Великобритания повдигна обвинения на трети руснак за атаката с Новичок срещу Скрипал

И той, като другите двама, е работил за ГРУ, и тримата са опасни, заявиха британските власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе веднага на бесилото и всички с руски паспорти да се изгонят от Англия, ЕС и България.

Никога нямаше да се сетя, че обвинен в убийство е опасен. Благодаря за информацията!

Дори и такива злодеи като супер агентите на КГБ Баширов и Петров не могат да се измъкнат незабелязани от бдителните очи на добродушните, но решени до край да отстояват своите достижения свободни хора от свободният свят.

Отлична ирония! Поздравления...

Обаче една огромна тълпа муслимани са се изплъзнали. До там,че Шариат-а се признава за закон в УК (факт, проверете!)

Гледам ей сега швабите дъвчат как заради онзи дето гръмна касиера се опасявали от антиваксърски тероризъм. Е що така бе? Като превърти някой ислямист нали е винаги изолиран случай и не трябвало да ги слагаме под общ знаменател?

На България и Чехия са им казали какво да говорят.

Тия смешници, англичаните, защо не повдигнат "обвинения" на цялото ГРУ, вместо да се занимават с "ТИНТИРИ-МИНТИРИ" ???

Смешници сте вие българите. Всичките ви проблеми ви ги разследват други държави и ви дават всичко на готово. А вие за нищо не ставате. Ама съвсем за нищо. А британците имат едни от най добрите специални служби в света.

Едно време, повечето тук са млади, мързеливи и глупави и не знаят и не искат да науча, но да им кажа.... Едно време Франция толкова се беше одървила, че за малко беше извън нато, а наглосаксите от америка се принудиха да си приберат атомните бомби, които бяха във Франция.... После французите отново наведоха глава и влязоха в тази омаскарена клика, уж да се борят срещу комунистите... е те сега им го набиха до макарите. Ама не тайно и изневиделица, а явно, на сцената и пред всички. Толкова за евроатлантическите "ценности" на нато... Щом се гаврят така с французите, представете си утре какво биха направили с България... Но ще дойде ден и отново ще ги дерем при Дойран или в Лондон... няма значка къде. България няма място в този уродлив "съюз", нато!

Записани са от видеокамера как влизат в Солсбъри с тачанка. Единия кара тачанката, другия с картечница "*Максим" и един държи бидон на който на руски пише " Новичок".

Не на руски, а на английски за да могат да си го прочетат М и агент 007.

Е, нека не забравят и нашичкиат Гебрев и него да включат в играта.Също така пренебрегват Георги Марков ,което е крайно нечестно ,той не заслужава такова забвение.И както са го подкарали ,най-добре е да обвинят и Путин.

За британците лъжата е истина, а истината - лъжа. Според случая ... Лъже като ингилизин, казва народът.

Тези няма, няма и като трябва да отклонят вниманието на хората (например, как американцетата хързулнаха Франция със 66 МИЛИАРДА ДОЛАРА), започват с измислиците. Циркаджии! Вече никой не им се връзва ...

Шоуто трябва да продължи....

Ето на, цели трима руснаци "участвали" в "отравянето" на Скрипал и дъщеря му, но не са могли да ги отровят! Абсолютно никаква работа не могат да свършат тези от КГБ-то !

Тия още ли се халосват с тоя скрипал???????????????Не е ли вече минало бешало?+??????????

И сега как ще се обясняват на Франция и на ЕС. Нов театър,за да се пише за друго. Но фактът остава. Дано Франция и ЕС им спретнат голямо дело.

Schilo

Тоя фарс продължава ли? И Агата Кристи не може да съчини такъв сценарий.

Агата Кристи никога не би измислила подобна пошла кичозна смешка. Жалко за котката на Скрипал - единственият доказано пострадал от семейството.

Какво чака Радев? Аз ако бях, сърбят ме ръцете, веднага щях да подкрепя санкции и да изгоня 5-6 шпионина от руското посолство!

Руските ги изгонихме. Сега на ред са американските и английските.

като начало турските, после английските, а за американските не знам, те имат повече работоспособни танкове на наша територия, от колкото има в БА