На предизборния митинг-концерт в Смолян експремиерът изрази убеденост в изборната победа на ГЕРБ, предаде БТА. Начело на листата е д-р Даниела Дариткова, председател на здравната комисия в 41-то НС.
Дариткова е и сестра на съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, който по-рано обяви, че всички министри от кабинета "Борисов" са били подслушвани по нареждане на Цветан Цветанов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова политиците да си мерят приказките, "защото след 12 май ще дойдат да си говорят с мен".

"Избори се правят за един месец, а след 12 май България трябва да прави правителство и да се провеждат консултации. Ще мине време и ще се смеем на всичко това, което се говори", обърна се Борисов към избирателите.

"На първия ред стоят 15-20-годишни и на следващите избори ще гласуват за мен за президент. Това Местан и Станишев не могат да ми го вземат и Костов не може", заяви още Борисов, цитиран от БГНЕС.
 
Той каза това по повод коментарите на лидерите на политически партии след разкритията на Мирослав Найденов.

Пред симпатизантите на партията Бойко Борисов посочи, че откакто ГЕРБ е на власт са донесли "над 10 милиарда европейска солидарност в България" и са договорени още 25 милиарда за следващите четири години. Всички фондове на ЕС бяха спрени за тройната коалиция, припомни бившият премиер. Ако ние не си объркаме държавата, няма кой да я обърка, смята Борисов.