Бизнес награди за социално отговорни проекти

Шейсет и пет проекти, осъществени от 43 компании от цялата страна, се състезаваха за Годишните награди за отговорен бизнес за 2011 година на Българския форум на бизнеслидерите.

Обратно в новината

Коментари - Бизнес награди за социално отговорни проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то Плевнелиев и ДНСК са едно. Няма нищо чудно. Милка Гечева беше назначена и подкрепяна от Плевнелиев и Георги Прегьов/вече бивш зам. министър на МРРБ/.

А бе този човек по всичко ми заприлича на Ст.Софиянски.Да не са братя?

Те си се награждават, а краката им висят във въздуха, що е то.

Плевнлеиев, няма никакви причини за гордост. Това което още не сте успяли да унищожите с бездарието си не е ваша заслуга. Цялата държава се тресе и е пълна каша. Всичко е поставено на главата си, всички цени вървят на горе, уволнения, отставки, злоупотреби, корупция, скандали. Ти чуваш ли се какво говориш или такива преродени идиоти като теб знаят само да се хилят и на умряло.

Все повече се убеждавам, че този президент ще участва във всички конкурси и награди т.е. ще бъде един безличен държавен глава.

Такъв масиран десант от Гербаджии не бях виждал скоро :) Министри, лявата обувка на Боко - "пастирката", и т.н. :)

И к`во стана с дипломатите от ДС???

игри на едро и фукни,а на мен спирад документи за одобрение в панчарево за гараж на допустимо и единствено място в собствен имот-сеам и позор за управляващите и днск *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.