Нинова след катастрофата: Благодаря за пожеланията

stat
14:22  |  13 септември 2017 | Политика / Редактор Десислава Димитрова /  
Корнелия Нинова е с мозъчно сътресение Корнелия Нинова е с мозъчно сътресение
Сн.: Официална фейсбук страница

"Благодаря на всички за обажданията и пожеланията за здраве", написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук, след като вчера пострада при катастрофа.
Верижният сблъсък стана вчера следобяд в центъра на София, докато тя пътува със служебна "Шкода към централата на левицата на "Позитано 20".

От последвалия камшичен удар Нинова се оплакваше от болки в гърба и беше прегледана в болница. Лекарите са установили, че тя е с мозъчно сътресение и са поставили шина на врата. Те са й препоръчали да полежи вкъщи няколко дни.

Затова и днес тя не беше в Народното събрание. В социалната мрежа обаче Нинова отправи послание за законодателните инициативи на БСП:

"Днес в парламента се гласува един от най-важните закони в нашата програма- законът за храните. Той защитава българското производство, малкия и семеен бизнес и ограничава произвола на големите търговски вериги. Успех на групата и дано депутатите от управляващото мнозинство проявят разум в подкрепа на родното!".

Мнозинството обаче отхвърли предложението на партията за въвеждане на изискване за присъствие на пазара на български храни.


Последно в Политика


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.