Васил Терзиев с 8 заместници, четирима вече са назначени

Ясни са зам.-кметовете в ресори "Социална дейност и интеграция на хора с увреждания", "Зелена система, екология и земеползване", "Европейски политики, международна дейност и туризъм" и "Култура, образование и спорт"

Обратно в новината

Коментари - Васил Терзиев с 8 заместници, четирима вече са назначени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!

малко са 8 - 38 да сложи...

В София има толкова много роми, които получават пари като социално слаби. Преди години тези хора бяха длъжни да отработват няколко дни в месеца. Като гледах днес този непочистен град рязано -недорязано, клони и стволове зарязани насред тротосри и градини, мокри неизметени листа , върху които едва не се пребих, та си помислих защо не изкарат ромите да почистят и да си заслужат помощите.

Лустрация!

чета коментарите и разбирам,че никой от коментиращите и представа си няма за работата на общинарите, но "лалосват"...За съжаление такова е отношението и към работещите в правителството , и към депутатите - по бай Ганювски...Та ми става ясно защо някои бизнесмени "съкращават" някои от работещите при тях ...

Да ти пикая на "бизнесмените"... или корпорациите, на 4 работника 5 мениджъра, директора и ВП-та... и като нещо не върви махат 2ма работника. Еби си майката

А ти къде и каккво работиш? Та не те съкращават

Сега схващам защо е имало трудово-възпитателни лагери. В Белене. Примерно. Ти си точно за там!

софийският сняг, боклук и погром харесват това....

ги гледам тия новите, които ще ни управляват и си казвам:"Боже, защо ни наказваш така, какво сме ти направили?

като кирца идиото - завършиле Харвардо, въртели милиарди, ама, видиш ли, зарязали всичко и дошли София да оправят про-боно... Нема начин просто...

Прав си. Те не работят по система ,,про боно,,. А по система ,, донос-бонус,, . В техния случай съгласуе да продадат България и бонус -назначават ги на съответни места

Трамвай 5 кога! Дупета!

Отровиха Овча купел с трафика. Строят покрай реката без инфраструктура, срещу огромни подкуппи явно, купуват си с парите луксозни жилища, а нив живеем в хаоса , смрадта, газовете шума и праха. Живи да не са до девето коляно

Една къса отсечко в горичката над пл. Журналист не могат да пуснат, вече шести ден, а вие за щялото трасе на №5 питате!!!! Хубавите РАБОТИ стават БАВНО.

Много заместници а кмета тогава кво ша работи само ще се показва по телевизията да говори за глупавите решения където взима.

На тая кълка..... няма да изкарат мандата! Ще си търсят работа, ако не ги търсят от правоприлгаащите!

Честито на софиЕнци! Американското посолство след като си избра и назначи кака Васка за свой подуправител на София, си избра и още 8 такива безлични(и некадърни) свои марионетки да "помагат" на кака Васка. Всички до един без разлика тип фито-зоо офис планктон, развъждан по разни козяшко-соросоидни развъдници, за благозвучие наречени НПО-фондации. Всичките тези представители на Козяк цял живот са търкали задници по бюра из разни офиси. Извън работата в офис и на бюро, те всички нищо друго не могат и нищо не умеят. За никъв чеп не стават. Иначе за американски подлоги, подложки и изтривалки са идеални.

Говориме преди всичко за 8 бушона, преди главния.

Бате бойко беше избрал добри бушони за фандъчка. 12 години нищо не сгреши, нищо не открадна ( или не я хванаха), И ГШСВНО -НИЩО НЕ РАБОТЕЩЕ. Ако пък София има вид на столица и европейски град

А бе, с толкова дипломи,огромен опит ,мега проекти,фондации,специализации и накрая зам,кмет на бюджетна хранилка?!И в Пазарджик имаше една такава,учила в Гремания,па стажувала в Европарламента ,но сега изстисква пъпки и масажира задници.Намерете хора да вършат работа,а не с дипломи на кило,повечето,от които за нищо не стават!

Е как за нищо не стават? Да си пълнят джобовете, да оправят техните хора, да се гаврят с другите.

Това е парад на отрицателната селекция !

Неможачите са на власт, само с лалане не става, трябва да се върши и работа. Но нормално е, когато само си свикнал да харчиш чужди пари, да номинираш поредните лаладжии, които ще умуват с виртуална работа и постижения.

Тоя бие рекордите. Досега не е имало община с 8 заместници. Не знам как този е "избран", но аз не познавам лично нито един човек от моя кръг (това са стотици хора), който да е гтласувал за него. А като погледнеш нападалите дървета в центъра и по кварталите, които няма кой да разчисти вече четвърти (!) ден, ясно е какъв управленец ще е този. Затова му трябват и 8 заместници - да има на кого да прехвърля отговорността, а той да си стои чистичък. Шивашко-ченгеджийски номера.

Ма как 8 замесника ?! А той кво ще работи? Ще върти собствен бизнес с общината?

Голяма рода има човека, недейте така. И от ДС го натискат. Влезте в положение.

Започва да се заформя гей-парада!

Чудо невиждано! Бобчева ще заема 2 поста на зам. кмет?

Какви са тези заместници? Трябва един и когато го няма ккмета той да изпълнява временно задълженията му. Какви са тези 8 заместници. Тази администрация няма ли да я свиваме?

Грешиш малкиО. ЧЕти: Имаме в София 24/двадесет и четири/ районни общини с кмет и трима зам. кметове. Та по 4 кмета на община, или общо 96 кмета.Еееее, какво да работят? Само секс,музика ,парфюми и далавери. Това е работата им.Кой град в Европа или света, има 96 кмета? Лудост ,ама народО търпи. И не казвайте,че ги избираме. Назначават се.

Никола Барбутов ..тоя кво разбира от туирзъм ?

още по-добре за нищоневършещото ДС.

Кмет с 8 заместника, после районни кметове, на всеки по една секретарка, а на края работа никаква не е свършена

Четирима вече са назначени, но за останалите четири ще има втори търг

Кметът на 22 милионно Мексико поздравява 22-та кмета на едномилионна София! Но май вече са 31?!?!?!

96/деведесет и шест/ са.И мноО им се работи.

Тези места които са заемали, са с ВРЪЗКИ, а не по заслуги - справка акккадеммика, Борел, Лайнен, Шолц, Кокорчо, цялото ПП - дипломи и грамоти на кантар

А ти си толкова умен...дялън камък ...ставаш за всичко...

Аз съм умен, а ти си ТЪП - КВО НЕ РАЗБРА?

как някой с такъв опит като например управление на мега проекти ще зареже всичко, за да стане зам. кмет на едно голямо село. Освен да е някакво поръчение я по педалска, я по ДС линия

Стана традиция, четеш колко са велики специалисти, а в същност всичко е алабализъм за пред хората. Познавам някои хора, лансирани по същия начин за различни постове и съм се убедил, че тия биографии нямат нищо общо, често с истината и в огромното мнозинство със същността и способностите на личността.

Има време. После от ложата ще ги инструктират.

личи си че тоя комунделски син ще е по-голям боклук и от Фандъчката.....

Да помниш , че на данчето заместниците бяха 12 ... или боко така и не ви научи да броите

И 888 да му сложите няма да помогне...

Ама защо само 8?! Направо 23мата да са му заместници!

На това му се казва стратегия! Като имаш 8 заместника, винаги можеш да си измиеш ръцете с тях и никога да не си виновен за нищо. Винаги друг няма да си е свършил работата. Шапка на тояга!

Някой трябва да работи докато този обикаля и пие шампанско. Въпреки че като го знам по скоро е наел ДС родата

А дано е наел и някой който не му е род, за да има кой да свърши някаква работа....