Весела Лечева обвини Корнелия Нинова и "послушни говорители", че саботират президента с интриги

Внушава се, че Румен Радев едва ли не предава нашата партия, отчетливо се вижда и настояването на ГЕРБ и БСП за избори 2 в 1, държи ли председателят и този път да инкасира поражение, попита бившата депутатка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтата на хората от 90 те беше БКП/БСП да потъне в забвение вече се сбъдва. С този председател вече са трета, а скоро и четвърта, пета ….. политическа партия.

Мата Хари е една голяма и долна комунистическа ку@ряа. Открита любовница на Тиквочев Мръсна ама мръсна и от въртре Но пък Гечев е влюбен до ушите в нея С всеки ъе все по отчетлива се вижда подлостта на комунистите Изчегртване и то на бсп Герб сами ще се изчегъртат. Селска фиба Проста комунистическа пут@ка - пкп#2

Ясно е, че Коорнелия Нинова е таен агент на ГЕРБ.

Президентът Радев бе избран от българския народ и няма никакво значение подкрепата на политическите партии. На следващите избори ще бъде преизбран. Най - добре никоя политическа '' сила'' да не го подкрепи, защото всички са макари. Той Радев отново ще беде преизбран, защото е богу угодно.

Мунчо и бог, къде буташ резидента на решетников . Мунчо не е вярващ не вярва в бог и в църква не влиза.

Лечева не партията, а България предаде Румен Радев.

Те военните така са свикнали - всичко много тайно и се пръскат яко пари. Спомнете си Царичина дупка. За това всички шапкари ревнаха да не са на едно изборите.

Госпожа, дори след това което ти се случи не разбра, какво е инстант карма. Още много мъка има....

Госпожо, ще споделите ли моля, как съпругът Ви ограби бургаските солници?

Аз яко съм, никаква актуализация на бюджета на тия диктатори няма да им гласувам. Да видя тогава, без пари, дали ще се правят на много ларж и ще правят избори след избори и ще се чудят, дали да е на едно.

Мъжът ти открадна парите и за това за теб те нямат значение. За българският пенсионер и за данъкоплатеца , обаче те имат значение, така че недей философства. Ще се избере по-евтиното.

Абе шибан комунисте 3то поколение, като си такъв що дириш в Detroit, a не си в Магадан, деба твойта мама болшевишка?

Ако всичко спазваха принципите завещани от Исус Христос - Свобода, Равенство Братство Справедливост и Да не се страхуваш да умреш за тях, щеше да има вечен мир и няма да има нужда от партии ....Обаче , те Поповете не са Християни, та кво остана за раята .... Е основата на всяка лява идеология е Християнството

Тази пръдла мафиотка къде се бута в политиката, вместо да си гледа отстреляния мъж мафиот? Аман от прости путки със самочувствие.

Хора, събудете се. Комунисти не трябва дори да се споменават. Няма прокопсала комунистическа държава. Децата на комунистите живеят и учат на запад. Те са паразити в обществото. Дядо ми казваше че най големите престъпници и убийци са станали партизани. Като се замисля сега наистина е така. Работя във фирма на потомствени партизани сега капиталисти. Много добре си живеят. Децата им в Австрия, те постоянно на запад, курорти и тн. В същото време ми говорят колко е лошо на запад. Започвам да се замислям, ако сега се извърши национализация на заграбеното, дали няма да е справедливо за народа. Впрочем парк Витоша ще увеличи територията си.

Аз съм Комунист 3то Поколение и се гордея че съм Комунист. Да обвиняваш Комунизма за човешките грехове, е все едно да обвиняваш Исус Христос за Светата Инквизиция

Корнелия ИНКАСИРАЛА ПОРАЖЕНИЯ, а Лечева КАКВО ИНКАСИРА? ... Добре, че Корнелия НОМИНИРА РР за предидент, та лечевките ДА СЕ ОТЪРКАТ около ПОБЕДИТЕЛЯ! ... Има ли друг ПАРТИЕН ЛИДЕР, който да е подложен на НЕПРЕКЪСНАТА обсада от СВОИТЕ?! ... СПОРТИСТИ НЕ ТРЯБВА са влизат в политиката. Физкултурниците във физкултурния салон! Учените в парламента!

Извратено е такова раболепие. Радев не е шеф на БСП. Само ги използва.

Манол Велев собственик на маса фирми ... крупен бизнесмен със съмнителен произход на средствата ... прострелян в главата от неизвестен извършител. Според жълтите вестници зад опита за убийство стои Черепа с когото са имали общ бизнес в хазарта. Първия въпрос е как партия, която претендира да е лява може да излъчи такъв един олигарх и жена му да я представлява. Каква е логиката тия избиратели тотално ли са изтрещели че допускат това и продължават да гласуват за тия? Втория въпрос е не си ли дават сметка, че точно те като атакуват Нинова и правят реклама? Тука включвам и онзи от Пловдив Гергов тръгнал от свинеферма купил Пловдивския панаир !! Социалист човека милее за пролетариата !

ти защо не го купи, имаше приватизация, мисля, че Кремиковци или летището се продаваше за 1 долар. Да си капиталист, собственик се иска да имаш топки, за да развиеш бизнеса.

Няма такъв смях, мутрата с чекмеджетата и заигравките с Турция се оказа по драг на мнозинствто от15% от народа(дали и толкова гласуват на избори реално?) от столетницата, мислещите се за умни и красиви, които са предимно бесни, арогантни, агресивни и нагли селяндури, чалги, престъпници с интереси в хазарта, и пишман патрЕоти. Българската политическа класа са предимно селяндурски марионетки в мерцедеси, умните, възпитаните и красивите не могат да я понасят. Кой нормален човек ще се занимава с наркоканали и хазарт?

Лечева си пада по президенти, особено от БСП. Всъщност не само по президенти.

Ах, недейте да критикувате любимия президент на В Лечева! Тя ще си го харесва, каквото и да направи. Обича си го жената, какво искате?

Все ми е чудно как в БСП се припознават в разни които могат да бъдат определени като крупни бизнесмени. Не само че им покровителстват партията ами и я представляват в народното събрание. В коя нормална страна лява партия излъчва народни представители крупни бизнесмени?! Какво стана с Манол Велев кой го стреля? Черепа? Дори самата Лечева и е ясно. Радев какво направи пусна хора на Черепа в МВР НАП и Митниците ... и точно тя ли ще се хвърли на амбразурата за тоя?!

Социалдемократ е наи близко до хората. Защо като в европа няма държава без социалдемократическа партия ние си нямаме.

... еххх ако забода куколя в тая в тая нива какво оране ще падне само , нищо че е червеноглинеста и доста ще ме озори .

В началото го харесвах… После ми стана безразличен. Но откакто замете нещата с канадския министър “аз го попитах коя е Вашата майка-Родина и той ми каза “България”, вече не смятам, че е по-различен от предишните…..

Нямали сме друг , като него - прост и злобен

Просто военен.

Прост?.....абе ти знаеш ли кой успяваше да влезе във ВВВУ "Бенковски" в годините,в които Радев е учил там? Хабер си нямаш,че това бяха сред най -умните ,физически силни и смели млади мъже на България. Може да са военни,но точно летците са мноооого специална порода мъже. И последната тъпотия ,която може да се изрече за тях е,че са 'прости".Не съм с 'ляво' мислене,но смятам,че не е случаен факта,че само президента имаше смелостта да се изправи срещу кочината на ББ.А можеше да си живурка безметежно,нали?

Във военното даскало влизат различно интелигентни и излизат еднакво тъпи. Трябва и ти да си един от тях Унуфри!

Не се карайте , сбийте се !

Тази да не е станала пи ар на президента.

Толкова и е акъла. Нали и тя е с пагон, та си пасват по слабоумие.

С две думи, в превод изявлението на Весела Лечева е - не пречете на президента и неговата партия, на която аз ще стана член, когато бъде учредена.

А може и да си мисли: Не пречете на президента и неговата партия, на която аз ще стана член, когато БСП паднат на 4то място на следващите избори (а в тази зона лесно може да отидат на 5то, 6то)

Нимой да стане член

КРАТКО РЕЗЮМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БКП До ден днешен продължава да битува тезата, че икономиката на България е процъфтявала в периода 1945-1990 г. И дори, че управлението на Тодор Живков е позитивно, както посочва едно скорошно изследване. Ето каква е истината! ПЪРВИЯ ФАЛИТ е през 1960 г. "Икономическото положение в България в края на 50-те е толкова лошо, че страната е доведена до банкрут. Поради некомпетентно си управление Живков довежда страната до фалит. През 1960 г. външният дълг на страната достига до непосилните за това време почти 3 млрд. лева. Управлението изпада в състояние, което не му позволява да изплаща получените кредити от СССР, най-големият по това време кредитор на комунистическата власт. Т. Живков обмисля през 1963 г. НРБ да "се слее" със СССР. ПОЛУФАЛИТЪТ през 1977 г. През 1977 г. НРБ отново изпада в дългова криза с над 6 млрд. долара задължения. Положението е спасено благодарение СССР, който отпуска финансова помощ, но предупреждава Живков, че дълговете рано или късно се превръщат в политически проблем". Икономически погледнато, страната е била в технически фалит. ТРЕТИ ФАЛИТ 1990 "Само между 1984 г. и 1989 г. брутният външен дълг нараства повече от три пъти - от 2.9 на 10.7 милиарда долара. През 1987 г. председателят на БНБ Васил Коларов докладва лично на Живков, че обслужването на задлъжнялостта на НРБ към западните банки надхвърля 100 процента от общите валутни приходи на страната. УПРАВЛЕНИЕ НА БКП СЛЕД 1989 1-во и 2- ро БКП ПРАВИТЕЛСТВО след 1989 с премиер Андрей Луканов При първия опит за управление на страната БСП опита да убие гражданите на България, защото ги имаше за поданици. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта. В същото време, по данни на БНБ публикувани и в пресата, бедстваща България извършва масово "кредитиране" на фирми и лица зад граница, с пари от валутния резерв. Извършва се голямото изпразване на държавната хазна. 3- ро БКП ПРАВИТЕЛСТВО след 1989 с премиер Жан Виденов За втория червен премиер на БСП Жан Виденов може да се каже със сигурност, че той разори България. Този политически лаик превърна страната ни в гробище. През 1996 цената на един български лев спрямо един щатски долар скача до 500 лв. За по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достигна до 3000 лв., фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., Средната заплата пада до 5 $. на месец 4- то БКП ПРАВИТЕЛСТВО след 1989 с премиер Сергей Станишев 2005-2009 Организираната престъпност в България е инвазивна и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите. Корупцията в кабинета и полицията е всеобхватна, практически безнаказана. Ендемична корупция, конфликти на интереси, политически чадъри над мафията, липса на политическа воля за контрол над източването на европари. С такива характеристики ЕК определя България след приемането й 2007 в ЕС. 5- то БКП ПРАВИТЕЛСТВО след 1989 с премиер Пламен Орешарски 2013-2014 г. Едно правителство, при което лъжата и манипулациите станаха стил на управление, а антидемократичното фалшицициране на избори нормална практика! Едно правителство на задкулисието! Едно правителство на зависимоста от частни интереси в сянка. 2021 БКП СЕ ГОТВИ ДА УПРАВЛЯВА (КРАДЕ) ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". Същите, които направиха 3000лв.=1 $, а средната заплата 5 $ сега обещават повече пари за пенсии и за заплати. Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. Същите, които фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността. Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, сега обещават да се борят с неравенствата. Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Същите, които за 45 години една единствена магистрала не можаха да построят от край до край, сега поучават другите, как се строят пътища Простете ми, че не им вярвам!

Докъде ни докара този селски бандит Анализ на "Строго секретно" През последните 11 години мафията, под командата на един селски бандит, постигна следното за България: 1-во място по смъртност в света; 1-во място по заболеваемост; на едно от последните места в света по здравеопазване; при най-ниски доходи на населението и заплати в ЕС България е на 1-во място по доплащане на медицинските услуги от гражданите – около 47% ! (в Швеция – 3%, Германия – 3,2%...); най-ниска средна продължителност на живот в ЕС – 74,9 г.; последни по жизнен стандарт в Европа; 1-во място по корупция в ЕС; най-зле по върховенство на закона в ЕС; на челно място по разпространение на фалшиви новини; на 113-то място по свобода на медиите; последно място по износ на иновативни стоки в ЕС; последни по дигитализация в ЕС; първи по неграмотност в ЕС – 40% от българските младежи са функционално неграмотни; последни по чужди инвестиции в Еропа; първи по употреба на алкохол н Балканите и 6-ти в света - 12,6 литра на глава от населението за година; българските младежи са на първите места в Европа по употреба на амфетамини и анаболни стероиди; 1-ви сме в Европа по брой загинали в автомобилни катастрофи; на 93-то място сме по качество на пътищата от 171 страни; от 2014 г. досега, със средствата от ЕС, са завършени едва 400 км нови магистрали – последно място в ЕС; 9% по доверие в Народното събрание – най-ниско досега; 11% - доверието в правителството, над 80 на сто е недоверието; доверието в Б. Борисов е 4% - най-ниско в Европа; предпоследни по най-ниско ниво на щастие в ЕС (Латвия е след нас); България с най-много емигранти на глава от населението; най-ниско доверие в прокуратурата от всички страни в ЕС.

Този пасквил си го заври знаеш къде

Съсел, тази културна, демографска, икономическа и ценностна криза, емиграцията на младите, корупцията и затриването на нацията са в резултат на 50г съветско робство, което деформира мисленето ни, итри идеалите и вярата ни, смаза самочувствието ни, по-страшно от 500-те години турско

Посмали манго, посмали!

И като не управлява БКП сега,та като разцъфна тая държава,като забогатя,като стана една чиста,един престъпник не остана на свобода,а корупцията......ами забравихме какво означава тая дума,българите не само че не искат да емигрират,едва удържаме границите разни датчани,холандци,австрийци напират да идват и да работят в България !

Дали е доведена до банкрут, защото не вярвам на комунистическа дума и стъкмистика, а според ООН сте в първите 20 по стандарт на живот до 1989! Освен това, един съфорумец твърди, че само каналите за дрога на ДС се оценявали на €70 млрд. годишно сега, а тогава е било същото без източноевропейския пазар. Както казва Рашидов: "България не е бедна държава.". Комунистите са неблагодарна, крадлива, и престъпна паплач, която лъже и краде, и оставя робите си в неблагодарна пенсия.

напълно неверни данни и факти. България изплащаше репарации за втората световна война. А дългът 4 милиарда не беше никакъв дълг, кретен.

Голяма САМОРАЗПРАВА е настанала сред МУТРИТЕ на "промяната". Фарс на филма "Кръстникът"...

България Демократичните крадци я продадохс

лъжа все пак Корни играе за Боко винаги!

Лечева е по-луда и от натровените бабикянки...

Тая Лечева е срам за България.

МНОГО СИ ПРАВА. САМОЗАБРАВИЛИ С Е БСП-АРИ.

Масон, резидент!

И добре правят!

Тия двете дърти комунистки що не си направят едно дуелче и да се гръмнат и двете.

И да се наредят до Манол да им текат лигите. Три храста.