Игнат Канев е Будител на Русенския университет за 2017 г.

Студентският съвет избра за Будител на 2017 година дарителят и Доктор хонорис кауза на Русенския университет – Игнат Канев.

Обратно в новината

Коментари - Игнат Канев е Будител на Русенския университет за 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи студенти, заминавайте в Канада да се учите и после се връщайте да будите робите в БГ.

Безспорно е голям г-н Канеф! Велик човек, с велики постижения и история, проницателен ум и поглед! Чудя се само едно - дали се прави, че не забелязва мазните физиономии на бившия декан, на зам. кметовете на Русе, дали все пак не забелязва колко са некадърни голям процент от хората, които винаги са на първа линия, когато той си идва в Русе?! Или има нещо пред вид?!

Лелееее, толкова будители на едно място. Будят, бидят. Следващата година е добре и по катедри да ги посочат. Будител на катедра "Ремонт, надеждност, механизми, машини, логистични и химични технологии", например.

Много заспали има в така наречения РУ. Един будител не стига, трябва и бай Шефкет Чападжиев да се включи, а ако може и Ричард Брансън.

Канадският строителен Магнат НЕ Е "с Български произход", Той, Игнат си е Натурален, Жив Българин. Да е Жив още Дълги Години. Шапка Му свалям на Игнат.

Канеф е българин от старите , а вече дори и безвизов режим няма качествени хора, те се измъкнаха още през 90те год. Добре че е "дарител" иначе щяха да го оплюят че е аген на ДС. Сега гостито е без визи, русенският "елит" ще хукне на гости.

С Малко Думи, Много Работи си казал.

Запазил е родовата си памет след толкова години в чужбина. Поклон!

от Студентският съвет. Явно ще бягат към Канада при бай Игнат. Днес от 16.00 часа отпаднаха визите за Канада. Който се събудил-събудил!