Уникалният продукт Neptune Krill Oil (NKO®), който е естествен и екологично чист омега-3 продукт, добит от арктически крил, вече е в България с името Vitaslim HEALTH.

Действието на 1 капсула Vitaslim HEALTH се равнява на 12 капсули рибено масло + 3 капсули коензим Q10 + 10 капсули фосфолипид. Естествената формула на Vitaslim HEALTH, където омега-3 мастните киселини са в същия вид, както в клетките на организма, гарантира, че полезните вещества се абсорбират бързо и напълно от тялото.

Благодарение на това Neptune Krill Oil (Vitaslim HEALTH) има в пъти по-висока ефективност и осигурява в пъти по-добри резултати дори при безпрецедентно ниски дози, потвърждава Health Canada (Министерство на здравеопазването на Канада) след 2-годишно задълбочено изследване. Той е обявен и за „Най-добър продукт за 2010 г.” на престижния конгрес „Nutrition & Santé” („Храна и Здраве”), проведен в Белгия, като печели всички овации на реномираните професори и лекари от комитета.

Vitaslim HEALTH подобрява дейността на сърдечно-съдовата система и нормализира холестерола, като понижава нивата на „лошия” холестерол и повишава тези на „добрия” холестерол. Доказано е, че продуктът подобрява паметта и концентрацията.

Същевременно Vitaslim HEALTH подобрява подвижността на ставите и подпомага естествените противовъзпалителни функции на организма. Той е особено ценен за жените в борбата им с предменструалния синдром, тъй като успешно тушира коремните болки, ограничава увеличаването на телесното тегло преди и по време на цикъл и намалява емоционалния и физическия дискомфорт.

Vitaslim HEALTH съдържа голямо количество естествен астаксантин – високоефективен антиоксидант. Благодарение на него той повишава имунитета и забавя стареенето. В допълнение към качествата на продукта е уникалната технология за капсулиране Licaps®, която позволява влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули, без термична обработка. Това е особено важно при продуктите с морски произход, защото така се елиминира напълно възможността за окисляване на тяхното съдържание.

Благодарение на Licaps® технологията Vitaslim HEALTH действа още по-интензивно и няма неприятен мирис и вкус, както например рибеното масло.

Небивал интерес предизвика Vitaslim HEALTH и във Facebook тези дни. Хиляди членове на социалната мрежа се включиха в игра на късмета, в която 10 късметлии ще получат по 1 опаковка от най-мощния омега-3 продукт. За да се включиш в играта – http://www.facebook.com/vitaslim?v=app_4949752878

Повече за най-мощния омега 3-продукт



Оригиналната статия за изследването на антиоксидантността
– neptunebiotech.com/products
 

Оригиналната статия за заключението на Health Canada – http://www.neptunebiotech.com/corporate/press-releases/173-human-clinical-study-demonstrates-superior-neptune-krill-oil-nkor-pharmacokinetic-profile