17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се и се мая как при това нееластично търсене още не са повишени ДДС на горивата? ДДС точно за да удари личното потребление и да не надува инфлацията и да носи приходи в бюджета вместо печалби за търговците. Тоест държавата да обере резерва за вдигане на цените, който видимо по несекващия трафик не е никак малък. Общо взето общото правило е цената е стигнала граничното си равнище когато потреблението на стоката започне да намалява осезаемо. Какъвто случаят с горивата изобщо не е

Ей българина е голяма смрад и мрънкало: ако правителството НЕ отпусне отстъпка - те нищо не правят ако правителството ОТПУСНЕ отстъпка - ей, голяма безсмислица, закъсняло и т.н. Абе прост Ганьо, ти знаеш ли защо живееш въобще и какво по-дяволите искаш? Хората ви дават нещо - сам си избирай дали да се възползваш или не. Стига ревал и мрънкал.

И сега ги пропускам всички. Смяхте се преди 3 години, ама сега....

Ще дойде и твоето време. Да не си мислиш, че зарядните станции ще останат безплатни?

Дреме ми на Теслата С.

А какво да кажем, когато въобще се спомена за конкретната отстсъпка , цената беше 3,05 за бензин сега е 3,50? Орбан като каза и от следващия ден стана , Ердоган също! NO COMMENT!

Ами протестирайте тогава ! Слезте от колите и се качете на градският транспорт или на велосипед ! Като няма кой да го купува ще му падне цената ! Така е пазарната икономика ! Щом нещо не се търси му пада цената !

предлагам да спреш да ядеш и да живешш за да понижиш цената за останалите..

Верно ли живота ти зависи от бензина като неговия от храната? Аууууу...

Знаеш ли колко много има такива ! Той ако не отиде на работа с колата и не го видят колегите , че е с кола ще се свърши света !

Аз не ползвам назадничави технологии от 19 век ! Не ме вълнуват тези 25 ст !

Колоездач

Педалист е той. Педалист.