Коментари - Пуснаха от ареста дрогирания Димитър с поршето, убил французин на пътя | Днес.dir.bg

Пуснаха от ареста дрогирания Димитър с поршето, убил французин на пътя

Софийският апелативен съд е постановил мярка за неотклонение "домашен арест" с електронна гривна

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста дрогирания Димитър с поршето, убил французин на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

А тъпаците полицаи, дето му помогнаха да убие човека, кога ще влязат в панделата?

Той престъпникът в случаят не е толкова виновен колкото го изкарват.Че е утрепал някакво франсе,чудо голямо.Да не би да е руски генерал та чак толкова.А и в прокуратурата си ги знаете какви са там,искат си хората техното,а ти дори и да искаш да те осъдят,няма как да стане след като си си платил на магистратите.жалко единствено за Поршето,защото толкова пари няма от къде,та се е наложило да го ,,развърже" пичагата.Всичко си е у редо.Ако бе жив и Нутариуса,и той щеше да понамаже,ама се спомина човека.Бог да го прости,добра работа вършеше през всичките тези години.и няма как да не я върши добре,все пак нали и той работеше за службите.И той има принос в борбата със организираната престъпност,и най вече срещу корупцията в Съдебната Система.Та за едно Порше все ще се изкара некой лев,важното е че не сме у тюрмата а сме си доме .

престъпниците си гледат кефа вкъщи , съдиите пълнят гушка . ... идилия

Платил си е на съдии и прокурори, сега под домашен арест, за да може да избяга в чужбина..., Затова е толкова явно и показно, тия в съда нямат срам и от Бога! Ако има истински журналисти, да вземат да ги разследват тези съдии

носят се на съдията първо прокурора Не дава присъди/помилвания

Апелативният съд да бъде номиниран за Нобелова награда за мир - последно време който не е поискал изменение на мярка, той не го е получил там...

Поредният който доказва,че в България е на оферта да убиваш и да те изкарат невинен!!! Това беше,този вече е в миналото.

Колко сте Евтини... ей така ще седите тук ще коментирате и ще се гаврят с вас до като им плащате заплатите... щото сте евтини.

Убиецът от Борисовата градина е на свобода. Убийцата на Пеяо е на свобода...

Нали видяхме как става - отиваш в някоя кръчма, там може случайно и някой главен прокурор да е в момента, носиш един кеш и си спасен. Това всъщност е истинската правосъдна реформа! Дали е с пудели или с тиквви и шопари, методът е същия!

тоя не е мангал а чист българин. Вие тука расистите сега що не обиждате на раса? Що не кажете "всички българи на сапун" а? жалка нация и убийци на пътя.. ама черните и мангалите им проблем ТЪПА И ЖАЛКА НАЦИЯ

Мангалилте не са хора, така че не ги включвай в разговор за хора!

90% от т.нар. "битова" престъпност е "ромска", по последните обявени данни от МВР. "Всяко стадо има мърша" е поговорката. Но за "ромите", може да се каже, че в мършавото стадо има и някои читави - изключения, които потвърждават правилото. Затуй.

Пак ли се е облажил някой че да разсъждава както е угодно на убиеца:"Според апелативните съдии, тъй като делото срещу Любенов вече е започнало, той не може да повлияе на свидетелите. "? Защо вече не е осъден и вместо да го пускат да го пратят да си излежава присъдата? Коко пари трябва да вземеш че да прецениш да помагаш на убиеца?

20 месеца, ежем ти съдо ебем ти правосъдна система, и убиеца навън!!!

сега се казва, кой е съдийката или съдията, какви са, що са.. какъв живот водят, ходят ли често до дубай или карибския басейн на екскурзии.. колко апартамента имат.... като ще гледаме цирка, дайте поне имената на актьорите..

Време е за Ипочвамда бегамбате. Сега е момента за апартамента в Дубай.

ㅤ

"В хода на разследването бяха събрани доказателства, че обвиняемият е управлявал поршето след употреба на кокаин и с концентрация на алкохол в кръвта си 1,73 промила. Установено е, че скоростта на автомобила е била 195 км/ч при ограничение 80 км/ч, както и че приближавайки лекия автомобил, в който са били французите, Димитър Любенов не е предприел действия за намаляване на скоростта или спиране." . Този отдавна трябваше да са го изяли червеите, а не да се чудят как да го измъкнат, докато си кротува в ареста на държавни разноски.

Всички прасенца са си равни...но никой са по равни

20

Нинова какво пак каза за Истанбулската конвенция?

ЖИВОТА Е НЕСПРАВЕДЛИВ! С ЕДНА И СЪЩА СКОРОСТ(170-195-КМ.),УБИЙСТВО НА ЧОВЕК,ТОЯ ЛЕЖИ ДВАЙСЕТ МЕСЕЦА В АРЕСТА,ЩЕ ГО ОСЪДЯТ,А-НСО ШОФЬОРА,СИ ГИ Е УБИЛ-“ЗАКОННО”!!!

Пиши го бега̀л

Този академик да не се окаже и той сътрудник като всички 40 годишни бизнесмени с поршета в клоаката

се чете непоколибима увереност в справедливостта на българската съдебна система и че всичките "птит" хора са му длъжни

Защо гонпускат при положение, че е ясно че ще има осъдителна присъда.??? Болна съдебна система

За тях не е ясно - няма доказателства

Така, както сте го написали излиза, че са отворили вратите на ареста и Димитър, дрогиран, си е заминал по живо, по здраво с поршето !

Наркоманите причинили смърт на пътя трябва да ходят жигосани с думата "" убиец"" на лицето, ако втобще заслужават да са някога на свобода. Наркотиците са бич и всеки, който ги толерира толерира смъртта

Проблемът е, че народът ги консумира от малък и е предмет на гордост да се хвалиш колко си се намазал. Почват от малки с алкохол, подкокоросвани от семейството или съучениците, и после минават на някаква друга дрога, там трева ли, чай ли, някакви боклуци за смъркане и каквото им хрумне.

Защо не споменават имената на съдиите? Явно системата за случаен подбор отново се е счупила.

Евала!! Награда ще му дадат ли, след мазното турско кафе, с кеото са го почерпили ? А за наркотиците няма ли да го подведат под отговорност ?

Ние сме си виновни,че търпим таз порнография в България!!!!! Самите ние сме виновни!!!!!!!!!! Ако сме народ излизаме и променяме историята си!!!!!!

Кой точно да излезе? Половината са обезверени и изтощени, правят някакви вяли протести стига да нямат други ангажименти. Другата половина ситуацията идеално ги устройва и няма за какво да излизат.

И сега на поршето и с 200 при Ружа. В България няма корупция и чиновниците не са замесени в корупционни схеми и изтичане на информация. Що ми се струва, че някой съдия изполчва момента на политическа нестабилност да захлеби апартаментче на морето?

Значи дрогиран,пиян ,с 195км/ч,не спазил правилника за движение и ,,ако се окаже виновен,, ще бъде осъден.Дали ще могат да докажат?

Не може ли домашният арест да бъде в дома на жертвата? Да видим колко ще искат домашен арест!

като му видиш физиономията и ти е ясно колко добър и почтен човек е и че повече никога няма да прави така. Как да не го пусне човек да си ходи в къщи.

Тези от ГДО не падат по-долу

Споко,след още 5-6г. протакане,докато се забрави случаят, справедливият български ,,съд,, ще му даде 2-3г. условно,боклукът пак ще се дрогира и кара до следващото убийство на пътя.

Важното е, че Иванчева е "на топло".

Ти Иванчева не я мисли! Като не успя с подкуп, ще си вземе парите от Страсбург, като осъди държавата и всички ѝ платим.

Те затова не се и опитват да подгонят ББорисов. Революция ще стане. Българина подкрепя КОРУПЦИЯТА

Убиваш човек пиян и дрогиран, и няколко години съда в разградения двор БГ се чуди дали си виновен, е заслужаваме си мизерията, даже много повече заслужаваме....

Може да бъде осъден на 10 години затвор, А ма не и в България.

Хората, които никой никога не са убивали се обявават за престъпници, а тези - за светии (мартъри).

Драпат да бъдат разгледани от народен съд.

само в булгаристан престъпника има бонус-споразумение не влиза в затвор а там имат отпуски идестки облаги за намаляване на срока не се сумират присъдите главния виновник за мафията е съдътщтрябва съдебен борд я от Китай я отСингапур. в момента над 1200 престъпника осъдени по над 6 години са на свобода -нямало места..и тук така... няма статистика колко са изчезнали...

Ще получи 15 или доживотна на куково лято, щом сега го пуснаха убиеца нашмъркан. Какво им пречи да го оставят на топло? Домашен арест не е никакво наказание. Винаги в такива случаи се чудя на съдиите, които галят с перце убийци, те съвест имат ли, морал имат ли, не се ли срамуват от себе си? гнус и отвр. по български.

Извинил се е и платил такса гроб.

Върнете му барем и колата.

Много интелигентен вид има :)

Да пукне дано този убиец.

Айде, сега "българският", "безпристрастен", "демократичен" и "толерантен" съд да осъди близките на французите, че белкким дебилите у нас най-сетне повденат на кой свят живеем.

"Ако бъде признат за виновен Димитър Любенов може да получи между 15 и 20 години затвор или доживотна присъда." В БГ законите за някой се прилагат,за другите се тълкуват.Това е на мегдана! Време е да се спре тази лудост,Виновен си -наказание и това! Достатъчно извъртаници!

Утре мен ли да утрепе с 200?

у умрелите спомени нема, немой да се пуашиш. Да му мислят живите.

, които са го ескортирали до момента на катастрофата? М?

Добре са. не ги мисли.

И после ми говорете как младите щели да се върнат да живеят в българска кочина... Те много добре знаят, че няма как да стане докато действат така, но си говорят небивалици, за да може да им вярват голямата част от простолюдието! Как ще пуснеш такъв боклук на свобода бе? Нали трябва да лежи в затвора.... То затова и не спират да пият и да се дрогират и да трепят нормалните хора, защото имаме скапана правораздавателна система. Аз вече съм за смъртно наказание и затвор до живот, за да не може такъв боклук да излезе пак на свобода и пак да трепе други хора ей така!

Коментари - Пуснаха от ареста дрогирания Димитър с поршето, убил французин на пътя | Днес.dir.bg

Пуснаха от ареста дрогирания Димитър с поршето, убил французин на пътя

Софийският апелативен съд е постановил мярка за неотклонение "домашен арест" с електронна гривна

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста дрогирания Димитър с поршето, убил французин на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

А тъпаците полицаи, дето му помогнаха да убие човека, кога ще влязат в панделата?

Той престъпникът в случаят не е толкова виновен колкото го изкарват.Че е утрепал някакво франсе,чудо голямо.Да не би да е руски генерал та чак толкова.А и в прокуратурата си ги знаете какви са там,искат си хората техното,а ти дори и да искаш да те осъдят,няма как да стане след като си си платил на магистратите.жалко единствено за Поршето,защото толкова пари няма от къде,та се е наложило да го ,,развърже" пичагата.Всичко си е у редо.Ако бе жив и Нутариуса,и той щеше да понамаже,ама се спомина човека.Бог да го прости,добра работа вършеше през всичките тези години.и няма как да не я върши добре,все пак нали и той работеше за службите.И той има принос в борбата със организираната престъпност,и най вече срещу корупцията в Съдебната Система.Та за едно Порше все ще се изкара некой лев,важното е че не сме у тюрмата а сме си доме .

престъпниците си гледат кефа вкъщи , съдиите пълнят гушка . ... идилия

Платил си е на съдии и прокурори, сега под домашен арест, за да може да избяга в чужбина..., Затова е толкова явно и показно, тия в съда нямат срам и от Бога! Ако има истински журналисти, да вземат да ги разследват тези съдии

носят се на съдията първо прокурора Не дава присъди/помилвания

Апелативният съд да бъде номиниран за Нобелова награда за мир - последно време който не е поискал изменение на мярка, той не го е получил там...

Поредният който доказва,че в България е на оферта да убиваш и да те изкарат невинен!!! Това беше,този вече е в миналото.

Колко сте Евтини... ей така ще седите тук ще коментирате и ще се гаврят с вас до като им плащате заплатите... щото сте евтини.

Убиецът от Борисовата градина е на свобода. Убийцата на Пеяо е на свобода...

Нали видяхме как става - отиваш в някоя кръчма, там може случайно и някой главен прокурор да е в момента, носиш един кеш и си спасен. Това всъщност е истинската правосъдна реформа! Дали е с пудели или с тиквви и шопари, методът е същия!

тоя не е мангал а чист българин. Вие тука расистите сега що не обиждате на раса? Що не кажете "всички българи на сапун" а? жалка нация и убийци на пътя.. ама черните и мангалите им проблем ТЪПА И ЖАЛКА НАЦИЯ

Мангалилте не са хора, така че не ги включвай в разговор за хора!

90% от т.нар. "битова" престъпност е "ромска", по последните обявени данни от МВР. "Всяко стадо има мърша" е поговорката. Но за "ромите", може да се каже, че в мършавото стадо има и някои читави - изключения, които потвърждават правилото. Затуй.

Пак ли се е облажил някой че да разсъждава както е угодно на убиеца:"Според апелативните съдии, тъй като делото срещу Любенов вече е започнало, той не може да повлияе на свидетелите. "? Защо вече не е осъден и вместо да го пускат да го пратят да си излежава присъдата? Коко пари трябва да вземеш че да прецениш да помагаш на убиеца?

20 месеца, ежем ти съдо ебем ти правосъдна система, и убиеца навън!!!

сега се казва, кой е съдийката или съдията, какви са, що са.. какъв живот водят, ходят ли често до дубай или карибския басейн на екскурзии.. колко апартамента имат.... като ще гледаме цирка, дайте поне имената на актьорите..

Време е за Ипочвамда бегамбате. Сега е момента за апартамента в Дубай.

ㅤ

"В хода на разследването бяха събрани доказателства, че обвиняемият е управлявал поршето след употреба на кокаин и с концентрация на алкохол в кръвта си 1,73 промила. Установено е, че скоростта на автомобила е била 195 км/ч при ограничение 80 км/ч, както и че приближавайки лекия автомобил, в който са били французите, Димитър Любенов не е предприел действия за намаляване на скоростта или спиране." . Този отдавна трябваше да са го изяли червеите, а не да се чудят как да го измъкнат, докато си кротува в ареста на държавни разноски.

Всички прасенца са си равни...но никой са по равни

20

Нинова какво пак каза за Истанбулската конвенция?

ЖИВОТА Е НЕСПРАВЕДЛИВ! С ЕДНА И СЪЩА СКОРОСТ(170-195-КМ.),УБИЙСТВО НА ЧОВЕК,ТОЯ ЛЕЖИ ДВАЙСЕТ МЕСЕЦА В АРЕСТА,ЩЕ ГО ОСЪДЯТ,А-НСО ШОФЬОРА,СИ ГИ Е УБИЛ-“ЗАКОННО”!!!

Пиши го бега̀л

Този академик да не се окаже и той сътрудник като всички 40 годишни бизнесмени с поршета в клоаката

се чете непоколибима увереност в справедливостта на българската съдебна система и че всичките "птит" хора са му длъжни

Защо гонпускат при положение, че е ясно че ще има осъдителна присъда.??? Болна съдебна система

За тях не е ясно - няма доказателства

Така, както сте го написали излиза, че са отворили вратите на ареста и Димитър, дрогиран, си е заминал по живо, по здраво с поршето !

Наркоманите причинили смърт на пътя трябва да ходят жигосани с думата "" убиец"" на лицето, ако втобще заслужават да са някога на свобода. Наркотиците са бич и всеки, който ги толерира толерира смъртта

Проблемът е, че народът ги консумира от малък и е предмет на гордост да се хвалиш колко си се намазал. Почват от малки с алкохол, подкокоросвани от семейството или съучениците, и после минават на някаква друга дрога, там трева ли, чай ли, някакви боклуци за смъркане и каквото им хрумне.

Защо не споменават имената на съдиите? Явно системата за случаен подбор отново се е счупила.

Евала!! Награда ще му дадат ли, след мазното турско кафе, с кеото са го почерпили ? А за наркотиците няма ли да го подведат под отговорност ?

Ние сме си виновни,че търпим таз порнография в България!!!!! Самите ние сме виновни!!!!!!!!!! Ако сме народ излизаме и променяме историята си!!!!!!

Кой точно да излезе? Половината са обезверени и изтощени, правят някакви вяли протести стига да нямат други ангажименти. Другата половина ситуацията идеално ги устройва и няма за какво да излизат.

И сега на поршето и с 200 при Ружа. В България няма корупция и чиновниците не са замесени в корупционни схеми и изтичане на информация. Що ми се струва, че някой съдия изполчва момента на политическа нестабилност да захлеби апартаментче на морето?

Значи дрогиран,пиян ,с 195км/ч,не спазил правилника за движение и ,,ако се окаже виновен,, ще бъде осъден.Дали ще могат да докажат?

Не може ли домашният арест да бъде в дома на жертвата? Да видим колко ще искат домашен арест!

като му видиш физиономията и ти е ясно колко добър и почтен човек е и че повече никога няма да прави така. Как да не го пусне човек да си ходи в къщи.

Тези от ГДО не падат по-долу

Споко,след още 5-6г. протакане,докато се забрави случаят, справедливият български ,,съд,, ще му даде 2-3г. условно,боклукът пак ще се дрогира и кара до следващото убийство на пътя.

Важното е, че Иванчева е "на топло".

Ти Иванчева не я мисли! Като не успя с подкуп, ще си вземе парите от Страсбург, като осъди държавата и всички ѝ платим.

Те затова не се и опитват да подгонят ББорисов. Революция ще стане. Българина подкрепя КОРУПЦИЯТА

Убиваш човек пиян и дрогиран, и няколко години съда в разградения двор БГ се чуди дали си виновен, е заслужаваме си мизерията, даже много повече заслужаваме....

Може да бъде осъден на 10 години затвор, А ма не и в България.

Хората, които никой никога не са убивали се обявават за престъпници, а тези - за светии (мартъри).

Драпат да бъдат разгледани от народен съд.

само в булгаристан престъпника има бонус-споразумение не влиза в затвор а там имат отпуски идестки облаги за намаляване на срока не се сумират присъдите главния виновник за мафията е съдътщтрябва съдебен борд я от Китай я отСингапур. в момента над 1200 престъпника осъдени по над 6 години са на свобода -нямало места..и тук така... няма статистика колко са изчезнали...

Ще получи 15 или доживотна на куково лято, щом сега го пуснаха убиеца нашмъркан. Какво им пречи да го оставят на топло? Домашен арест не е никакво наказание. Винаги в такива случаи се чудя на съдиите, които галят с перце убийци, те съвест имат ли, морал имат ли, не се ли срамуват от себе си? гнус и отвр. по български.

Извинил се е и платил такса гроб.

Върнете му барем и колата.

Много интелигентен вид има :)

Да пукне дано този убиец.

Айде, сега "българският", "безпристрастен", "демократичен" и "толерантен" съд да осъди близките на французите, че белкким дебилите у нас най-сетне повденат на кой свят живеем.

"Ако бъде признат за виновен Димитър Любенов може да получи между 15 и 20 години затвор или доживотна присъда." В БГ законите за някой се прилагат,за другите се тълкуват.Това е на мегдана! Време е да се спре тази лудост,Виновен си -наказание и това! Достатъчно извъртаници!

Утре мен ли да утрепе с 200?

у умрелите спомени нема, немой да се пуашиш. Да му мислят живите.

, които са го ескортирали до момента на катастрофата? М?

Добре са. не ги мисли.

И после ми говорете как младите щели да се върнат да живеят в българска кочина... Те много добре знаят, че няма как да стане докато действат така, но си говорят небивалици, за да може да им вярват голямата част от простолюдието! Как ще пуснеш такъв боклук на свобода бе? Нали трябва да лежи в затвора.... То затова и не спират да пият и да се дрогират и да трепят нормалните хора, защото имаме скапана правораздавателна система. Аз вече съм за смъртно наказание и затвор до живот, за да не може такъв боклук да излезе пак на свобода и пак да трепе други хора ей така!