Коментари - Длъжници обещават на НАП да си платят | dnes.dir.bg
назад

Длъжници обещават на НАП да си платят

46 граждани и представители на фирми са заявили, че ще платят просрочените си задължения след обаждане от Информационния център на НАП, съобщиха от агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Длъжници обещават на НАП да си платят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да чакат още тия НАП- аджии, да видят как честният човек изкарва прехраната си и не може данъците си да плаща, а те само крадат ли крадат, карат джипове и скъпи коли и никой не им търси сметкатар нека питат г-н Панов -шефчето, нека питат и малките рибки как така си купиха скъпите коли и жилищата им станаха лукс за 5 годинки аааа с чиновническата си заплата ли

обееееееещаааавам да съм верен до гроб , обеееееещаааааааавам всичко да споделя ...с НАП!!!

Само една четвърт са отговорили ,че си платят задълженията,а за останалите 3/4 нищо не се казва!Искам длъжниците на бюджета ,да получат това ,което получават в страните от ЕС-присъди и изпълнението им!Само ако си играем с есемесчета нищо няма да стане-мошенниците от почти всички фирми ще продължат да се ослушват!Не става дума и за богаташката Мургина,която е купила хотели по морето,а трябва бързо да изтърпи строго наказание в женския затвор в Сливен!

а тези дето точат ддс и всички ги знаем кога ште си платят или само честните си плаштат каде е сега бат Боико да се размърда хората източиха милиони.

аковкарат крадливите комунисти в затвора начло със сереГЕЙ плащам данъци. ако бат бойко излъже и неги вкара в затвора , неплащам. а цара най-хубо да го обесят на някоя лампа. н някой стълб, да си имаме обесен цар.

Разговор на 4 очи,две от които ще изгаснат завинаги...

И АЗ ТАКА ! ОБЕЩАВАМ , ЧЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯ , ЧЕСТНА ДУМА . ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ВИДЯ МУРГИНА И ШАЙКА В ПАНДЕЛАТА С МИНИМАЛНА ПРИСЪДА ДВАДЕСЕТИНА ГОДИНА И КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО.

Аз няма да платя.

Ако който се опъва: Разговор с ББ на 4 очи.

da mu misliat mobilnite operatori deto se naguzvat i davat vsiakakvi danni na vseki. Dali shte imat oborot kolkoto predi?

Аз лично имам 2 190 нерални задължения които са грешка в комуникацията между НОИ и НАП. Имам платежни че, съм си плащал, но някой не си е свършил работата ... Държавната ни Администрация е на ниво 1985г.

Хванете един господин на име Пламен Тодоров Петров който е изпълнителен директор на месокомбинат гр левски ако знаете колко народ е измамил на колко народ не е внасял дани в персоналния регистър и колко осигуровки дължи на работници дето са работили при него .Тоз мошеник с това което тои дължи на свойте работици и най вече на държавата бюджета ще прелей но явно има някой на когото яко се опира .държавата ги защитава и затова си правят каквото си искат .От 99г дали си е осигурявал хората поне наполовина зещото мога да кажа че за ония години 70%от работниците му не са осигурявани защо не му правите по щателни проверки да докажете качеството му До колко е качество да го попитате защо хората му нямат осигуровки .Колко много може да се пише за него но само при положение че държавата си е на място а също така и управляващите ако имаше такива но май и двете си ги нямаме .