Сините няма да подкрепят вота на недоверие

Синята коалиция категорично заяви, че няма да подкрепи вота на недоверие.

Обратно в новината

Коментари - Сините няма да подкрепят вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките, те едва додрапаха с 10-15човека тези четири годинки в НС. С тази си политика тези СК дупетати на следващите избори и 4% няма да съберат, обаче Костов не го бърка, защото той си изтъкърка годинките за пенсия и то каква!..., а Малтинчо ... е с олигофренско съзнание.

вас пък кой ви пита?

Ми как ще го подкрепите, нали Вие създадохте тази реформа в здравеопазването и по ваше време започна масовото крадене.Нали си спомняте защо народа Ви отхвърли.И срам нямате.... осрани сте от всякъде и имате нахалството да търсите чужди кусури

А някой съмнявал ли се е

Г-н Шарков,нали за това си отидоха от БСП,че са НЕКАДЪРНИ.Да си ходят и тези,като не могат да се справят.

СДС са най-големите, айдуци и разсипници. С това си действие го потвърждават. Тройната коалиция може и да е крала, но за 4 год. ми вдигнаха пенсията с 40%. А тия сега от ГЕРБ обричат пенсионерите на геноцид. На следващите избори ГЕРБ си отиват а Костов изчезва.

ТРОЙНАТА ТИ Я ВДИГНА ПЕНСИЯТА ОТ 07,2009 ТОЕЗ ТРЯБВАШЕ ДА ТИ Я ИЗПЛАТЯТ СЛЕДВАЩИТЕ- ГЕРБ,А ОТНОСНО ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ "АЙДУЦИ "ПО ГОЛЕМИ ТАКИВА ОТ КОМУНИСЧЕТАТА/УПРАВЛЯВАЛИ 50+15/ СЛЕДВАНИ ОТ ХИТРЕЦА ДЕДО /УПРАВЛЯВАЛ 4+4 Г/И ДПС/В У-НИ ОТ 1989 ДО 2009 БЕЗ 4 Г,НА ОДС/ НЕМА.ОДС КАКВОТО И ДА СА ПРИСВОИЛИ ТО Е САМО 4 ГОДИНИ,А ТВОЙТЕ ХОРА ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

И твоята пенсия ти я даде Т.Ж. Сега бодигарда му ти я изплаща.Затова:всичко,което е придобито преди ББ да не се дава.Летоброенето да започне от идването на власт на ББ.

НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СЕ КРЕПИТЕ И КРЕПЯТ. ИДВА НОВА СИЛА И ТЯ ЩЕ ВИ ОМЕТЕ С НАШАТА ПОДКРЕПА.

бог да пази българия от бойко и герб

Супер неграмотен тип си! Бог и България се пишат с главни букви(Бойко и ГЕРБ си ги пиши както искаш)!Ето, точно такива ниско образовани хора ,като тебе, са алтернативата!Бог да пази България от такива като тебе!!!

ооо , гагаузино , много добре знам ,че се пишат с главна буква ...недей да ме поучаваш ...просто от бързината ...а ти ,добруджанско гагаузче как пък разбра ,че съм неграмотен , а... да не би да си ми светил , когато съм завършвал образованието си ..еййй , аман от критикари , които все гледат в чуждото пространство , и чакат някой малко да сгреши и го нападат като хиени...

"бог да пази българия от бойко и герб". Не вярвам на..."ушите" си! Разгеле, обърна палачинката и от хвалби към Герб и Бойко, премина към заклинания и проклятия. Фурнаджийски лопати у нас дал Бог.