В продължение на цяла седмица посетителите на търговския център ще могат отблизо да разгледат и тестват палатки за туризъм и къмпинг, спални чували, газови барбекюта и котлони, къмпинг мебели, лодки за риболов, канута и каяци.

Изложението се организира от най-голямата верига за спортни и туристически стоки в България Sport Depot точно в началото на летния отпускарски сезон. Туристическото експо ще предложи разнообразни идеи за летен и къмпинг туризъм, а фоайето ще се превърне в огромен туристически showroom, където ще се демонстрират най-новите технологии и тенденции на водещите световноизвестни туристически брандове, част от портфолиото на Sport Depot:

Easy Camp:
датска марка за палатки и спални чували. Всеки сезон компанията представя нови технологии и усъвършенствани продукти за любители и професионалисти.

Coleman: американска марка, създадена в далечаната 1900г., специализирана в производство на палатки, газови лампи, фенери и аксесоари за къмпинг.

Campingaz:
с повече от 60 години опит в производството на продукти за къмпинг – газови лампи и котлони, газови барбекюта, хладилни кутии и чанти. Почивката на къмпинг е почти немислима без продуктите, предлагани от Campingaz. Те са с доказано качество и предпочитани от всички, които обичат почивката на открито.

Sevylor:
марката е специализирана в производство на лодки и канута. Sevylor е част от групата на Coleman, част от която е и лидера в къмпинг оборудването
Campingaz. Продуктите ще бъдат изложени във фоайето на България Мол всеки ден от 10:00 до 21:00 през първата седмица на месец юли и ще бъдат достъпни за всички посетители. На място ще може да получите професионална консултация и полезни съвети за избор на палатка, спален чувал, газово барбекю, хладилна чанта и др.

Очакват ви изненади и талони за отстъпка!

Вижте и онлайн предложенията за туризъм в електронния магазин на Sport Depot тук >>