Визита на австрийския канцлер у нас отлага връщането на мандата от БСП

Карл Нехамер ще пристигне в София в понеделник по покана на президента Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Визита на австрийския канцлер у нас отлага връщането на мандата от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като президентът се е преоблякъл като граничар и ше обикаля по границата, папката с мандата ще бъде оставена при портиера, който ще я връчи от името на столетницата , когато той се появи на работа. А столетницат трябва да го върне днес, защото утре ще ходи на доктор, че нещо не е добре със здравето - все пак това са 100+ години , през които е работила само за доброто на хората . Даже им е осигурявал лагери край Дунава, физически занимания - копане на камъни и подобни...

От заараждането на пчовешката цивилизация историята помни много предателства€ Но това, което направи Нинова няма аналог- да се прегърнеш със Главния мафиот на Републиката. То не е предателство, то е позор! И с какви очи утре ще гледа членовете и симпатизантите си? Да влезеш в сговор с този, който за 12 години унищожи страната- това е нещо невиждано и нечувано! И то след като да преди някорлко месеца беше / и си остава/ враг № 1. Сега предложи нова динена кора, по който гражданката от Крушовица се пусно с удоволствие! Такава динена кора подложи и на президента- вече никой не си спомня и не иска да говори за " Мутри, вън! Тежко и гор ко на останалите поне 5/ 6 читави , стойностни, качествени и честни хора, населяващи тази територия, за които останаха само два психологически фактора- Безнадежност и страх!За огромно псъжаление- не могат/ и не искат / да напуснат/ Родината си.

Как разбра, че се унищожава страната вече 12 години? Сподели и останалите да знаят, за да може да подкрепим след това столетница да се намести пак в управлението на държавата?!

Колко е ограничен горкия пРезидент. Помъкнал е цял канцлер да го работи за Шенген. Сякаш Шенген е селската нива на наш Андрешко в с. Славяново и там ще назначи австрийския канцлер за падарин да казва, кой да пресича тази нива. Горкият наш “широко” скроен селяндур смята, че може да пробутва селските си мурафети на всеки, така както прави с измислените си правителства и мандати.

Австрия е наш съюзник и ще си остане такъв! Защитиха ни за Шенген, като спряха и Румъния и не ни оставиха сами! Може да се сърдим на Холандия, защото искаха да ни изолират!

само една единствена държава те спира или те иска където и да е. и малките деца го знаят. просто ТАЯ държава ползва проксита по цял свят. като не искаш да конфронтираш проблемите, създаваш нови. някой трябва да играе ролята на пералня. я се замисли, набутват ни в еврозоната, обаче не ставаме за щенген. как така. дет се вика - умни сме уж, ам сме прости.

гламавото, оди като некакъв изоглавен напред, назад да връчва едни папки. Те пък го плесват с папките по плешивката и му ги връщат. Егати невнятника и за това му плащаме по 10 хилки евро на месец да оди на концерти из Европа. Позор.

“ Русия е била и продължава да бъде главен враг на България ! С политиката си на интриги, явно вмешателство, агресия, икономически натиск, хибридна война, масирано действие на агентура на всички нива, русия е заплаха за нашата Родина ! Групата работи за сплотяване на всички патриотични сили в борбата за разкъсване омразните вериги на руска зависимост ! Групата работи и за активна подкрепа на Украинския Народ в справедливата му борба срещу руската агресия ! За обединение на народите, пострадали от рашизма, в усилията им за независимо свободно развитие !”

Да му върне жеста от Нова година от концерта на Виенската филхармония и да го покани на концерт в зала "България" и особено да посетят тоалетните, които имат изглед на училищни тоалетни от населено място далеч от София. Та искам да изкажа своето възмущение в какъв вид са тоалетните в националната ни зала.

Румен Коремното да не е станал началник на гранични войски та ще обикаля по границите за да покаже нещо, което очевидно не работи в сегашната ситуация, с тоя зеленочорапест вече всичко в България се обърка! Между другото ще има концерт на Софийския симфоничен оркестър, може да го покани на концерта?!

Нов опит за продължаване на агонията.Грантаджии и соросоиди от цялата страна ,обединете се по заръка на господарите. Май е време за нови избори ,докато не са ни вкарали в чужда война

Защо махнахте темата за зверски пребитото момче с българско самосъзнание от северомакаците? Как да ви повярваме, че ще има истинска реакция на държавата, щом дори не давате на хората да се яодосат поне виртуално?

Идва батката за...газчица.

Не мога да повярвам... президента разиграва всички партии, измислил си е ритуали за консултаци, за връчване на мандат, за връщане на мандат, всички му стоят прави и го чакат 5-10 минути, придава си важности...ма няма такива ритуали в Конституцията. Върнете му мандата по пощата, по куриер или го входирайте в деловодството! Президента може да каже кога връчва мандата, но не и кога вие да му го върнете, така е по Конституция.

По ти подхожда.

До кога това подмазване на чужденци? Румъния какво направи,а ние? Не че много искам да сме в Шенген,но ...

е не може ли, самальотът да обърне и да кацне във Загреб? Възпрепятстван от нешенгенска граница. Австиише нещо си, вчера ни закла, неска идваш с палмова клонка? НЕМА ДА ЗАБРАВИМ И НЕМА ДА ПРОСТИМ.

вече изрази официалната си позиция спрямо България. Няма какво да очакваме от такава визита.

Няма никой друг, освен австрийски полицай, който да познава по-добре българите!

да помисля.

Господа атлантици, Радев ли ви е виновен, че с първия и втория мандат не можахте да съставите правителство?

Радеф, нивото ти е президент, не премиер на ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! Пращай си гугутката да посреща канцлера, а ти си свърши работата по Конституция - връщането ти на третия мандат от БСП! То бива, злоба и властолюбие, но ти се наака вече да нарушаваш Конституцията!

иска да се утърка у австриеца като носителка на мандата (макар и не изпълним). Хвърлила му е око така да се каже ако ме разбирате. Сиреч иска да я почеше. С други думи да даде розата си. Иначе казано, да и откъсне цветето. С две думи, романтично и е.

Тоя не искаше ли задължително поставяне на експерименталки?

а закона го приеха още миналия януари,но в момента действието му е замразено....

лошо за резидента и неговото прасвителство - ден година храни до 9то коляно !

а помислил си си на какво културно мероприятие да заведеш федералния канцлер Карл Нехамер в отговор на поканата му да присъстваш на Новогодишния концерт на Виенската филхармония ?

ше му пее КОКО СА БЕЛИ ДУШИТЕ НИИИИ... докато реве за мутрите от прехода...

За да си удължи господството Радев ще иска изборите да са след Великдена или...да са заедно с общинските...Номера на суверена.

И след една година да го върне

готина снимка! фатмака: благодарен съм ти, че не ни пусна в шенген нехамер: можеш да разчиташ на мене и за в бъдеще!

"Две години имаме модела "Радев". Лидерската среща е опит да се върне нормалният тон в политиката." Кратко, точно, ясно.

Ха сега покани Цвета Караянчева, пуснете си ЗАПИСИТЕ Му и се НАСЛАЖДАВАЙТЕ на НОРМАЛЕН Мутренски тон!

"На следващите избори ГЕРБ, ДПС и БСП ще се яват в коалиция" БСП вече не са ли "вашите", променкаджии? Защото не ГЕРБ, а ПП и ДБ бяха в хармонична коалиция с БСП, и то само преди половин година.

ако бяха, защо гласуваха с герб за връщането на хартиената бюлетина?

Мда, президентът Радев РАБОТИ за ШЕНГЕН. :) Каква ирония - ЕС, НАТО , ШЕНГЕН при ЛЕВИ президенти.

Да не би Гергов да го посреща?

не бе! по близо е до славяново, ще го води там да му покаже външния нужник на къщата си!

Номера, номера...

Румен потника да беше дал мандата на Възраждане щяха да го върнат точно на следващия ден

И защо бсп не го върнаха мандата веднага ами цяла седмица се провят на НЕмъртви като самото бсп умре ?

щото са мастии що

радевия пак и пак - ПРОТАКА! Осладиha му се служебните правителство и да се прави на "велик"! Да оди по всички външни изяви и като министър председател!! Да плябосва нон стоп , но без нищо градивно и положително за БЪЛГАРИЯ! ЕЙ БУКЛУК - ясен си ни - GO AWAY! Доживяхме в България да си "отгледаме" и такъв нарцис!!

Две години имаме модела "Радев", лидерската среща е опит да се върне нормалният тон.

На следващите избори ГЕРБ, ДПС и БСП ще се яват в коалиция, а срещу тях ще се изправи коалиция на Добрите Сили.

Петков говори за здравите сили, като от периода на най-страшните времена на ДС и БКП!

На теб май някой ти говори. :)

Шарлатанина закова шарлатанката !

Шарлатанина закова България!

Фатмашки маньоври ;)

Корни пак не позна ! Мачкай лъжкинята Румбааааааа

Президента Радев трябва да отлага връщането на Мандата . Много Добре Управлява Гълъб Донев . Няма нужда от Правителство , Парламента да си взима Заплата и да не пречи на България .

Да, много хубаво управлява... Един бюджет не направиха..

Понеже днес вече написах един роман за дир-а, това ми изчерпва лимита за деня, та ще съм кратка. То можеше и този роман да не напиша, но за добро, или по-скоро лошо, не само грача, ами както е тръгнало утре може гласът ми да е само спомен, та може да не мога дори и да грача, ама нали Диянчо, да ти .... бабата, иска да сме присъствено, че има бюджети да усвоява, а министърчето, което дори и не помня как се казваше (сори, излишна информация, а аз имам доста рестриктивен филтър да не пропускам излишна входяща информация, за да не си товаря излишно и без гтова претоварената памет), се чуди на кого да се надупи, пардон угоди! Трупове ли ще учите, бе, капути с капути! След това кратко лирично интро, сега по-същество. Ако няма законови пречки, може да удължите връщането на мандата, за да отдалечите датата на изборите, особено се очаква да съвпадне с грипна епидемия - пик, финал, втора, пета, десета вълна или квото ще да е там. Но пък щом даскалите могат да преподават на трупове, що пък и труповете под строй да не ходят на гласуват? :->>

Правим избори след избори и губим време. Защо не опитаме нещо друго? Нека ускорим темпото! Решаваме примерно, че ще проведем 5 поредни избора за Народно събрание. Всичко това може да стане много бързо. На 1 март (ако е неделя, примерно) провеждаме извънредни парламентарни избори. След това на 8-и март провеждаме нови парламентарни избори. Сетне на 15-и март следващите избори. На 22-и март поредните извънредни избори. На 29.03.2023 година избори за пореден път и веднага след това съставяме новото беге правителство. Така само за един месец ще имаме стабилно редовно българско правителство. Хванахте ли идеята! Не е ли супер?

"Нинова: Моделът "Радев" руши парламентарната република чрез постоянните служебни правителства" "Борисов: Две години имаме модела "Радев", лидерската среща е опит да се върне нормалният тон" Заглавията са от Епицентър.

За нула време постигна нива на продажност непознати за 12 години свинщини на Тупана от СИК. Така ни отвори анусите, че Кравараите не смогват да се замият и ръгат яката. Всичко замина, от газ, през оръжие и на финала единственото нещо, което ни държеше да не потънем като икономика - евтиният ток. Гответе се за поредната Национална катастрофа и се молете Турция да прояви интерес към тия територии, щото след като ни използват по план САЩ, сме по-зле от Бананова република.

че ще задържи мандата поради заоблачаване :Д Ще го върнат като се оправи времето. хаххахахах

Не БСП, бави връщането на мандата, а Радев се прави на ощипан! Явно му хареса да пътува нагоре и надолу и да се ползва от правомощията на Министър-председател!

Няма начин да не сте от ръководството на БСП след изписани такива глупости..

Няма да има нови избори , България влиза във войната, засега не се знае на чия страна, най-вероятно на страната на Русия, защото независимо в кой блок сме при война воюваме на страната на Русия. Важно е тоя прост народ и прости политици да ги разредим малко, пък после ако остане държава ще видим, може да минем към вечно правителство със подмяна на фигурите през определен период по точкова система.

ти що не прочетеш нещичко за първата световна война? после и за втората световна война? ей тъй, просто да не се излагаш пред децата ти ако те попитат нещо!

не е всеки ден великден, или имен ден че да има пак време за нинова.

Този двойно буствания в дясно дали не е пътник?

Метрополията ще ни посъветва кво да напраим за да и угодим по-добре! нали не сме държава, а западно имение!

.... В понеделник българският президент ще посрещне австрийския канцлер на летище "Пловдив",.... каца в латинската държава Тракия. някои още не знаят, че Тракия не е България и че Съединението е окуоация на България от латинците!

Ние сме румелийци!

Радев копае дъното.

Е, то нови избори трябваше да избори отдавна. Той американския генерал вече така си управлява държавата.