Комисар Мирослав Иванов е новият директор на Областната дирекция на МВР в Разград. Със заповед на министъра на вътрешните работи той е временно преназначен на ръководната длъжност "старши комисар", считано от 24 август, съобщи говорителят на дирекция Илиана Георгиева, цитирана от БТА.

Иванов заема позицията, след като настоящият директор старши комисар Диян Минков бе временно преназначен в Звеното за подпомагане на министъра по чл.33, т.1 от ЗМВР.

Мирослав Иванов постъпва в системата на МВР през 1994 г. като разузнавач в сектор "Криминална полиция" в Районното управление в Разград. През 2009 г. става ВНД началник на Районно управление - Разград. От октомври 2010 г. до юни 2015 г. заема длъжността началник на сектор "Български документи за самоличност". От 26 юни 2015 г. до 15 юли 2021 г. е началник на група "Оперативен анализ и полицейска статистика" в отдел "Криминална полиция" при ОДМВР-Разград. От 30 ноември 2021 г. до момента е титуляр на поста заместник директор на ОД на МВР-Разград.

Преди дни рокада имаше и в ръководството на Районното управление в лудогорския град. Деян Русев бе назначен за началник на Районното управление.

Досега бяха сменени директорите на ОД на МВР във Варна, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Благоевград, Бургас, Русе, Габрово, Враца, Ямбол и Търговище.