Близкият до Бойко Борисов директор на телевизия "Европа" Георги Харизанов нападна в пост във Фейсбук вицепремиера Валери Симеонов заради поредното затваряне на заведения по Черноморието.

"Какао бийч" в Слънчев Бряг и плажният бар "Хедон" в Созопол бяха затворени, тъй като проверка на 5 август установила, че след 23 часа се чува музика на открито.

"Патриотичният вицепремиер" тормози единствените заведения, в които ходят българи, коментира във Фейсбук Георги Харизанов и пусна видео от което се вижда, че в центъра на Слъчев бряг музика звучи с всичка сила след полунощ.

"Главната улица на Слънчев бряг, часът е малко след 1 през нощта. Нула български клиенти, нула добре облечени и нормално държащи се хора, нула платежоспособни туристи. Крещене, евтин наливен алкохол и боклуци по земята. Друго няма. Музика дъни нечовешки от всички страни, а околните сгради са пусти и всичко в тях се продава или отдава под наем. Какво прави в същото време патриотичният вицепремиер? Тормози единствените заведения, в които ходят българи, разбира се. И които са на 4 километра оттук - далеч от всякакви хотели и апартхаусове. И които, за разлика от НФСБ, са в Топ 7 на плажните заведения в света. А не в Топ 7 на идиотщините. Наздраве, Валери. Наздраве, Симеонов", пише във Фейсбук шефът на телевизия "Европа".