На 1 декември 2021 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи във в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между: ул. "Арх. Коста Николов", ул. "Арх. Никола Лазаров", ул. "Бистришко шосе", ул. "Околовръстен път" и ул. "Проф. Теодор Горанов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Юрдан Данчов" на кръстовището с ул. "Арх. Антон Торньов".

На 1 декември 2021 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи по бул. "Проф. Цветан Лазаров", ж.к. "Дружба" 2 се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 03:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: бул. "Проф. Цветан Лазаров", бул. "Копенхаген" и ул. "Ханс Кристиан Андерсен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Проф. Цветан Лазаров" на кръстовището с ул. "Ханс Кристиан Андерсен".

На 1 декември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомер и спирателни кранове в ж.к. "Белите брези" и ж.к. "Красно село" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между: ул. "Тодор Каблешков", бул. "Братя Бъкстон", бул. "Цар Борис III", бул. "Гоце Делчев", ул. "Кюстендил", бул. "България", ул. "Пирински проход" и ул. "Ген. Стефан Тошев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Дойран" на кръстовището с ул. "Нишава".

 Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на "Софийска вода"

*съдържание на Софийска вода