Нинова с шина на врата в парламента

stat
12:37  |  14 септември 2017 | Политика / Редактор Десислава Димитрова /  
Корнелия Нинова е със счупен шип на врата Корнелия Нинова е със счупен шип на врата
Сн.: БНТ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова дойде на работа в парламента, въпреки че се възстановява след претърпяната катастрофа и лекарите й препоръчаха почивка.
Пред журналисти тя заяви, че гласуването на президентското вето върху промените в Закона за опазване на околната среда е много важно (по-късно то беше отхвърлено - б.р.) и затова си е позволила да наруши съвета на медиците и да прекъсне отпуската си за малко.

Нинова разказа какво точно се е случило при верижния сблъсък в центъра на София преди два дни, когато пострада, пътувайки със служебна "Шкода" към централата на БСП.

"Това е улица, в която се кара бавно. Там не може да се кара бързо. Колата пред нас спря внезапно без видима причина, няма светофар, ние спряхме след нея и изведнъж последва този силен удар отзад. Ние ударихме тази отпред. И това е - четири коли една в друга. Имам мозъчно сътресение и отзад на врата - счупен шип. Две седмици ще отсъствам. Дойдох само заради ветото, защото е важно това гласуване и така от уважение към президента и се връщам в отпуск", каза още председателката на социалистите, цитирана от БНТ.

Още вчера Корнелия Нинова  благодари във Фейсбук за пожеланията за здраве, които получава след катастрофата.


Последно в Политика


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.