Затварят Дунав мост през май за 6 месеца

Основен ремонт на Дунав мост може да бъде направен след пускането на Дунав мост 2, което ще се случи в края на май, тъй като е необходимо съоръжението край Русе да бъде затворено за не по-малко от 6 месеца. Обмисля се да бъде построен и втори мост при Русе.

Обратно в новината

Коментари - Затварят Дунав мост през май за 6 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ РУСЕ СИ ОСТАВА ЕДИН КРАСИВ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД И БЛИЗОСТА ДО БУКУРЕЩ НАЛАГА ДА ИМА НОВ МОСТ ПРЕЗ ДУНАВА! ПОТОКА ОТ КОЛИ И ТУРИСТИ ТАМ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ. ХУБАВО БИ БИЛО ПО СКОРО ДА СЕ ИЗГРАДИ НОВ МОСТ,ЗАЩОТО НАИСТИНА ТОВА Е НЕОБХОДИМО.

Миналата година нали ремонтираха моста от страната на България. Говореше се за сума от 1 200 000 лв. Няма ли кой да каже коя фирма /"варненска"/ ремонтира, какво е ремонтирала и какви гаранции с какъв срок е дала? Има ли санкции за нея. Кой прие ремонта и кой проведе строителния надзор ?

ФИРМАТА Е М-ТРАНС. И НЯМА ДА ИМА САНКЦИИ. ТЯ Е НАША ФИРМА :)))))) И ПАРИТЕ НЕ СА 1 200 000, А 1 700 000 ЛВ. ЧЕСТИТО РУСЕНЦИ

ремонта е козметичен, основата е поддала. фирмата е свършила това за което е наета. санкционирайте собственика. лошото е че затворят ли моста през май съсипват туризма - всички които идват от молдова и украйна, и всички които ползват букурещ или работят там.

Какво прави този сопол, набеден за президент там, вместо да си върши работата на президент? сигурно пак комисионерства, като при бизнеспарка в младост...

Аз пък се чудя кога ще започне да се пишат грамотно и коректно статии в тази държава. Мостът не се затваря, а само едното платно!

Те тоо още си мисли, че е министър на регионалното развитие.

Браво! Този е крадец и измамник. Посрешнете го подобаващо с яйца и домати!

Патриарха в Русе,Премиера ходи до Русе да му целува ръка...Сега в Русе отива и Президента.Работата е сериозна - ще се местя и аз в Русе.

Недей! Виж предаването на Бареков от 28.03.2013 - ГРАД НА МАФИЯТА ЛИ Е РУСЕ!!!!

Не, Русе не е град на мафията - всички мафиоти отидоха в София,досещате се къде точно.

и дунав русе в А група до две години!!! с уговорката, че нямам нищо против футболистите и феновете на футбола в русе

хаха , какво чакаш ...)))

еврейчеее.......

Роса Плевнелиева идва за да си види недвижимия имот където трябваша да бъде преместена Агенция "Митници". Другото са празни приказки и храна за журналистите !!!

И за какво идва, да бърка бетон!? Да прави кофраж!? Да връзва арматура!? Работно облекло и коска носи ли си!? Не -да похарчи малко държавни пари!

Нали е специалист , отворко.......

Кукличката Роско Чехъла няма как да не прилича на знаменития си гуру Бочко-Буда Рапона. Сега към Русе със сигурност пътува половината НСО, екипи и репортери на всички водещи медии. Да не говорим за ограниченията в движението по маршрута на това чучело. Единствено липсват лентички и ножица. Това което не липсва е десетки хиляди потрошени БГ левчета за лъскане физиономията на комсомолския секретар-"президент".

Ама то едни пози,един кич и приказки от рода ала-бала! За какво му е да се запознава с ОПЕРАТИВНАТА обстановка на Дунав мост? Да не би това да е оправданието за разходката? Или да се серщне с Русенските лешпери на ГЕРБ? А с гражданите ще има ли среща? Що ми се струва ,е не е негова работа да се занимава с мост и Дунава? Или греша?

какво стана с дунав-мост2 - нали го откриха, та и лентички рязаха???

Дунав мост 1 винаги ще бъде предпочитан, поради близостта до милионен Букурещ и естеството на самия транспортен коридор нагоре.Ако някой смята, че значението му и капацитета ще бъдат подменени с така нар.Дунав мост 2, дето още не сме го видяли, горчиво се лъже! Отделно Видин не може да се сравни с Русе! Колкото и да се опитаха в годините да съсипят този град, друга закваска е там.

Ами как да не се интересува, може да се наложи да прати жената да работи на паркинга до моста! Всичко става, а тя е жена с опит натрупан в колата на паркинг в Германия