Серия трусове разтърсиха Варненско

Няколко труса разлюляха Североизточна България и Балканите, съобщи Европейският средиземноморски сеизмологичен център.

Обратно в новината

Коментари - Серия трусове разтърсиха Варненско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aбе защо не "загряваш": ами това му е-втръснало му е на човека...ей всичките "описани" заслужават основно разтръскване до ниво нула....Hе само на него му е писнало и пише, ами нeka пише ....

Shake, shake, shake it baby :)) каквото, такова.. Туй то майката природа ;)

За да пишат глупости такива като тебе.

Dо ок- ами с една дума значи п о к а я н и е !!! A баба казваше че всичко пише в библията!!! Ta баба е в Pая, но библията си остава съ6тата!!!! Kакво ли още ни очаква!? BOG да пази българия!!!

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ! Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ УРОДИ НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и помияри от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа свиня, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

мнооооооооооооооо си зле, хапчетата не са добре дозирани, какво общо има с новината за земетръсаа, той ли те бъгна?!?!?!?кофт....горкия....

Може и да е наследствено,затова внимавайте с кого правите деца.

Дани е честито !!!Хвала !

...потвърдиха от БАН. Тези некадърници нищо друго не могат да правят.Чакат други да съобщят и те да потвардят.И за времето потвърждават .Изобщо трябва да им спрят и заплатите и затворят големите уста.Цял народ хрантути 6000 измислени учени.Синодът сам се издържа за разлика от тези паразити.

Вярно тези от БАН са паризитиизобщо нищо не правят, цял ден по чехли се разкарват из коридорите, бъзикат се, правят секс през работно време, пият кафета, клюкарстват-това са 6000 човека как не ги е срам им плащаме заплатите на тези некадирници!??До кога Дянков ще им дава пари , до кога?? няма за пенсии а някакви си феодални старци миришещи на мухъл си вземат заплатите и то не малко и се смеят на глупостта на българина!!ДА СЕ ЗАКРИЕ БАН!!! И ДА МИНЕ НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКАТА ДЕЙНОСТ ПО УНИВЕРСИТЕТИТЕ-ТЕ ПЪК КВО ПРАВЯТ ТАМ!ИЗОБЩО НЯМАМЕ НИКАКВА НАУКА И НИКАКВИ ПРОФЕСОРИ, ВСИЧКИ ПРЕПИСВАТ ОТ ЧУЖДИ АВТОРИ ПЪЛНИ НЕКАСЪРНИЦИ!!!

тъпо и неграмотно к...ле, защо не закриха АГ-то преди да си се родил, снимай се и влез в рекламите за презервативи.

Много ум не е нужен да разбере човек каква е разликата между държава без наука и със наука. В държавите без наука при 4.2 плитко земетресение падат всички сгради и има хиляди загинали. В държавите със наука и съответно държавни стандарти при 4.5 може само малко сервизи да се понатрошат или най-много да падне някой много стар комин. Но и дори това става при 5-та степен. Дянков е достатъчно интелигентен да не закрива БАН защото знае че държава без наука и пада рейтинга оттам се покачват всички лихви по кредите които е взела. Само хора които не могат да разсъждават казват че са антиБАН. Не разбираш ли че ако няма наука , ще се превърнем в Сомалия или Хаити едни от най-бедните държави с най-нисък рейтинг, тъй като от 20 години нямаме никакво производство и икономика. Симеон Дянков го разбра и се спря с чистката в БАН. Ако нямахме наука щяхме да сме от последните най-бедни държави. Набий си го в глават и разбери че в света се управлява от ясни икономически закони и ако спреш заплатите на 6000 човека учени, ако са и толкова, ще направиш непоправимо зло и на себе си даже.

Симеоне, пак ли ти бе? Аман от глупостите ти!

hajde stiga gluposti zemetreseniqta sa nesto normalno

2012 наближава,хора осъзнайте се

естествено че наближава, всеки знае това, но не разбрах какво точно има за осъзнаване??

а защо чак 2012? 2011 е по-близо.

И в Добрич ни разтресе!Но по слабо от обикновенно.

на панелка на 7 етаж не беше много силно...аквариума обаче го отнесе най-много....ама слабо беше слава богу.....