17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина се е взел на сериозно......смешник си беше и смешник ще си умре! Дай Боже, Амин!

Леле, че ние сме по- информирани за зеления, отколкото за дейността на правителството ни, бе.

Работа е зелето. А, колко пъти днес ходи до тоалетната. И по каква нужда. Това е мн важно. За такъв герой трябва да се знае всичко. Дори и миризливите му дейности.

И какво ти обеща Сталин ка

Да му даде парички и да тупа путя. Обаче на путаран не му пука. Той е доживотен бей. Ще си правят Москвичи и Йотафони и ще установят рая на земята.

БЪЛГАРИТЕ СМЕ НА СТРАНАТА НА ЗЕЛЕНСКИ И ГЕРОИТЕ ОТ УКРАЙНА. СЛАВА УКРАИНА- СЛАВА НАЦИИ... СМЕРТ РУСКА ПЕДЕРАЦИЯ. Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака.

Щерев ти наистина си Помак

направиш една свирка на Зеленски!

тоа па ги сменя като носни кърпи , през ден. Ама сталинка как лакомо се облизва на екрана...........

Кристалина е наред да отиде в Киев и да поведе едно хоро.

частушки не будут, мать твою сука блядь!

Да ни даде малко от 50 милиарда американска помощ? Само малко моля, 1-2 милиарда ако може

Ти гъзорък ли си, че чакаш омразата ти Америка да те храни, ну Zасранец?

Путинофикските говеда са така. Консумират от Запада, а се подмокрят от джуджи. Помияри сър.

Дано да и е казал, че и българите имаме нужда от пари.

Zасранец, че искаш помощ?

Фонда на Сталинка е като бързите кредити в България. Дават пари при такива изгодни условия, че след това войне не им требе на Украинците. Така ще ги притиснат и държавата да си продадат пак не могат да върнат заема с лихвите. Да не говорим, без производство няма да има как да връщат. А след края на войната дали ще има единна държава която да гарантира заема или няколо парчета разпределени между Полша Унгария Румъния и Русия и някаква територия около Чернобил с неустановена държавност.

е недоволен от забавянето на украинските войски в Подмосковието и от това, че само половината от руската армия е унищожена! колко е алчен само!

Този смешник Зеленски, що не вземе да се гръмне ,а занимава цял свят с простотиите си !

Нали знаете че Зеленски и жена му били милионери, причудливо богати. Много скъпи имоти имали на разни лукс места. Във един френски сайт пишеше, че е бил питан за парите си, и казал че е получавал пари и хонорари за ролите си, а жена му, като продуцент?!!!

Безпардонна, груба жена. Лакомо гледа, лакомо се облизва. За тия двсмата не знам, но българина става все по-беден и болен. Това е резултата.

Верно ли Киро Геловия се пуснал диво на Зеленския след като се затворили над три часа да обсъждат горките бежанци и бг.пенсионери...че Гело се уплашил много,че му пада циркаджийската партийка и решил да дари на Зеления най- котираната си валута- мангалския гъз..

Вече ми омръзна този боклук, на когото САЩ му казват как да пожертва народа си! Това за мен е един малоумник, който ако беше приел примирие до сега щяхме да сме забравили, за какво говорим, а му втълпяват какви ли не глупости да върши и то със собствения си народ- като зайци да бъдат безсмислено избивани, за кефа на англосаксонците..... Това е. Фамилията му явно идва от думичката - зелен откъснат и такъв ще си отиде. МВФ да налива пари в бездънна яма- това е.

А какъв тоя Зеленски и с кого е разговарял?

На кой му пука с кого се е чула някаква наркозависима кукла на конци.

Едно нещо е ясно...ще си говорят на руски. Сталинка по очевидни причини, а Зеленски по културни :-)

Смяна се прави при всички. Човек не може дълго да издържи на такова напрежение. Пак доста издържа този. И руснаци и американци сменят генерали след месец два активна служба. Въпроса е друг. Защо руснаците ги галят с перце укрите? Дори Пентагона дето не изпуска случай да каже нещо лошо за Русия се почесва от недоумение защо Русия не ползва всичките си сили които има в Украйна. Според тях е защото втората фаза на войната още не е започнала.

Тя втората фаза приключва като първата.Пълна обосрация.Чакаме обявяването на третата-бегом обратно в кочината.

Втората фаза ще започне след 15 юли! В момента в Германия се обучават украински бойци да боравят със съвременното западно оръжие, а и доброволци от цял свят, от повече от 60 държави!

нещо куца въпреки милиардите

и Сталинка ли му обеща милиарди долари да му даде за харчлък и за допълнително обогатяване на местната олигархия?

Кой печели от хиперинфлацията ? Затова ли се печатат толкова много пари ?

Никой не печели!

Украинският народ е спасителят на Европа! Руските политици не криеха, че те не воюват срещу украинския народ, а срещу колективния Запад, че ще "освободят" украинците от нацистите и този път ще стигнат не до Берлин, а до Лисабон! Целият свят, всички световни организации ще помагат на следвоенна Украйна, за да възстанови икономиката си! Украйна ще бъде възстановена по-бързо от Германия след Втората Световна Война!

Жертва на Щатите, повличаща и Европа. На кого му стана по-добре от както е "спасен"? Какво пречеше на който и да било, да не купува горива от Русия, а от "добрите"?

Клоуна Зеленски нахлузи гумените ръкавици,огледа ануса на Пиздин и без колебание му завря ръката до лакътя.

Гледането на порно влияе зле на всеки който прекалява.

СРАМЕЖЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ ТЕМЕНУЖКИ .... СЕ СРАМУВАТ ДА ПУСНАТ НОВИНАТА .. ЧЕ ФАШИСТИТЕ В МАРИОПУЛ ВДИГНАХА БЕЛИ ЗНАМЕНА

https://dnes.dir.bg/svyat/boytsi-ot-azov-izlyazoha-s-byal-flag-ot-azovstal-s-byal-flag-gotvi-se-evakuatsiya-na-ranenite

Нали наркоманът беше стигнал Москва, какви 5 лева

Кой измисли лафа, че Зеленски иска полумангала Киро Гело? Има си много кандидат/ки да избира . Не му трябва разпънатия гъз на Гело и мазната му мутра

При термичното разлагане на амониевия нитрат се отделя оранжев газ - азотен диоксид. ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУВАМ, ЧЕ НЕ БИЛ ТОКСИЧЕН И НЯМА ОПАСНОСТ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО! Е те укрите цяла атомна централа гръмнаха и им няма нищо, та някаква амониева селитра ли ще ги уплаши !!!!

Лидерът на "Азов" обяви действителното решение да се предаде в завод "Азовстал" Днес, 21:16 ч https://topwar.ru/196367-glavar-azova-objavil-o-fakticheskom-reshenii-sdavatsja-na-zavode-azovstal.html

Като не могат да го превземат рушняците вече три месеца ще им го подарят,че за смях на целият свят станаха.

Вземи тоя партньор МВФ. Алал да ти е. Кой е опрял до тях бял ден не е видял.

Хитрият Хазар Зеленски изгони само за 2 месеца над 6 млн украинци, а мъжете да бъдат войници убивани и осакатявани ...След няколко месеца половината Израел ще се завърне в Украйна.

Рено окончателно напусна Рушия.В заводите им почват да произвеждат "Москвич".Не знам дали да плача или да се смея.Честито на русофилистиците,пак ще могат да получат руска кола след десет години, maybe....

По-тъжното е, че дори не ти прави впечатление, че Рено никога не е било в България и дори и Москвич не може да произведем. А ти се радвай на украинците иначе, не пречи...

Смея се на рушняците,украинците излязоха стабилни.А това ,че тук трудно вървят нещата ,пак причината е рушняците и местните русофилистици.

Ще можем, ние сме фили. Не байденогнили.

Според политика президентът на САЩ Джо Байдън се стреми да започне прокси война с Русия, което ще бъде грешка за Америка с глобални последици. Правителството на Съединените щати трябва да се занимава с вътрешната си политика: с държавния дълг, инфлацията и имиграцията, подчерта Госар, обяснявайки решението си да гласува против помощта за Киев.

Парите, които правителството на САЩ възнамерява да изпрати в подкрепа на Украйна, са загуба на пари на данъкоплатците, заяви в Twitter членът на Камарата на представителите на САЩ от Аризона Пол Госар. „Миналата година Зеленски, като държавен служител, е спечелил 100 милиона долара. Как мислите, къде ще отиде по-голямата част от 40-те милиарда долара, предложени за Украйна? Не трябва да изпращаме нито цент“, пише той.

военнослужещ от инженерно-сапьорния батальон на ЛНР: „Открити са 49 тона взривни вещества, подготвени за взривяване с дистанционен път. https://www.ntv.ru/novosti/2705899/?ysclid=l386k7z1sa

какво е това нещу "ЛНР".. това е руската ИДИЛ ли?

Санди,всички знаем ,че си рашистко тролче.Поне да ти сменят Ника,ама откъде толкоз акъл при рушняците?

Пичове, аз съм силно притеснен, че след като свърши войната в Укрия, ще секнат огромните финансови потоци към нас и на нашите благинки от Русия дядя Путия ще им врътне кранчето. Той не беше никак стиснат спрямо нас, бая денги ни изсипа, за което Thank you boy! Ние му викахме: „Товарищ Путин, Тhe show must go on“, а он вика: „Кафа сиктир от вас пезевенци, бая мангизи ми изцоцахте, баста!“ Това ни кара да се замислим за своето нерадостно бъдеще и ще требе да се преквалифицираме на Англофони, Галфони и Смартфони, в зависимост от това, кой плаща повече Евраци! Евреите и БайПЪН са скръндзи и няма да дадат нищо, а Борката Джонсъх – хептен нищо няма да даде. А Кристалина Георгиева ще даде всичките пари на Зеления глупак! Затова смятаме да се обърнем към китайците – те имат пари, а ние сме доказали, че сме най-добрите в бранша! Защото нашият девиз днес е: "Еваците няма да ебат майката на китайците!"

Е, как така! След толкова много победи на фронта... Кристалина сигурно му е обещала още пари. Едва ли са от нейната заплата.

Таваришчи, утре чака вас да записва за нови "масквичи", всички да идват до наше посолство от 10 до 12, първите пет - получават безплатно багажник.

Не, утре ше си гледам филм за Че Гевара. А после ще си пусна "Полюшка поле" , докато гледам картата на Европа и снимката на Урсула. Така че, сори!

Този Зеленски Сатана

https://t.me/globalwarzone/10456

Само местните русофилистици не са разбрали,че Россия губи войната.Още взривяват медииното пространство с простотията си.

Пий си хапчетата и лягай. Много се преработихте всички сорос тролове днес. Отдайте се на заслужена почивка.:)

Смени си дилъра, тоя боклук дето ти го тика явно ти изпържва мозъка.

Защо любовта да върви след победата? Любовта е любов, тя не се влияе от победа, печалба, пари и престиж. Ако обичаш Русия, обичаш я. Както други обичаме Америка въпреки всичко, въпреки че ни е бомбардирала даже. И нас.

Нали щеше да освободиш корабите ни с моряците бе дрога нещастна ние твойте хора ги храним,поим дондуркаме а ти идиот недоносен една минерална вода не им изпрати.Пфу да ти еб-м майката ненормална дето те е родила.

Зеления клоун има план. Всеки ден трябва да има пермога. Оня ден спечели Евровидение, вчера уволнява генерал, днеска печели милиардче от Кристи. Утре ще има нещо от Байгун, вдругиден милиардче от ЕС, после ще спре изцяло газта на Европа. Много е забавно....

Само с комунисти като тая не се занимавай, не ти трябва...

Тоя клоун и циркаджийските му номера край нямат. Вече ги разобличиха и за смешния им фейк, че били стигнали границата с Русия при Харков, на видео ги има как влачат един граничен кол да го забият на няква поляна и да се снимат. Аман от холивудските ви простотии. Жалко, че заради вашите идиотщини загиват хора, ама те руснаците ще ви смелят, с по 6-700 на ден назад, скоро ще сте в колапс.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака.

Ако ебеш украинка си е лично твой проблем.

не. Не ми се вярва. По-скоро него го опъва украинец. Не е от мъжкарите този набеден поет.

Украинската армия е на 3 дни от Москва, спря да почине на украино-руската граница...

Зеленски върна бригадата... Бяха тръгнали да освобождават Украинските села в РФ

Сталинка не му отиде на гости ,щом редовно си говорят!!!!!!

Автобусите Варна-Дружба-Златни пясъци е със счупени машини за издаване на билети от украинки. Да вземе да им турите по едни контрольорки ли ко?