Какво се случи до този час?

Бизнесът пита държавата: каква ще е цената на газа през юли? В писмо до министъра на енергетиката от асоциацията, в която членуват четири работодателски организации, посочват, че към момента нито на сайта на Комисията за енергийно и водно регулиране, нито на сайта на "Булгаргаз" има информация за подадено заявление до Комисията за утвърждаване на цена на природния газ за юли. Бизнесът настоява за незабавно изясняване на ситуацията с цената на синьото гориво.

Според Бойко Борисов управляващите се разплащат и в биткойни за подкрепа на новия кабинет "Василев", Кирил Петков обяви, че преговорите с депутати продължават. 

Какво се случва с голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо, ще ви разкажем след малко в Podcast новините.

"Ще пропускате ли бензиностанции, които не дават 25 ст. отстъпка от събота?" ви питаме днес. Коментарите ви са от "Не е за парите, а за принципа - по-добре 20 лева на месец в джоба ми, отколкото в чужда сметка" до "По-добре беше без отстъпка".

Кои други ваши мнения ни впечатлиха чуйте в Podcast новините: 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

Какво ни впечатли преди малко?

Министърът на спорта в оставка и един от отцепниците от партията на Слави Трифонов Радостин Василев направи коментар, че ако той стане министър на вътрешните работи, Бойко Рашков ще се стори като "пролетна песен" на мафията. Подробности чуйте в подкаста.

А какво ще кажете за това?

"Ще пропускате ли бензиностанции, които не дават 25 ст. отстъпка от събота?" - това ви питаме днес, след обнародването на промените в закона за държавния бюджет, с които става възможна отстъпката при зареждане на бензин или дизел за физически лица, без ограничение в броя на зарежданията и в литрите гориво от най-ниския клас в съответния обект. 

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.