Бъдете ярки, бъдете свежи! Цикламено, ябълково зелено, лайм, наситените оранжево и бонбонено, щампите са сред хитовите предложения на спортните брандове. Те не само радват окото, но и допринасят за едно наистина лятно настроение. Стилът е небрежен, а дрехите-подходящи за всеки ден. Разгледайте богатия асортимент от стоки за спорт и свободно време. Влезте във форма през пролетта!

Sport Depot е любимото място за пазаруване на спортни стоки с над 30 000 артикула на доказаните световни марки. В 13-те магазина на веригата в цялата страна както професионалистите, така и любителите, могат да намерят разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други.

Sport Depot предлага и изключително удобна платформа за онлайн пазаруване на sportdepot.bg, където многообразието от актуални модели от новите колекции е най-богато. При поръчка над 100 лв. доставката до посочен адрес в цялата страна е безплатна. Бързо, лесно, удобно и изгодно!!! Можете да ползвате и ваучер за 20 лв. при вашата онлайн поръчка, ако станете фен на страницата на Sport Depot във фейсбук.

Вижте голямото разнообразие от спортни стоки от новите колекции на световните спортни марки в онлайн магазина
www.sportdepot.bg