"Райфайзен банк" стана победител в категорията "Инвеститор в обществото" с проекта "Дарителска кампания "Избери, за да помогнеш" ( с основен партньор - Dir.bg), на второ място е "Челопеч майнинг", на трето място - "Загорка" АД.  

Президентът Росен Плевнелиев, който връчи наградите в тази категория, заяви, че се гордее, че е президент на държава, в която бизнесът в най-тежките времена "чупи" рекорди по корпоративна и социална отговорност. Той посочи, че на висока позиция в приоритетите му е "как да вземем моженето, доброто и стъпка по стъпка, по едно добро дело на ден, по един решен проблем на месец, България да бъде едно по-добро място за правене на бизнес, едно уютно място за българите".

В категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд" победител стана "ЧЕЗ-България". На второ място в категорията е "МТел", а на трето - "Кока кола-България".

   В категория "Маркетинг, свързан с кауза" приза спечели банка "Пиреос-България", на второ място е "Нестле България", на трето място - "Виваком" с проекта "Жълтите стотинки са жълтици", с медийното партньорство на Dir.bg.