Коментари - Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира край Варна, има загинал (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари - Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира край Варна, има загинал (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

абе ,убийте го това копеле

Цяла статия описваща катастрофи на орките от НСО/ПП, а дори не са споменати имената на потърпевшите!

Кирото до Варна пеша ли се предвижи или поиска втора кола на НСО

или използва полицейската

Борисов караше джипка бибитка, но поне не убиваше хора

Защото колата е смачкана до такава степен? С каква скорост се е движил автомобила на НСО? Защо колите са в банкета на отсрещното платно? Защо никъде не се вижда спирачен път? Защо снимките са толкова ограничени? Защо, след като са извозени всички участници в това ПТП, има 2 линейки, 1 пожарна и други автомобили паркирани така че да не се вижда нищо? Виждам камери АПИ, които според тях мерят и скорост и на база на това щеше да се одобрява нов закон, какво е измерено? Автомобилите на НСО нямат ли камери? Въобще за какво става въпрос...

Служебната кола трябва да има навигация. Става лесно да се извади хронологията за скоростта от тази навигация.

Пропуснах и банкера дето избяга и той е знаел цитирам "откъде някой ще има толкова голям доход за да оказва натиск върху банката ми...нищо не твърдя само , че имате държа и институции които да Ви отговорят директно". Партията на Слави също е цензурирана Годжи му казва на митницата има проблем ние сме само предаване има държавни органи там е отговора на Слави . Защо ПП осветиха Калотина защото държавните органи показаха грозната истина за тях,че лидерите са педофили и разбира се се разправи държавата с жертвите на педофилите които се опитаха да рекитират ПП, след което ПП показаха как се издържа истински от Калотина този овладян административен апарат и че не е независим по конституция. Забележете че не обвинявам никого в нищо но се надявам да се промените за доброто на всички към по добро. Мога да си намеря и друга държава като и Вие също не е нужно да съсипвате всичко.

При спазено ограничение 60 км няма как да има загинали? Или за НСО - ППДБ ограничението не важи?

Естественно че неважи, те са богопомазани, за тях правила нема. Когато кола се движи с 150км. всичко може да ти "изскочи" внезапно.

Хм в случая шофьорчето на барабар Петко с Мъжете къде се покри? Кръв за анализи даде ли? Аре Всички в ареста до завършване на следствието и всеки да си понася отговорността, кой за ползване на държавни ресурси за лично благо, кой за превишена скорост и убийство.

С тези компютри по колите знае ли се кой? Но фактите говорят кой искаше всички митници за себе си и заряза Харвард и кой спря далавера на Калотина 25 годишна с по билярд доход нанесла 250 милиарда щета на бюджета. Далавера за която са знаели съд прокуратура , министри, нотариуси и МВР накрая и Данъчни но всички Мълчаха защото Някой копираше Мултигруп на митница Калотина. А сега точно на района на Община Варна проблем. Там хората са бедни и няма какво да разкрива като в разказа за Андрешко. Съдията остава в нивата. Педофилска партия като ПП не мисля че трябва да съществува в България въобще. Лидерите на партията ще ме разберат от първия път. В Харвард поддръжниците педофили може да са на мода но не и в България.

От снимките се вижда кой е убиецът - колата на НСО. МВР прикриват престъпление и потулват истината. Колата на НСО със 100% сигурност се е движила с превишена скорост (при ограничение 60 км.) . Вероятно и е изпреварвала в момента на катастрофата. Има ли спирачен път на колата на НСО опреди удара ? Взети ли са проби за алкохол и наркотици на Кирил и компания от колата на НСО ? Защо точно кола на НСО прави катастрофа ? Защо Кирил Петков си прави предизборна кампания с кола на НСО ? Имаме убит човек от политически негодник - показателно за това как ни избиват последователно с лъжи, кражби, безобразия ... Кога Борисов, Доган, Пеевски, Кирчо и Кокорчо ще бъдат осъдени и вкарани в затвора за огромните им лъжи и кражби и съсипани животи на стотици хиляди българи ???

Съпредседателят на ПП-ДБ не е сред пострадалите

като караш с 200 км/ч секо нещо става внезапно....

не е на местопрестъплението педи винаги беше преди да се случи

Защо Киро просто се вози в колата на НСО? За Лена отхпарапета стоифсъкиятхвъпрос. Шофьорът на колата от НСО, на съд.

и е кво става

(нерегистриран) на времето доган катастрофира местан - сега тиквун катастрофира киро - сретан все още не е катастрофирал тиквата - остава божкоб да катастрофира шиши и ритнитопковеца

ЗАД ТОЯ ИНЦИДЕНТ,СЕ КРИЯТ ДРУГИ НЕЩА! ЗАМЕНАЛИЯТ ОТ НАП-КОКОРЧО(ВИДИМО Е В ОСМИ МЕСЕЦ),КАТО ДОБРА ДОМАКИНЯ Е ОМЕСИЛ БАНИЦА,ПОКАНИЛ НАРКОМАНА И ..ДРУГИЯ БАРКОМАН-ПЕДАЛ-НАЙО,ДА ГЛЕДАТ ПОВТОРЕНИЕТО НА-“ЕВРОВИЗИЯ”! ПОБЕЖЕ ПРОСТОТО И НАЙО СЕ ЗАДРУСАЛИ,ЗАКЪСНЯВАЛИ,КОКОРЧО ИМ ЗВЪНЯЛ ПРЕЗ ДВЕ МИНУТИ С ИСТЕРИЧНОТО СИ ПИСКЛИВО ГЛАСЧЕ, ИЗНЕРВЕН ОТ ХОРМОНАЛНИТЕ ПРОМЕНИ И ОРЕДРОДИЛНА ДЕПРЕСИЯ! ПРОСТОТО ЗАПОВЯДАЛ НА ШОФЬОРА ДА ДАДЕ ГАЗ,И СТАНАЛА БЕЛЯТА! ЛОГИЧНО ЛИ ВИ ЗВУЧИ? НА МЕН ДА!

ДАЛИ МИСИРКИТЕ,ЩЕ-“КЪСАТ РИЗИ” ДНИ НАРЕД,КАТО СЛЕД ВСЕКИ ПЪТЕН ИНЖИДЕНТ! ДАЛИ НЯКОЯ МИСИРКА,ЩЕ ПОПИТА-ПРОСТИЯ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН: “ИМУЧАВАШ “ЛИ НЕЩО НА ШОФЬОРА,КОГАТО КАРА СЪС:150-180 КМ.НА МЕСТА С ОГРАНИЧЕНИЕ-50-60-КМ?!?!? НАИСТИНА НЕ МИ Е ЯСНО,КАК ПОДОБНО НАРКОМАНИЗИРАНИ ОТРЕПКИ,ЗАЕМАТ РАЗНИ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ! ИНАЧЕ,ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ПЪТЯ,СЛЕД ИНЦИДЕНТ С НАРКОМАН!

Моля някой запознат да ме светне мене невежия, как така автомобил на НСО, предвиден да превозва най-важните хора в държавата, при такава тежка катастофа има само един задействан еърбег (при това-на шофьора)?

Кирето пътува в кола на НСО, без да има право, и просто Киро не носи отговорност. Киро Канадеца е в БГ парламента, без да има право, и просто Киро не носи отговрност. И в двата случая последствията са фатални.

Защо НЕ пишете че джипа на НСО е изпреварвал при НЕПРЕКЪСНАТА осева линия на пътя ???? Полицейското "шефче" кво се прави на ни лук ял , ни лук мирисал ??? НСО-то са ВИНОВНИ !!!!! Пътя го знаем на изуст за разлика от тях !!!!

Разгледах снимките и кръстовището, много е вероятно да е карал в насрещното, т.е. в насрещното секцията за ляв завой. Това би обяснило и защо колите са толкова вляво.

Ако на къстовището имаше повдигнат остров, а не само хоризонтална маркировка, пострадалите можеше да са само от един автомобил.

и нема закони на гравитация при нашата нация шом киро е в политиката нема да ви трябва мотиката дирктено без билет на сорос ще правите минет докато търпите джендери самозвани винаги ше сте ебани аре живи и здрави съболезнования на хората

Покрай работата си като журналист се запознава с Иван Костов през декември 1994 г. Става пресаташе на оглавяваната от Костов партия „Демократи за силна България“ през 2004 и тоя май е братчет на натиняху

Тази катастрофа поражда много въпроси. И те са следните: Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша! Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО? Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент. Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата? Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост? Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков? Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков? Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст… Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията? Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква? Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди? Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани? Докога? И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Браво....това са въпросите и са много добри ,но никой няма да ти отговори !!! Тези никога не са спазвали законите ни ....така ще е и сега !!! Тези боклуци трябва да бъдат просто изринати ,да се почисти след тях и дезинфекцира и да започнем да градим държавност на ново и чисто !!!

СТАТИСТИКА-3-5-% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА ОЕДАЛИ! В ЛЕСТ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ,ТОВА ПРАВИ ОКОЛИ-200-ХИЛЯДИ С ПРАВО НА ГЛАС(БЕЗ НАЛОЛЕТНИТЕ ПЕДАЛИ)! САМО ОТ ТАЯ ОБЩНОСТ,СА С ГАРАНТИРАНО МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА! КАТО ДОБАВИМ И ДЕБИЛИТЕ,САМООПРЕДЕЛИЛИ СЕ ЗА-“ГРАДСКИ ЕЛИТ”(ПОЧТИ ВСИЧКИ СА ОТ СЕЛАТА)…РЕШЕНИЕТО Е ДА СА В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ! АМА БАЦЕ И ОЕЕВСКИ НЕ СМЕЯТ,ДА НЕ ИМ ЗАПОРИРАТ КИНТИТЕ ПИ ОФШОРКИ!!!

Гнусен цирей си любо

"Слави Трифонов с 13 въпроса за катастрофата с Кирил Петков, който казва, че няма да ползва НСО" https://tinyurl.com/2p9xsbae

Пацо Шнорхела ли му ги е писал?

Тоя боклук къв е в момента та го вози НСО? И второ до кога ще го има това комунистическо недоразумение като структура? Вози се и се охраняват президент и премиер. Другите държавни мърши са обикновени бачкери и трябва да се возят сами.

Плюс председателят на Народното Събрание: Президент, Премиер, и Председател на НС.

киро не е е охраняван от НСО а превозван като торба с лайна така са казали от козяк

НСО-то си кара по правилата, намалява до 60 за кръстовището... изведнъж му изкача някъв чикак, отнема му предимството, този скача на спирачките, удря го с 30 и го убива на място 15 метра по-надолу, в насрещната канавка... къде видяхте противоречие?

Като гледам снимките тези бронирани коли май ги правят от станиол. Да се чуди човек как рискува за нас живота си Кирчо всеки ден.

Тези говеда от НСО карат като идиоти и все другите им виновни

НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА,,В КОЯТО:-КУЦО,КЬОРАВО,САКАТО”,ДА СЕ ВОЗИ С КОРТЕЖИ И ОХРАНИ! НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА..ЗАТОВА Е НАЙ-БЕДНА! ВСЕКАКВИ ЧИНОВНИЦИ,НАЧАЛНИЦИ НА РАЗНИ СЕЛСКИ СТРУКТУРИ,СИ ПОРЪЧВАТ ЛИМУЗИНИ,ВОЗЯТ ГИ ЗА НАША СМЕТКА! ТОЯ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН,СИ ВОДИ ЛЮБОВНИЦАТА НА ВЕЧЕРЯ С ПРАВИТЕЛСРВЕНИЯ САМОЛЕТ,ХОДИ ДА КАРА СЪРФ С ОБСЛУЖВАЩИ ГО ОХРАНИ И ШОФЬОРИ,С БРОНИРАНИ ЛИМУЗИНИ..ЗА СМЕТКА НА МИЛИОНИТЕ БЕЗЪБИ И С ИЗКЛЮЧЕН ТОК!!! ИСТИНСКА НАРКОМАНИЗИРАНА ОТРЕПКА! КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТИЯ,БЕ?!?!?!?

Абсолютно прав си за псевдопатриотичните путьовци като чалгата и гнусният варненски мангал!!!

А, на Кирчо Тъпирчев НИЩО МУ НЕМА. Изтупали са му костюма, зализали са му перчема и са го качили у друг танк. Кой докара тоя бавноразвиващ се изрод в БГ, бееее?!

Познайте скороста на движение на тези педали - Близка до тази, на оня надрусания в Пловдив преди 2 дни! После, човека не го видял!

Това означава, че са се движили с 60м/сек.! Как да го види човека?

и перник нема такива я кире кажи Ар Си еМ Пи (канадската НСО) как ги пази там ... кв си те бе кире ... НСО Вика вика "мутри вун" докаде не седна у големия голф народен предател долен

НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНИЯ НАРКОМАН,КОГАТО СЕ ВЪРНА ОТ КАНАДА(СКЪСАН),ХОДЕШЕ ДА СЕ ПРИСЛАМЧВА ПО РАЗНИ КОМПАНИИ,НИКОГА НЕ СИ ПЛАЩАШЕ ОБЯДА,ОРОСЕШЕ ДА ГО ПОЧЕРПЯТ ЛИНИЙКА! ЛИЧНО СЪМ ПРИСЪСТВАЛ! СЕГА ФУЧИ СЪС СЛУЖЕБНИ КОЛИ И ОХРАНИ,КАТО СЕЛСКА МУТРА ! КЛАСИЧЕСКИ БОКЛУК-ИЗМАМНИК!

Преди години Гоце, като беше президент, направи 2 такива катастрофи. Тези от глупаци от НСО се мислят за богоизбрани.

Убеден съм, че НСО автомобилът е карал значително над позволената скорост. Из цяла България е пълно с подобни пътни участъци. Преди подобно кръстовище скоростта се ограничава на 40 или 60км. Ако пътният участък е обрасъл с храсталаци и дървета, човекът дори и да е спрял на знак СТОП няма как да види автомобил, който идва с 120-150км. Няма да има справедливост за поредния нещастник, загинал на пътя. Само една цифра за статистиката.

Със служителите на НСО отворихме вратите на другата кола, за да стигнем до хората това е супермен на наглоста

Скороста на НСО е такава , че всички " изскачат пред тях " ! Жалко за дядото и бабата !

Само разруха, беди и смърт има покрай тези хора .

Със служителите на НСО отворихме вратите на другата кола, за да стигнем до хората това е супермен на наглоста

Почина този дето не трябва

си изключил коментарите във Фейса, уж 6 били преди да се усети, а само 2 оставил (които му изнасят, разбира се)! Имаш право само да лайкваш! ;)

При катастрофата на Лютви Местан, който излезе по подобен начин на пътя, изкараха виновен другия водач заради превишена скорост. Е, сега в тази ситуация твърдят обратното.

поне от 200 метра, че ограничението е 60 км/ч. Тоя е карал поне със 100, ако не и със 150..

Току що загубиха изборите...

Кой е виновен? И кой е гузен?

Кире, ти ли си, бе, не се крий, ще те намерим.

Защо НСО за партийните лидери??? Откъде накъде?

Страх ги е от народната любов

А НАйо Тицин какво търси в колата на НСО? Той не е кандидат, не му се полага охрана - играе го куфар за Кирчо Лъжеца ли?

Човека е наследствен помиар.

Ами куца ти дори и правописа

Колата на НСО е хвърчала със 140 км/ч, а в участъка има ограничение. Защо НСО участва в предизборните кампании и развежда политиците по предизборни мероприятия? Осигурява им кола, шофьор, буркан, положение над закона. Отново джигитите им предизвикват катастрофа, с убити граждани и отново няма да има никакви последствия. Дори няма взета проба за алкохол и наркотици на боклука от НСО. Защото ше даде положителна стойност за забранени вещества.

граждани всичко отдавна би било ясно - несъобразена скорост.

Защо колата на НСО е от страната на насрещното? Не че не може да са ги местили, но логичното е към по-близката страна, ако са местени. Ако не са местени, 100% вина на НСО на пръв поглед. Излетял в насрещното и отнесъл другата кола.

Колите на НСО трябва да имат видео. Да се гледа то.

Защото ги е пречукал в насрещното. Лентата, в която е трябвало да бъде убиеца е празна, чиста и без следи от удар!

ТОЯ СЛУЧАЙ Е СНИМКА НА ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ В КОЯТО С ЧМЕ ИЗПАДНАЛИ! НАГЪЛ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН(КИРЧО), И-НАГЪЛ ПЕДАЛ(НАЬО ТИЦИН),ЗА ДЪРЖАВНА СМЕТКА ФУЧАТ СЪС-150 КМ. В НАСЕЛЕНО МЯСТО,УБИВАТ И ОСАКАТЯВАТ ХОРА! НАГЛИ,ПРОСТИ ТЕКЕЗЕСАРИ,ВЖИВЕЛИ СЕ НА-“ГРАДСКИ ЕЛИТ”! ДА ПОВЪРНЕ ЧОВЕК!

любо пъпката, че и крещи...да повърне човек

Коментари - Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира край Варна, има загинал (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари - Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира край Варна, има загинал (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

абе ,убийте го това копеле

Цяла статия описваща катастрофи на орките от НСО/ПП, а дори не са споменати имената на потърпевшите!

Кирото до Варна пеша ли се предвижи или поиска втора кола на НСО

или използва полицейската

Борисов караше джипка бибитка, но поне не убиваше хора

Защото колата е смачкана до такава степен? С каква скорост се е движил автомобила на НСО? Защо колите са в банкета на отсрещното платно? Защо никъде не се вижда спирачен път? Защо снимките са толкова ограничени? Защо, след като са извозени всички участници в това ПТП, има 2 линейки, 1 пожарна и други автомобили паркирани така че да не се вижда нищо? Виждам камери АПИ, които според тях мерят и скорост и на база на това щеше да се одобрява нов закон, какво е измерено? Автомобилите на НСО нямат ли камери? Въобще за какво става въпрос...

Служебната кола трябва да има навигация. Става лесно да се извади хронологията за скоростта от тази навигация.

Пропуснах и банкера дето избяга и той е знаел цитирам "откъде някой ще има толкова голям доход за да оказва натиск върху банката ми...нищо не твърдя само , че имате държа и институции които да Ви отговорят директно". Партията на Слави също е цензурирана Годжи му казва на митницата има проблем ние сме само предаване има държавни органи там е отговора на Слави . Защо ПП осветиха Калотина защото държавните органи показаха грозната истина за тях,че лидерите са педофили и разбира се се разправи държавата с жертвите на педофилите които се опитаха да рекитират ПП, след което ПП показаха как се издържа истински от Калотина този овладян административен апарат и че не е независим по конституция. Забележете че не обвинявам никого в нищо но се надявам да се промените за доброто на всички към по добро. Мога да си намеря и друга държава като и Вие също не е нужно да съсипвате всичко.

При спазено ограничение 60 км няма как да има загинали? Или за НСО - ППДБ ограничението не важи?

Естественно че неважи, те са богопомазани, за тях правила нема. Когато кола се движи с 150км. всичко може да ти "изскочи" внезапно.

Хм в случая шофьорчето на барабар Петко с Мъжете къде се покри? Кръв за анализи даде ли? Аре Всички в ареста до завършване на следствието и всеки да си понася отговорността, кой за ползване на държавни ресурси за лично благо, кой за превишена скорост и убийство.

С тези компютри по колите знае ли се кой? Но фактите говорят кой искаше всички митници за себе си и заряза Харвард и кой спря далавера на Калотина 25 годишна с по билярд доход нанесла 250 милиарда щета на бюджета. Далавера за която са знаели съд прокуратура , министри, нотариуси и МВР накрая и Данъчни но всички Мълчаха защото Някой копираше Мултигруп на митница Калотина. А сега точно на района на Община Варна проблем. Там хората са бедни и няма какво да разкрива като в разказа за Андрешко. Съдията остава в нивата. Педофилска партия като ПП не мисля че трябва да съществува в България въобще. Лидерите на партията ще ме разберат от първия път. В Харвард поддръжниците педофили може да са на мода но не и в България.

От снимките се вижда кой е убиецът - колата на НСО. МВР прикриват престъпление и потулват истината. Колата на НСО със 100% сигурност се е движила с превишена скорост (при ограничение 60 км.) . Вероятно и е изпреварвала в момента на катастрофата. Има ли спирачен път на колата на НСО опреди удара ? Взети ли са проби за алкохол и наркотици на Кирил и компания от колата на НСО ? Защо точно кола на НСО прави катастрофа ? Защо Кирил Петков си прави предизборна кампания с кола на НСО ? Имаме убит човек от политически негодник - показателно за това как ни избиват последователно с лъжи, кражби, безобразия ... Кога Борисов, Доган, Пеевски, Кирчо и Кокорчо ще бъдат осъдени и вкарани в затвора за огромните им лъжи и кражби и съсипани животи на стотици хиляди българи ???

Съпредседателят на ПП-ДБ не е сред пострадалите

като караш с 200 км/ч секо нещо става внезапно....

не е на местопрестъплението педи винаги беше преди да се случи

Защо Киро просто се вози в колата на НСО? За Лена отхпарапета стоифсъкиятхвъпрос. Шофьорът на колата от НСО, на съд.

и е кво става

(нерегистриран) на времето доган катастрофира местан - сега тиквун катастрофира киро - сретан все още не е катастрофирал тиквата - остава божкоб да катастрофира шиши и ритнитопковеца

ЗАД ТОЯ ИНЦИДЕНТ,СЕ КРИЯТ ДРУГИ НЕЩА! ЗАМЕНАЛИЯТ ОТ НАП-КОКОРЧО(ВИДИМО Е В ОСМИ МЕСЕЦ),КАТО ДОБРА ДОМАКИНЯ Е ОМЕСИЛ БАНИЦА,ПОКАНИЛ НАРКОМАНА И ..ДРУГИЯ БАРКОМАН-ПЕДАЛ-НАЙО,ДА ГЛЕДАТ ПОВТОРЕНИЕТО НА-“ЕВРОВИЗИЯ”! ПОБЕЖЕ ПРОСТОТО И НАЙО СЕ ЗАДРУСАЛИ,ЗАКЪСНЯВАЛИ,КОКОРЧО ИМ ЗВЪНЯЛ ПРЕЗ ДВЕ МИНУТИ С ИСТЕРИЧНОТО СИ ПИСКЛИВО ГЛАСЧЕ, ИЗНЕРВЕН ОТ ХОРМОНАЛНИТЕ ПРОМЕНИ И ОРЕДРОДИЛНА ДЕПРЕСИЯ! ПРОСТОТО ЗАПОВЯДАЛ НА ШОФЬОРА ДА ДАДЕ ГАЗ,И СТАНАЛА БЕЛЯТА! ЛОГИЧНО ЛИ ВИ ЗВУЧИ? НА МЕН ДА!

ДАЛИ МИСИРКИТЕ,ЩЕ-“КЪСАТ РИЗИ” ДНИ НАРЕД,КАТО СЛЕД ВСЕКИ ПЪТЕН ИНЖИДЕНТ! ДАЛИ НЯКОЯ МИСИРКА,ЩЕ ПОПИТА-ПРОСТИЯ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН: “ИМУЧАВАШ “ЛИ НЕЩО НА ШОФЬОРА,КОГАТО КАРА СЪС:150-180 КМ.НА МЕСТА С ОГРАНИЧЕНИЕ-50-60-КМ?!?!? НАИСТИНА НЕ МИ Е ЯСНО,КАК ПОДОБНО НАРКОМАНИЗИРАНИ ОТРЕПКИ,ЗАЕМАТ РАЗНИ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ! ИНАЧЕ,ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ПЪТЯ,СЛЕД ИНЦИДЕНТ С НАРКОМАН!

Моля някой запознат да ме светне мене невежия, как така автомобил на НСО, предвиден да превозва най-важните хора в държавата, при такава тежка катастофа има само един задействан еърбег (при това-на шофьора)?

Кирето пътува в кола на НСО, без да има право, и просто Киро не носи отговорност. Киро Канадеца е в БГ парламента, без да има право, и просто Киро не носи отговрност. И в двата случая последствията са фатални.

Защо НЕ пишете че джипа на НСО е изпреварвал при НЕПРЕКЪСНАТА осева линия на пътя ???? Полицейското "шефче" кво се прави на ни лук ял , ни лук мирисал ??? НСО-то са ВИНОВНИ !!!!! Пътя го знаем на изуст за разлика от тях !!!!

Разгледах снимките и кръстовището, много е вероятно да е карал в насрещното, т.е. в насрещното секцията за ляв завой. Това би обяснило и защо колите са толкова вляво.

Ако на къстовището имаше повдигнат остров, а не само хоризонтална маркировка, пострадалите можеше да са само от един автомобил.

и нема закони на гравитация при нашата нация шом киро е в политиката нема да ви трябва мотиката дирктено без билет на сорос ще правите минет докато търпите джендери самозвани винаги ше сте ебани аре живи и здрави съболезнования на хората

Покрай работата си като журналист се запознава с Иван Костов през декември 1994 г. Става пресаташе на оглавяваната от Костов партия „Демократи за силна България“ през 2004 и тоя май е братчет на натиняху

Тази катастрофа поражда много въпроси. И те са следните: Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша! Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО? Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент. Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата? Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост? Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков? Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков? Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст… Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията? Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква? Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди? Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани? Докога? И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Браво....това са въпросите и са много добри ,но никой няма да ти отговори !!! Тези никога не са спазвали законите ни ....така ще е и сега !!! Тези боклуци трябва да бъдат просто изринати ,да се почисти след тях и дезинфекцира и да започнем да градим държавност на ново и чисто !!!

СТАТИСТИКА-3-5-% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА ОЕДАЛИ! В ЛЕСТ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ,ТОВА ПРАВИ ОКОЛИ-200-ХИЛЯДИ С ПРАВО НА ГЛАС(БЕЗ НАЛОЛЕТНИТЕ ПЕДАЛИ)! САМО ОТ ТАЯ ОБЩНОСТ,СА С ГАРАНТИРАНО МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА! КАТО ДОБАВИМ И ДЕБИЛИТЕ,САМООПРЕДЕЛИЛИ СЕ ЗА-“ГРАДСКИ ЕЛИТ”(ПОЧТИ ВСИЧКИ СА ОТ СЕЛАТА)…РЕШЕНИЕТО Е ДА СА В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ! АМА БАЦЕ И ОЕЕВСКИ НЕ СМЕЯТ,ДА НЕ ИМ ЗАПОРИРАТ КИНТИТЕ ПИ ОФШОРКИ!!!

Гнусен цирей си любо

"Слави Трифонов с 13 въпроса за катастрофата с Кирил Петков, който казва, че няма да ползва НСО" https://tinyurl.com/2p9xsbae

Пацо Шнорхела ли му ги е писал?

Тоя боклук къв е в момента та го вози НСО? И второ до кога ще го има това комунистическо недоразумение като структура? Вози се и се охраняват президент и премиер. Другите държавни мърши са обикновени бачкери и трябва да се возят сами.

Плюс председателят на Народното Събрание: Президент, Премиер, и Председател на НС.

киро не е е охраняван от НСО а превозван като торба с лайна така са казали от козяк

НСО-то си кара по правилата, намалява до 60 за кръстовището... изведнъж му изкача някъв чикак, отнема му предимството, този скача на спирачките, удря го с 30 и го убива на място 15 метра по-надолу, в насрещната канавка... къде видяхте противоречие?

Като гледам снимките тези бронирани коли май ги правят от станиол. Да се чуди човек как рискува за нас живота си Кирчо всеки ден.

Тези говеда от НСО карат като идиоти и все другите им виновни

НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА,,В КОЯТО:-КУЦО,КЬОРАВО,САКАТО”,ДА СЕ ВОЗИ С КОРТЕЖИ И ОХРАНИ! НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА..ЗАТОВА Е НАЙ-БЕДНА! ВСЕКАКВИ ЧИНОВНИЦИ,НАЧАЛНИЦИ НА РАЗНИ СЕЛСКИ СТРУКТУРИ,СИ ПОРЪЧВАТ ЛИМУЗИНИ,ВОЗЯТ ГИ ЗА НАША СМЕТКА! ТОЯ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН,СИ ВОДИ ЛЮБОВНИЦАТА НА ВЕЧЕРЯ С ПРАВИТЕЛСРВЕНИЯ САМОЛЕТ,ХОДИ ДА КАРА СЪРФ С ОБСЛУЖВАЩИ ГО ОХРАНИ И ШОФЬОРИ,С БРОНИРАНИ ЛИМУЗИНИ..ЗА СМЕТКА НА МИЛИОНИТЕ БЕЗЪБИ И С ИЗКЛЮЧЕН ТОК!!! ИСТИНСКА НАРКОМАНИЗИРАНА ОТРЕПКА! КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТИЯ,БЕ?!?!?!?

Абсолютно прав си за псевдопатриотичните путьовци като чалгата и гнусният варненски мангал!!!

А, на Кирчо Тъпирчев НИЩО МУ НЕМА. Изтупали са му костюма, зализали са му перчема и са го качили у друг танк. Кой докара тоя бавноразвиващ се изрод в БГ, бееее?!

Познайте скороста на движение на тези педали - Близка до тази, на оня надрусания в Пловдив преди 2 дни! После, човека не го видял!

Това означава, че са се движили с 60м/сек.! Как да го види човека?

и перник нема такива я кире кажи Ар Си еМ Пи (канадската НСО) как ги пази там ... кв си те бе кире ... НСО Вика вика "мутри вун" докаде не седна у големия голф народен предател долен

НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНИЯ НАРКОМАН,КОГАТО СЕ ВЪРНА ОТ КАНАДА(СКЪСАН),ХОДЕШЕ ДА СЕ ПРИСЛАМЧВА ПО РАЗНИ КОМПАНИИ,НИКОГА НЕ СИ ПЛАЩАШЕ ОБЯДА,ОРОСЕШЕ ДА ГО ПОЧЕРПЯТ ЛИНИЙКА! ЛИЧНО СЪМ ПРИСЪСТВАЛ! СЕГА ФУЧИ СЪС СЛУЖЕБНИ КОЛИ И ОХРАНИ,КАТО СЕЛСКА МУТРА ! КЛАСИЧЕСКИ БОКЛУК-ИЗМАМНИК!

Преди години Гоце, като беше президент, направи 2 такива катастрофи. Тези от глупаци от НСО се мислят за богоизбрани.

Убеден съм, че НСО автомобилът е карал значително над позволената скорост. Из цяла България е пълно с подобни пътни участъци. Преди подобно кръстовище скоростта се ограничава на 40 или 60км. Ако пътният участък е обрасъл с храсталаци и дървета, човекът дори и да е спрял на знак СТОП няма как да види автомобил, който идва с 120-150км. Няма да има справедливост за поредния нещастник, загинал на пътя. Само една цифра за статистиката.

Със служителите на НСО отворихме вратите на другата кола, за да стигнем до хората това е супермен на наглоста

Скороста на НСО е такава , че всички " изскачат пред тях " ! Жалко за дядото и бабата !

Само разруха, беди и смърт има покрай тези хора .

Със служителите на НСО отворихме вратите на другата кола, за да стигнем до хората това е супермен на наглоста

Почина този дето не трябва

си изключил коментарите във Фейса, уж 6 били преди да се усети, а само 2 оставил (които му изнасят, разбира се)! Имаш право само да лайкваш! ;)

При катастрофата на Лютви Местан, който излезе по подобен начин на пътя, изкараха виновен другия водач заради превишена скорост. Е, сега в тази ситуация твърдят обратното.

поне от 200 метра, че ограничението е 60 км/ч. Тоя е карал поне със 100, ако не и със 150..

Току що загубиха изборите...

Кой е виновен? И кой е гузен?

Кире, ти ли си, бе, не се крий, ще те намерим.

Защо НСО за партийните лидери??? Откъде накъде?

Страх ги е от народната любов

А НАйо Тицин какво търси в колата на НСО? Той не е кандидат, не му се полага охрана - играе го куфар за Кирчо Лъжеца ли?

Човека е наследствен помиар.

Ами куца ти дори и правописа

Колата на НСО е хвърчала със 140 км/ч, а в участъка има ограничение. Защо НСО участва в предизборните кампании и развежда политиците по предизборни мероприятия? Осигурява им кола, шофьор, буркан, положение над закона. Отново джигитите им предизвикват катастрофа, с убити граждани и отново няма да има никакви последствия. Дори няма взета проба за алкохол и наркотици на боклука от НСО. Защото ше даде положителна стойност за забранени вещества.

граждани всичко отдавна би било ясно - несъобразена скорост.

Защо колата на НСО е от страната на насрещното? Не че не може да са ги местили, но логичното е към по-близката страна, ако са местени. Ако не са местени, 100% вина на НСО на пръв поглед. Излетял в насрещното и отнесъл другата кола.

Колите на НСО трябва да имат видео. Да се гледа то.

Защото ги е пречукал в насрещното. Лентата, в която е трябвало да бъде убиеца е празна, чиста и без следи от удар!

ТОЯ СЛУЧАЙ Е СНИМКА НА ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ В КОЯТО С ЧМЕ ИЗПАДНАЛИ! НАГЪЛ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН(КИРЧО), И-НАГЪЛ ПЕДАЛ(НАЬО ТИЦИН),ЗА ДЪРЖАВНА СМЕТКА ФУЧАТ СЪС-150 КМ. В НАСЕЛЕНО МЯСТО,УБИВАТ И ОСАКАТЯВАТ ХОРА! НАГЛИ,ПРОСТИ ТЕКЕЗЕСАРИ,ВЖИВЕЛИ СЕ НА-“ГРАДСКИ ЕЛИТ”! ДА ПОВЪРНЕ ЧОВЕК!

любо пъпката, че и крещи...да повърне човек