Възродителният процес нахлу в пленарната зала заради лишени от право на пенсия репресирани

"Става въпрос за едни 7 млн. лева - не са много за хората, които построиха социализма", възкликна Вежди Рашидов

Обратно в новината

Коментари - Възродителният процес нахлу в пленарната зала заради лишени от право на пенсия репресирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вън от България мамицата ви турска!

Въпреки крайните приказки - нашето общество си остава доста религиозно и етно толерантно (не като фалшивата политическа толерастия на Ханс и Джон) - за разлика от УкраинЕ - не виждам тук да се хващаме за гърлото…

Нови "активни" борци се задават на хоризонта! Предишните вече измряха, време е други да им заемат местата

Га събаряха правителството заедно с прекия участник във възродителния процес Боко Тиквата не риваха, сега риват.

Е-е-е човек - те тия хора живеят от над 100г в България - това не е като САЩ - 5г си там и вече си “американец”…

При слаба държава първи налитата да отхапят нещо разни малцинства и прочие хрантутници, барабар с НПО- тата им! Как да не се изкушиш да я изнудиш тая държава! Не са само холандците и австрийците!!

ДПС спекулират с темата. Това е престъпна корпорация за кражби, присвояване и властови ресурс. Играят и с етническата карта. ДПС е проклятието на България.

керата си един от тях, нали беше протежето на Джагаров?

За огромно съжаление е така - ДПС не олицетворява българските турци - просто шепа бивши ДС-та яхнаха тая сладка политическа хранилка.

Кого лъжеш бе, ганьо? Я си прочети съфорумците как плюят по тоя, че бил "джагал", по оня, че бил евреин, по третия, че бил католик, по черните футболисти, че били "маймуни". Изразът "балък чужденец" по повод "етно толерантността" също да ти го припомня!

По време на възродителния процес пашата на тези герберастки съдружници беше в затвора.

Противоконституционната етническа партия на дпс резаците трябва да се изхвърлии всички нейни членове в затвора доживотно...Докога ще се търпят малоумието на тия мърши, време е за нов възродителен процес , малцинствените отрепки трябва да си знаят мястото. Прокуратурата трябва да се самосезира, за внасяне на етнически смут и насаждане омраза към българите и България. И за сведение на биологичните отпадъци в парламенте днес 04 януари се навършват 145 години от освобождението на София от омразните турски бащибузеци с помоща а на православните руски братя...

ДПС са гарант, колкото и секирата. Както се казва "ако не щеш мира - на ти секира" подобно на рашисткия мир - само спрямо техните условия, а изпращането на оръжие за защита в Украйна било отлагане на мира.

Заради корпорацията, България скоро не се очаква да бъде истинска европейска държава. Корупцията и кражбите ще продължат. Това, че Турция дава на България достъп до тръбите си, също не е случайно.

самосезирай се! Разиграва се пак етническо противопоставяне от дпс. Ама не смееш цървул,щото те те крепят.

Е, тези наглите от ДПС вече взеха да прекаляват с тоя техен възродителен процес ! Никой за нищо не им е длъжен.

Шилo

Репресиращите от ДС се загрижили за репресираните. Ти да видиш!

Тези хора не разбраха ли ,че аз нямам никакъв проблем със съседа си, който се казва Исмаил. Говорим си за риболов, кой какво го боли , за скъпотията и за мен и за него. Но когато стане дума за партия на етническа основа , нещо в мен настръхва. Точно тази партия ги отделя от нас, организира ги ,сплотява ги , но като турци.Колкото и да говорят за " нашата родина" .

Хаххахаха 100г , объркал си мой човек. За турците в Делиормана има теории че са там чак от 10- век !!! От времето на печенежките нашествия

Учиш, работиш , почти на 30г си, още не си създал семейство и закъсняваш, взимаш кредит , почваш да си правиш / оправяш къщата, идват 3 непълнолетни цигани с ножове да те крадат / или те убиват (и излизат след 1-2 години) / или ги убиваш (и влизаш за 20-30г) , явно е че МВР се занимава с други неща като трафик на бежанци. Към кого да се обърнеш? Политици и съдии искат българите да изчезнем. Украинските бежанци седяха 9 месеца в 5 звездни хотели и сега продължават да седят по държавните бази БЕЗПЛАТНО, а бедстващите българи от Карлово им дадаха фургони и ги накараха да си платят дървата придошли от реката. Турците и циганите са на почит , размножават се и им се плаща ! Имат и повече права от българите , защото се водят малцинства! А българския пенсионер яде хляб с кисело мляко… И в крайна сметка почваш да се чудиш - ти ли си най-големият балък , та не си станал престъпник/ мутра .

Море,с една голяма гьостерица да ви зачеластрят хората,че като почнат всичките еничари що се нароиха от 1990 до сега,кожата ви трябва да одерат,жадни и гладни да ходите и всичко заграбено да върнете.Може пък все някога и това да стане !!

Ай ти спецовете ша им ги искарат нали са мноу умни

А турското робство?

Насаждат им, че са турци. Да си направят ДНК тестове. Турция е създадена едва 1923г. или 45 години след освобождението ни от Османско робство. Турците дори в европейската част се отличават от тези в Анадола. Те са по тъмни, с трапецовидни нагоре чела. И мутирали вежди в сгъвките. Като Ердоган. Много от тези само да се погледнат в огледалото, трудно ще видят нещо турско. Част са сигурно смеска. А за Възродителният процес, явно са имали някаква информация и някакви страхове, че да го почнат. Които са се и потвърдили. И лъжат какво се е случило. Например когато са пратени 2 милиционера да съобщят в едно село за преименуването, дето нямат нищо общо със самото него, те биват заклани. Но кой да го каже? После тръгва милицията естествено да търси извършителите. Но уж се дигат на протест и отпред бутат жените и децата, че да скрият извършителите. От там има изстрели във въздуха и по земята, че да си освободят път. От изстрели в земята има рикоширали куршуми и уцелени, което се изкарва как стреляли по хората. Но няма кой да каже истината. Или как са получили информация за бомбата във влака с майки и деца. И са почнали да ги вадят милиционерите, но се е взривило в този момент. Познат имаше друг познат бил от червените барети, дето бил почти глух с едното ухо от това, докато вадел хората. Но виждаш ли те били лошите.

Малката Тюркян...айде стига вече. На едните ще се извиняване всяка година, на другите ще се извиняване всяка година......

Стига с тези глупости за "възродителен процес"само дпс има полза от тази лъжа зада изнудва България.

Наглостта на мюсюлманите е безгранична! Етническата, ПРОТИВОКИНСИТУЦИОННА, организирана престъпна група ДПС трябва да се разтури ВЕДНАГА, а основателите и, съдени от народен съд, вкарани в затвора с конфискувано имущество в полза на държавата!

Има теории? За печенеги? Ти имаш ли представа кои са печенегите и дали имат нещо общо с османските турци, със селджуците и пр.? То има теории и че земята е плосък ромбоид, и че светът е създаден преди 7 000 години от Дядо Боже, и че Елвис всъщност е маскираният Румен Радев. Не пиши повече глупости, че се излагаш.

А кога ДПС ще се извинят че ограбиха България и изнудват народа с измисленият етнически мир?!

Гласувайте още за Герб и шайката им

Не случайно, КОНСТИТУЦИЯТА забранява етническите партии! Ако си бяхме спазвали КОНСТИТУЦИЯТА, сега нямаше да се вайкаме!

Вежди Рашидов - втори след президента по важност в държавата. Това ми звучи като Риши Сунак - също втори, само че във Великибритания. Може да се долови тенденция на ислямизиране на втория властови ешалон. Усещането за справедливост в Исляма произхожда от удевлетворението на сделката. Това също е и в основата на корупцията или по-"цивилизационната" му форма - лобизма.

На законодателството. Какво правят дпс в народното събрание досега.

И турците не са ни клали и изнасилвали, както ромбовете...Баси и племето, баси и напастта!!!

"възродителен процес" си взе 7-8 % на изборите, чак сега ли забелязаха

Топките на доганя.

Ами тогава да не се правим на слепи и да забраним и католическата партия. Също и протестантската. А защо не и православната?

...Щото Сопола НЕ Е ТУРЧИН, а циганин!!!

в България от хилядолетия. А възродителният процес се проведе от техни турски сътрудници на ДС, един от които е Доган. Заплашваха ги с пистолети, без присъствие на българи, да напуснат България за 24 часа. А после агентите на ДС им отнеха имотите, но не видяха хаир.

изгонете турците и незаконната им партия от парламента и от държавата

Кое не ви хареса в истината за гара Буново, бе пед...ли нещастни, коректори от тя наср...н форум на сайт-чето ДИР-ник? https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B2%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F(1984%E2%80%931987) Това е за тия същите, като оня бездарник Тома Биков, дето се изцепи, че те били "без оръжие", Алооу, кои бре хаймана? Тея дето взривиха вагона за майки с деца ли бе, нещастник ниеден? Що не кажеш нещо в защита на почернените семейства на загиналите тогава деца, бе помияр?

Защо не коментират как по балтийски държави забраниха кръщаването на руски имена. Позната немкиня омъжена за нашенец, като ходи в посолството да и обновяват паспорта, 3 пъти поред се връща с различно име, не по нейно желание. Не можело -ова, трябвало като на мъжа -ов. Четвърто кръщелно име. Премахнато после бащино.

е, защото сме парламентарна република.

Майчиният им език - турски. Вярата им - турска. Електората им - турци. Иначе, претендират, че не били етническа партия. Настояват, че пазели ЕТНИЧЕСКИЯ мир в България, ама НЕ били ЕТНИЧЕСКА партия....

че тато не продължи възродителния процес както трябва и после не изгони тая сган по анадола

Какво е "български турчин"? Или си българин, или турчин. Ако е второто си заминавай в Турция, ей къде е!

а като си продадоха апартаменти и имоти и после се върнаха сдс ги отне от законите купувачи и им ги върна, това как се вписва? мултака в затвора и забрана на дпс мнозина не с а виждали на живо турчин идете в североизтока цели села и обласи с а с турско население

Тази корпорация няма нищо общо с българските турци, тя само ги използва за собствени цели.

Един пример за гадост! Бившият депутат от ДПС Ариф Агуш си е извадил решение на съда, че е репресиран за събития станали 3 години преди да се роди! Взел е обезщетения и всякакви облаги за репресираните! Най- богатия турчин, ДПС и още толова има като тоя кърлеж?

Тези "едни" 7 000 000 лв, можеха да стигнат за поне 14 детски линейки....