Васил Терзиев с 8 заместници, четирима вече са назначени

Ясни са зам.-кметовете в ресори "Социална дейност и интеграция на хора с увреждания", "Зелена система, екология и земеползване", "Европейски политики, международна дейност и туризъм" и "Култура, образование и спорт"

Обратно в новината

Коментари - Васил Терзиев с 8 заместници, четирима вече са назначени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой трябва да работи докато този обикаля и пие шампанско. Въпреки че като го знам по скоро е наел ДС родата

А дано е наел и някой който не му е род, за да има кой да свърши някаква работа....

На това му се казва стратегия! Като имаш 8 заместника, винаги можеш да си измиеш ръцете с тях и никога да не си виновен за нищо. Винаги друг няма да си е свършил работата. Шапка на тояга!

Ама защо само 8?! Направо 23мата да са му заместници!

И 888 да му сложите няма да помогне...

личи си че тоя комунделски син ще е по-голям боклук и от Фандъчката.....

Има време. После от ложата ще ги инструктират.

Стана традиция, четеш колко са велики специалисти, а в същност всичко е алабализъм за пред хората. Познавам някои хора, лансирани по същия начин за различни постове и съм се убедил, че тия биографии нямат нищо общо, често с истината и в огромното мнозинство със същността и способностите на личността.

как някой с такъв опит като например управление на мега проекти ще зареже всичко, за да стане зам. кмет на едно голямо село. Освен да е някакво поръчение я по педалска, я по ДС линия

Тези места които са заемали, са с ВРЪЗКИ, а не по заслуги - справка акккадеммика, Борел, Лайнен, Шолц, Кокорчо, цялото ПП - дипломи и грамоти на кантар

А ти си толкова умен...дялън камък ...ставаш за всичко...

Кметът на 22 милионно Мексико поздравява 22-та кмета на едномилионна София! Но май вече са 31?!?!?!

Четирима вече са назначени, но за останалите четири ще има втори търг

Кмет с 8 заместника, после районни кметове, на всеки по една секретарка, а на края работа никаква не е свършена

още по-добре за нищоневършещото ДС.

Никола Барбутов ..тоя кво разбира от туирзъм ?

Да помниш , че на данчето заместниците бяха 12 ... или боко така и не ви научи да броите

Грешиш малкиО. ЧЕти: Имаме в София 24/двадесет и четири/ районни общини с кмет и трима зам. кметове. Та по 4 кмета на община, или общо 96 кмета.Еееее, какво да работят? Само секс,музика ,парфюми и далавери. Това е работата им.Кой град в Европа или света, има 96 кмета? Лудост ,ама народО търпи. И не казвайте,че ги избираме. Назначават се.

Какви са тези заместници? Трябва един и когато го няма ккмета той да изпълнява временно задълженията му. Какви са тези 8 заместници. Тази администрация няма ли да я свиваме?

Чудо невиждано! Бобчева ще заема 2 поста на зам. кмет?

Започва да се заформя гей-парада!

Голяма рода има човека, недейте така. И от ДС го натискат. Влезте в положение.

Ма как 8 замесника ?! А той кво ще работи? Ще върти собствен бизнес с общината?

Тоя бие рекордите. Досега не е имало община с 8 заместници. Не знам как този е "избран", но аз не познавам лично нито един човек от моя кръг (това са стотици хора), който да е гтласувал за него. А като погледнеш нападалите дървета в центъра и по кварталите, които няма кой да разчисти вече четвърти (!) ден, ясно е какъв управленец ще е този. Затова му трябват и 8 заместници - да има на кого да прехвърля отговорността, а той да си стои чистичък. Шивашко-ченгеджийски номера.

96/деведесет и шест/ са.И мноО им се работи.

Неможачите са на власт, само с лалане не става, трябва да се върши и работа. Но нормално е, когато само си свикнал да харчиш чужди пари, да номинираш поредните лаладжии, които ще умуват с виртуална работа и постижения.

Това е парад на отрицателната селекция !

А бе, с толкова дипломи,огромен опит ,мега проекти,фондации,специализации и накрая зам,кмет на бюджетна хранилка?!И в Пазарджик имаше една такава,учила в Гремания,па стажувала в Европарламента ,но сега изстисква пъпки и масажира задници.Намерете хора да вършат работа,а не с дипломи на кило,повечето,от които за нищо не стават!

Говориме преди всичко за 8 бушона, преди главния.

Честито на софиЕнци! Американското посолство след като си избра и назначи кака Васка за свой подуправител на София, си избра и още 8 такива безлични(и некадърни) свои марионетки да "помагат" на кака Васка. Всички до един без разлика тип фито-зоо офис планктон, развъждан по разни козяшко-соросоидни развъдници, за благозвучие наречени НПО-фондации. Всичките тези представители на Козяк цял живот са търкали задници по бюра из разни офиси. Извън работата в офис и на бюро, те всички нищо друго не могат и нищо не умеят. За никъв чеп не стават. Иначе за американски подлоги, подложки и изтривалки са идеални.

Аз съм умен, а ти си ТЪП - КВО НЕ РАЗБРА?

На тая кълка..... няма да изкарат мандата! Ще си търсят работа, ако не ги търсят от правоприлгаащите!

Много заместници а кмета тогава кво ша работи само ще се показва по телевизията да говори за глупавите решения където взима.

Трамвай 5 кога! Дупета!

като кирца идиото - завършиле Харвардо, въртели милиарди, ама, видиш ли, зарязали всичко и дошли София да оправят про-боно... Нема начин просто...

ги гледам тия новите, които ще ни управляват и си казвам:"Боже, защо ни наказваш така, какво сме ти направили?

софийският сняг, боклук и погром харесват това....

чета коментарите и разбирам,че никой от коментиращите и представа си няма за работата на общинарите, но "лалосват"...За съжаление такова е отношението и към работещите в правителството , и към депутатите - по бай Ганювски...Та ми става ясно защо някои бизнесмени "съкращават" някои от работещите при тях ...

Да ти пикая на "бизнесмените"... или корпорациите, на 4 работника 5 мениджъра, директора и ВП-та... и като нещо не върви махат 2ма работника. Еби си майката

Лустрация!

А ти къде и каккво работиш? Та не те съкращават

Прав си. Те не работят по система ,,про боно,,. А по система ,, донос-бонус,, . В техния случай съгласуе да продадат България и бонус -назначават ги на съответни места

Отровиха Овча купел с трафика. Строят покрай реката без инфраструктура, срещу огромни подкуппи явно, купуват си с парите луксозни жилища, а нив живеем в хаоса , смрадта, газовете шума и праха. Живи да не са до девето коляно

Бате бойко беше избрал добри бушони за фандъчка. 12 години нищо не сгреши, нищо не открадна ( или не я хванаха), И ГШСВНО -НИЩО НЕ РАБОТЕЩЕ. Ако пък София има вид на столица и европейски град

Е как за нищо не стават? Да си пълнят джобовете, да оправят техните хора, да се гаврят с другите.

В София има толкова много роми, които получават пари като социално слаби. Преди години тези хора бяха длъжни да отработват няколко дни в месеца. Като гледах днес този непочистен град рязано -недорязано, клони и стволове зарязани насред тротосри и градини, мокри неизметени листа , върху които едва не се пребих, та си помислих защо не изкарат ромите да почистят и да си заслужат помощите.

Сега схващам защо е имало трудово-възпитателни лагери. В Белене. Примерно. Ти си точно за там!

Една къса отсечко в горичката над пл. Журналист не могат да пуснат, вече шести ден, а вие за щялото трасе на №5 питате!!!! Хубавите РАБОТИ стават БАВНО.

малко са 8 - 38 да сложи...

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!