Коментари - Мними полицаи обраха 100 000 лв. от бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щетите от задръстването са сигурно 10 пъти повече ... за нервите да не говорим аз висях поне 1.5ч за да вляза в града (от Асп. мост) и .. кво Фанаха ли ги !?

А дали не са от Одеса или Ростов...

Защо е било необходимо да се занесат толкова пари в брои в офиса, след като сега заплатите дори и в частните фирми се превеждат по банкови сметки на служителите? Тул има нещо тъмно! една почтена фирма не плаща в брой! И един извод, който се набива на очи - при тегленето на големи суми ( и то далеч под посочената в статията сума) се прави предварителна заявка в банката няколко дни напред. СЛЕДОВАТЕЛНО: в банката има съучастник на крадците! Те са знаели кой и кога ще тегли голяма сума!!

boyko e zaet sega i ne moje daq im obyrne vnimanie.

rabotata e qsna , tva sa igra4ite ot policiata , kradeca vika drashte kradeca razdelilis a parite , v bg ve4e nqma na koi das a opla4i 4ovek , moje da ta ubiat i ivae nqma koi da ta zashteti, horata zagubiha doverii na policiata , kvo da govorim tesa nai golemite bandiugi

Браво момчета!Щом е богаташ и чорбаджия вземайте колкото можете!То и без друго парите са ги крали от хората!Само не пипайте обикновените хора!

Сигурно ченгетата са мислили ,че в жегата тези където са гепили мангизите ще се разкаят и ще помолят за по една студена водичка пътните полицай друго обяснение нямам

Професионална акция, но не полицейска.

Наивноста българска няма край.Този,който ви казва, че са анонимни полицай да ви го докаже.Прост народ!Това племе трябва още да се мачка,дорде се затрие.

Вярно е че задръстиха градът, вярно е, че ще се похарчат повече пари от сумата обявена за открадната.. ама вие какво искате бе?? да не направят нищо, та утре някой друг да обере друг камион? и докога така?

докато работих за телевизията си купувахме някъде от Красна поляна.Някакъв ведомствен. Лади без свалени надписи има на търг пред СДВР. Не,че тия не са некви куки де!

ХМБ Експрес е най-големия дистрибутор на безалкохолни напитки,алкохол и бира за целия варнненски регион.Нормално е да държат такава сума в трезор . Нормално е да ползват и такава сума като касова наличност . Фирмата е изцяло бяла и работи изключително професионално.По всяка вероятност вътрешен човек от фирмата е изнесъл информация на престъпниците.Операц е подготвяна дълго време и е изпълнена от баш бандити. Така ,че не пишете простотии за неща , от които нямате никакъв хабер.

Нещо не мога да светна...хем от трезор...хем със заявка...

Провокация, тестват Цветанов:) Това е работа на професионалисти и не мислете,че са мними полицаи. За камуфлаж са взели Лада,при положение,че се знае колко мощни са за бягане ха ха ха. Скоро може да се разбере кой стои зад това!

Naglaseno!

Вместо да гоните крадците по добре разследвайте произхода на парите и защо тази фирме ги съхранява в трезор.

много сте завистливи повечето,като не сте наясно не коментирайте .Това е голямо фирма обслужваща много магазини ,кафенета и складове,тяхния дневен оборот е голям и предвит на това нали и закупуват стока тази стока си плаща винаги първо плуете човека той си е вършел работата да не мислите че няма никаква уплаха,трябва да гледате трезво а не да си пишите коментари колкото дда се намирате на работа от тези пари сигурно зависят много хора горките

Zasto ,,mnimi,,.A kakvo stana s tezi koito utrepaha kulturista v Pleven?.Ste potulim li sluchaja?

чудя се как в това задръстване са успели да избягат , то че полицаите нестават е ясно. много има да се учат още. пък и повечето са овчарчета от село.

Аз съм тъп и не разбирам ролята на КПП-тата.. очакват там да се появят маскирани с автомати през рамо, размахващи пачки пари и с гузен поглед?

Това е братчета капитализма- крупните капитали, особено нечестно спечелените, водят до крупна престъпност!

Що не четете, бре - ТРЕЗОР, а не касово теглене... да зема да Ви обясня каква е разликата?! Ако държиш кинти от оборот в пломбиран чувал, не винаги знаеш колко точно са те (особено, ако си ги пъхнал в трезора към 19-20:00)??? Айде, отворете си очуте, проветрете си мозъците и не пишете наизуст. Внесъл не е точният термин за ползването на услугата ТРЕЗОР. Мога да напълня чувала с хартия... и кво - внасям ли я? Или я изнасям... :))))

Как не знае колко точно е изтеглил преди броени минути че казва ОКОЛО 100 000, що не казва около 1 милион. И що има такива разплащания в брой ?? за да не го питат откъде ги има тия пари ли ако са по банков път.

Интересно съвпадение при повечето обири напоследък все в обирите са облечени като полицаи или са участвали бивши и настоящи полицаи.Дали по този начин опитните и тренирани сегашни и минали служители на спецслужбите не си осигуряват солидни доходи?Откъде намират все полицейски атрибути при грабежите?И естествено полицията няма да разкрие нищо и след време следствието ще се закрие и извършителя ще е неизвесте

Вярно.Така е.

taka shte byde dokato ne se razbere ,che policaite trqbva da stoqt na vsqko krystovishte ta nali tova im e rabotata za kakvo im plashtame zaplatite. ot tam shte namaleqt i perstypleniqta

Само не можах да разбера с какво помогна блокирането на града за повече от 2 часа? При това на блокадите имаше по двама полицаи които дремеха там, не проверяваха автомобили,а просто гледаха как са затормозили трафика. И след 2 часа си заминаха. Егати полицията, банда безполезни лентяи които основно дремят в колите и се чудят как да пречат на движението.

За да се изтеглят накуп 100 хил трябва предварителна заявка към банката поне 2 дни предварително. Въпр е как обирджиите са разбрали , че такава сума ще се изтегли днес от точно тази банка - няма нищо случайно - явно служител в банката им е снесъл информация.

Е няма такова задръстване! 2ч от катедратала до кв. Аспарухово Всяка кола спира, отварят я, багажник всичко. 2 часа!!!

Търговските банки в края на работния ден са длъжни да извикат инкасова кола,ако имат оборот над 10 000 лв.Кой го е карал тоя дебелак да се развява сам с тая овца и толкова пари? Майка му- е отговора.И най-вероятно е някакъв мърляв съдружник в тая фирма който после ще дели с крадците....

Дамяне, парите са взети от трезор..не са теглени от банкова сметка. Това поражда съмнение за произхода им...

Светът е джунгла скъпи, и този модел го крепят такива като тебе, които правят големи пари. Тези, които презираш може и да се изнесат в Монголия, ама откъде ще генерираш приходи тогава,а ? Това са хората, които ти пълнят гушата, така че пий една студена вода и си мисли как ще си оправяш бакиите. Никой не ти е виновен.

За пореден път се показва злобата и неразбирането на нещата на голяма част от потребителите. Дано полицията хване тези професионалисти

Алооооооо, разбирачите! Чисти пари ли? Аре бе - взети са от трезор... Айде да не Ви казвам колко декларации за произход съм попълвал при ползването на такава услуга - НИТО ЕДНА. Чисти пари - друг път. А Вие, като чуете банка, друг път не точете лиги, като кучето на Павлов... Наздраве!

Собственикът не знае как ще върне парите сигурна съм, че изобщо не е мислил за това, а как да си ги прибере. В днешно време на всеки наркоман като платиш 200-300 лв. /образно казано/ ще ти извърши подобна услуга. Ясно е, че е по сигнал. Как така знаят, че ще има пари и т.н. Хайде стига ви толкова Крими сериал, че ще ме сметнете за луда.

Носят ли се 100000 лв без охрана?

Брей много псевдо разбирковци има тука кога за последно са теглили 100 000лв. от банка.Пари с неизяснен характер в големи размери внесени в банка се проверяват винаги от органите на реда.По закон банката е длъжна да уведомява комисията за финансов надзор за всеки депозит и за всяка транзакция в големи размери.Тук въпроса е следва ли да се обявява военно положение и да се блокира цял един град за 100хил.лв.А също и каква е ползата от подобна акция и разследване въобще освен да се изхарчат около 200 000лв. на данъко платците.От тези бандити поне един от тях е действащ полицай.Това означава че престъпниците са добре информирани за това какви мерки се предприемат от органите на реда.От цялата ситуация губят обикновенните граждани.Губят време в безмислените блокади,губят пари и много много нерви...

От къде извира толкова злоба и завист,драскачи и безделници ниедни!!!От написаното в материала къде прочетохте за мръсни пари,нерегламентиран доходи,любовници?Вие като сте толкова тъпи и мизерни,трябва ли да налагате социалистическото си мислене на другите?Отивайте в Монголия да живеете,там ви е мястото!!!

Ograben biznesmen,ograbeni turski turisti,ograbeni,ogr ograbeni,nima v kenefa narechen Bulgaristan moje da ti te se sluchi neshto drugo,osven da te ograbqt?

Поправка - Не алармената система, а клаксона на колата се чуваше докато пожарникарите угасят колата

Истинските бизнесмени не мъкнат торби с пари. Мъкнат тези, които не плащат данъци. Или сами си инсценират похищения.

А бе вие кога ще четете новините:Парите са взети от банка, т.е. официално. Когато теглиш пари от банка в такъв размер, се попълват един куп декларации и задължително се докладва на БНБ и др. институции. Но за съжаление на много места се налага да се плаща в брой! Безналичните плащания са много хубаво нещо, но се оазва, че много посттерминали са с доста солени такси от страна на банките към търговеца, който го ползва, стигащи 3 и повече процента от сумата на транзакцията, което е доста. При условие, че банките вземата пари за всякакви глупости, не виждам с какво право искат още, още повече че има такси за обслужване на сметката, за преводи, за обслужване на ползвания кредит от същия този търговец по същата обслужваща сметка. За заплати по дебитна карта, имайте в предвид, че има банки, които вземат по 1 лв. на транзакция от чужд банкомат-за сведение знам със сигурност за Прокредит. Ако направиш мин. 10 транзакции за меесеца/зависи от големината на заплатата де:))/, 10лв. За хора със сравнително малки доходи - честито на печелившите! Та към всички-внимателно с умните коментари за безналичните плащания и сивата икономика!

Мрънкачи, радвате се като лешояди! Но гледайте да си останете с мърнкането. Че да не усетите иначе дебелия..!

Мръсните комуняги не спират да крадат!

Леле, ами тази кола горя точно до нашия блок . Имаше доста хора, чуваше се алармената система на колата и се виждаше огромния стълб пушек. Брех тая Лада с алармена система!...

Разказвали са ми как едно време хората в града са се разхождали из Морската Градина, децата с геврек в ръка са се забавлявали в някакви кътове; често се минавало през Казиното където имало от всичко за всеки; да не говорим за партиите бридж (започвали на открито на централния плаж ... и продължавали до късно в китни и благоухайни дворове), в които е било въпрос на чест да участуваш чуждестранни туристи даже мечтаели за това. И друго имаше как са се поздравявали (т.е. са се познавали) и по време на разходка и при минаване пред къща (значи са се знаели и кой къде живее и е в момента) ... къщите не се и заключвали (нито пътната врата на оградата, нито на самата сграда) . А, да и Варна е била градът еталон за чистота и поддържане . ..... явно някъде нещо някак си някои са унищожили ВСИЧКО .

Предварително ли да ги хване? За инкасо чувал ли си или си достатъчно глупав за да не си?

Бойко да не стои до всяка банка и до всяка мутра да ги пази