Коментари - Международният наказателен съд спаси Нетаняху и създаде политически трудности на Байдън | Днес.dir.bg

Международният наказателен съд спаси Нетаняху и създаде политически трудности на Байдън

Действията на МНС не водят до спиране на сраженията и ще накарат израелците да се сплотят около своя премиер

Обратно в новината

Коментари - Международният наказателен съд спаси Нетаняху и създаде политически трудности на Байдън | Днес.dir.bg

Коментари

Абе дир не ви ли писна от този украински пропагандист

Физиономията на Байдън кърти....хахаха

Френското външно министерство обяви, че страната подкрепя Международния наказателен съд (МНС) и "борбата срещу безнаказаността", след като прокурорът на съда поиска заповед за арест на израелския премиер Бенямин Нетаняху и други за предполагаеми военни престъпления, свързани с войната между Израел и Хамас, предава Ройтерс.

Много се изпозлва израза "антисемитизъм", но това всъщност е дума без стойност. Евреите са само едно от семитските племена, така че изразът е неприложим в смисъла на "омраза срещу евреи". Всеки има право да бъде мразен, особено ако си го е заслужил и никой народ не е повече от другите (това важи и за Македония), независимо какви книги и легенди са писани прдеи 2000 години. Няма и Закон срещу антисемитизма - това е само политически халлюцинации. Друг е въпросът, че МНС е безсмислен и двойностандартен

С всичко съм съгласен само за Македония не ....

Ако този съд ще има действие само срещу държави, които отказват да бъдат колонии на САЩ, трябва да го нарекат по друг начин. Ако За едни и същи престъпления ще се наказват едни, а други не, това не е съд а още един инструмент за репресии, който няма нищо общо с демокрация и т.н. ценности (каквито и да са те)

Беззаконие и изтребване на палестинците - това прави Израел!

Доживях някой да иска да съди еврейски престъпници.Дано си го получат,каквото им се полага

"В хипотетична борба един срещу друг между СССР и Германия, без подкрепата от "Заем-Наем" и без изпращането на значителни части от Луфтвафе, немския флот и една четвърт от наземните сили на нацистите срещу Великобритания и САЩ, Сталин много трудно е щял да победи Хитлер“ пише историкът Борис Соколов. "Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си. "САЩ изпраща помощ на стойност близо 50 млрд. долара (равняващи се на 608 млрд. долара към 2020 г.), а помощта за СССР се равнява на 11.3 млрд. долара. В допълнение голяма част от помощта на стойност 31 млрд. долара, изпратена на Великобритания, също е предадена на Съветския съюз с конвои през Баренцово море до Мурманск. Най-видимата част от помощта е предоставянето на 400 000 джипа и камиони, 14 000 самолета, 8 000 трактора и строителни машини, както и 13 000 танка."

Няма такова нещо в мемоарите на Хрушчов :)) Също така, Англия е получила значително повече помощ от ленд-лиза, ама за разлика от руснаците, не е успяла да почне да изтласква германците, така че очевидно не това е бил решаващият фактор за забиването на съветското знаме върху немския парламент :)) А Нетаняху къде е в целия този фейк, който си изтрооал?

lu4ka

Мхм! Нема начин да не е така… ама защо не вземеш , да прочетеш и видиш какво казват историците от Оксфорд и Кеймбридж , не от Московския университет, а от университети, съюзници на ФАЩ и сега. Пък ако те мързи да търсиш, ще ти го кажа в резюме. 80% от въпросният заем са отишли за гориво на американските тежки машини, които са допуснали същата тъпа тактическа грешка от битката при р. Сома от предишната война. И същите войски ( без тежките машини естествено) са успяли за 6 (шест) месеца едвам да стигнат до границата с Белгия, ама не са успяли да я преминат , защото фашагите са ги спукали от бой.

Ако Съюзниците не са направили десанта в Нормандия - Червената армия е щяла да стигне в Лондон...!

Сега изведнъж МНС стана неморален и ФАЩ ще го санкционират, а? Значи и обвиненията срещу Путин са фалш?... :))

отношението е типично по краварски: Когато е насочено с/у наш противник е добро, а когато е с/у съюзник - лошо.

Това е то- - "Демокрацията"... Ти как си го представяш?

Евреин=престъпник.

чифут=фашист

аве на снимкаба бай бидон що риве

се е запълнил и сега изкарва излишната вода през очите...

гнусна цинична история! Пародия на съд като тукашните, който има пари е недосегаем

Натаняху е най добрият политик и миротворец, а израелската армия е най силната в целия свят, особено когато се бие с жени и деца. Всичко друго е антисемитизъм. :)

само студентите в щатите могат да влияят ….иначе щатите и изсраел си правят каквото си искате убиват който си искат ….това ,,,,протестирайте млади хора….спасението е във вас ….

Значи в такъв случай може да се каже и че Международният наказателен съд спаси Путин и създаде политически трудности на Байдън. Действията на МНС не водят до спиране на сраженията и ще накарат руснаците да се сплотят около своя премиер, а?!

Прегръдката ,която ще съсипе АМЕРИКА

То накъде повече.

Стига с тия пропагандни партенки, Нетаняху си е военнопрестъпник, и трябва да бъде арестуван и разстрелян.

Първият министър председател на Израел Бен Гурион през 1946-а година , тоест още преди да стане такъв, съвсем ясно формулира политиката на Израел спрямо местното население, което по онова време се състои от араби, немци, гърци и арменци:„Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.” Така че всички израелски политици и до ден днешен продължават правят това което са започнали основателите на Израел- масово прогонване със зверско прилагане на сила, та и затова никак не е чудно че и отрочето им Хамас действа по същия начин... все пак на днешно време за всяко зверство си трябва и зверско оправдание, а всеки израелски политик който мисли по друг начин рискува да сподели съдбата на Ицхак Рабин, имам превдид да загине в атентат организиран от евреи а не да бъде наследен от Бенямин Нетаняху, който пък все още се мисли за еврейския Ото Скорцени;)

Г. Кробко е човек който не може да се изразява в този случай писмено....не разбирам какво сплотяване като у Израел има демонстрация след демонстрация....

Колко дълго смята ,че ще висите на тая планета тоя опериран вампир Бай Дънчо.Защо те избра долна душицо дявола да му служиш ? Защото се продаде и скоро при дарт Вейдър в тъмницата ще се разпадаш бавно ,но сигурно .Няма отърване от дървеното пардесю дъртак мръсен.

Всички нормални хора знаеме какво правите сатанисти.Сега си мислите ,че може да ни излъжете и нас и вселената ,но това е голямата ви заблуда ,ние не сме сляпи.Само един метеорит ще ви оправи вас долни сатанисти. Служители на преизподнята са тия мумии!

Тази чифутска пропаганда си я наврете дето слънце не огрява!

Са за затвора барабар с наше Кире.

Пълен ташак.

Престъпници

Нищо няма да ти сторят нали си наше куче, виж Путин е друга работа, той и невинен пак е виновен.

Без извинение,не да ви пикам на демокрацията, направо да ви сера.....

Бомбардировките с атомно оръжие на Хирошима и Нагасаки е геноцид,за който няма давност.Този съд работи по поръчка.

"Вашингтон не е член на съда и в миналото се е стремял да се дистанцира от него поради опасения, че може да бъде обект на разследвания за поведението си в конфликти като тези в Ирак и Афганистан. Но САЩ подкрепиха разследването на МНС срещу руския президент Владимир Путин..." И сега заради Израел "...Конгресът разглежда всички възможности, включително санкции, за да накаже МНС" И тези двулични нагли лицемери ще ни учат на демокрация, справедливост, зачитане на човешките права и международните правни норми?

Руската тролска педерастка гмеж рИве,щото пак ще хвърчат чалми, лайна и петолъчки;))))

Тегав е жизнь в посраина, а сало :)

Щерев, ти ли си бе, гълтач козяшки !

Мнението на ЛГБТ+ не интересува нормалните индивиди...

Тия се целуват както комунистическите лидери го правели, а?

Поне по фалш и лицемерие го докарват :)))

Ти и гаджето ти, чернокожото мигрантче.

Мръсни лицемери!

ако я карат така, може да се окаже, че това им е прощална среща.....защото Путин хич няма и да ги бави и вместо ГАЗ ще им пусне АТОМ!!!

Тегаво ти е, а вата?

когато от косите им правеха четки и от телата сапуни!

"Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си.

Няма такова нещо в мемоарите на Никита Хрушчов. Поредната порция лъжи, предизвикани от злобата и отчаянието на губещите за пореден път от РОССИЯ тресящи се от омраза усороби.

Малко известен е фактът, че Великобритания получава 70% от целия ленд-лиз на Америка. Русия - 25%. Какво направи Великобритания - яде голям бой Така, че - недей да я пееш тая песничка козяшки !

Пак се почнаха приказките за Ленд-лиза... Всъщност става въпрос за доставките утвърдени с "Ан акт то промоут да дефенес оф Юнайтед Стейтс ", така че каквото и да са правили американците ТЕ СА БИЛИ НА ДАЛАВЕРА. От друга страна същите стоки които САЩ продава на "съюзниците" си до десанта в Нормандия САЩ продава и на... Германия, айретен че през 1956, с Лондонското споразумение, САЩ опрощават кредитите които са дали на Германия по време на войните, и едновременно с това принуждават още 70 държави да опростят голяма част от военните дългове на Германия, а остатъка да получат в стоки произведени в Германия. За сравнение всички автомобили които СССР използва по ленд-лиза са 409 500 а само Форд продава на Вермахта 380 000 бройки, Дженерал Моторс дори иска от правителството на САЩ 50 милиона долара обезщетение заради колите които е доставил на германската армия по време на войната, общата сума “помощи” за СССР от Канада, Великобритания и САЩ е 13 милиарда долара... а над 5000 американски компании продават на воюващата Германия стоки за почти 14 милиарда долара, ако не вярвате питайте за семейство Буш, дало двама американски президенти, и техните германски контрагенти. А защо са помагали на Германия... най-точно го е обяснил Хари Труман, чиито думи са публикувани от вестник „Ню Йорк Таймс” на 24 Юни, 1941 г.: „Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия.”

Междувпрочем САЩ правиха лендлийз и на Финландия... 90% от финансовата помощ за Финландия по време на войната и със СССР през 1939-40 година идва от Съединените щати, останалите 10% от европейски страни, главно Франция и Скандинавските държави. 13 държави помагат (Англия, САЩ, Франция, Швеция и др) на Финландия с военна техника и боеприпаси: 350 самолета, 1500 артилерийски оръдия от различен калибър, 6 хиляди картечници, 100 хиляди пушки, 2,5 милиона артилерийски снаряда, 160 милиона патрона, а също така във Финландия е пратен Доброволчески корпус от 11500 шведи, норвежци и датчани. На Финландия е обещан 150 000 френско-английски експедиционен корпус... но докато Франция и Англия се натуткат, въпреки Лендлийза и двойно повечето загиналите спрямо финландците руснаци, Финландия капитулира... като вместо предлаганата преди войната замяна на територии , в съотношение 2 към 1 в полза на Финландия, Финландия губи споменатите 10% от територията си. Изводът е че САЩ, и водената от тях коалиция, ще ти "помагат" докато те загробят... а после ще помогнат на руснаците да те закопаят.

пише Хрушчов в мемоарите си. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Гнусна,соросоидна лъжа ! Никога Хрушчов не е писал такова нещо !!!

Това са приказки за лапни шарани. Евреите използват холокоста, за да налагат какви жертви са били по онова време, а всъщност не!

дядя Вова що не ги почерпи по едно Сарматче?

Ами с теб ще започне "черпнята" ....

е Фък дъ ЕУ. От ФАЩ към "съюзниците" им. Само казвам, че да не си мислиш, че си успял да излъжеш някого с опитите си до го замазваш :))

Щереви, ти ли си гълтач козяшки ?

Кой вова, ма сифилистика илич олянов или маломерният плашипутарник пиздин ботокса от бункера, щото скоро ще се събират;)))))

Не, тоя дето обедини Велика Русия!

Хан и неговата група от шестима експерти - петима от които са британци, което е любопитно

Е тук е истината, още индийците са казали че ако двама индийци се скарат, значи снощи на гости им е бил британец !!!

Другото интересно е жълтопаветният екстаз, когато МНС обяви Путин за арест. Но сега изведнъж вече не е легитимен в очите на същия умствено увреден планктон.. Няма по-ниш добитък от жълтопаветните скотове.

1000000000+

Значи международния съд изведнъж е проумял че е сгрешил силно оня ден, обявавайки нетаняху за военнопрестъпник. Ей пак навреме са, се усетили, ей ха ха ха

След намесата на англосаксонците :)))

"При липсата на лидерство от страна на Белия дом Конгресът разглежда всички възможности, включително санкции, за да накаже МНС и да гарантира, че ръководството му ще понесе последствия, ако продължи да действа" без думи просто .. някои хора се мислят за Господ

После 2000 години се чудят защо. Като са ебаси пичовете.

По зловеща манипулация не бях чел. На който не му се чете, ситуацията е те, те плюят, ти обясняваш, че те вали. ...

АРЕСТА НА БИБИ БОРИСОВ И АХМЕД СИВИЯ ВЪЛК Е ПЪТ КЪМ МИРА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. ИНАЧЕ ЦИОНИСТИТЕ СА НА НА ПЪТ ДА ИЗЧЕЗНАТ С ЛОШО :))

Коментари - Международният наказателен съд спаси Нетаняху и създаде политически трудности на Байдън | Днес.dir.bg

Международният наказателен съд спаси Нетаняху и създаде политически трудности на Байдън

Действията на МНС не водят до спиране на сраженията и ще накарат израелците да се сплотят около своя премиер

Обратно в новината

Коментари - Международният наказателен съд спаси Нетаняху и създаде политически трудности на Байдън | Днес.dir.bg

Коментари

Абе дир не ви ли писна от този украински пропагандист

Физиономията на Байдън кърти....хахаха

Френското външно министерство обяви, че страната подкрепя Международния наказателен съд (МНС) и "борбата срещу безнаказаността", след като прокурорът на съда поиска заповед за арест на израелския премиер Бенямин Нетаняху и други за предполагаеми военни престъпления, свързани с войната между Израел и Хамас, предава Ройтерс.

Много се изпозлва израза "антисемитизъм", но това всъщност е дума без стойност. Евреите са само едно от семитските племена, така че изразът е неприложим в смисъла на "омраза срещу евреи". Всеки има право да бъде мразен, особено ако си го е заслужил и никой народ не е повече от другите (това важи и за Македония), независимо какви книги и легенди са писани прдеи 2000 години. Няма и Закон срещу антисемитизма - това е само политически халлюцинации. Друг е въпросът, че МНС е безсмислен и двойностандартен

С всичко съм съгласен само за Македония не ....

Ако този съд ще има действие само срещу държави, които отказват да бъдат колонии на САЩ, трябва да го нарекат по друг начин. Ако За едни и същи престъпления ще се наказват едни, а други не, това не е съд а още един инструмент за репресии, който няма нищо общо с демокрация и т.н. ценности (каквито и да са те)

Беззаконие и изтребване на палестинците - това прави Израел!

Доживях някой да иска да съди еврейски престъпници.Дано си го получат,каквото им се полага

"В хипотетична борба един срещу друг между СССР и Германия, без подкрепата от "Заем-Наем" и без изпращането на значителни части от Луфтвафе, немския флот и една четвърт от наземните сили на нацистите срещу Великобритания и САЩ, Сталин много трудно е щял да победи Хитлер“ пише историкът Борис Соколов. "Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си. "САЩ изпраща помощ на стойност близо 50 млрд. долара (равняващи се на 608 млрд. долара към 2020 г.), а помощта за СССР се равнява на 11.3 млрд. долара. В допълнение голяма част от помощта на стойност 31 млрд. долара, изпратена на Великобритания, също е предадена на Съветския съюз с конвои през Баренцово море до Мурманск. Най-видимата част от помощта е предоставянето на 400 000 джипа и камиони, 14 000 самолета, 8 000 трактора и строителни машини, както и 13 000 танка."

Няма такова нещо в мемоарите на Хрушчов :)) Също така, Англия е получила значително повече помощ от ленд-лиза, ама за разлика от руснаците, не е успяла да почне да изтласква германците, така че очевидно не това е бил решаващият фактор за забиването на съветското знаме върху немския парламент :)) А Нетаняху къде е в целия този фейк, който си изтрооал?

lu4ka

Мхм! Нема начин да не е така… ама защо не вземеш , да прочетеш и видиш какво казват историците от Оксфорд и Кеймбридж , не от Московския университет, а от университети, съюзници на ФАЩ и сега. Пък ако те мързи да търсиш, ще ти го кажа в резюме. 80% от въпросният заем са отишли за гориво на американските тежки машини, които са допуснали същата тъпа тактическа грешка от битката при р. Сома от предишната война. И същите войски ( без тежките машини естествено) са успяли за 6 (шест) месеца едвам да стигнат до границата с Белгия, ама не са успяли да я преминат , защото фашагите са ги спукали от бой.

Ако Съюзниците не са направили десанта в Нормандия - Червената армия е щяла да стигне в Лондон...!

Сега изведнъж МНС стана неморален и ФАЩ ще го санкционират, а? Значи и обвиненията срещу Путин са фалш?... :))

отношението е типично по краварски: Когато е насочено с/у наш противник е добро, а когато е с/у съюзник - лошо.

Това е то- - "Демокрацията"... Ти как си го представяш?

Евреин=престъпник.

чифут=фашист

аве на снимкаба бай бидон що риве

се е запълнил и сега изкарва излишната вода през очите...

гнусна цинична история! Пародия на съд като тукашните, който има пари е недосегаем

Натаняху е най добрият политик и миротворец, а израелската армия е най силната в целия свят, особено когато се бие с жени и деца. Всичко друго е антисемитизъм. :)

само студентите в щатите могат да влияят ….иначе щатите и изсраел си правят каквото си искате убиват който си искат ….това ,,,,протестирайте млади хора….спасението е във вас ….

Значи в такъв случай може да се каже и че Международният наказателен съд спаси Путин и създаде политически трудности на Байдън. Действията на МНС не водят до спиране на сраженията и ще накарат руснаците да се сплотят около своя премиер, а?!

Прегръдката ,която ще съсипе АМЕРИКА

То накъде повече.

Стига с тия пропагандни партенки, Нетаняху си е военнопрестъпник, и трябва да бъде арестуван и разстрелян.

Първият министър председател на Израел Бен Гурион през 1946-а година , тоест още преди да стане такъв, съвсем ясно формулира политиката на Израел спрямо местното население, което по онова време се състои от араби, немци, гърци и арменци:„Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.” Така че всички израелски политици и до ден днешен продължават правят това което са започнали основателите на Израел- масово прогонване със зверско прилагане на сила, та и затова никак не е чудно че и отрочето им Хамас действа по същия начин... все пак на днешно време за всяко зверство си трябва и зверско оправдание, а всеки израелски политик който мисли по друг начин рискува да сподели съдбата на Ицхак Рабин, имам превдид да загине в атентат организиран от евреи а не да бъде наследен от Бенямин Нетаняху, който пък все още се мисли за еврейския Ото Скорцени;)

Г. Кробко е човек който не може да се изразява в този случай писмено....не разбирам какво сплотяване като у Израел има демонстрация след демонстрация....

Колко дълго смята ,че ще висите на тая планета тоя опериран вампир Бай Дънчо.Защо те избра долна душицо дявола да му служиш ? Защото се продаде и скоро при дарт Вейдър в тъмницата ще се разпадаш бавно ,но сигурно .Няма отърване от дървеното пардесю дъртак мръсен.

Всички нормални хора знаеме какво правите сатанисти.Сега си мислите ,че може да ни излъжете и нас и вселената ,но това е голямата ви заблуда ,ние не сме сляпи.Само един метеорит ще ви оправи вас долни сатанисти. Служители на преизподнята са тия мумии!

Тази чифутска пропаганда си я наврете дето слънце не огрява!

Са за затвора барабар с наше Кире.

Пълен ташак.

Престъпници

Нищо няма да ти сторят нали си наше куче, виж Путин е друга работа, той и невинен пак е виновен.

Без извинение,не да ви пикам на демокрацията, направо да ви сера.....

Бомбардировките с атомно оръжие на Хирошима и Нагасаки е геноцид,за който няма давност.Този съд работи по поръчка.

"Вашингтон не е член на съда и в миналото се е стремял да се дистанцира от него поради опасения, че може да бъде обект на разследвания за поведението си в конфликти като тези в Ирак и Афганистан. Но САЩ подкрепиха разследването на МНС срещу руския президент Владимир Путин..." И сега заради Израел "...Конгресът разглежда всички възможности, включително санкции, за да накаже МНС" И тези двулични нагли лицемери ще ни учат на демокрация, справедливост, зачитане на човешките права и международните правни норми?

Руската тролска педерастка гмеж рИве,щото пак ще хвърчат чалми, лайна и петолъчки;))))

Тегав е жизнь в посраина, а сало :)

Щерев, ти ли си бе, гълтач козяшки !

Мнението на ЛГБТ+ не интересува нормалните индивиди...

Тия се целуват както комунистическите лидери го правели, а?

Поне по фалш и лицемерие го докарват :)))

Ти и гаджето ти, чернокожото мигрантче.

Мръсни лицемери!

ако я карат така, може да се окаже, че това им е прощална среща.....защото Путин хич няма и да ги бави и вместо ГАЗ ще им пусне АТОМ!!!

Тегаво ти е, а вата?

когато от косите им правеха четки и от телата сапуни!

"Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си.

Няма такова нещо в мемоарите на Никита Хрушчов. Поредната порция лъжи, предизвикани от злобата и отчаянието на губещите за пореден път от РОССИЯ тресящи се от омраза усороби.

Малко известен е фактът, че Великобритания получава 70% от целия ленд-лиз на Америка. Русия - 25%. Какво направи Великобритания - яде голям бой Така, че - недей да я пееш тая песничка козяшки !

Пак се почнаха приказките за Ленд-лиза... Всъщност става въпрос за доставките утвърдени с "Ан акт то промоут да дефенес оф Юнайтед Стейтс ", така че каквото и да са правили американците ТЕ СА БИЛИ НА ДАЛАВЕРА. От друга страна същите стоки които САЩ продава на "съюзниците" си до десанта в Нормандия САЩ продава и на... Германия, айретен че през 1956, с Лондонското споразумение, САЩ опрощават кредитите които са дали на Германия по време на войните, и едновременно с това принуждават още 70 държави да опростят голяма част от военните дългове на Германия, а остатъка да получат в стоки произведени в Германия. За сравнение всички автомобили които СССР използва по ленд-лиза са 409 500 а само Форд продава на Вермахта 380 000 бройки, Дженерал Моторс дори иска от правителството на САЩ 50 милиона долара обезщетение заради колите които е доставил на германската армия по време на войната, общата сума “помощи” за СССР от Канада, Великобритания и САЩ е 13 милиарда долара... а над 5000 американски компании продават на воюващата Германия стоки за почти 14 милиарда долара, ако не вярвате питайте за семейство Буш, дало двама американски президенти, и техните германски контрагенти. А защо са помагали на Германия... най-точно го е обяснил Хари Труман, чиито думи са публикувани от вестник „Ню Йорк Таймс” на 24 Юни, 1941 г.: „Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия.”

Междувпрочем САЩ правиха лендлийз и на Финландия... 90% от финансовата помощ за Финландия по време на войната и със СССР през 1939-40 година идва от Съединените щати, останалите 10% от европейски страни, главно Франция и Скандинавските държави. 13 държави помагат (Англия, САЩ, Франция, Швеция и др) на Финландия с военна техника и боеприпаси: 350 самолета, 1500 артилерийски оръдия от различен калибър, 6 хиляди картечници, 100 хиляди пушки, 2,5 милиона артилерийски снаряда, 160 милиона патрона, а също така във Финландия е пратен Доброволчески корпус от 11500 шведи, норвежци и датчани. На Финландия е обещан 150 000 френско-английски експедиционен корпус... но докато Франция и Англия се натуткат, въпреки Лендлийза и двойно повечето загиналите спрямо финландците руснаци, Финландия капитулира... като вместо предлаганата преди войната замяна на територии , в съотношение 2 към 1 в полза на Финландия, Финландия губи споменатите 10% от територията си. Изводът е че САЩ, и водената от тях коалиция, ще ти "помагат" докато те загробят... а после ще помогнат на руснаците да те закопаят.

пише Хрушчов в мемоарите си. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Гнусна,соросоидна лъжа ! Никога Хрушчов не е писал такова нещо !!!

Това са приказки за лапни шарани. Евреите използват холокоста, за да налагат какви жертви са били по онова време, а всъщност не!

дядя Вова що не ги почерпи по едно Сарматче?

Ами с теб ще започне "черпнята" ....

е Фък дъ ЕУ. От ФАЩ към "съюзниците" им. Само казвам, че да не си мислиш, че си успял да излъжеш някого с опитите си до го замазваш :))

Щереви, ти ли си гълтач козяшки ?

Кой вова, ма сифилистика илич олянов или маломерният плашипутарник пиздин ботокса от бункера, щото скоро ще се събират;)))))

Не, тоя дето обедини Велика Русия!

Хан и неговата група от шестима експерти - петима от които са британци, което е любопитно

Е тук е истината, още индийците са казали че ако двама индийци се скарат, значи снощи на гости им е бил британец !!!

Другото интересно е жълтопаветният екстаз, когато МНС обяви Путин за арест. Но сега изведнъж вече не е легитимен в очите на същия умствено увреден планктон.. Няма по-ниш добитък от жълтопаветните скотове.

1000000000+

Значи международния съд изведнъж е проумял че е сгрешил силно оня ден, обявавайки нетаняху за военнопрестъпник. Ей пак навреме са, се усетили, ей ха ха ха

След намесата на англосаксонците :)))

"При липсата на лидерство от страна на Белия дом Конгресът разглежда всички възможности, включително санкции, за да накаже МНС и да гарантира, че ръководството му ще понесе последствия, ако продължи да действа" без думи просто .. някои хора се мислят за Господ

После 2000 години се чудят защо. Като са ебаси пичовете.

По зловеща манипулация не бях чел. На който не му се чете, ситуацията е те, те плюят, ти обясняваш, че те вали. ...

АРЕСТА НА БИБИ БОРИСОВ И АХМЕД СИВИЯ ВЪЛК Е ПЪТ КЪМ МИРА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. ИНАЧЕ ЦИОНИСТИТЕ СА НА НА ПЪТ ДА ИЗЧЕЗНАТ С ЛОШО :))