Явор Дачков: Не е необходимо увеличаване на президентските правомощия

Хората не се интересуват кой управлява България - така журналистът коментира ниската избирателна активност

Обратно в новината

Коментари - Явор Дачков: Не е необходимо увеличаване на президентските правомощия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редно е да се изземат от други субекти правата за уреждане на всякакви външни отношения и се делегират само на президента. нито Мс нито някой друг да няма правото на външна политика освен президента.

Върнахме нормалността в държавата...от Живково време. Богати сме от Луканово време, силни сме.

професор Цанков, професор Филов, какво са натворили е друга тема. Също и професор Иречек ама той не е българин.

Дачков, и ти ли мислиш за хората? Ангеле небесен?

То въобще президент необходим ли е?Колкото е необходима кралицата на Англия.

Тоз ближеше до последно шундата на Курнела. Вече е в бестегловност и - о, злоба и завист българска!

ГРОБ почина, без купен вот и принуда, без фалшификации, са едно голямо нищо!

Няма купен вот и фалшификации, има машинен вот и манипулации, нови машини за Грузия и Албания, о пардон за резервни части, ох,вече не знам,но явно за манипулации.

България има нужда от личности, като Кьовеши. И от следваща стъпка - смяна на Гешев, дълбоки реформи в съдебната система и справедлив съд за ББ. В Румъния вкараха ли премиери и висши магистрати в зандана, вкараха. България, ако не предприеме същите мерки, все едно нищо не сме направили и никаква промяна за добро не ни очаква.

По исказванията ще познаете веднага ГЕРБерите и ДЕПесарите …

Тръгнал някакъв миризлив сопол да определя какво било "нужно". Много ясно че трябва да се увеличат правомощията на президента. Всъщност само "президент" бива избиран директно. А и даже да се променят правомощията, това би било валидно при следващ президент/следващи избори. ХАХАХААХАХАХХАХАХА

Хората осъзнаха, че българските политици се назначават от САЩ.

Какъв САЩ като 70% са агенти на КГБ..... България е руска колония. Събуди се

Тролски брътвежи. Гербераст прост.

80% Д-е-би-лни не може да се очаква Професор да бъде избран за Президент..

Този Мишок в БСТВ изрази мнение че БСП не трябва да гласуват за Радев ! Колко народ му се хвана и Рошкев също и го изгониха , дано не го върнат Рошкев , миризливо ако беше ! Народа доказа на този и много други че обичат Радев и гласуваха !

Абе те и царя обичаха...

Този тип със своята Червенопрашкова никой не им чете глупостите в Тиквения вестник и сега гледат да се уредят някаде на Хранилка , но нищо не стана ! Тъп от всички страни е ! Дано станете клошари !

От къде извадихте тва вмирисано говно, бе?

Той Минчо тебе ще те пита, дали има нужда...

Задайте на всички свои познати въпроса: Дали сте от осемдесетте процента 80% дебили, които са гласували за Мунчо, или сте от двадесетте процента 20% нормални и подкрепили Професора?

Дебил е всеки, който поддържа нещо свързано с Тиквата!

"професорът" е ДС-говно, което не е способно да управлява дори вмисисаният на разруха и корупция СУ. Нека си припомним, че преди няколко месеца разбиха печатница за фалшиви пари, рег номера и всякакви документи точно в управлявания от този траш "университет"!! Този би трябвало да е изхвърчал от поста си в СУ отдавна, а не да ми се кандидатира за президент.

За неразбралите със слаба интуиция. ~o~ по-БЕДАта на Радев е: - Пир по време на чума. или още по ясно: - Пирова победа.

Явор е хейтър. Той живее от храчене по някой. А всъщност сега се пука от яд - няма за какво да храчи по Радев и иска да принизи победата.

Поправи се шопе. Сменяш ЗНАЧИ "Явор" в началото с "Румен" и ставаш интелектуалец, мда...

Добър анализ на Дачков. Радев пак се вреди за ВЛАСТЕЛИН НА ПРЪСТЕНИТЕ, но с най-ниския резултат в историята. Значи "победа" АМА от 6-7 пръстена само ЕДИН е негов, а другите са чужди. Сега ИДВА трудното за бай радЮ. Досега с ПРИКАЗКИ "мачкаше" проблемите, но сега проблемите ще мачкат него. Още повече ще го мачка и недоверието в обществото към НЕГО което е 6 : 1 спрямо скромното доверие което получи. Сега ще му светне, не късно е либе за китка...

продажно мекере

На тоя капут жена му е 15 години по-дърта от него

Жена ната на тоя капут е колкото него.И яко трие коментари в Гладове.

Четох превод от френски на женицата на Явор- явно го владее само с гугъл танслейт, ама се води джурналистка изрусената патка!

Она е от Враца Изрусена врачанка, баце.

Пич, нещо обърна палачинката. Без още правомощия Президентът ни е една безгласна фигура. За да има равновесие във властта, трябва правомощията на Президент Министър-председател да са еднакви, както и тези на НС.

Яворе, баш аналлизатор долен

Явор Дачков едно време служеше на Костов, а сега май служи на собствената си лудост. Не можеш да му хванеш картите. Понякога си противоречи и в едно интервю.

Президентът няма изпълнителни пълномощия, така че е редно да е далеч от разрешаване на кризата.

Тоя си е болен мозък-мнооого болен!!

Убаво е да имаме здрави мозъци като твоя, нали?