕТЕЛ НА ЗДРАВНАТА РиФОРМА. От Земята сме притиснати с МНОГОИЗМЕРНА КАТАСТРОФА. От Небето сме притиснати за ДА СТОПЛИМ. По динамиката на увеличаващата се заболеваемост може да се съди за ГРИЖАТА НА ГОСПОД към единствените способни да проумеят протичащите процеси на Планетата - българите. КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ е сентенцията която движи този процес, на активиране на ЧОВЕШКИЯ РАЗУМ, окован от пещерното мислене (Митът за пещерата-Платон). Идва времето когато ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ, измежду приетите в Царството небесно, т. е. тези които ще получат първи ДУШЕВНО СПОКОЙСТВИЕ и ДЪЛГОТЪРПЕЛИВОСТ. Като робска нация-ние българите, имаме това тъпение насадено чрез страх. Когато изчистим страха...ще имаме вече и АВТЕНТИЧНИ ТЪРПЕНИЕ И СМИРЕНИЕ (един напълно реален път посочен от Иисус Христос).

БОРБАТА СРЕЩУ РАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДИН ОТ ПРИОРИТЕТИТЕ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БИЧ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ИМА НАД 152 ВИДА ТУМОРИ ЗА ЖАЛОСТ.

http://bgaudio.org/m

Ето го генератора със списъка с болестите, selfextract: http:/

http://bgaudio.org/m

http://www.voininata