17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно е че казват ееее какво толкова 32ма починали на еди колко си милиона ама колко са плюсовете.. Дания не трябвало да забранява ваксината защото шанса да умре човек бил малък, малък но го ИМА! И Евала на Дания защото и пука! че ще похарчат няколко милиона отгоре за да спасят 30 човека голяма работа..

Така, така наваксинираха ги и сега започна тук там да изплува информация.. преди време писаха че само 30 човека били получили тромби и сега се оказва че 32 ма от тях са починали..

Г-н Зевзек / от по-долу/ познавам починал от ваксина. Кромидна. Едни блестящ реаниматор. Любим доктор. Плаках за този човек. За съжаление са учени да вярват на науката...

Всичките тези игри можеха да се избегнат, ако се заявяваше ясно например за България годишно през 2018 са починали 154000 души, значи еди колко си дневно, за 2019 толкова =еди колко си дневно, за 2020 годишно+ еди колко си дневно. За 2020 виждаме увеличение от еди колко си, което може да се дължи на въпросния вирус. Но журналистите неумишлено или по-скоро умишлено допринасят за нагнетяването като почнаха със сводките колко починали има дневно.Които починали може да са си част от редовната бройка за страната. Не забравяйте , че и да няма този вирус, хора си умират, но не умират една и съща бройка всеки ден.Някой ден са повече, може би и до два пъти, а после може да се случи почти да няма. Отделно, заради сериозните суми по клиничната пътека за ковид, много починали ги пишат така, за да приберат парите.Което пък е обяснимо от гледна точка на пазарните принципи действащи в обществото.Умрелите са си умрели, ама парите са важни.Където работят парите, не е уместно да се говори за морал, за жалост. И на всичкото отгоре, изследващите вируса, даже и след толкова смъртни случаи по цял свят приписвани на вируса, беше редно да имат достатъчно събрани данни, за да заявят ясно: Хора, този вирус поразява най-често хора със кръвна група Х, а вероятността от усложнения е най-голяма при еди какви си основни заболявания.Та всеки да си направи сметката.Но това никой не го заяви ясно и явно си има причини. А трагедията на България е, че след всичките тези претенции за демокрация и развитие и не знам какви си успехи в последните години, НЯМА лаборатория която да проучи заболяването и ваксините срещу него, които се предлагат на пазара и да поеме отговорност за тези си проучвания. А също НЯМА и политик, който да поеме отговорност за това как да се действа в тези обстоятелства.Всички се ослушват както прасе у царевичак и чакат да видят какъв вятър ще повее от Брюксел или Вашингтон, за да се завъртят със задниците в сътветната посока. Жалка България на демокрацията!

Има някаква статиска в България колко хора са се разболели от covid след първа игла на астрата?И как са го изкарали.

Първо открийте защо се образуват тромбите, после проверете колко хора са предразположени към тези "ваксинационни" тромбози и тогава правете изводи дали ползите са повече от вредата... Защото към момента цитирате бройките на случайно откритите, и умрелите, от тези "страни" тромбози, и така от вашите числа излиза че от 200 човека с "ваксинационни" тромбози 32-ма са умрели;)

Това са знания за девети клас. Кръвта има няколко механизма на съсирване. Единият са тромбоцитите, които действат на дребно. Правят кръвта по-гъста, за да не изтече прекалено из тъканите. Вторият механизъм е фибрин и фибриноген, които при голямо кървене правят кръвта на желе, за да не ти изтече цялата. Така, ваксината по някакъв начин ядосва имунната система - дали с вектора, дали с някоя друга съставка. Оттам имунната система унищожава собствените ти тромбоцити. Кръвта ти става рядка. Почва да ти тече в мозъка и тогава вече се включва фибринът, с който става съсирек. Ами това е, всъщност картинката е много специфична и това не е случайна тромбоза, която може да ти се получи в крака от много седене на стол. Това е специфичен ефект от ваксината. Защо се случва при жени - ами първо, повечето ваксинирани са жени, защото повече жени са сестри и учителки. Второ може да се дължи на хормоните и други неизвестни фактори, имунната система на жените се адаптира различно.

И по какъв начин ваксината ядосва тромбоцитите? Аповече жени ли са ваксинирани, или се дължи на хормоните? Нали това са знания за 9-и клас, спа ли в този час?

Тромбоцитите нищо не правят - имунната ти система се включва, а там нещата са сложни и непредсказуеми. Засега хипотезата е, че някои наночастици от хидрофобните съставки не се понасят добре. Но каквото и да го причинява, вече експерите признаха, че е свързано с ваксината. Никой не е уточнил механизма, но поне се призна, че не е случайно.

И ПРЕДИ ВРЕМЕ БЕШЕ ПИСАНО ...................НАНОЧАСТИСТИ...............НЕНОРМАЛНО ИЗМИСЛЕНО НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ ЧОВЕШКОТО ДНК..........ЗА ДА РАБОТИ СЕ ВРЪЗВА С ИМУННАТА СИСТЕМА И ОТ ТАМ НАТАТЪК СЕ КРЪСТИ С ДВЕТЕ РЪЦЕ ДА ОСТАНЕШ ЖИВ

Честито. Толкова да те страх от новият сезонен грип, че САМ ДА СИ ДОКАРАШ ИНФАРКТ ИЛИ ИНСУЛТ. Яко а ???? Не са виновни хората. Те са си прости оФце. Медиите са тези които трябва да бъдат разстреляни. Медиите и политиците. Те направиха фармацевтичните компании милиардери.

Бах тоя сезонен грип с 3000000 (официално) умрели от него! Неофициално са поне 10 милиона. За сравнение сезонния грип, който ви се привижда, убива около 600000 души на година.

Ако брояхме короната на сезони, а не да събираме от началото на пандемията, бройката щеше да се изравни с грипните вълни. Да не забравяме, че според моделите, в Обединеното Кралство с мерки трябваше да умрат 2 милиона, без мерки - още повече. А то с полвинчати мерки няма и 200 хил. починали за два зимни сезона.

Че то и грипа е на годишна база, умнико!

3евзек

На годишна база е и при това за 5-10 различни вида грип накуп.

И аз като много тук бяхпротив ваксините.Но след като 13 дни бях с температура 37.5 до 39 градуса и едва останах жив съм на друго мнение,веднага ще се ваксинирам.

До всички капацитети - смъртните случаи от данните цитирани в статията са 1 на 660000. Смъртните случаи при поставяне на упойка са 1 на 700000, тоест почти същите. Прочетете листовката на кое да е лекарство и ще видите, че страничен ефект случващ се при 1 на 1000 човека се води "много редки".

С тази разлика, че ваксината не е лекарство и се слага на здрави хора т.е. това си е убийство на здрави хора!

Глупости!

Да, обаче лекарство се пие при нужда и обикновено за човека ползите надвишават рисковете. Никой не заставя всички да пият лекарство под строй. Освен това лекарството се предписва от лекар, който е преценил, че рискът за човека е достатъчно нисък. Ваксините обаче се слагат на здрави хора, с цел да взаимодействат с имунната им система. Би трябвало производителят да тества и да се труди още, докато рисковете станат с 10-100 порядъка по-малки. Особено ако говорим за инвалидизиране от мозъчен съсирек или направо смърт. То не се знае кое е по-доброто де...да изкървиш в мозъка си заради ниски тромбоцити и след това кръвта да се съсири на пожар не е гот. След това не знам що за половин човек ще си...

Астра Зенека струва 4 долара за една доза. Оксфордския Университет които са я създали са Задължили Астра Зенека да продава ваксината на Производствена цена до Краят на Пандемията...след това на по-висока !! ..... Пфайзер и Модерна са по 30 долара за доза ,Спутник по 7-9 долара . Затова е Медийното унищожаване на Астра Зенека и Спутник , и Удобните Платени коментари за Пфайзер и Модерна. Пфайзер ще спечелят 18 Милиарда за Година ,само от ваксината срещу Ковид !

На мен никой не ми плаща за коментари, но от самото начало не искам АЗ, а рнк ваксина! Почаках доста докато я получа и съм доволна от нея. А повечето хора около мен с АЗ се оплакват доста от страничните ефекти. Към това се прибавя по-ниската ефективност и по-дългия срок между двете дози! Е, съжалявам, но цената не може да е определяща при това положение! Животът и здравето на хората са безценни! Обещаха право на избор, но не осигуриха такова! Защо? Защо отказаха първоначално по-големи количества рнк? Третата вълна можеше да се избегне! Чак когато видяха, че хората масово не искат АЗ и не могат да им я пробутат въпреки положените усилия, чак тогава се постараха да осигурят рнк.

Починалите след Пфайзер не са починали от една причина тромбоза. Но защо хиляди са починали след Пфайзер по цял свят. От инфаркт ли умират основно. Защо няма данни.

Файзера се радва на медиен комфорт.Явно е търговска война.

Това, ако е истината, е само бройката на излишно убитите - от самото инжектиране на ваксините. А сега следва тези милиони ваксинирани да се срещнат с вируса.

Именно. В момента се отчита, че сред ваксинираните няма заразени. Но това не значи, че са се срещали с вируса, може просто случайно засега да не са го хванали. Истината ще е другата есен, когато трябва да се пробва организмът срещу нова порция респираторни заболявания и други вируси, защото то не е само короната. Тогава ще се види от какво пазят ваксините, как точно и дали има лична или обществена полза от тях.

Не е много умно да очакваш ваксина срещу ковид да пази от други вируси...

Но пък е разумно да очаквате да попречи на естествената организация на имунния отговор.

Това го казваш с авторитета на... ? "Естествената организация на имунния отговор" води до средна продължителност на живота от около 35 години заради покъртителна смъртност в детските години. Справка: регистрите на Британската империя от средата на XIX век. Наясно ли си, че купчина научни изследвания показват, че нормално функциониращ организъм може да гради имунитет срещу около 10 000 патогена едновременно? Включително и чрез многоцелеви ваксини.

Не очаквам да пази, а може да влоши изкарването на други вируси. Вирусните инфекции са неприятни, но хубавото е, че се ограничават сами. През това време е добре човекът да не се обезводни и да се помогне на тялото. Но самият вирус иска само да се размножава -не е бактерия, не ти яде плътта. Белята я прави имунната ти система, която напада прекалено силно. И както си ваксиниран с възбудена имунна система, със следващия тривиален вирус може зор да видиш.

за Вашия авторитет също нищо не разбрахме. От 17-ти век досега само ваксините са разликата, нали? Между другото, тези нови препарати защо се наричат ваксини?

Трябва да се забранят ваксинационноте паспорти за ковид. Да се обявят за незаконни и за българи и за влизане в България. Хората се ваксинират политически притиснати.

Нали когато ЕАЛ направи препоръки за употребата на ваксината, говореше, че в целия ЕС има само 6 случая и то на тромбози, без починали, а ние в България, па изобщо нямаме??? Сега изведнъж - само в Кралството - 32 починали?

важното е да им вярвате :)

Косвени жертви в борбата с вируса. Така ще кажат... резултат от недостатъчното време за тестване на ваксината.

Ами така е за съжаление в реалния живот. Няма такова лекарство или билка, което при тези мащаби на използване да няма някакъв страничен ефект при отделни хора. :-( Казвам го като човек също сериозно пострадал (18 дена в болница) от страничен ефект на лекарство Трябва да има повече индивидуализъм в диагностицирането и лечението, но в момента е като на война и никой не изпада в детайли. Като попремине епидемията и почнат да се натрупват данни ще има повече възможност за научни изследвания

И да не мислиш че ваксината да речем против едра шарка е по-добра? Това са един на милион умрели. Ако проследиш един милион бебета ваксинирани против едра шарка с липса на плакети ще намериш не едно а 100. Е трябва да проследиш 40 милиона бебета за да бъде средното статистически значимо. Около 800 години при българската раждаемост. Изобщо, идиотско е да се твърди че ваксините са безопасни. Нито АЗ нито Пфайзер или даже Модерна и китайската са безопасни. Всяка ваксина ще предизвиква леки симптоми на болестта, като при някои те ще са тежки и дори фатални. Това, което не е известно са дългосрочните последствия от ваксините. Правилното е хората да се информират и да се оставят да решат, да се информират за всички ваксини. Зелени коридори, като се дава приоритет на застрашените групи. Е като гледам опашка няма, та просто няма нужда от всичко друго. Пфайзер за мен е най - опасната, аз си поставих АЗ, считайки че е най-малкото зло от позволените в Европа. (Още мърдам).

а бе олигофрени , шансът да ви удари мълния докато сте живи е 1/15 000 . това е силно усреднено - зависи дали има мобилни клетки около вас , дали сте на билото на Рила или на язовира посред бурята и други фактори , но вероятността е 1/15 000 !!!!!!!!!!!!

... и същите олигофрени играят тото с вероятност 1/14 000 000 за 6-ца, ама печалбата не е 14 000 000 лв ами е около 4 млн.

На тото се играе от липса на друга възможност да се забогатее. Ако оценяш шанса си да забогатееш едно на милиард а загубата на две левчета приемлива, играта на тото е проява на здрав разум.

Друго си е всеки ден да броят жертвите на ковида, финансирани отделно. Ако казват и починалите от сърце ще е жалко, ама нали трябва шум да се вдига. Изобщо, както се видя в Германия и един мъртъв на милион е достатъчно да се отнемат всички свободи на хората. И то в България е добре, няма панильосване.

Ваксините са живот! Антоваксарството е смърт!!!

FFF

Ковид е религия. Поклонниците й са фанатици. Неграмотни при това.

В същото време смъртността от Аспирин е 24 на милион...

То и в България съобщават за 2-3 смъртни случая, ама само в моя блок 2-ма починаха седмица след 1 доза. Да не говорим за възрастната двойка която си почина от старост и гледам на следващия ден писани умрели от Ковид

А днес в малка България пак над 100 починали от вируса. А теб ваксината те плаши.

За старост пари не дават. А с ковид, поне погребението е безплатно.

Няма такова нещо, на баща ми (почина вкъщи) и на баба ми (почина в болницата) ние си ги платихме погребенията...

В Англия късата клечка я изтеглиха 130 000 починали с ковид и още толкова с трайни увреждания от ковид. Ако бяха чакали друга ваксина щяха да имат примерно още 50 000 жертви. А и от къде да знаят коя е най-правилната ваксина? Най- добрата ваксина е поставената навреме.Имаха по 2000 починали на ден от ковид, сега имат по 10. С ваксината намаляваш хилядократно оапсността да изтеглиш къса клечка. Не сме вечни, цял живот правим избори. Шанса от тромбози от ваксината е същия като да седиш 4 часа седнал в самолета за Занзибар.

FFF

Не са ли 130 милиарда само в Англия. Само днес? Тая стъкмистика с умрелите от Ковид толкова я разиграваха, променяха, признаваха, че броят хората със, а не от Ковид (да, в Англия си признаха, както и тихомълком в САЩ, където един ден просто обновиха данните), като махнаха Тръмп това, което до преди ден беше абсурдна теория на конспирацията на неандерталци внезапно се оказа в официалните медии (за броя цикли на PCR теста и точността му), грипът магически изчезна, а всички средства за преживяване на вируса просто не съществуват според медиите. Нито статистики кои точно имат усложнения или се стига до смърт. Нали точно в Англия мисля средната възраст на починалите от КОВИД е по-висока от средната продължителност на живота. И 75% от умрелите от КОВИД са с особено високо наднормено тегло. Ама ваксината е нашето спасение, да се прослави името й и да бъде царството й, както на небето, така и на земята, за вечни времена, амин.

Бе няма такова нещо беее! Ваксините са много полезни беее! У нас нито един не е умрял от ваксина... (официално) беее! Юруш на ваксините беее! Беее!

168 случая на тромбози и 32-ма починали от 21.2 милиона ваксинирани (към момента на статистиката). 32-ма от 21 милиона! В същото време в UK има 4.4 милиона регистрирани случая на COVID и над 127 хиляди смъртни случая. 127 597 от 4 413 834! А сега си представете, че онези 21.2 милиона се бяха разболели, вместо да се ваксинират ... при тази смъртност 615 000 от тях щяха да са в гроба! 615 000, вместо 32-ма! Но продължавайте да твърдите, че ваксините ви убиват ...

Emoto133

Ама що да не може иРНК? Аз си изчаках и си я получих, който иска, да се боцка с маймуна.

Може, разбира се. Аз съм с Comirnaty (Pfizer/Biontech) - 2 дози. Такава ми осигуриха, но ако го нямаше този вариант, отдавна да съм съм с AstraZeneca.

Продължавам да твърдя. Убиват.

Бе нали официално е обявено че ваксините са доброволни??? Тогава що ни агитираш да се ваксинираме??? Ти се ваксинирай, нямам нищо против, но не притискай онези, които нямат такова желание!!!

Аз съм ваксиниран. Никого не агитирам. Просто обобщавам фактите, защото се дразня, когато неуки/неграмотни хора ги изопачават. Или пък наивници сляпо да вярват на някакви глупости, написани във фалшиви сайтове или от случайни хора в социалните мрежи.

Ами защото вируса мутира когато се размножава. А се размножава във неваксинирани. Значи ако искаш да нямаш пандемия трябва да има минимален брой приемници. Въпрос на разум и отговорност но къде такива неща у Ганю.

"Неуки и неграмотни хора",а той грамотния умник си набил рнк ваксина,и агитира даже във форума,за да прецака и другите хора?!

Няма по-тъпо същество на тази планета от човека. Само си копае гроба от десетилетия...

Emoto133

С ваксините, нали?

Изкривяват статистиката, трябва да се покаже коя е най засегнатата група и да се отнесат случаите към това число, а не към всички. То е все едно ка кажем че 15 %от населението се напикава

За млади жени последно оценката на риска беше 1/40,000. Това е доста по-рисково от едно на милион. И би трябвало производителите да се замислят, защото една починала млада жена е по-ценна и от хиляда баби и дядовци - ти убиваш и нея, и бъдещите й поколения.

Няма такова нещо. Последно оценката никога не била такава. Чел си руска помия.

Войната за ваксините продължава с пълна сила. Всичко различно от Пфайзер и Модерна ще бъде пометено. С любезното съдействие на мисирките от цял свят. Да сте чули за пукясали след Пфайзер или Модерна?

Emoto133

Може би има защо?

При Пфайзер е около 3 пъти повече. Ама я опитай да публикуваш сравнително изследване за фирмен продукт. Редакторите на научните списания започнаха да ги подменят още февруари миналата година. Наука, няма що. Астразенека е 97% държавна, може да се плюе.

умрелия е умрял. не може да се потули или скрие тази статистика ако нямя значи няма, ако има значи има (умрели от дадена ваксина) Иначе как- файзър са подкупили всички медици по света, патолози, за да крият умрели от файзър, а да изтъкват такива от Астра ли? тва няква нова коспирация ли е?

СТЪКМИСТИКАТА за КОВИД-а в БББългария напоследък закъснява с по оклоло 8 часа. Докараха ги до 103 КОВИД жертви за последното денонощие.

Браво, а с руската проблеми няма. Так держать, работническо дело!

- 1 на 1 000 000 риск да умреш от ваксината: олеле, убийци, никога няма да "рискувам" с тая ваксина! - 1 на 100 риск да умреш от Ковид: абе аре бе, глупости, това е просто грипче!

Осмислянето на подобни числа изисква акъл, който в бълхария масово липсва...

Ми ходи се ваксинирай тогаз,какво само плещиш !

Това е общо. За конкретен човек нещата могат и да стоят по съвсем друг начин, например за млад и здрав човек - риск от летален изход при ковид - 1 на 20 000 000. Риск от ваксина - 1 на 10 000. И докато за ковида, това е краен резултат, за ваксините можем да очакваме изненади и след 2-3 години.

Тези теоретични числа, които споменаваш, няма как да са реални. 1 на 100 умират средно, няма как при младите да е чак 1 на 20 млн. Няма как и рискът да е 1 на 20 000, т.е. 50 пъти по-голям от средното, предвид, че има и доста млади ваксинирани. А за дългосрочните ефекти - може и така да е, ама защо смяташ, че при Ковид няма риск от такива, а при ваксината има?

Пълни глупости и стъкмистика си написал. Първо приемаш че всички починали са млади и здрави. Второ не са вярно числата ти за починали в младата група. Трето кои са младите до 25 или 45? Четвърто има 22 починали на 21 милиона. Това е вероятност 1 на м8лион не на 10 000. Изобщо си невероятно недоучен. Проценти се учат в началното вероятности във анализа ама май и двете ти липсват.

До по-горните тролове. Не случайно липсват такива подробности в стъкмистиката - за да можете да казвате, че моите числа са нереални. Отворете си подробно описаните смъртни случаи и пребройте починалите до 35 години без придружаващи заболявания. Освен това смъртността на ваксинираните рано я отчитате. Нека първо се заразят, пък тогава.

FFF

Я моля те кажи откъде идва твърдението, че рискът от смърт при вируса е 1 процент?

1% (ако е вярно) , но само ако се разболееш и то за болница. Около десет тъпи по-малко от населението и още около 100 пъти по-малко за човек на 30 години да речем. Та горе долу същото като ваксината. Иначе е просто идиотщина да се счита че ваксината, която по дефиниция трябва да предизвика същата инфекция в по-слаба форма няма да има случаи, които ще са доста чувствително и ще пострадат. Изобщо кампанията срещу АЗ е позор за медицината.

Може ли да ни информирате как преценявате, че ползите превишават риска? Дотук "яростният" вирус се предполага, че е причинил под 5 % смъртност и под 15 % тежка заболеваемост. Какво е истинското положение не знаем, защото стъкмистиката не обхваща реалния брой заразени, не сме сигурни дали хоспитализираните не можеха да си боледуват вкъщи и изобщо не сме сигурни, че причината за смъртта във всички отчетени случаи, е ковид. Реално поне 85 % от ваксинираните нямат полза от ваксината, защото и без нея щяха да преодолеят ковида без усложнения. Трябваше да бъдат ваксинирани само рисковите групи и за тях да се прецени полза - риск. Защото истинският риск от тези препарати, които измамно нарекохте ваксини, все още не е установен.

Ваксините надминаха Новичок по успех на смъртност .

Аааа,скоро ще ги задминем .

Сега ваксината просто ще я прекласифицират като биологично оръжие, и ще я продават още по-скъпо за превъоръжаването на армиите...

Шанса да направиш ПТП е по-голям ама това не те спира от шофирането. Аман от комплексари

Така е! 32 от 33 милиона е под 1 на 1 000 000 Същите тези хора обаче пушат, пият и ядът боклуци всеки ден, от които шанса да умреш е 1 на 100 000 дори и по -малко.

А, Добро утро! Кой е съгласен да изтегли късата клечка и да е между тези 300 души, които гледат цветята откъм корените? Поне да бяха казали при какви групи пациенти, или заболявания е повишен рискът от появата на тромбози. Сега мрънкат че само предполагат за причините за съсиреци, и повтарят до втръсване че ползите са много по-големи.

Или не правиш разлика между 30 и 300 или си олигофрен и твърдо държиш да се знае. От неваксинирани хора дали пък в рамките на месец два един на милион няма да получи тромбоза? Разбрахме че сте против ваксините (или поне против всички без съветската). Ами имате избор бе, никой не ви кара насила.

И против съветската сме. Ще изчакаме вас, белите мишки, за да преценим разумно как да постъпим.

Като гледам АстраЗанека е доста по-ефективна от Новичок.

Не е смешно.

ще я вземе на въоръжение в ГРУ!

Който иска да се ваксинитра. Ваксината помага за леко изкарване на болестта, не за спирането и еазпространяването и. Аре със здраве!

Защо днес няма данни за новите случаи? Дори БНТ нищо не казват.

Нова тактика явно. Пише за Техеран и има снимки с трупове в чували.

За да видим колко е лошо и тревожно без НОЩ!

Днес в 12 отивам да се ваксинирам с Модерна, при личната лекарка. За тази ваксина няма данни, но дано оживея...

Да не ти е опрял някой пистолет в тила? Особено ако не си си направил/родила децата - изобщо не те съветвам! Нещо, което не е проверено поне 20-30 години на практика, да не си луд/а да си го биеш директно в тялото, заобикаляйки всички естествени защити и механизми на организма?

Искам да пътувам по света. Затворът е по - гаден от риска. Аз съм човек - авантюрист.

Ами успех, тогава... И дано попаднеш в благоприятната част на статистиката... P.S. Все още има лични лекари - хора, които те пишат "ваксиниран" и хвърлят неизпозлваната инжекция в коша... (според желанието ти)

Живота си е твой. Правиш, каквото мислип е добре за теб.

И на родителите му е, донякъде и на децата му, на обществото. А безплатното образование, което е получил/а? И изобщо... проблемът е доста сложен... Животът ти уж си е "твой", обаче ти само можеш да го унищожиш или съсипеш... Можеш ли сам да си направиш живот? Или нещо смислено да направиш от него с малко усилия? Не?

Ако ще говорим за ползи, то представете си колко хора в тежко здравословно състояние са починали и са се спасили от мъките си... Така че короната също има своите ползи, които те отнемат с тези ваксини...

здравословноно,явно го забрачяш.

"В един от тези случаи съсирек се е образувал СЛЕД поставяне на ВТОРА ДОЗА" УФ, умря още 1 ОПОРНА ТОЧКА на ЩАБ-аджиите. Спасителите СИ ИГРАЯТ на ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА с ЖИВОТА и СМЪРТТА. ... ЩАБ-аджиите да помолят ЗА СЪДЕЙСТВИЕ Майдел-майка и -дъщера ЗА ДАРЕНИЕ на поне 4 МЛН. ВАКСИНИ на "АстраЗенека"! А Бойчето може ДА СЕ РАЗПИШЕ на ПРЕСТИЛКИТЕ на ДАРЕНИТЕ и ДА СЕ СНИМА за СБОГОМ.

Това 32 починали от 21 милиона, смятай в %, всяка една ваксина поставяна до сега има рискове, но от вируса са починали в страната 127 000. Също така и при иРНК ваксините има образуване на тромбози и починали. Но ползите надвишават риска, сега когато знаят това, лекарите изписват профилактика с лекарства на рисковите пациенти. Всеки си преценява, но при 5%от хората корона вируса има летален край.

Говори се за тромби и починали и те отново най- нагло повтарят за "ползи"! То бива, бива, ама.....или ваксинирайте се пък каквото стане!

Нормално е човче, нали ние се наведохме и изкупихме тази ваксина.

Ами тогава, който я е купил да се ваксинират!

Тя помага на АСТРАлното ви тяло да отпъува завинаги...

Естествено! Когато не си ти умрели, ползите надвишават рисковете. :))))))))))))))))

Общо взето с аналгина и парацетамола е същото. Ако им четеш листовките въобще. В тях не пише измислици.

С всичко е така. Но да ми обясняват как ползите надвишават рисковете, и в същото време разни директори на същите тези фарма компании отказват да се ваксят, ЗАЩОТО са обявили на сайтовете си и сайтовете на агенциите по храни и лекарства, че са в във фаза проучване до 2023-2024г. А ми обясняват как трябва да се ваксем на всяка цена с подобни продукти. Все пак са ме учили да не ми е база за истина ТВ или Интернет. Мерси.

И да ти кажа, с българските форми на изброените от теб лекарства, няма голяма опасност да се гътнеш. Като сравним количеството вложено активно вещество в БГ, и Германия например. Правила съм съпоставка. От 1/2 парацетамол ти "светва"- от Германия закупен. Докато от БГ и две да приема -все тая.

3евзек

А при ваксините как мислиш е?

Не знам някой починал от аналгин!

Експеримент си е. Всички ваксини имат листовки, но никой не ги чете. И чудни съставки! Направи куп витамини! В някой си пише директно смърт - в странични реакции. В САЩ имат фонд за обезщетения на пострадали от ваксини. Защо? Значи признават, че те увреждат. Дори такива, които са "тествани" десетилетия. Защо нещо, което уврежда ми го рекламират за спасение? Защо се правят реимунизации през 10 години? Нали са манна небесна и те пазят во веки веков? От какво те защитават толкова, като самия ти имаш щит в себе си? Разработени срещу вируси. ок. Но срещу един конкретен щам. Ако срещнеш див щам от същия този вирус? С един флакон от дадена ваксина колко може да ти се промени живота, защото :Дайде да вярваме в науката!!! Коя наука? Те са като музикантите- който плаща- той поръчва музиката и могат да те засипят с куп научни термини. И да ти вменяват вина. Не знам защо човек си мисли, че е по-добър от Създателя на имунната си система.

3евзек

Г-жо да, Ивета, Сигурно и от ваксина не познавате никой починал. Ако не ти го напишат в статия, няма и да разберете. И фонд за пострадалите от аналгин или парацетамол няма.

Иивета, не ми приказвай само. Че се оказа че в една от тези еврогейска страна ми дадоха лекарство за успокояване на болка от травма в осемкратна доза. Едва се добрааюх до летището. Та не ми ги хвали.

сега се провеждат тестовете за ефикасността на ваксината ( на есен ще се знае коя е добра и коя не

= руска рулетка...

Боцкай куме, това немак да е верно! Боцкай ковидарите, да ни мирна душата!

Душата ви ще почива в мир.