Пет търговски вериги наддават за Халите

Пет търговски вериги вече са проявили интерес към конкурса за отдаване под наем на сградата на Градските хали в Русе. Освен сегашният наемател СВА, останалите са „Карфур“, „Била“, „Дунавски хали” и „Пацони”, съобщава RuseNews.

Обратно в новината

Коментари - Пет търговски вериги наддават за Халите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също така да има изискване спечелилия кандидат да оправи пътната настилка в центъра, както и да се грижи за зелените площи и чистота, да се грижи за уличното осветление, пешеходните пътеки и сигурността. Пропускам ли нещо?

Нощното осветление и паветата нямат нищо общо с магазина. Нека Общината си отговаря за тях.

Nemisli li obshtinata , che s tezi golemi iziskvatiq koito imat, shte dovede nemenuemo i do povishavane na tsenite na produktite v magazina ?

И аз мисля така.

Доколкото знам отвътре ценообразуването в такива вериги не са свързани с наема. Така че изискваканията на общината не трябва да се отразят.

Към !. А доколкото аз знам това трябва да е инвестиция с максимална възвращаемост. нали така. Е тогава отговорете ми, дали с минимална надценка на стоките в магазина + разходите на дружеството ще са в полза за самото него? Никой не обича да залага в недоходоносен бизнес освен ако , се перат пари , да речем. Но това не е темата. И сега следва , какво. Естествено високи цени към производителя , съответно и към купувача.