Борисов: На следващите избори ще гласуват за мен за президент

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова политиците да си мерят думите, защото след 12 май ще отидат да говорят с него. На предизборна среща Борисов каза, че стоящите на първия ред 15-20-годишни на следващите избори ще гласуват за него за президент.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: На следващите избори ще гласуват за мен за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безспорно е, че ГЕРБ е единствената партия, която е направила нещо положително за България през последните години! Това е единствената възможност за европейско развитие на страната!

Поздравления за достойното поведение на Борисов и прекрасната кампания на ГЕРБ. Това е единствената партия, която беше близо до гражданите през целия мандат и ра18боти за европейското развитие на България. Необходимо е ГЕРБ да съставят силно и стабилно правителство, защото още един предсрочни избори биха били катастрофални за страната.

Боже , премести на екватора ! И ....побързай ,тука става страшно !

Бате Бойко ще го изберем за президент на Комитета за Ускорено Развитие на Европейските Ценности ( КУРЕЦ )

трай коньо за эелена трева надай се

Кога ДАНС ще разбие кремлинската офшорка помещаваща се на позитано ?! И на децата е ясно, че тези компроматни войни се плащат от руските олигарси на местните им мекерета. България за Българите!

Aко тоя го харесват достатъчно хора,че да го направят и президент, това ще увеличи многократно емиграцията на кадърните и образовани българи. Tова ще е катастрофа!

ха-ха-ха,този тулуп сланина наистина си е повярвал.да е жив и здрав Cретан,тои ще го приземи за вечни времена.Aмин.

СМЕШНИК,ОПИТВА СЕ ДА ПОДРАЖАВА НА БЕРЛУСКОНИ,МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА !!!

Много ми е интересно Борисов на коя държава ще стане президент . Той сам каза че в България няма "материал ".Неговото управление тотално съсипа държавата .

Бат' Бойко - Президент на ООНето!!

мечтаи си и се надяваи ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще гласуват ами, те по цял ден с това се занимават между електрошоковете. Имат си там сума ти Наполеони, Сталини, Ленини, Хитлери, та една Тиква ли ще ги стресне...

Синдром Мюнхаузен!

Maria

О, не. Един месец си почина малко и отново се почнаха вицовете на Бойко. То нормално човек като плямпа толкова много, накрая да изрече един куп глупости, ама неговите вече ми вибрират в стомаха. Някоя чалгапевица да сложат да се оправдава, ще го направи по-добре от него.

Айде юруш да го избираме за президент. Още утре. Ще има време за повече мачлета. Явно управлението не му е по мярка.

Бойко, Бойко не ме е яд, че си прост яд ме е, че ти личи

Президент в централният софийски, заедно с Цветанов. Гарантирано от народа, дали сега или на следващият мандат.

Брей, брей, брей. Човешката простотия и алчност нямат граници....този ще изгони всичко способно в тази държава и ще раздава кебапчета на ромите-, защото само так може да стане прецидент. Не е истина, просто! Това моята държава ли е? Нямат срам.....но не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Събудете се, бре!

Бойко си мечтае за президентското кресло, защото Цветанов ще го отстрани от премиерското.

Мафиота Методиев(борисов) е Отстранен от Гневният Народ ,Отстранен от премиерското място ! И Никога повече Отганизирана Мафия като ГЕРБ Няма да се Докоснат до Власт !! Запишете си го !

Прав е Буда със сигурност на следващите избори ще гласуват за него, ама само за президент на трето отделение 4-ти етаж на Централния затвор!

"над 10 милиарда европейска солидарност в България" за мен това е важно

Ти да не си мислиш, че Буда осигурява парите от ЕС? Хората го дават въпреки него!

Щеше да бъде много смешно,ако не беше много тъжно.

Е мислишу че някой ще си спомня за теб ли тикво -ще бъдеш зачеркнат и забравен и от чужди и свой ЧАО ТИКВО издъни се много от свой

мисля че ще си спомняме дълго за неговото управление с ужас от диктат , политически уволнения, некомпетентност, глад, студ, мизерия и страх

ПАЗИ БОЖЕ сляпо да прогледа лелеле тоя съвсем изперкал

ти си изперкал бе ТИКВО

Кой каквото си говори Бойко много ги поряза като им спря далаверите на БСПто и сега го удрят за да налапат пак кокала ... ужас...Бойко да е държи само

Скандални снимки, на които активисти на ГЕРБ в Дупница пируват юнашки, взривиха социалната мрежа Фейсбук. Направени в местно заведение, на тях се виждат как ексдепутатът и настоящ кандидат за народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров и зам.-кметът на Дупница Крум Милев си разменят страстни целувки. А после подхващат доста неприлична игра с надуваема секскукла, която непрестанно дърпат и прегръщат пред ошашавените погледи на присъстващите неколцина посетители на заведението. Компрометиращият театър се разиграл на 2-ри срещу 3-ти март. На скандалните фотоси прекрасно се вижда как добре почерпените дупничани, със светнали от алкохола очички вдигат наздравици с пълни чаша уиски, а зад наднича ошашавеният от гледката председател на Общинския съвет в Дупница и президент на волейболен клуб Марек Ивайло Костадинов. Реакциите на съгражданите им обачи били безкомпромисни. Най-честата реплика на потребителите във Фейсбук обаче била отчаян вопъл към Бог, когото питат това ли са хората, които управляват Дупница и страната.

ние в бебешките колички , като му дойде времето ще те изберем за папа

Бойче, ма те дори в пожарната команда на Банки та нещат, ти за Президентин си се главил??

Е това е ключа за бараката.Тия 25 милиарда от ЕС.Всички мършояди-Костов ,Доган ,Местан,Станишката,Болен и останалите като тях -сън не ги хваща за тия пари.Силно се надявам да не се докопат до тях.Гаранцията е ГЕРБ.

Блажени са верващите!

Нищо НЯМА да получим, освен дед.. .вия! Догодина започва и разпадането на ЕС и никой няма да му е до БГ.

Защо трябва даидва някои да говори с тебе. Силният винаги прощава на слабият. И от къде си сигурен че след 12 май вие ще сте министер председател значи тогава сте си купили гласовете и за това сте сигурни. Нали в народа казват, че този който се смее последен най-добре се смее, а това значи че вие вече знаете изхода на събитията и се смеете. Бойко спустни се баби не ти прилича на поста които си заемал не ме карай да плача, за това, че съм ти вярвала. Погледни наоколо за този западен свят за които ти се бориш не ни иска. Виждаш ли искат да въведът ограничени за твоят народ зада си останат бедни. На мене ми е обидно, че им повярвахме и разбихме и разпродадохме всичко което можеше да се продаде а сега не ни искат зпщо ли. Нека да ни възтановят всичко което са унищожили и да си събират бъгажеца. Нетилие неприятно, че Турция прекроява вече своите граници и тук ли Станишев е виновен. Но да ти кажа Станишев не строеше магистрали за тях а ти точно това и правиш като с това улесняваш предвиждането им към нас.

Ако си баба си бая неграмотна и наивна , ако не си значи си просто нейното внуче , което е повтаряло няколко класа и сега е докопало компютъра . И понеже си мисля , че не си нито едно от двете с това текстче можеш да заблудиш само някой дебил , ако въобще може да чете ... дебилът де .

Тикво банкянска проста,не мисли за президентските избори,а за затвора където ще прекараш дълго време

Мечти, мечти само те ти останаха

ЧАКАМЕ ТЕ БОЙКО ПРИ НАС, В ТАНГАНАЙКА ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ВЕЧЕ СМЕ ПРИГОТВИЛИ КАЗАНА!

Само коментари за подслушване, без абсолютно никакви доказателства! Всеки може да си говори, каквото иска!!! Аз ще гласувам отново за ГЕРБ!

Гласувайте на изборите ! Не ходете за гъби , може да налетите на червена мухоморка Аз ще гласувам за ГЕРБ , това е единствената партия , която от както сме в ЕС има 100 % подкрепа . За съжаление няма други и вероятно ще е трудна работа съставянето на правителство , но нищо не се знае в българския парламент винаги има мераклии да управляват . ЕС с крадци ,, ундурма,, не прави , всепак им трябват проевропейски правителства а не необикновенни крадци .

аз бих гласувала :)

Е тоя боклук ако стане президент на България, по-добре държавата да се закрие.

Дариткова и да ритка и да не ритка повече няма да е "политичка". Свършила е курса. Миро "изгоре" и тази няма да я бъде вече. Край. Нариткала се е.Риткала каквото риткала и да иде Да ритка по старата специалност.

Ето, пример за постигнат успех с омаскаряване на всеки, който е срещу червената вихрушка. Абе, хора, питам поне тези, които имат реални спомени за времето преди падането на Берлинската Стена: забравихте ли какво правеха милиционерите на БКП? При това, толкова нагло и очевадно, защото тогава нямаха тази техника, използвана сега. В основата на всякаква такава кална история в днешно време, няма съмнение, със сигурност стои червеният змей. Който иска да се върне мракобесието на комунизЪма, да се хваща на подобни въдички и да тича към избирателните урни с червената бюлетина!

А през времената, за които говориш твоя любим Бойко от кои беше, бе, аааааааааааааааааа?????

НЯМА! Забрави мечтите!

моля червените лумпени да попитат само този въпрос своят лидер станишев - защо европеиските фондове бяха спрени по времето на троината банда... аиде чекам отговор.

И ще стане следващия президент г-н Борисов!

Вземи си банана и се покатери отново на дървото.

Първо Найденов се обади и каза какво се случва. След това Цветанов каза, че Бойко бил начело. В типичен герберски стил на прехвърляне на отговорност, Борисов каза, че Герб винаги е бил на Цветанов и той е двигателят. Отново се опитват да прехвърлят отговорността като топка, докато тя не рикошира някъде или не се потули случая. Преди Станишев тупал топката Сега, кой я тупа!? И хората на Борисов и Цветанов са погнусени от извращенията, които ги принуждават да извършват !!!

В затвора, за президент не знам, на министър- председател и вътрешен министър скоро ще си имат, без избори. Дали ще ги изтърпят и там- това е друга тема!

Ами в затвора ще имали избори за президент?И там ли си избират президент?

Не, ама тоя идиот наистина не е с всичкия си! Когато го свалиха от власт, беше като напикано мушкато, а сега пак се опери и като всеки криминален тип си показва рогата. Всяка дума е признак на влошено душевно здраве, на невменяемост, на видим патологизъм. Подобно държане направо срива държавата и води директно до сблъсък с невиждан досега размер. Видимо няма да минем само с упреци - такъв дръвник има нужда от шут в гъза и килия с решетки. Няма друг лек за това самозабравило се нагло кафяво говедо!

ЕХ МЕЧТИ , МЕЧТИ НО В КРАЙНА СМЕТКА НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА

Ми, сега, кой излезе, че е пидал? Станишев или Боко? Нормално, вече е модерно по- мускулестите да са по- нежни! И мъжът му Цецо го отряза... Съдба!